Új privát üzeneted érkezett!

Szép hétvégét mindenkinek!

Én sem tudtam ám míg el nem kezdtünk próbálkozni, hogy hogy is kell számolni a ciklushosszt! Azaz helyesen számolni! :oops:

Szirom! Annyira jó az a görbe! :wink: Miksának nagyon gyors jobbulást! :lol: Persze neked is!

Zöldi! Akkor már ha jól látom a halacskád alapján megjött! Egyébként én is annyit tudok aludni, amennyi az időmből kitelik! Apa mindig is szokta mondani, hogy reméli a gyerek majd rám üt alvás tekintetében, mert akkor nem lesz vele gond! :lol:

Sok pihenést kívánok mindenkinek!

Kép
bettike
Eger

Jo reggelt!

Szirom: Nagyon sajnalom Miksat, nagyon szenvedhet szegenykem mert a fulgyulladas irtora faj. Mi is szenvedunk egesz heten, nyomjuk szegenykembe az antibiotikumot ma latok egy kis valtozast, vegre nem sir amikor kohog es nincs laza. Borzalmas latni ahogy faj nekik es nem tudunk tenni semmit! :cry:
Nagyon szep egyenletes a gorbed!

Coca: latom 1 cn. szupi, uj honap! :lol: Te is hetalvo vagy? Na varj csak majd ha megszuletik kiscoca azt hiszem "hotkoroscoca" leszel! :lol:

Klarissza: jo ez a gorbe, most varjuk hogy menjen egy kicsit feljebb, ja es ott is maradjon!

Kata: haaaat! Nem ugy nez ki a gorbed mint ahol volt pe. de meg lehet! Szurok!!!

Voltunk am tegnap dokinal, nem csinalt vizeletvizsgalatot mert szerinte folosleges egyertelmu hogy ha az uram fertozott en is az vagyok igy szedem az antibogyot, a ciklusom 12. napjan abbahagyom es hajra babaprojeck! Utanaolvastam es elvileg az atibogyo nem karositja sem a spermakat sem a petesejtet, a gyulladas okozhatna galibat de abbol ugyebar eppen most kuraljuk ki magunkat es pe-re kutya bajunk se lesz!
Ugy tetszik a tickerem :lol: imadkozzunk a csodaert! :D

KépKép
KépKép
tontica

Bettike! Jól látod, ma már rendesen megjött. Ezek szerint 29-30-án lesz repedő tüszőm, ami azért nagyon jó, mert 28-án megyek a Kaáliba, és ott majd jól hasraesnek a spontán peteérésemtől, és nem fognak annyi drága hormont felírni :lol:

Tontika! Nagyszakállú Veletek van!

Kép
zölddisznó

Köszi Tontica, a te kisfiadnak is jobbulást kívánunk! Húú, szegénykém, akkor nagyon elkaphatta, ha ennyi idő kell a javuláshoz! Gyógypuszik, gyógysimi Kép

Olyan aranyosak vagytok, hogy aggódtuk, ezért csak apróbetűvel jegyzem meg, hogy Miksának NINCS fülgyulladása, hanem taknyos mint állat, és ebből sajnos LEHET fülgyulladás, mint a múlt héten. Meg arcüreg meg orrmandula és hasonlók... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi, itt van a múlthavi görbém!

Kép

Kép
kata05

Szirom!

NEM lesz :!: ráolvasással gyógyítok :!:
klarissza32

Kata! Hát nem tom. Néztek már Nálad hormonokat? Vagy bármit?

Kép
zölddisznó

a német szerint nekem sincs pé-m ebben a hónapban :lol: Kép
klarissza32

Lányok szerintem nem is lesz pé-m, mert nekem mindig 27 napos a ciklus, időnként fordul elő a 25 nap!

Kép
kata05

Zöldi, nem mert mindig minden szabályos volt nálam, eddig nőgyogyis gondom nem volt!

Kép
kata05

De most totál olyan érzésem van hogy meg akar jönni, és a méhszájam zárt!

Kép
kata05

Klarissza! A wunsch még kivár :wink: Egyébként érdekes, mert olyan folyamatosan felfelé menőnek tűnik nekem.

Szóval nem lesz fülgyula? Mindegy nekem, hogy ráolvasás vagy más, csak tényleg ne legyen :wink:

Kata! Én is azt mondom, hogy nemtom. De végülis egy-egy pé nélküli hónap általában mindenkinél benne van a pakliban - állítólag.

Zöldi! Nekem már annyiszor akartam ajánlani ezt az oldalt, töméntelen ötlet és szépség, szerintem neked való: http://www.bhg.com

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú, Szirmi! Ez tényleg tök jó oldal, köszi!

Kata, és Ti mióta gyűritek célirányosan a lepedőt?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Tegnap céges vacsin voltam, ma délelőtt meg bevásárolni, úgyhogy most tudtam csak jönni...

Szirom: mindjárt felteszem a görbém, sajnos nem tudtam tartani veled az iramot :( Azért még lehetek a tesód? Miksát ölelgesd meg a nevemben, remélem hamar rendbejön!

Tontica: örülök, hogy megnyugodtál :lol: Rate-nak gyógyulást!

Kata: nem tudom, mi volt ma reggel, de az én hőm is leesett, és elkezdett mensisen fájni a hasam!! El is vagyok kenődve, mert szerintem megint nem sikerült... :(

Itt ez a rondaság:
Kép

Megyek megnézem a mákosgubát, mit csinál a sütőben...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Ma mindenki kihülőben van. Szerintem fogjuk már az időjárásra!

Kép
zölddisznó

Hopp, én meg hirtelen 2. cd-n vagyok?

Kép
zölddisznó

Coca, csak szeptember óta csináljuk! De a dokim azt mondta, hogy egy évnél hamarabb nem fog kivizsgálni, főleg ha a mensivel minden rendben!
Hát kivárok ebből mi lesz! Pedig jól indult és egyenletes is volt!

Kép
kata05

Szezso, azért még felmehet és lehet beágyazódás is! Pont időben vagy.

Kép
kata05

Kata: köszi, de én úgy érzem, hogy beágyazódásnak kicsit késő :cry:
Vagy nem? Én már nem tudom, nem akarok hinni benne, aztán meg pofára esni megint...

SzezsoKép
KépKép
szezso

csá csajok, megyek csavarogni egyet!

Kép
zölddisznó

Zöldi! De gyorsan telnek nálad a napok! :lol: :lol:

Szezso! Én is elsőre beágyazódási esésnek nézem! Azt hiszem Ceniko írta, hogy 4-10 nap van a beágyazódás! Tehát a mai még lehet ! :wink: Ha jól emlékszem! A holnapiból úgy is többet látunk majd!

Amúgy én meg már nagyon ügyi vagyok! Karácsonyig már csak a fürdőszoba meg a ku...va sok vasalás maradt! :lol: :lol: :lol: A többivel kész vagyok! :lol: YESSSSS!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Na hari, hogy bepofátlankodok, de a segítségeteket kérném.
28 napos a ciklusom, és a 29. nap ill. az már a köv. ciklus első napján, szinte óra pontosan szokott megjönni.
Az tegnap lett volna...
Csináltam tesztet-.
Ma reggel úgy ahogy megjött, de alig van, a hőm meg az egekben...
Szerintetek?

Kép

Köszi előre is!

Üdv: Hajni
Vendég

Szia Hajni, nem szeretnélek elszomorítani, de nekem múltkor úgyanígy volt a hőm, reggelre felszaladt 36,9-ről-37,1-re és délben megjött! De ha úgy ahogy megjött akkor az lesz erősebb is! :(

Kép
kata05

Szia Hajni: sajna ha a teszt negativ es elkezdesz verezgetni akkor ez bizony menzi, a hod lehet ilyen magas akar egy lappango betegseg miatt is.
Majd sikerul ebben a ciklusban!!! :D

Bettike: de jo Neked, nelunk meg minden visszavan :( de lehet hogy nem lesz makulatlan rend es tisztasag, nem problema.

Szezso drukk hogy ne menzi legyen, meg eleg korai lenne, nem?

KépKép
KépKép
tontica

Köszi lányok. :)
Vendég

Csak egy hozzászólás, nekem a második gyerekkel úgy-ahogy megjött az első két hónapban nem tartott tovább két napnál kérdeztem a dokit, hogy mi ez azt mondta ne aggódjak, csak a szervezetem elfelejtett, hogy terhes vagyok :lol: , mondjuk a teszt + volt.
klarissza32

Hajni, én nem temetném el ezt a hónapot, főleg ha nem jött meg rendesen. Persze nem azt mondom, hogy tuti baba, de amíg nem jön meg addig reménykedj, és ne idegeld magad. Még csak a 12 DPO-n vagy még nem is biztos, hogy termeltél elég HCG-t. Ha 2 nap múlva sem jött meg rendesen, én csinálnék megint egy tesztet.

Kata, lehet, hogy ma van pé-d azért fáj a hasad, nekem is nagyon fájt, mikor volt. Úgyhogy apára fel.

Tontica, örülök, hogy jobban vagy.

Szirom, király a görbe, és drukkok, hogy Miksának ne legyen fülgyuszija.

Szezso, simán lehet beágyazódási esés. De ne aggódj már ezen annyit, ez csak egy hő. NE idegeld magad ilyenen. Kicsit lazábban, nyugodtabban :lol: Ha baba van, nem tesz jót neki :wink:

Mondjuk én beszélek tegnap felhúztam magam, mert a 2 hónappal ezelőtti sürgősségi látogatásunkat, úgy döntött a biztosító, mégsem fizeti ki. 3500 dollárról van szó. Na ezért nem megyek dokihoz itt. :cry: Most megy a kérdezősködés, ügyvéd keresés, hogy hát nehogymár, ezért fizetjük azt a szerencsétlen biztosítást, ami nem is kevés havonta. Na mindegy. Ma már nem húzom fel ezen magam, megyek haza a francba... :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Jaj Hajni elfelejtettem, hogy kicist vérezgetés előfordulhat a korai terhességnél. EZ lett volna a lényeg.

Purc

Kép

Kép
purc

Többiek hol vagytok ma?!

Mikor én tudok lenni akkor rajtam kivül senki nincs! :evil: Egész héten napi 3 oldalt termeltek most meg semmit szinte!

Akkor én is megyek, pá!

Kép
kata05

Köszönöm mégegyszer..
Azóta erősödött, szval már nem csak csipp csepp, de kevesebb még mint szokott!

Mindenkinek mielőbbi babásodást. :)
Vendég

Hahó!

El kellett vinnem Miksát a dokihoz, mert nem lett jobban, sőt. Hólyagocskák vannak a fülében a vírustól basszus, meg van egy kis hallójáratgyulája is, valszeg az orrmadulája is nagyon meg van duzzadva, de más nagyobb baj nincs. Hétfőn újra kell vinnem, hogy lássuk, hogyan alakul a füle. Megint 38-cal tettem le szegényt aludni (meg persze kapott lázcsilit).

Szezso! Már hogy a fenébe ne lennél a tesóm :wink: Attól, hogy valakinek két tizedet esik a hője, még nem tagadjuk ki a családból :lol: Egyébként szerintem is lehet beágyazódási esés. Mensinek korai lenne. Kíváncsi vagyok a holnapira!

Kata! Életem, hétvége van, azért nem jönnek a népek! Én se jönnék ennyit, ha az uram itthon lenne, de nincs, dolgozik.

Purc! Biztosító :evil: Nem tartották sürgősségi esetnek, vagy mér? :evil:

Bettike! Tényleg ügyes vagy! Nálunk csak romlik a helyzet :roll:

Zöldi! Örülök, hogy tetszik az oldal! Én különösen bírom azt, ahol ki lehet próbálni a színeket különféle szobákban!

Lányok, ha véletlen babás lennék, Calcimuscot bevehetek? A doktor szerint kéne innom (megnézte az én fülemet is, tök rendes volt :wink: ). Egy ismertetőt találtam róla, abban nincs erről szó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De mégis van utalás, csak nem az ellenjavallatoknál. Sajnos fogalmam sincs, mit jelent:

Figyelmeztetés
Se elektrolitok gyakori kontrollja szükséges. Grav: átjut a placentán és a magzat Se koncentrációja magasabb, mint az anyáé. Szopt: kiválasztódik az anyatejbe.

Mondjuk először kálcium pezsgőtablettát mondott a doki, de az nincs itthon, mire eszembe jutott, hogy Calcimusc van, és azt mondta, hogy az is nagyszerű.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom, szerintem most még nyugodtan vedd be a calcimuscot. Ha van baba ilyenkor még nem jut el hozzájuk belőle semmi.
Mindkettőtöknek gyors jobbulást!

Hajni érdekes ez a visszaugrás, meg az is, hogy már a 12. dpo-n megjön. Akkor vagy korábban volt peteérés, vagy a hormonokkal nincs valami rendben, mert a 14. napnak minimum meg kell lenni. (hosszabb lehet akár 16 nap is)

Bettike nagyon ügyi vagy?

Purc, mi van a biztosítóval? Azt gondolák, hogy jogosulatlanul vetted igénybe a sürgősségi ellátást?

Tontica nektek is jobbulást!

Szezso, amikor megláttam a görbéd mindjárt beágyazódásra gondoltam :D Drukkolok, hogy holnapra szépen visszamenjen és 2 csík legyen a vége :)

Kata nem értem a görbéd :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szép estét!

Remélem mindenkinek annyira tartalmasan telt a napja mint nekem! :lol: Vasalás is kész! :lol: Szívesen küldök mindenkinek egy kis energyt! Nem tudom, hogy nekem honnan van ennyi! :roll: Rendesen pörögtem egész nap és még most is! :?:

Apa megszerezte nekem a magyar Rómeó és Júliát így este azt nézzük! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a jutalmam!

Basszus Purc! És akkor most mi lesz?

Szirom és Miksa! TESSÉK MEGGYÓGYULNI DE GYORSAN!

Azért vagyok szerintem ilyen pörgős, mert tudom, hogy jövő héten, főleg hétvége felé teljesen más dolgunk lesz! :wink: :lol:

Robcsi! Mindjárt dokihoz mész! Teljesen repül az idő! :lol:

Zöldi! Elcsavarogtál?

Azért kedves többeik! Illene legalább egy hello még élek bejelentkezés! Nem?

Kép
bettike
Eger

Helló! Még élek!
Most jöttünk haza vásárlásból, holt fáradtak vagyunk... :?

Hőm még lejjebb ment,.... fájogat is a hasam picit.

Kép

Ez van.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Összes drukkom a tiéd!++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Visszacsavarodtam!

Lejártam a lábam. Van még itt valaki?

Kép
zölddisznó

Van Zöldikém, nemrég jöttem le Miksától. Az uram kerti partin van :roll: Valami máglya mellett isznak :lol:

Mit vettél?

Snufi! Én is drukkolok!

Bettike! Ügyes vagy! Ide jöhet az az energia :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Hát csak ilyen apróságokat a kreatívkodásaimhoz. Pl. lámpa foglalat, vezeték, szappanöntéshez ez-az...

Akkor már alszik a kis beteg?

Kép
zölddisznó

Háát, nem alszik :wink: Úgy hallom. Jobban van, talán az új gyógyszerektől, és pörög. Azért tartott ilyen sokáig, míg el tudtam jönni, mert a mese után autót formázott a paplanjából, hogy azon utaztasson két plüssnyuszit. De ezt nem mondta, én meg betakartam a paplannal, ő meg bömbizett az autójáért. Úgyhogy hajtogattam neki egy plédből másikat oda mellé, rá kellett ültetni a nyuszikat, és így tovább :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, megjött az uram :wink: . Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
az mitől lehet, ha a második szakasz csak 12 napos a ciklusnak?
Előzőnél is 21. napon volt pém és 33 nál megjött, most a 20.nál tartok, pé még sehol...köszi
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Pipi!

Szerintem attól, hogy nem akkor van pé-d, amikor gondolod.

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Robcsi, Bettike, hááááát igazából nincs indoklás, annyi van, hogy a szabályaikkal ellentétes a kórházi igénybe vétel. Na a poén az egészbe, hogy pár hete küldték az értesítőt, hogy el van fogadva az ER-os esténk, ill. éjjelünk. Most módosították. Most rohangálok mindenkihez, mit kell ilynekor tenni, ÉN tuti nem fizetem ki, ha egy vetélés jogtalan, akkor mi az.... Szóval ebből lehet per lesz, de nem izgat, vagy egyszerűen nem fizetünk... És megyek haza. Én jobban érezném otthon magam. :cry:

Mindekinek jó éjt

Purc

Kép

Kép
purc

Nézem, ki az a Pipi :) :)
felrakom a múltkorit és a mostanit is.

kicsit később mert nem engedi :(

KépKép
Kép
csikken

Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Pipi!
Lehet, hogy az előzöben sem volt pé. Nem nézték még sosem ultrahanggal?

Kép
zölddisznó

Szirom!

Calcimusc-hoz csak annyit, hogy én végig szedtem terhesség alatt, mivel a kicsi a te szervezetedből szedi ki, hogy az Ő csontjai szépen fejlődjenek, ha nem tud eleget kiszeni akkor a fogaidból szedi ki, és ezért romlik olyan sok kismamának a foga. Még azt is hallottam, hogy az öregkori csontritkulás is a terhesség alatt megfelelően nem pótólt Ca-tól van. Én a mensim alatt is iszok minden nap pezsgőtablettát.

Görbe: Kép
klarissza32

jó reggelt

tegnap nem voltunk itthon, pedig tanulnom is kellett volna, na de majd ma :wink: Megvan szinte az összes ajándék, nekem mobilt veszünk, azt is nézgettünk, meg anyóséknál voltunk. Apa tegnap 9 szál cigit szívott az 1mg-os cigiből :) Haladás :D

Purc
remélem el tudjátok intézni a biztosítás dolgot. Tesoméknak nem volt még ilyen problémájuk :shock: A babának mindenesetre jó lenne, ha nem jönnél haza és kettős állampolgár lenne.

Bettike
Kérek energy-t :D

Tontica
nekem meg pont az a bajom, hogy apának genny vot mintában, és kapott antibiotikumot baktérium ellen, és én úgy gondolom, lehet nekem is kéne, hogy ne legyen ping-pong. Igaz azt sem tudjuk mitől van genny benne, mert nincs panasza kedvenek. A nődokit megkérdem hétfőn

Kép
gaby25

Szép Vasárnapot!

Megyek vásárolni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem a betegek jobban vannak!

Snufi! Remélem visszafordult! :wink:

Szirom! (energy;energy;energy;energy;energy) Ablakot nyiss! :lol:

Szezso! Helyzet?

Zöldi! JA gondolom te kreatívkodsz ezerrel! :lol:

Gaby! Látom úgy lenyugodtak a kedélyek nálatok, hogy el is tűntél!

Robcsi ikertesó! Mizu?

Kata! Na! Ma már jobb? Hőd?

Purc! Azért kíváncsi leszek a fejleményekre!

Bocsi mindenkitől akit kihagytam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?