Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

CsHeni!
Mi történt? :shock:
Átérzem a begipszelt jobbkéz hátrányait... Remélem, hogy legalább nem a könyököd tört/repedt...
Tényleg csak jó jöhet már ezután!!!

Nárcisz!
Jól megbeszélted a "bentmaradást" a lányokkal! :wink:
Én is most már minden nap úgy jövök, hogy talán olvasom a jó híreket...

Virág!
Legyen igazad a 2 számmal kapcsolatban! :wink: Kívánom Neked! :D

Panka!
Az e-mail eszembe sem jutott... :oops:
Név még kitalálás alatt. Magunkat ismervén, nem lesz egyszerű menet... :lol:

Juca, Zsúka, Évi!
Pocakfotó... :oops:
Igazság szerint nem szeretek fényképezkedni..., úgyhogy még nincs is képem a babavárós állapotról. :oops: ( késöbb biztos bánom majd ) Majd kicsit megerőltetem magam. :) Apa is szekíroz, mert a Pocakosnaplómba is kellene ragasztgtani... 8)

Évi!
Nem volt félreérthető amit karácsonyi készülődésről írtál! :D Azért élünk, hogy ezt megtapasztalhassuk! :D
Mi is megvettük ma a fát... :D :D :D

Angie!
Köszi! :D
Még én sem érzem határozottan a kaparászást... Minden orvos, védőnő, szonográfus azt mondta eddig, hogy a 20. hétnél elöbb nem fogom érezni. Mondjuk, ahogy fekszik nem is csodálom! :lol: Tök fura, hogy abban a pózban jó Neki!? :roll: De biztos, mert most is "be volt gubózva".
Azt nem írom, hogy ne aggódj, mert tőlem nem lenne hiteles! :lol: ( bár meglepő módon teljesen nyugi voltam az AFP és a genetika elött is)
Nem lesz baja!!! 21-re azért drukk, hogy megnyugodhass végre! :wink: És, hogy lássák a lába közét! :lol: ... tudom, mennyire izgat már a dolog... :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Lanyok! :D :D :D

Januar 8.-ara 13.00-ra kaptam idöpontot a megbeszelesre! Nem kell varni honapokat a lombikra, max. egy honapot. Nagyon boldog vagyok! :D

Panka!

Nagyon jok a kepk! :D

Cs.Heni!

Sajnalom! :(

Narcisz!

Teljesen erthetö volt a hepas dolog! :D Nyugalom, csodalatos, hogy ikerterhessegel a 39. hetben vagy! Minden okes lesz!


Aniko!

Minden rendben lesz nalatok is, drukkolok jan. 3-ara! :D
Te biztos tudod: mit takar pontosan a belgyogyaszati vizsgalat?
Azt mondtak a telefonba mert rakerdeztem, hogy mütet elött kell egy EKG, belgyogyaszati vizsgalat, es teljes verkep. Ezt a teljes verkepet sem ertem. Tudsz segiteni? A hepa beutalo mar megvan, szombat reggel megyünk. Jövö kedden van kesz a cisztas fibrozis, es januar eleje körül a kromoszoma. El sem hiszed mennyire izgulok, hogy minden rendben legyen es kezdhessük mar vegre!
Mar csak harom het es megint megyünk!

Zsuka!

Köszönöm aranyos vagy! :D Ugy legyen! Varjuk a kepeket!

Juca!

En nagyon bizom a Kaaliba, de föleg az orvosban. Nagyon szimpi volt az elsö konzultacion. Mar csak harom het es mehetünk a masodik konzira. Aztan remelem minel elöbb kezdhetünk!
:D
Orülök, hogy Kinga jobban van mar!

Angie!

Ne strapald nagyon magad, pihenj is egy kicsit! Vagy majd karacsonykor? :wink:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Hangyi!

Most neztem a tablicskuban, hogy györi vagy. Ma este mar le is foglaltam egy szobat a Szederfa panzioban, (olcsobb mint a Revesz) jan. 7-8-ara. Valszeg vasarnap 7-en indulunk. Ha van kedved es raersz, összefuthatnank, meg ha csak egy kave erejeig is. Vasarnap delutan is akar, vagy hetfö delutan.

Kép
Kép
jucmuc
 
 

 
 

Sziasztok,

Most csak képekre van időm, ne haragudjatok! Jól vagyunk, Laura szépen fejlődik, 7,5kg. Négy fogunk van, jön még kettő.
Kúszik ezerrel, fél perc nyugtom sincs tőle, bár sokat elvan napközben magában is. Nem kell mellette lennem feltétlenül, elég, ha egy szobában vagyok vele. De nem egy hisztis típus, nagyon nyugodt. Szépen kanalazik, most már poharat is megtanulja szép lassan használni.

Mindenkinek szurkolok!

Nárcisz, ne keseredj el, olvasd vissza márc végefele én milyen voltam, amikor Laura nem akart kipottyanni. :) :)

Timi, Juca :)
Írok levelet, ígérem, nem felejtettem el! Átszervezem az életem éppen, kevesebb meló, több szabadidő... Bébiszittert is keresek éppen, mert már nem bírom az összezártságot :roll:

Puszilok mindenkit, igyekszem majd jönni nemsokára!

Kép

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Sziasztok lányok!

Na ma megint voltunk vizsgálatokon. A CTG jó lett nagyon. Viszont legalább 40-50 percig készítettük, mert a két szívvonalat elszokták különíteni egymástól, tehát egymás alatt futnak, de most elfelejtették, és egymásra írta a vonalakat, ami éppen nem lett volna baj, csak nagyon egyforma szívverésük. Aztána végén még kellett egy 15 perces csúsztatottat csinálni. Közben tök üres volt a szülőszoba, mint ahogy eddig nagyrészt mindig. A szülésznőkkel tök jót beszélgettünk, már ismernek minket. Mondjuk szombaton is megyünk CTG-re 10 órára.
A dokim megvizsgált. 1 újnyira szűken nyitva van a méhszájam teljes keresztmetszetében, és Nóci feje illeszkedik a medence bejáratomra. Méreckődtünk is. A dokim úgy saccolt, hogy Nóci eléri már a 3000 grammot, Angi pedig túllépte már a 2500-at, de akár 2700 is lehet. Szép nagy babák. Minden rendben van. A kórházi hotelszolgáltatást még mindig nem fogadtam el :)
Mondta a doki, hogy jó lenne, ha történne már valami, és éljünk aktív házaséletet, mi meg mondtuk neki, hogy eddig nem jött be, de majd szorgalmasan ügyködünk továbbra is :oops: :wink:
Tök jó hangulatban telt ez a 2,5 óra a vizsgálgatásokkal. Jó sokat beszélgettünk mindenről, és azt mondta, hogy bejön a szülésre, de azért karácsonykor ne kelljen már bejönnie.
Ja és már nem fogadott el tőlünk pézt, pedig megegyeztünk vele még az elején, bár egy héttel ezelőtt is nagyon kellett győzködni, hogy elfogadja. Ennek meg azért örültünk egy kicsit, bár magánrendelésre járunk hozzá itt is, ebben állapodtunk meg. Szombaton meg vár minket. :) Kíváncsi vagyok mi lesz majd.

Unique!
Laura gyönyörű kislány :) Olyan szép nagy szemei vannak, olyan igazi őzikeszemek :)
Visszamész dolgozni? Tényleg bébiszittert szeretnél? Nagyszülők nem lennének jobbak, vagy nem tudják vállalni?

Jucmuc!
Ez csúcszuper :D:D:D Nagyon örülök. :D Nagyon jó, hogy nem kell többet várakoznotok, a vizsgálatok meg hamar meglesznek :) Izgalomba jöttem rendesen :)

Brill!
Biztosan csak nem tudod, mit kellene érezni, de úgyis fog még Minibrill nagyon sokat mozognia pocidban :)
Igen, eddig ezért szurkoltam, hoyg bentmaradjanak, most meg szegények nem tudják mi van :)

Timika, Angie!
Nem is érdekelne a dolog, ha jövő héten nem lenne karácsony. Bár anyukám azt mondta, hogy amjd hoz bobajkát :)

Évi77!
Köszönöm, de csak arra gondoltam, hátha tudsz valami okosságot, hogy a nyákdugó kiesése után nálad mi jött, mert a kötőtűzést te mondtad és bejött :)
Inkább bele sem gondolok mi lesz itt a szülés után, csak sodródom az árral, és lehetőleg csak egy felé koncentrálok. :wink:

Panka!
Köszönöm kérdésedet, ma már jobban vagyk lelkileg, csak drukkolni kell a szombathoz :)

Anikó!
Igen volt ma mindenféle vizsglat. :)
Remélem te jól vagy, és minden változatlanul szép :)

Kép
narco
 
 


Anyuéktol pár sor:

Nárcisz!
Igen, hát nem lenne szép karácsonykor berángatni a dokit :) Talán nem is lesz rá szükség, tudják azt a lányok is, hogy a dokibácsit hagyni kell a családnak. Szép nagyra nőttek a hölgyek, és ez nagyon jó dolog. Könnyebb lesz a kinti élet ilyen szép kezdő súllyal.

Brill!
Köszönöm a bíztató szavakat. Sokat segítenek.

Judit!
Nem érzem különösebben fáradtnak magam. Estére merülök le, de azt hiszem, ez akkor is előfordulna, ha semmi dolgom nem lenne a munkahelyemen.

Juca!
Nem te vagy az első, aki fiúra tippel nálam. Én még mindig nem érzek semmit, nem húz a szívem egyik irányba sem. Azért várom, hogy már megtudjuk. Ha lány lesz, akkor biztos, hogy nagyon makacs lesz, és hozzá méltó nevet fog kapni. Kata már foglalt a családtan. Férjem anyja, tesója és felesége Katalin, így ez a név kilőve, pedig mi Katák aztán igazán makacsok vagyunk.

Gracey!
Te akkor már többet nem is fogsz közénk jönni?

Na megyek, és megnézem, hogy milyen a hőmérséklet a paplan alatt.
Vendég
 


Sziasztok :)
Narco :)
Nem csodálom, hogy kibukál! Tuti én is összeolmlottam volna. Azért az nem szép, hogy egy amúgy is több odafigyelt igénylő kismamát így magára hagy. Remélem nem fordul elő többet ilyen.
A lányok is meg Te is nagyon ügyi vagy, hogy már tól vgaytok a 38. héten :)
Nincs azzal semmi gond, hogy laps a ctg fájásgörbéje, nekem is az volt az utolsó pillanatig. Évi nagyon jól leírta neked lényeget :) Ha bármi kérdésed merülne fel éjjel-nappal hívható vagyok (priviben küldöm a számom) :)
Az egy ujjnyi már jó kezdet, csak így tovább :) Szép nagyok a lányok, gratula :) Drukkolok, hogy most már megmutassák magukat a lányok :)

CSHeni :)
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszakat mondott a genetikus. Mi is voltunk a Bolgárkertészba, de a genetikushoz már nem jutottunk el. A többihez sajnos nem értek, de vannak itt nálam sokkal okosabbak :)
A kéztörést is sajnálom :( Szeénykém, nagyon rád jár a rúd :(

Anikó :)
Gratulálok a jó AFP-hez :) A kis Gyöngyszemetek szépen növöget és ez a lényeg :)
Pihengess sokat. Fiad hogy bírja anya pihizését?

Panka :)
Klasszak a képek :)

Kacsa :)
Sajnálom a rókakomát :(
Csak részben öröklik anyukák tulajdonságatit a gyerekek, van apjuk is :D Én minden "rossz" tulajdonságot apa génjeinek tudok be :D

Didó :)
Remélem nem kell 3 hónaport sem várnotok, de ha még se akkor irány a Kaalai :)

Fleur :)
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz :) Drukk a jövő évhez :)

Judit:)
Köszi :) Boldog névnapot így utólag is :)
A krémek miatt ne aggódj. Ha gonolod küldök ki neked kipróbálásra :)
Örülök, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot :)

Brill :)
Gratulálok Mr.Minibrill kiváló eredményeihez :) Olyan jó, hogy már itt tartasz, rohan az idő :)

Monyó :)
Boldog névnapot neked is :)

Zsúka :)
Gratula az új dokihoz :) Most már mindennek rendben kell lennie :)

Juca :)
Örülök, hogy Kinga javulgat :) Na Peti még ilyet nem csinált, hogy szét fújja a kaját, de hát Kinga nagypályás csajszi :)
Cicimet nem nagyon rúgja Peti, mert nincs mit :D De hogy most már kész tortúra a pelenkázás az tuti :) Ja, egyébként vettem etetőszéket és nagyon tetszik :)

Évi :)
Olyan jól tudod leírni Pipi napját :D Jót mosolygok rajta, vizuális vagyok :)
Petinek is sokáig csak úgy volt jó ha mellette ültem a földön. Most hogy már mindenen felkapaszkodik már elmehetek pisilni is :D Egyébként folyton jön utánam, de tündéri mikor már nem bírja a pörgést és leül az előszoba közepén és nyekereg, hogy döntsem már el, hogy hol akarok lenni a konyhában vagy a szobában mert már nem kész van tőlem :D

Angie :)
A makacsság nagy erény :D
Azért vigyázz a pakolással, nehogy megerőltesd magad :) Pocakos képet nem raksz fel?

Unique :)
Édes a lánykád :) Szépen növöget :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Unique! :D

Gyönyörü kislany Laura! Azok a szemek!

Narcisz! :D

Köszike! Hat meg en milyen izgalomba jöttem! De most erted izgulok nagyon!

Angie! :D

Ertem. Csak aggodtam, hogy ne hajtsd tul magad!Mar en is kivancsi vagyok fiad vagy lanyod lesz-e?

Annacska! :D

Köszönöm nagyon rendes vagy! Orülök, hogy nem lett gond a kremek miatt. Nem is esett le rögtön, csak jo par nappal azutan, hogy visszajöttünk. En meg remenykedem abban, hogy egyszer tudunk talizni es akkor meglesz a kremem is. :)

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Hali,



Most egy kézzel pötyögök, baromi lassú. Köszi mindenkinek az együttérzést, ezután már csak jó jöhet. Egyébként jobb kéz, kézfej szélső részéből tört ki egy darab...Tiszta gáz,mert itthon estem el:) Csúszott a kő... A doki jól kinevetett, miközbe rakta vissza a csontomat...Az srm jó érzés. Majd mondta, ilyen fájdalmat úgysem érzett még.... Nem akartam felvilágosítani a 2006-os évemről. Most már mindrn minden minden oké lesz!!!!!! Eldöntöttem, csak a nőgyógyimra fogok figyelni és nem megyek több helyre.....Plussz a Ti tanácsaitokat hallhgatom meg... Mindjárt január lesz és lehet próbálkozni, nagyon boldog vagyok emiatt...

Kacsa: a mi kedvenc receptünk: a csirke mellet szeleteled, sózod, borsozod, majorannával jól beszórod. Kisütöd. Beleteszed egy jénaiba, rá vágsz paprikát, leöntöd paradicsomos tejföllel, majd vastagon megszórod sajttal a tetejét. Sütőben sütöd,15 perc és kész. Rizi-bizivel szoktuk enni.

Puszi mindenkinek, főleg Narco-maminak!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Heni!
Nagyon sajnálom! :( Gyógyulj és pihengess.

Panka!
Jók a képek!Szép helyen járt a férjed.A második képet én simán cukrászdának néztem.

Junko!
Akkor drukk a műtéthez!

Fleur!
Sajnálom! :( A következő biztos sikerülni fog.

Juca!
Jobbulást Kingának!

Jucmuc!
Rendben. Én benne vagyok.

Unique!
Laura nagyon szép ügyi baba!

Narco!
Ez igen!!Szépen megnőttek a lányok. Karácsonyra biztos meglesznek.Szép ajándékod lesz.

Nekem meg szombaton is dolgozni kell. :(

Pussz: Hangyi
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Kicsit nagyon le vagyok maradva, mint a borravaló ...

Nem is tudok most visszaolvasni. Csak hoztam Nektek pár fotót. Tegnap voltunk egy potya 4D-s UH-n, mert az egyik ismink fia 4D-s rendelőt nyit és most tesztelik a rendszert és kellett tesztalany ...

Kép Kép Kép

Pöttöm megint lent a ült a popsiján, lába égnek, karjai a feje mellett behajlítva. Cuncikát nem tudtunk fotózni, ert szemérmeskedett. De 2D-n én is jól láttam a nagyajkakat, vagy legalábbis láttam vmit., amire azt mondták, hgoy azok a nagy ajkak. Mozgott ezerrel, mire befogott az UH-s egy jó pózt, azóta már rég kikúszott belőle! :)

kacsa14
 
 


Rolly
Nagyon tetszett a mese.

Nomi
Igazán szívesen. Nagyon szorítok az új munkához.

Dido
Örülök, hogy túl van a férjed a műtéten és csak nem kell 6 hónapot várni. Kérdezz meg mást is.

Hangyi
Remélem sikerül feldolgozni. És remélem együtt futunk célba 2007-ben:). Csak pozitívan.

Jucmuc
Nagyon szorítok már előre is februári lombikhoz. Biztosan sikerülni fog!!:)

Nárcisz
Sajnálom, hogy ilyen gorombák voltak veled, de ugye már jobb a kedved? Jól vagytok? Fájások?
Te csodálkozol, hogy nem akarnak kijönni??:) Hát milyen jó már odabent??

Juca
Kinga, hogy van? Jobban már?

Angie
Merre vagy???

Norwell
Nagyon jó, hogy ilyen kis "rohangálós" baba lett. :) Szerintem nincs előrébb az öcsém is ilyen
hamar elindult:). A fiúk motorikusan hamarabb fejlődnek.:) Szuper, hogy ilyen kis vasgyúró.

Annácska
Milyen kórház?? Azt hiszem lemaradta. Ugye minden rendben?

Jucmuc, Juca (még ha nyáron tartod is:)), Monyó
Utólag is boldog névnapot! Kicsit nem figyeltem erre.
De jó. Akkor csupa bizakodással indul ez a szép új év!

Anikó
Örülök, hogy rendben a pici.Igen én is remélem, hogy ez az üresség érzése elmúlik. És nem
magamat hibáztatom azért, mert nem sikerült. Nagyon igyekszem, hogy el tudjam fogadni.
További kitartás jan 3.-ig.

PAnkaa
Nagyon érdekes lehet Tokióban.:) Köszi a képeket.

Brill
Szuper, hogy mini brill rendben van.

Csheni
Sajnálom a kéztörést. Gyógyulj meg hamar

Kacsa
Ezek szerint a szép kövér porcicák a laminált padló miatt vannak? Nekünk is az van és nem
értettem honnan jönnek ezek a hatalmas por dögök:)

Évi
De jó. A karácsonyi készülődéssel én is így érzek, de engem most azért kap el a bőgőgörcs,
mert annyira nem tudom mikor lesz már nekünk ilyen karácsonyunk.
Már annyira szeretném. Talán jövőre.

Unique
Jézus mekkora szemek:) Gyönyörű.

Én meg nem is tudom mit írjak. Ránk most nagyon ránk jár a rúd. Most éppen a férjem állása
került veszélybe. Ő most szerződésesként dolgozik egy multinál egy kis cég alkalmazottaként.
Elkövetett egy hibát, ami mellesleg nem vészes, szerintem inkább szimpátia dolgok állnak a
háttérben..mindenestre közölték vele a multinál, hogy nem tartanak igényt rá tovább.
Ez előtt hétfőn megnyert egy másik állást, amit visszamondott mert a főnöke beajánlotta neki
ugyanazt a fizetést és előrelépést.
Most meg nem tudjuk mit fog a multi döntésére lépni. Jó mi?? Érdekes a sors.
Mindez borzasztóan megviseli lelkileg. Eddig tartotta magát, de most padlón van teljesen.

Kicsit sok volt ez az év neki is nekem is. Én bízom benne, hogy több rossz már nem történhet sem
ebben az évben, sem jövőre.

Azért mindenkinek Kellemes karácsonyvárást!

Puszi

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Fleur!

Igen, a pordögök a laminálttól vannak. Illetve nem is tőle, hanem hogy nem fogja fel a port a szőnyeg és könnyebben összeragadnak.

Meg nálunk teremnek porkigyók is, mikor a szétpotyogtatott hajszálamra rácuppannak a porcicák és alkotnak porkigyót.

Nálunk Apa a porszjvó felelős és utána még pálr napig jár a hajszálkommandó is, hogy begyűjtse a kóbor hajszálakat.

Ajánlottam már neki, hgoy lenyírom a fejem nullás géppel, de azy nem díjjazta!

Férjednek drukkok, hogy ne maradjon állás nélkül!!! Elhiszem, hgoy ki van purcanva! Én Uram is elég nyűgi már, fáradt, sok a meló, minden baja van. És én sem tudok neki sokat segíteni. Max. csak nézek rá atom megértő boci szemekkel!

kacsa14
 
 


Sziasztok lányok! :D
Elnézést csak "kiszaladtam",holnap teszek táblát is!

Zsuka! :D
Én a coragontol nem vettem észre ilyet mert én azt csak stimunál kaptam és a következö honapban kezdödött elölröl a stimulálás!
Szoval mindig kaptam a peteérlelö gyogyszereket és muszály volt nekik nöni,de lehet ha nem szedtem volna utána akkor gyogyszer nélkül nálam is elöfordult volna ilyen!
Örülök,hogy ez az orvos meggyogyitott!!


Jucmuc! :D
A belgyogyászati vélemény az altatáshoz kell!
Megcsinálja az ekg-t vérnyomást mér és ir egy szakvéleményt rá hogy altathato e vagy!
A teljes vérkép meg kell az álltalános egészségi állapotod miatt!
Néznek süllyedést a gyulladás miatt,összfehérjét,és az összes többit amiböl az orvos látja van e valami potlásra szükséged(vas,kálcium stb.....) vagy épp semmi szükség vitamin potlásra!
A progeszteron injekciot neked kell beszerezni ezt az intézmények nem tartják!Álltalában a Pharma futár nevü cég szállitja!
Hu jan.08 mindjárt itt van!!!!

Nárcisz! :D
De szép nagyok a kislánykák!!!
Már izgulok nagyon érted!!!

Elnézést mindenkitöl,holnap bövebben jövök!!! :oops: :oops:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Hangyi! :D

Sajnalom a szombati munkat, de örülök, hogy van kedved talizni! Meg addig van harom het, de majd elötte lebeszeljük hol mikor.
Amugy nagyon tetszett Györ amikor most ott voltunk. Az egesz belvarosban karacsonyi vasar volt. Minden sarkon forralt bor stb. Ez a panzio eleg közel van a belvaroshoz is.

Kacsa! :D

Gyönyörüek a kepek! En is en is en is!

Fleur! :D

Köszönöm szepen! Remelem sikerül elkezdeni februarban! Sajnalom nagyon ami a ferjeddel törtenik! Remelem megoldodik valahogy ez a helyzet!

Aniko! :D

Nagyon szepen köszönöm! Igen, mar csak harom het!!! Nagyon varom mar!

Kepzeljetek felhivtuk a padovai korhazat, hogy nem tudnak-e elöbbre elkesziteni a kromoszomat, es jövö szerdara meglesz!!! Annyira örülök, hogy szinte mar mindent elinteztünk! :D

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc!

De jó, beindult a lombik-gépezet! :) Tényleg nem kell sokat várni, és hipp-hopp babás leszel :)

Unique!

Laura nagyon kis bájos hölgy, mint mindig :) Azok a szemek, fiúk reszkessetek :)

Nárcisz!

Akkor bocsi, félreértettelek. Azt hittem az utolsó hozzászólásodra szeretnél valami megnyugtatót hallani. Az én nyákdugóm már csak a brutál 2 perces fájások közepette vált meg tőlem. Önmagában semmit nem jelent az, hogy már távozott, mert akár 10 nappal a szülés előtt is elmehet, és akkor újratermelődik. Ezt olvastam róla.

Angie!

Drukk neked is a genetikához, de minden rendben lesz, Manócska is tökéletes baba. Szerintem is tipikusan fiús anyuka vagy :)

Kacsa!

Ez a PöttömCSaj nagyon vagány! Formás kis manó :)

Fleur!

Hidd el, jövő karácsonykor már neked is ki kell kötöznöd a fát, hogy a lányaid ne rántsák magukra nagy áhítatukban :)

Bocsi lányok, mennem kell, majd igyekszem innen folytatni!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Unique!
Laura változatlanul csodaszép!

Juca!
Kinga hogy van?

Jucmuc!
Hurrá!!!

Nárcisz!
Jó nagyok már a lányok!Mostmár tényleg kitessékelheted őket. :wink:

Anikó!
Hogy bírod a sok fekvést?Tudom, hogy a babáért mindent,én is feküdtem az elején, de már alig bírtam magammal. :wink:

Fleur!
Akkor most 2 szék közé ült a férjed.Remélem azért az egyik állás sikerül neki!
Kitartást Nektek, és sok erőt kívánok!
Mensid megjött már?

Hangyi!
Kitartást a holnapi melóhoz!Mit dolgozol ennyire?

Csheni!
Micsoda trampli doki!!!Hogy mondhat ilyet, nem is ismer!
Örülök, hogy ilyen bizakodó vagy!Fel a fejjel! :D

Annácska!
Képek a gyerkőcökről?

Zsúka!
Kert pályázattal mi újság?

Angie,Brill, Anikó!
Pocakfotó???

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!
Hazajöttünk!! :lol: Jól vagyunk KÖSZÖNJÜK!!És mindenkinek KÖSZÖNÖM a gratulációt!! :lol:
Majd jövök a szüléstörténettel,de most tényleg sietne kell,mert Ádika éppen szunyál,de szerintem lassan ittvan a szopizás ideje! :wink:
Most igy gyorsban csak ennyi,de igérem,ha ma már nem is,de holnap mindenképp megirom a szüléstörténetet!
Mindenkinek Jó Hétvégét!!

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!

Találtam, egy jó kis honlapot, tele van karácsonyi zenékkel (angol):

http://lyrics.webfitz.com/index.php?opt ... &catid=131

Bár a Kalákát nem tudja felülmúlni, de azért jó hangulatteremtő.

Szia Bea!
De csöpp lehet ez a 4 napos Ádika! :)

Nárcisz!
No úgy látom már nem pityeregsz, heles. Látod, látod csak csomagolnak már a lányok.

Brill!
Gratulálok a még mindig fütyishez. :)

Dido!
Nagyon köszönöm a részletes leírást. Bárcsak már túllennénk rajta.

Jucmuc!
Szuper-szuper. Jan. 8? Az tényleg mindjárt itt van. Ügyesek vagytok. Jól elhúz mellettem mindenki :shock: , de nem baj. :)

Kacsa!
Te még mindig hányol? Jajj az nem jó. :? Hát recept ügyben én is le vagyok maradva. Tavaly ilyenkor már oda-vissza tudtam a karácsonyi menüt, most meg semmi....

Unique!
Laura gyönyörű!

Timika!
Jövő hétren már ráérek. csak éljem túl a hétfői vizsgát. Összefuthatunk!!

Csibe!
Jó volt látni tegnap!

Angi!
21- már a nyakunkon. :) Durva, hogy pont így babásan jött neked össze egy csomó dolog.

CsHeni, Virág... és sokunk

A 2007-nek már tényleg jobbnak KELL lennie.
Vendég
 


Bea!
Gratulálok még egyszer!Várom a mesét! :wink:
Kép
Jó az új vonalzód!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Evi! :D

Jaj, el sem hiszed mennyire izgulok en is, hogy minden siman menjen! Köszönöm!

Junko! :D

Meg siman utolerhetsz! :wink:

Bea! :D

Kivancsian varjuk a törtenetet!


Kepzeljetek lanyok, negyed ora mulva indulunk karacsonyi komolyzenei koncertre. A ferjem cege szervezi minden evben. Tavaly is nagyon tuti volt. Utana PIZZA eves!!!

Puszi mindenkinek, es jo hetveget!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Jucmuc!
Mondtam én, hogy ha belekerülsz a "gépezetbe", akkor utána már csak úgy pörögnek az események! :D Addig kicsit ünnepeztek, évbúcsúztatás és már kezdek is! :D
Aniko leírt már mindent, talán a vércsoportmeghatározás kell még. (lehet, hogy ilyen leleted meg már van... :roll: )

Aniko!
Neked tegnap elfelejtettem írni... :oops: De most legalább ráfoghatom a terhes agyamra. :lol: :wink:
Igazából úgyis tudod, hogy Veled vagyok! Remélem januártól, ha óvatosan is, de felkelhetsz majd.
Antibogyót már nem kell szedned, ugye?

Nárcisz!
Szép méretekkel rendelkeznek a lányok! :D
Tényleg szép lenne, ha a karácsonyt már otthon töltenétek négyesben! Eddig nagyon hallgattak Rád a lányok..., hátha nem hiába fűzök Őket! :wink:

Annácska!
Köszi! :D
Peti zabálnivaló lehet követő üzemmódban (is)! :D

CsHeni!
A kéztörés ellenére optimizmus!!! :D Nagyon örülök, hogy jobb a lelked! :D

Virág!
Nektek is jutott erre az évre még egy nem várt rossz... :(
Bízzunk a 2007-ben!!! :wink: Remélem kárpótol majd Téged is! :wink:

Panka!
Nektek is kellemes hétvégét! (remélem, most már nem hibáztam el a férjed érkezését...)
A pocakfotót most már biztosan nem úszom meg! :lol: Pedeg olyan jól lapítottam eddig... 8)

Bea!
Ha otthon vagytok, akkor tényleg minden rendben van! :D :wink:
Várjuk a születéstörténetet. :D

Junko!
Továbbra is köszi! :D
Jövőre is kellenek/lesznek zebrák! :D Tiéd az egyik! :wink: Borítékolom! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


2007 a zebrák éve lesz!!!

Kíváncsi vagyok hányan szeretnének repetázni? Mi a húsvéti nyúllal indulunk :-) Persze az egyeskéknek elsőbbség, de azért nekünk is lehet majd drukkolni :wink:

tjuca
 
 


Juca!
Húha, ez aztán a hír!Hát én majd drukkolok, ezen ne múljék! :wink:

Évi!
Esetleg ti is kedvet kaptok a kistesóhoz?
Régen láttuk Dórikát!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Kacsa!
Pöttömbaba még mindig tökéletes, nagyon formás!

Csheni!
Sajnálom nagyon, és remélem, minél előbb meggyógyulsz!

Jucmuc!
Látod, milyen gyorsan megy az idő! Olyan hamar eltelik majd az a kilenc hónap is!

Juca!
Mi már a Jézuskával benevezünk, de hát semmi se bizti, mert nálam még a Mikulás sem járt június óta. A lázadás mindig is erős oldalam volt... :twisted:

Bea!
Várjuk a sztorit nagyon!

Unique!
Laura még mindig gyönyörű lány! Csodálatos szemei vannak!

Narco!
Szép nagyok a lányok, és drukkolok, hogy ne karácsonykor jöjjenek, hanem előbb! Egyujjnyival kezdtem én is, amikor bementünk a kórházba... És ne aggódj, a 38. hétttől már én is minden nap szülni akartam, pedig csak egy baba volt a pociban... :wink: És én pl. arra sem emléxem, mikor ment el a nyákdugó, de ugye nekem repesztették a burkot.

Virág!
Jaja, csak ha így haladunk, 9 hónaposan menni fog... :twisted: No nem baj, a pluszkilóimnak jót tesz majd... :D

Monyó!
Utólagosan boldog névnapot kívánok!!!

Anikó!
Nagyon szorítok, hogy a lepény most már találja meg a jó helyet. Neveken gondolkodtatok már?

Mi jól vagyunk, Kendének erőteljesen jönnek a felső fogai, és szegényem nyálzik ezerrel, mindent rág, szóval lehet, hogy karácsonyra beújít egy fogat (vagy kettőt, mert az alsók is szinte egyszerre jöttek). Olyan kis gengszter, most már úgy kell levadásznom, ha tisztába akarom tenni, mert elmászik, szóval már mondtam apának, hogy beszerzünk olyan vastag ragasztót, oszt mikor peluscsere van, leragasztjuk a gyereket, mert anyájának már kihullik az összes haja... :twisted:

Puszi mindenkinek (és bocsánat, akit kihagytam, reklamáljatok nyugodtan :D )!

Kép
Kép
norwell
 
 


Annácska!

Jó, hogy jöttél! Hogy vagytok? Jaj, de édes lehet Peti, ahogy követ, mint egy kiskutya :)

Juca!

Mikorra esik jövőre a húsvét? Mi kb. akkor indulunk, mikor Angie megszül :) De ez csak terv egyelőre :) Még változhat, de előbb semmiképp nem vágnánk bele, max. ha véletlenke lenne, de szerintem az nálunk kizárt :)

Norwell!

Ha találtok valahol olyan jó erős ragasztót, akkor lécci vegyetek nekünk is :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Nem tudom mikorra esik húsvét 8) gondolom mikor Angie szül, már inkább pünkösd lesz! Mivel Angie nagyon elcsípte a receptünket, na majd futhat a gyereke után :-)

Panka!

Köszi!

Norwell!

Én ugyi tudtam, hogy ti már most sem álltok ellen :wink: Szó a találkozást komolyan gondoltam. Sok a közös. Gyerekeink---> meg mi is hasonlóan bikkfafejűek vagyunk :lol: Ja és még Piros sehol, de hátha addig előkerül a kis elveszett farkaseledel :-)

Szép hétvégét mindenkinek!

Pusza!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Juca!

Korán lesz jövőre húsvét! Elvileg, ha Pöttöm pontos lesz, akkor a kórházban húsvétozunk! (ápr. 8-9.)

Úgyhogy hajrá! Még van 4 hónapotok felkészülni!!!

Jucmuc!

Előbb-utóbb lesznek Neked is ilyen csini fotóid!!! Lehet, pont a húsvéti nyuszinak tudjátok majd mutogatni a pindúrkátok 4D-s fotóját!

Évi! Norwell!

Köszönöm a Pöttöm dícséreteket!

Mostmár én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz idekint! Persze eddig is érdekelt, de mostmár van egy kis fogódzó. A fejecskéje pl. hosszúkás és keskeny. Nekem meg golyófejem volt picinek + még most is. Úgyhogy a feje akkor lehet, az apjáé lesz. A szája meg talán az enyém, mert Apa szerint nekem van olyan kacsaszám, mint ahogy Pöttöm szájacskája állt némelyik képen.

De azért még türelemmel vagyok, szűk 4 hónapig!!!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Látok itt még 1-2 ismerős nevet :oops:
Emlékeztek rám?

Anikó
Megörökölted a táblát? :wink: Szép nagy lett!

Tündi
tündi30
 
 


Sziasztok!

Jucmuc!
Biztos szép volt a koncert! :D És a Pizza sem okozhatott csalódást... :wink:

Juca, Évi!
Jövőre, már értetek is izgulhatunk? :wink:

Tündi!
Viccelsz? :D
Akkorát dobbant a szívem, amikor megláttam a neved!
Hogy vagy kedves???

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok!Túlvagyunk a fürdetésen,meg a szopin,ezért gondoltam gyorsan leirom a SZÜLÉSTÖRTÉNETEMET!!!
Szóval!Azon a bizonyos vasárnapi napon,amikor annyit panaszkodtam,ha jól emléxem ITT is!Már nagyon sokat keményedett a hasam!!De én nemgondoltam volna,hogy ez már a SZÜLÉS kezdete!Aztán még itthon tevékenykedtem napközben,még bementem a Dokihoz egy CTG-re!Pont meg is beszéltük,hogy másnaptól már minden nap kell mennem!Jól MEGVIZSGÁLT!!!Éreztem rendesen! Még mondta is,hogyha egy kicsit vérzik majd a vizsgálat után,azon ne csodálkozzak,és ne is ilyedjek meg!
Aztán már nem is nagyon emléxem arra,hogy mitcsináltunk itthon,de a Tesóm hivott egy párszor,hogyMI VAN MÁR??Én meg aztmondtam,hogy ebből még ma nem lesz semmi!!23:00előtt pár perccel feküdtem be az ágyba hullafáradtan!Betakargattam magamat,aztán épphogy csak kezdtem volna elaludni jött az a BIZONYOS PUKKANÁS!! És tényleg lehet RENDESEN hallani!Gondoltam még várok egy kicsit,hátha ez még nem a szülés!Na de aztán rá egy fél percre meg már jött is rám egy olyan érzés,hogy Úr Isten mindjárt bepisilek!de zat már nemlehetett visszatartani! Gyorsan kifutottam a szobámból,kiértem az anyuéhoz,és ott a parkettára ráfolyt egy csomó magzatviz!(Ugye milyen rendes vagyok,hogy nem a szőnyegre folyattam?)Aztán csak folyt,csak folyt,csak folyt,de rengeteg!Leültem a wcre,mert az volt bennem,hogy valamikor már csak abbahagyja.De nem tette!Felhivtam a szülésznőt,akivel megbeszéltünk egy randit a MÁVban a szülészet előtt.Pont ügyeletes volt a dokim,igy őt nemkellett értsiteni.Aztán bementem,megvizsgált és mondta,hogy egy cmre vagyok nyitva.Az meg ugye semmi.Na akkor rá a ctg gépre,ami nem volt most sem jó!!Majd elvonultunk "fazonigazitan" a szülésznővel,és megkaptam a beöntést!Ugye nem kell végigmondanom,hogyha székelykápi volt aznap kajára mennyi ideig jött ki.................!Aztán elmentem zuhanyozni,majd ráfektettek a szülőágyra!Aztán amikor jöttek a fájások,akkor észrevette a szülésznő rajtam,hogy nemvalami nagy a fájdalom küszöböm,és ajánlotta az EDÁT!Amit meg is kaptam rá egy fél órára!10.000ft!! Utána már kezdtem magamat jólérezni,és azt gondoltam,hogy IGY milyen könnyű lesz Ádit kinyomni!!Aha..............,na ja!Végül kaptam az oxitocint (méhösszehúzót)na,az aztán betette a kiskaput! Annyira huzta össze a méhemet,hogy az hihetetlen.Nagyon fájt!Sajna Ádinak a CTGje nem volt jó,(amit egyébként folyamatosan néztek,ahogy a szülőágyra kerültem.Már arról volt szó,hogy CSÁSZÁR lesz,mert nem tágultam.Illetve csak nagyon-nagyon lassan.Jött a doki (aki nemvolt mindig ott) csak ránknézett néha.És rásegitett egy kicsit!Megnyomta Ádit.Illetve a jó útra terelte.Aztán mondta,hogy kezdjek el NYOMNI!!!Onnantól fogva megkönnyebbültem,hogy ne lesz császár!Rá háromnegyed órára rengeteg fájdalmas nyomás után SZÜLETETT MEG ÁDIKA!!!
Azthiszem mindent leirtam!!Remélem tetszett mindenkinek.Cakli-pakli 8és fél óra volt az egész!Ja,és n em volt gátmetszés!!
Na ENNYI!!!Mindenkinek Jó éjt!!

málna2162
 
 


Sziasztok!!!
Bea kért meg hogy küldjem el nektek a születés történetét,mert elfoglalt.Ami érthető!!! :D És irigyeljük is érte :D

málna2162
 
 


Málna!
Köszi! :D
Bea!
Ügyik voltatok! :D Még egyszer gratula!

Brill Kép

Kép
brill
 
 


Bea!
Köszi, hogy leírtad!Az EDA ellenére érezted a fájásokat? :roll:
A gátmetszést hogy sikerült megúszni?Engem ez nagyon érdekelne, én is el szeretném kerülni, ha lehetséges.Gondolom szülésznőja válogatja, meg hogy mennyire vagy te rugalmas odalent. :wink:
Szopizás jól megy?Van elég tejcsi?Ádi hogy viselkedik éjaszakánként?
Apás szülés volt?Ha igen, ő hogy viselte?
Jó babázást! :D

Tegnap hazaérkezett a férjecském!!! :D Hozott fincsi zöld teákat, meg csokikat is. :wink: Nagyon jól érezte magát, annyira, hogy szívesen vissza is menne -persze csak velem :wink: -,több időre is!
Azt mondja, hogy a valóságban sokkal jobba, mint aképeken.Főleg az emberek élethez, és egymáshoz való hozzáállása tetszett meg neki.Nincsennek biztonsági őrök, mert az emberek nem lopnak(a peronon, vonaton hagyott csomagot másnap is ugyanott találod),nagyon tiszták, nincs bűz, vagy kosz az utcán.Az emberek türelmesek,nincs rohanás, tekintettel vannak egymásra, segítőkészek.Azt mondta, volna mit tanulni tőlük.És hogy teljesen mások, mint ahogyan nyugaton jellemzik őket.
Hát Japán beszámolóról ennyit.Ez volt a szombat du.-i mese :D

További kellemes hétvégét!
Ja, itt reggelre fehér lett a táj, megfagyott a pára a fákon, meg az utakon is.Így már egy kicsit karácsonyibb a hangulat.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Juca! :lol:
Fogok a lánynak írni, de mostanában nagyon el vagyok havazva!
Ha leülök a gép elé, biztos, hogy 5 perc múlva közbejön valami!

Jucmuc! :lol:
Nagyon drukkolok neked a lombikhoz!Hajrá!

Nárcisz! :lol:
Ha nem is írok, eddig minden nap bekukkantottam, hogy mi van veletek!Úgy szorítok!

Tündi! :lol:
Hát hogyne emlékeznénk drága!
Mesélj!Mi van veled?Hogy vagy?

Heni! :lol:
Sajnálom ezt a fránya kéztörést! :(

Junko!
Kár, hogy nem tudtunk pár szót váltani!

Bea!(Málna!)
Köszönjük a szüléstörténetet!Ügyes voltál!
Puszi a "nagylegénynek"!

Brill!
Puszi nektek! :lol:

Anikó!
Pihengess jó sokat!És nektek is sok puszi! :lol:

Unique!
Laura gyönyörű! :lol:

Norwell!
Gratulálok a fogacskákhoz! :lol:

Biztos akartam még írni, de most már nem tudom mit! :oops:

Mi jól vagyunk, a fiam egy tündér :lol: , nagyon jó baba! Eszik, alszik egy szavam nem lehet!csütörtökön megkapta a 2.hós oltást, azt is nagyon jól viselte!Ja és 58 cm és 5200 gramm! :lol:
Teszek fel egy képet, ez ma készült!Pont ma 2 hónapos! Úgy repül az idő!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Csibe!
De jó, hogy írtál! :D Nagyon örülök, hogy Gáborka ilyen kis rendes baba! :wink: Szopizás ezek szerint jól megy.Tényleg nagyon telik az idő!Annyira aranyos ezen a képen!Fotók jöhetnek még! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Evi!

Jaj, köszi en is nagyon örülök! Ma reggel voltunk vervetelen a hepatitis-hez, jan 3-ara az is meg lesz!
Azt tudod, hogy Angie nem sokkal husvet utan fog szülni? :D Ugyhogy Nektek is nagyon megy majd a drukk!!!

Panka!

Orÿlök, hogy ferjed ujra otthon! Megvolt a husileves-rantotthus? :D
Nagyon erdekes amit a Japanokrol irtal, felkeltette az erdeklödesemet.

Brill!

Igen, valoban igy van! Annyira izgatott vagyok mar! Ugy megyünk oda jan.8-an, hogy minden papirunk meglesz, vercsoport meghatarozasom is van, csak ez a belgyogyaszati vizsgalat kell majd az altatashoz, azt majd amikor visszajöttünk elintezem. Remelem arra is jok az itteni leletek.
Jövö kedden megyünk a cisztas fibrosis leletert, szerdan a kromoszoma leletert, jan 3-an pedig a hepa leletert. A HIV, toxoplazma mar megvan.
Mar annyira utalok vervetelre jarkalni, mar megismernek minket az ott dolgozok! Kép

En is nagyon szeretnek mar latni egy pocakfotot am!!! :D

Nagyon szep volt a koncert! Sajnos Magyar zeneszerzötöl most nem volt semmilyen darab, tavaly volt Bartok is! Aztan a pizza…nyam nyammmm szoval jol sikerült az este. Azt vettük csak eszre, hogy ejfel van a pizzeriaban jol elszorakoztunk a kollegakkal+felesegekkel. Kép

Juca!

Jo fej vagy! En nagyon fogok Nektek drukkolni az öcsikehez! :D

Norwell!

Aranyos vagy! A profeta szoljon belöled! :D
Jo, hogy ilyen kis eleven Kende baba, meg akkor is ha az anyukaja beleöszül egy picit. :shock:

Kacsa!

Köszi, nagyon rendi vagy! :D

Tündi! :D

En csak a nevedre emlekszem sajnos nem beszelgettünk, akkoriban mentel el amikor en jöttem!
Mi ujsag veled? Hogy vagy?

Aniko! :D

1 cn. Beirnad majd legközelebb a tablaba? Köszönöm. Hogy vagy Aniko? Sikerül a karacsonyi elökeszületeket megszervezned valahogy? Szegenykem biztos nem könnyü!

Malna!

Köszönjük szepen a születestörtenetet, nagyon ügyesek voltatok, megegyszer gratulalok! :D


Csibe!

Nagyon rendes vagy, köszönöm! Tenyleg nagyon repül az idö, es Gaborka milyen szep! Es mennyit nött! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Brill, Csibe
Köszi, beállok a sorba én is, vele:
Kép
Tegnap voltunk 5 hetesek, spontán baba, 2,5 év után, stb. tudjátok, a problémák, és mégis sikerült. Hittem benne, nagyon erősen! Furcsa érzés, és még felfoghatatlan....
De már itt vagyok, és remélem, minden rendben lesz! :)

Tündi
tündi30
 
 


Tündi!
Gratulálok!!! :D

Jucmuc!
Igen, volt fincsi husi leves, meg rántott husi!Nagyon ízlett neki.Ha nyaralásból jövünk haza, akkor is ilyesmi kaját szoktunk kérni a szülőktől, jó kis magyarosat. :wink:
De a pizza is nagyon finom!
A koncert biztosan szép lehetett.

Nárcisz!
Ma van szombat!Mi újság veletek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Tündikém :) Úgy örülök, hogy újra itt vagy velünk és megosztottad a nagy hírt!!! :lol: :lol: :lol: Gyönyörű a bébitek, holnap válaszolok is az emiledre, ma sajna nem volt időm, mert sütöttünk egy csomó mézeskalácsot, Kristóf meg összesen 1(!) órát aludt napközben, azt is séta alatt. Kivagyok…
Légyszi a táblába is gyere vissza, jó? :wink:

Jucmuc :) Örülök, hogy januárban rögtön kezdhetitek a lombikot!!!

Unique :) A kismenyem még mindig GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!!!

Kacsa :) Jók lettek a képek Pöttömről!! Nektek van már nevetek?

Fleur! Nagyon sajnálom a férjed munkáját!!! :cry: :cry: :cry:

Junko :) Akkor szólj majd, jó?

Juca :) Mi csak jövő ősszel indulunk, korábban én nem merem bevállalni… Ti hány babát szeretnétek?

Málna :) Köszi, hogy megosztottad velünk Bea szüléstörijét!

Csibe :) Nagyon szép Gábor baba! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Judit
Ne haragudj, kihagytalak az előbb. Köszönöm az érdeklődést, a fentiek már önmagukért beszélnek :)

Csibe
Szép a kisfiad, nagyon édes ahogy nevet!

Brill
Gratulálok neked a babához! Hogy sikerült végül? Újabb lombikra került sor?

Tündi
tündi30
 
 


Tündi!
Ez csodálatos :D
Istenem, nem is gondoltam volna. És hogy spontán. Szóval vannak még csodák :D
Igazából szóhoz sem jutok :)

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Tündi! :D
Ez fantasztikus!!!!!!!! :lol: Nagyon nagyot dobbant a szívem, amikor láttam a nagy hírt!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon sok boldogságot és problémamentes babásodást kívánok Neked!!! Nagyon vigyázz Magadra - gondolom ezt mondani se kell... :D

Puszi
Zsu

Zsu
valér
 
 


Nárcisz! :)

Mi újság a lánykákkal? Úgy néz ki, nagyon szeretnek odabent lenni! Naponta be szoktam nézni Hozzátok a fórumra, kíváncsi vagyok, lehet-e már gratulálni a hercegnőkhöz... De nem adom fel, jövök legközelebb is!!! :wink: :lol:

Puszi
Zsu

Zsu
valér
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Nagyon reméltem, hogy ezt írod majd le nekünk! :wink:
És tényleg! :D Őrületesen nagy gratula!!! Kép
Problémamentes pocakosodást kívánok! Kép
Nálunk is csoda volt! :wink: Már kezdtük a második lombikot és akkor akart jönni...

Jucmuc!
Örülök, hogy jól telt az estétek! :D
Napról-napra közelebb vagytok a célhoz! :wink:

Nárcisz!
Írtál, akkor ma sem jöttek a lányok...
Viszont, a hidegfront jön... :wink: Hátha...

Tündi... :D :D :D :D :D :D :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Csibe!
Bocsi, kimaradt Gáborbaba dícsérete... :oops:
Éééédes!!! :D

Brill Kép

Kép
brill
 
 


LÁnyok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem, igazán jól esik.
Most nem tudok nektek írni, mert nagyon stresszelek. Ebben élek már 3 hete és nem nagyon bírom idagileg. Viszont a sok örmhír kárpótol, ami itt történik. :)

Kép
narco
 
 


Szép Jó Estét mindenkinek!!Köszönöm,hogy tetszett a szüléstörténetem!!Akkor nekem annyira nem volt olyan gyors,de mostmár,hogy sokaktól azt hallottam,hogy ez ELSŐRE nagyon jó idő,akkor jól esik!!Szerintem TUTI,hogy segitett a málnalevél tea!!
Ádika jó fiú!!És milyen szép!Nemgyőzök betelni vele!!Az első éjszakánk úgy telt,hogy 2 óránként felkeltünk szopizni!!De ma már napközben 4et is aludt!Amit a melleim nem köszöntek meg,mert nagyon feszültek!! :x Úgyhogy holnaptól felyés lesz ezerrel! :shock:
Sajna az aranyerem kijött a szülésnél!!Elég csúnya még mindig!!Néha alig birok az ágyból kikelni!Még jó,hogy Anyu a segitségemre van sokmindenben!
Nem Apás szülés volt,mert annyira hirtelen jött a dolog,hogy már nemtudta megoldani a munkahelyén!Anyuval szültünk!De borzasztó érzés volt neki látni,ahogy a szeretet lány szenved!!Majd leszakitottam a karját szegénynek a fájásoknál!
Hiába kaptam EDÁt,az Oxitocin attól még húzta össze a méhemet,és az nagyon fájt!!Ha belegondolok.............!Tegnap ott tartottam,hogy egy kicsit kezdtem beletargiásodni,mert egyedül hagyott a szobatársam,és volt időm gondolkodni!Mindentől sirógörcs jött rám!!Borzasztó érzés volt!Aztán meg az jutott eszembe,hogy HIÁNYZIK a terhesség!Meséltem az egyik kis fiatalka nővérkének és mondta,hogy ismerős!!Kérdeztem,hogy tapasztalatból??Erre ő:Nem!!Tankönyvekből!!Ezt tanulták!!Mik vannak..................!!
Na lelövöm magam!!
Narco!!Rajtad a Világ szeme!!DRUKKOLOK!!
Ki a szülésznőd?Én fogadtam egyet a neve:Fazekas Zsuzsi nagyon aranyos,kedves,lelkis nénike!!Vigyázz magadra meg a babákra!!Jó éjt!

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!

Tündi! :)
Jaj nagyon örülök. Annyira tudtam, hogy egyszer csak egy ilyen hírrel fogsz visszatérni. Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Vendég
 


Tündi
Amikor megláttam a neved, rögtön arra gondoltam: Ugye sikerült?? És látom: IGEN!!! Annyira örülök, szívből gratulálok!!!!!
Kép :lol: :P

Narco
Hogy vagy??? Még mindig nem hármasban??? Higgyél abban, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretnéd!!!! Én hiszek benne és sokat gondolok rád!!

Kedves Lányok, ha csütörtökön nem megyek az osztályommal Pestre korizni, akkor csütörtökön írok végre!! Már hiányzik a "személyes kapcsolat", de az utóbbi napokban annyi problémám van - közvetve vagy közvetlenül - magánélet és munka terén is, hogy még a napi egyszeri gyorsolvasás sem mindig megy.

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?