Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kismamák és Leendő Kismamák!

Zsuzsi! Gratulálok, hogy csatlakoztál a siker csapathoz.

Lola, Fanni, Angel! Tudom, milyen idegesítő várakozós ez az időszak. Örömvéges várakozást kívánok! Élvezzétek az ünepet, örüljetek mindennek, akkor a babák is szívesebben maradnak.

Melcsi! Hogy vagytok? Nem jártam még arra, de nem felejtettem el:) Jobban vagy már? Jól viseled??? Dezső vigyázz Rátok? Pöri hogy van?
zsofian

Melcsi!
természetesen olvastam.
Ami tény az, hogy ez tényleg elhangzott, ez most nem kacsa sajnos..
De az is épp olyan tény , hogy ez csak , mint javaslat hangzott el, és még nincs döntés.
A cikk egyébb megjegyzéseihez így nyíltba nem fűzök semmit, úgyis tudjátok, hogy mi az igazság.
Hogy miért nem az igazat írják? Nos, ennek is van oka, mint mindennek.
Még mindig nincs eldöntve semmi......
és addig még akár jó is lehet a vége. Nem igaz?
/Priviben megkaptad a nem publikus véleményemet is./
harcimokus

Sziasztok lányok!
Én ma debütáltam a Kaáliban. Mától hozzátok (is) szeretnék tartozni!

Karcos Mókus!
Veled találkozhattam ma? Úgy dél körül?

Kép
zölddisznó

bocsi, Harcos!

Kép
zölddisznó

Harcika!

Ha megkérlek nekem is elküldöd azt a nem publikus véleményedet?Mert engem is érdekelne! És szomorú vagyok,mert voltam hétfőn és nekem nem mutatkozott be senki... ( Te) ! :( :oops:
andrea23

Sziasztok! :)
Ma voltunk a Kaáliban, és érzékeny búcsút vettünk Krizsa dokitól (a kistesóig legalábbis...). Azt mondta, hogy időnként telefonáljak, mert szeretné tudni hogy hogy vagyunk. Nagyon aranyos volt, mint mindig! Ja, és vége a progi-szuriknak!!! :lol: :lol: :lol:
Találkoztam Harcimókussal is, ő is ugyanolyan kedves volt, mint szokott, sőt bemutatott Zsofian-nak is, aki éppen ott volt.

Rólunk annyit, hogy tegnap a saját dokim felmentett a szigorú fekvés alól :lol: , már felkelhetek, sőt elmehetek sétálni is! :)
A babánk tegnap 43 mm-es volt a feje búbjától a fenekéig, szóval szépen növöget, és nagyon édesen mozgatta a kezét-lábát!

Mindenkinek megy a drukk, és most már majd többet jövök közétek! :lol:

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Sajnos eddig nem jött össze a randi!

Szép estét mindenkinek!
beu9

Sziasztok

Beu :cry:
de én azért küldöm a ++++++++++++++++++ erőket, hogy holnap jó dolgokat halhass a telefon másik végén! Lehet hogy mire jövő pénteken megint jönni tudok már pocaklakód-lakóid lesznek és már el sem eresztenek 9 hónapig.

Kismókus
nagyon nagyon szép babócátok van!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lanyok!

Elsö lombik elött allok, jan. 8-an megyek a Kaaliba (györi) a masodik konzultaciora.
Mondtak a telefonba, hogy belgyogyaszati vizsgalatot es teljes verkepet is kell majd csinaltatnom a mütet elött. (EKG-t is de azt tudom mi :D ) Tudnatok nekem segiteni, hogy mit takar pontosan a belgyogyaszati vizsgalat?
A hepa, HIV, kromoszoma, cisztas fibrozis mar rendben van.

Lesz meg ezeken kivül valamilyen vizsgalat?

Köszi elöre is!

Kép
Kép
jucmuc

Beu

ez még nem jelenti azt, hogy holnapra nem gondolják meg magukat.
nálatok a férjednél van gond?

zsuzsi
zsuzsi73

Beu!
Szorítok, hogy mára összejöjjön a randi. Nekem is volt 4 pár, aki csak másnapra jött össze! :)
Szorítok!

Jucmuc!
Először is nagyon-nagyon szorítok, hogy minél előbb babás legyél! Kívánom azt, hogy minden legalább olyan simán mejnem, mint nálunk. :lol: (Sikerült az 1. lombikunk!)
Én csak azt tudom, hogy nálam mit jelentett a belgyógyászati vizsgálat: EKG, vérnyomásmérés, meghallgattak elől-hátul, kicsit megnyomkodták a hasamat... és ezek alapján írták le, hogy altatható vagyok.
Nem tudom a teljes vérképben benne van-e, de nekem kellett még vércsoportmeghatározás, és a ciklus 2-5. napja közötti hormonértékek is, továbbá spermavizsgálat a páromnak (ezt a Kaáliban csinálták)!
Azt hiszem ennyi, de ha valami kimaradt volna, valaki biztosan kiegészít (vagy kijavít).
Ti Olaszországban vagytok? A lombik idejére jöttök csak haza?

Kép Kép
kismokus

sziasztok!
zsofian!köszi a szorítást!már tűkön ülök,és kaparom a falat!
hát nagyon nehéz nem arra gondolni!tegnap egy kis időre is de sikerült!süttöttünk gyömbéres,szegfűszeges mézeskalácsot!!!!!
olyan jó karácsonyi illat keringett a lakásban!+fel van díszítve karácsonyosra minden!mindenhol angyalkák repkednek,hogy vigyázzanak ránk!!!!!!még fényképeztem is!tényleg elfelejtjük közben hogy egymásnak is kéne örülni,meg hogy vagyunk,meg ilyenek.nagyon várom a holnapot!minden nap megnézünk egy jó filmet,az is gondolatelterelő!!!!!
éjjel alig aludtunk!
legmélyebb álmunkól egy sms ébresztett fel!na mondom ki szült már megint!mert legutóbbi tesztelős reggel előtti éjjel kaptam meg x barátnőmtől,hogy megszülettett a 3.! baba!!!
de jó!!!
na most bingó volt!!!!!!!
y.barátnőm terhes!!!!!!!
még anno együtt jártunk egy tanfolyamra ,megbeszéltük, ha végzünk, egyszerre leszünk terhesek! na ő már szült,és most újra terhes!!!!
a punkció után beszélte,hogy 1!napja késik,és tessék tegnap már volt uh-on!!!!!!
na mindegy holnap már én is 4 hetes terhes leszek!!!!!!!!
és az ikrekkel úgyis megszülök előbb!!!!
ráadásul ahhoz az idióta dokihoz jár,aki kivetette a petevezetőmet!!!!!
na félre ne értsetek,közületek senkiről nem írnék ilyet,de másnak miért sikerül egyből????????????????????
2 évig tanítottam dugdelpusztán,ott is volt egy nő,feszt szült,egyíkgyereket meg a tűzbe dobott!!!!
na,hagyjuk!!!!
amúgy ma kéne megjönnie,és kicsit fájdogál a hasam.remélem ez csak jót jelent!!!!vérzés hál istennek nincs!!!!!!!
bocs a szómenésért!!!!!!!!
lola29

Kismokus! :D

Nagyon szepen köszönöm a segitseget! Es a drukkokat is! De jo, hogy Neked elsöre összejött!
Igen, csak a lombik idejere megyünk haza. Olaszorszagban mentem ferjhez. Van Györött egy ismerösünk, nala leszünk majd. Kb. 5 percre lakik a Kaalitol!

A ciklus 3. napi vereredmenyem mar megvolt, a vercsoportomrol is van papirom. A sperma vizsgalat is megvolt a Kaaliban.

Remelem sikerül mindent itt elinteznem. Nagyon köszi megegyszer, es boldog honapokat kivanok Neked!

Megkerdezhetem mi volt a gond Nalatok?

Kép
Kép
jucmuc

zsuzsi!
most olvasom,te is görcsöltél!
ez biztató!!!!!!!!
lola29

Sziasztok!

Kismókus,
Gratulálok a kis 43mm-shez! :)
hú, de jó, hogy nem kell már a progiszuri! :D
Tegnap érkezett meg a csomagom, próbáltam barátkozni az ampullákkal! :lol:

Andrea,
előbb-utóbb biztos találkozol drága Harcimókusunkkal! :) Minket pl. Kismókus mutatott be egymásnak! :wink:

Beu,
sajnálom, de azért még ne keseredj el! Mára még összejöhet páros! Nálunk is az egyik csak másnapra gondolta meg magát! :)
Párodnál van gond? A stimu jól sikerült!

Zölddisznó, Jucmuc,
Üdv itt! :)

Jucmuc,
a belgyógyászat mindössze egy vérkép volt! :) + az EKG. A punkciós altatáshoz kérte a doki.
angel37

kismókus!
én is szeretnék gratulálni neked!
figyeld ki hiányozni fog a progiszuri!!!!!én már úgy vagyok vele,mintha innék egy korty vizet!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem nálam is ilyen kimenetel lesz!
lola29

Fanni,

mi volt ma a Kaáliban?
holnap megkapod a repesztőt?

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsofian :P
Engem kivételesen nem idegesít a várakozás. Ez szerintem a fagyibabás előnye, hogy nincs előkezelés, így a hosszú őrlődés sincs. De azért köszönöm, hogy gondoltál rám :)

Harcika :P
Én is kíváncsi lennék a privát véleményedre

Zsuzsi kismami :P
Igen, holnap tüszőrepi, csütörtökön transzfer :P
Nemsokára írok privit is.

Lola :P
Kitartás :D

Beu :P
Tényleg ne add még fel!

Kismókus :P
Örülök, hogy végre nem vagy már ágyhoz kötve. Látod, jól érezted magadtól is, hogy szépen lassan már mást is csinálhatsz.
Ha frissítesz, lécci írd majd be a fagyis ET-m időpontját: 12.21. Bár tudom, hogy magadtól is beírtad volna, olyan kis ügyesen kezeled a táblát :)

Fanni
fanni73

Fanni,
szóval csütörtök transzfer! :P Hajrá! +++
Próbálok csatlakozni egy aznapi punkcióval! :D

Lola,
természetesen a drukkjaim mennek! :) :)

A progiszurit a Kaáliban adatod be v. otthon oldjátok meg?
angel37

megkaptam én is ma az újabb progiszuri csomimat!5000-resem volt csak, a postás kegyesen a saját pénzéből adott vissza!de csak 420-at talált!
disznóság,hogy 4400 ft a postaktg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Kismókus :)
Nagyon jó hírek! Szépséges babád van, vérzés nincs, akkor tényleg ideje otthagynod a Kaálit.

Fanni :)
Csütörtök! Nagyon jó lesz, minden!

Beu
Írj, hogy alakultak-e mára a helyzet

Lola
Jaj, nagyon megértelek, nekem is iszonyú feszültségben telt a szombati vérvétel előtti péntekem. Hát ha akkor vkiről megtudom, hogy 1 hónap alatt teherbe esett, nem tapsikoltam volna....

Jucmuc
Sok sikert!

Én továbbra is jól vagyok. 10 órás alvásaimat kivéve, meg hogy fáradékony vagyok, semmi más jel. Tegnap volt céges partink, ilyenkor régen elszívtam 1-2 szál cigit, most is kínálgattak, mondtam, hogy majd később, majd később :)
emma1976

Kismókus

Végre, hogy minden rendben!

Lola

Hajráá!

Fanni, Angel

Rajtatok a topic szeme! Ügyesek legyetek!

KépKép

KépKép
szivvi

Lola,

Te miért postán rendeled a progiszurit?

Beu

mi a helyzet?

Zsuzsi
zsuzsi73

Jucmuc!
A belgyógyászati vizsgálat nálam annyit jelentett, hogy az EKG-s papírral elzarándokoltam egy aneszteziológushoz, aki megnézte, kérdezett kettőt és ráírta, (a Ekg-s papírra továbbra is :) ), hogy altatható vagyok. Szerintem így egyszerűbb, mint beülni egy belgyógyászati szakrendelésre.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lola! :D

Tovabbra is drukk!!!

Angel! :D

Köszi szepen!

Fanni! Kép Kép Kép

Emma! :D

Köszönöm! Gratulalaok a babahoz!

Lois! :D

Köszönöm szepen Neked is!

Szep napot lanyok!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok! :)

Felteszek egy új táblázatot! Remélem minden jó benne, de ha mégsem, sazóljatok! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Lányok nagyon aranyosak vagytok,hogy szorítotok nekem!
kismóki!jó a tábla,majd holnap annyit változtass rajta,hogy átraksz a sárgába!rémisztő,hogy legfelül vagyok!!!!
aranyos a kis kismókus pocaklakó vonalzód!
zsuzsi!
a pfharmafutártól rendelem az incit,és postásautóval hozzák.
van más módszer is?világosítsatok fel!!!!!!!
amúgy kezdek liluni.anyósom adja be ha jön hozzánk,amúgy van egy eü-ben dolgozó csaj,aki mindennap eljön és beadja.a szomszéd lépcsőházban lakik.nagyon rendes,elnézést kér,ha fáj a szuri!!!!!
emma az jó ha sokat alszol!
ja!és még ez a barátnőm amúgy először a nászúton esett teherbe!!!
lola29

Angel! Mostmár tudom ki az a Harcimókus! :) Levázolta,hogy néz ki és így már tudom... Aranyos élőben is!!! :lol:

Lányok! Eddig nem foglalkoztam vele,de egy kicsit mostmár bosszant és leírom neketek. Folyamatosan barnázok amióta szedem a Marvelont.A múltkorinál is barnázgattam,de csak egy hétig kb.. Most meg már 3hete... Miért van ez?! Valami rosszat jelenthet? Köszönöm,aki tud tanácsot adni!
andrea23

Lola!

Honnan hozzak a progi szurit? Gyogyszertarban nem is lehet kapni?

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok
én nagyon új vagyok nálatok és örülök hogy rátok találtam.
hétfőn volt a visszaültetésem :) budapesten a kaáliba dec.25.-én kell tesztet csinálnom remélem most lessz majd a legszebb karácsonyunk( 1 lombik )

puszi nektek
6972

Lola,

én bementem a gyógyszertárba és megvettem 400 ft/ampulla.

Andrea,

ezt nár többen írták, hogy barnáznak a fogigátló közben, ez természetes, semmi rosszat nem jelent.

6972

drukkolok neked, hogy ez legyen a legszebb karácsonyod!
nekem is ez az idei a legszebb :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Lányok,Kismokus!
Lemaradtam itt valamiről, és Meresztnek máris van öribabája :?: :?: :?: Légyszi gyorsan válaszoljatok, mert megöl a kiváncsiság :!:
Fanni!
nagyon drukkolok Neked külön is! Mi van a házzal?
Angel!
Neked is csuri megy ám!
Zsófi!
Várunk ám, gyere bármikor!
Végre jól vagyok, Dezső azt mondja, mostmár ujra csillog a szemem. Tul a 3. hónapon, az összes rosszulléten, a markeres-tarkóredős vizsgálaton, eddig minden rendben! Pörike nagyon jól van, gondoskodik róla, hogy ne tunyuljak el itt a terhességtől :lol:
Lola!
nagyon drukkolok holnapra!
Az éleet utjai kifürkészhetetlenek, látod én 17 évet várhattam arra, hogy ujra spontán terhes legyek, pedig már lemondtam róla. Ez aztán a fura helyzet, 1 spontán, 1 lombik, 1 spontán :wink: Szóval bárkivel bármi megtörténhet, na már ha megvan a petevezetője! Remélem hamarosan Téged fognak sokan irigyelni! De megértelek, nekem is sok ilyen gondolatom volt ennyi év alatt...

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Andrea! :)
Többen is barnáztunk a Marvelon alatt, pl. én is. Amikor rákérdeztem a Kaáliban azt mondták, hogy nem baj, inkább csak kellemetlen. Szóval, ne ijedj meg! Nekem azt üzente a dokim (Harcimókuson keresztül), hogy szedjek napi másfél Marvelont. Szerintem hívd fel a dokidat, és mondd el neki, de addig is nyugi!

Jucmuc! :)
A progiszurit Ausztriából hozzák be. Van egy cég Budapesten (Pharmafutár), el kell hozzájuk juttatni a receptet és 50 eurót (vagy személyesen, vagy postán értékbiztosítva), és ők behozzák a szurit. Ezután vagy személyesen mész érte (így 900 Ft), vagy elküldik postán (ez egy kicsit drága 4400 Ft, mert ők is értékbiztosítva, törékeny küldeményként adják fel).

6972! :)
Üdv közöttünk!
Sok sikert, neked is megy a drukk!

Melcsi! :)
IGEN!!! Meresztékkel csoda történt, van babájuk! Egy gyerekkori barátnője szült egy babát, és éppen családot keresett neki, amikor meghallotta, hogy Mereszték szeretnének egyet! Nov. 23-án írta meg részletesen a jóhírt a topicban (386. oldal), ha gondolod (és van időd), olvasd vissza, nagyon megható történet!!!

Kép Kép
kismokus

Kismókus

én ezt nem értem.
nekem még receptem se volt, bementem a gyógyszertárba és kértem a progiszurit. eddig minden lombikomnál így volt.
Köszönöm, hogy betetteél a sárga részbe, nagyon jó érzés :D
egy észrevétel: Karment elfelejtetted kivenni a kék részből, amikor betetted a sárgába.

Lola

:?: :?: :?:
nagyon várunka a hírekkel

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi! :)
Ezt én sem értem. :shock:

Kép Kép
kismokus

Zsuzsi
Ez több mint furcsa! Hol van az a gyógyszertár, ahol hormonkészítményt adnak ki recept nélkül??? Egyébként mindenki úgy rendeli, mint Kismókus, szóval te vagy az egyetlen, aki bemegy és kap :)

Lola
Miattad néztem be. Hol jársz???
emma1976

Visszaolvastam Mereszt történetét. Ez valóban csoda, olyan jó volt olvasni.
Mereszt drága, ha olvasol, nagyon-nagyon sok boldogságot kivánok Nektek, és jó egészséget. Dóribaba gyönyörü, és Ti biztos nagyon jó és gondoskodó szülei vagytok!
A hátamon még mindig futkos a hideg ettől a történettől! Mennyi véletlen egybeesésen mulhat az ember élete, boldogsága, hihetetlen!
Akkor Nektek most nagyon boldog Karácsonyotok lesz!
Puszi

melcsi1967

Lola!
:?: :?: :?:

Beu!
Tegnap nem jelentkeztél! :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kedves lányok!
Köszönöm hogy ennyien szorítotok értem!!!!!!Most értünk haza!
hát szerettem volna csupa nagy betűvel írni,de csak kisbetűvel arom:
HCG:15.06
Progi:54,43
Nem túl sok,de nem is kevés.drága harcink intézett mindent,azt mondta 11.napra ebből még bármi,bárki lehet!!!!
de lehet biokémiai is!!!!!
az tuti hogy 2 vagy 3 nem lesz,de egy még lehet!!!!!!!
10 évet öregedtem,még vártunk!!!!!pedig protkóval mentem!!!!!!
kedden újra kell menni!!!!!!
nagyon reménykedem,jobb mint a 0!
mi a véleményetek?
puszi mindenkinek!
lola29

Lola

most nézem, Te még csak a 10. napon vagy, ugye?
reméljük, hogy csak tú korán mentél, ezért ilyen alacsony. találtam itthon egy táblázatot, abban az van, hogy 10. nap: min 17, max 147 az érték. én nagyon drukkolok neked!!!!

Emma,

Szegeden van az a gyógyszertár. A Kaáli intézet mellett.

Zsuzsi
zsuzsi73

zsuzsi!
köszi!
a 11.napon vagyok!leírnád nekem azt a táblát?
ez a gyógyszertár egyedüli az országban becsüld meg!!!!!!!!
lola29

Lola!
Ebből még tényleg bármi lehet, ha nem lenne akkor lenne 0 nem?
Nagyon drukkolok!

melcsi1967

6972!

Tiszta szivemböl kivanom Neked, hogy egy babo legyen iden a ‘fa alatt’!

Kismokus!

Ertem. Köszönöm! Nem tudom, hogy szüksegem lesz-e majd ra, de ajanlottak nagyon. Majd kivancsi vagok az orvos mit mond jan.8-an. Nagyon varom mar, hogy mehessünk.

Lola!

Itt is gratula szep csendben, minden okes lesz, nyugi! Igaza van Melcsinek, ha nem lenne baba, HCG sem lenne!

Kép
Kép
jucmuc

ezt akinek jókedve van.ne olvassa el.
aranyosak vagytok lányok.köszönöm.
már igazából nem élem bele magam.
hajnalban teszteltem.semmit nem mutatott ki.ha emelkedne,egy halványocskát ki kellett volna mutatnia!
bőgök,és nagyon el vagyok keseredve!nem tudom minek élek!
semmi értelme.
életem legszarabb karácsonya lesz.bárhol leszek,mindenhol 2 gyerek lesz.és vágjak hozzá jópofát.
egyszerűen nem értem!két hete még azon vitatkoztam a doktornővel 3-mat kérünk vissza,nem akarta,hogy mind3megtapad!most meg kiderül egy sem?ezt nem hiszem el!
miért?jók voltak a hormonjaim,októberben hiszteroszkópiám volt+gyógykaparás,minden okés volt,szépen megindultak,kész blasztókat kaptam vissza!
és ami a legszörnyűbb még a fagyóban sem maradt!a 14 leszívott petesejtből,a 8 megtermékenyültből egy sem!
mi lesz velem ha csak kettőt támogatnak?
nekünk ez az év orvoshozjárással telt 2 inszem,3 beültetés,1 méhtükrözés.minden szabim,és pénzem ere ment rá.
és ugyanott vagyok,ahol tavaly ilyenkor.
ilyenkor azt kérdezem magamtól,minek jártunk?
ne haragudjatok,nem akarok senkit fárasztani,de ki kellett írni magamból.
lola29

Szi Lola!

Kérlek,NE ADD FEL!

A tesztek negatív irányba lehetnek hamisak.Én amennyi tesztet már elhasználtam,nem is hiszek bennük!
A barátnőmnek egyszer késett.Vett egy tesztet,negatív lett.Elment a nógyógyihoz,ahol közölték vele,hogy nincs egyetlen egy petesejtje sem,nem lehet természetes úton gyereke.Egy világ omlott benne össze.(ezt ugye mi itt már mindannyian ismerjük)Bejelentkezett a Dévaihoz,és 3 hét múlva,mikor időpontot kapott,és kijött a dokitól,a sírástól alig bírta elmondani nekem,hogy mi van.7 hetes terhes.De pozitív tesztet még sosem látott.

Itt mindenki tudja,hogy a HCG csak terhességkor van.Kérlek bízz benne,hogy még csak túl korai a terhességed!

Nagyon szorítok neked,tudom min mész keresztül!
Még lehet ez az életetek legszebb karácsonya!
Vendég

És biztos vagyok benne,hogy senkit nem fárasztasz,hiszen mi itt mind azért vagyunk,hogy egymásból merítsünk erőt.Hogy nem vagyunk egyedül,hogy másnak is sikerült,nekünk is fog.Hiszen kinek mondhatnád el a bánatod,és ki vígasztalna meg,ha nem mi.
Vendég

Lola

a teszttel ne foglalkozz, nem mind elég érzékeny!
semmiképp ne add még fel!

a táblázat:
10. nap min 17- max 147
11. nap min 33- max 220
12. nap min 33- max 249
13. nap min 70- max 750
14. nap min 111 max 1690

Zsuzsi
zsuzsi73

köszönöm nagyon a válaszokat!!!!!nagyon aranyosak vagytok!!!!!
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Lola!

Remélem hamar eljön az idő,amikor te tartod bennem a lelket,hogy "emlékszel nálam is az első teszt szar volt"

Szép vasárnapot mindenkinek!
Vendég

SZiasztok!

Lola,
tudom, hogy nehéz ilyenkor okosat mondani, rólam is lepattan már mindenféle vigasztalás, ha úgy érzem nem sikerült, de kérlek még próbálj bízni, hátha a következő vérvételen jó híreket kaptok!!!
Szorítok ++++++++++++++++++++++++++++ :)

6972,
üdv itt, és drukk a legszebb karácsonyi ajándékhoz neked is! :)

Csajok,
köszönöm Mindenkitől a drukkokat!
Holnap 3/4 8-ra megyek, kiderül mire is jutottunk a stimuval! :wink:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?