Sziasztok!
Megjöttünk már tegnap este, csak akkor kipakolás után már nem volt erőm írni, ma meg délelőtt gyors almolás után szabadnapot kaptam, bemehettem a munkahelyemre karácsonyozni, meg utána elintézni az ajándékvásárlás egy részét. Laci volt Bendegúzzal, tök jól elvoltak, persze volt kis "anyázás", de állítólag hamar megvigasztalódott.
Sok mindent el is intéztem, és jól is esett kimozdulni kicsit.
Tünde!
Sütit nem együtt sütünk Anyuval, hanem a héten mindenki süti a magáét. Az igazság az, hogy ő nehezen viseli ha valaki még mellette ott garázdálkodik a konyhájában. A hétvége meg a karácsony előtti pihenés jegyében telt, nagyon jó volt, mint mindig.
Timi!
Tescoban 20 darabos, mindenféle formás sütiszaggatókészlet (van benne maci, elefánt pulyka, dínó, bicaj, stb) 500 pénzre le van értékelve. Ha még érdekel a maciforma.
Manka!
Nagyon aranyos a kis mosogatófiú.
És szépek a mézesek, én még mindig nem díszítettem, lehet hogy idén hagyom így natúrban, úgyis megesszük.
Ismétlem magam, rohadék fogzás.
Bendegúznak is mocorog valami, mert az elmúlt két éjjel felébredt egyszer, és egyszer meg felsírt szegénykém. Úgy sajnálom őket, fájna inkább nekem.
A hétvégén nagyon sokat ügyesedett, már simán megfordul a tengelye körül, és nem esik el. És igen sokat gyalogol, és annyiraaa élvezi.
Meg én is!
Ja és megtörtént a birkanyírás, egy fokkal jobban viselte, de még voltak krokodilkönnyek. Viszont szerintem nagyon jól áll neki ez a tüskehaj.
Manka!
Nekünk Angelcare van, ami légzésfigyelő is, de elég drága, a mostani árát ugyan nem tudom pontosan. Néha gerjed, és néha van áthallás, de elég ritkán, szóval tkp meg vagyunk vele elégedve.
Ayse!
Gyógyulj meg!! Te szegény! Ma egy nő előttem vásárolt, és semmi hangja nem volt, úgy susogta el mit akar, szar egy helyzet.
Nem bírtam visszaolvasni a másik topicokban, konyha készen várja a karácsonyt?
Na, mentem aludni, jóéjszakát!