Sziasztok!
Itt vagyok!!!!!!
Bár nekem nem volt nagy durranás a karácsony, mert ugye Apa nincs itthon, de februárban mi megyünk hozzá, juhéjjj.
Mi felnőttek, anyuékkal meg a családdal már évekkel ezelőtt megbeszéltük hogy nincs ajándékozás, mert ami kell azt ugyis meg kell venni évközben is és azért megvenni valami baromságot,mert karácsony van????? Háááát...felesleges pénzkidobás. Na ezt eddig egyáltalán nem sikerült betartani, de most...csak egy két desszert, bonbon, parfüm, meg kávé és a gyereknek játék volt a fa alatt.
Így a korábi évekhez képest nem költött senki sokat. Szerencsére.
De ez az utóbbi időben furcsa dolog, hogy mindenki a másiknál nagyobb, drágább ajándékot akar venni. Legalábbis egy csomóan az ismerőseim körében. Mert én úgy tudtam hogy a karácsony nem a pénz meg az érték ünnepe hanem a szereteté, nem?
Akkor miért torzul a világ?
Schöpfi! Tegnap kértem időpontot. Február 2-a péntek 11óra.
Manó nem jössz? Vagy valaki???????
Kontrollra Zsebivel, az utolsóra. Szétválnak útjaink a kórháztól, de egyúttal megkérdeztem a doktornőt, hogy mi lesz szerinte?
Válasz:igazából senki nem tud biztosat, a vezetőség megszeretné tartani a kórházat, de veseközpontról még nem hallott, viszont vagy bezár vagy öregekotthona az egész vagy magánkéz ez a három verzió van. Első kettő nekünk nem jó, az utóbbiról meg azt mondta, hogy azzal az a baj hogy sajnos nem lesz senkinek 8-10 MILLIÓja életbentartani 1kiló és afeletti babáját s az az alatti pedig 16-20MILLIÓ amiben még a bérek a kötségek, villany, oxigén, karbantartás benne sincs. Tehát magánkézbe lehet venni, de azt mi megfizetni nem fogjuk tudni. Viszont a kettő egymás nélkül, mint szülészet illetve PIC nem fog lenni. Az tuti. Kérdeztem tőle és a szakma hova vész, onnan a tudás, mert azt csak együtt egy9dőben tudják nyújtani. Erre azt mondta hogy legyek kedves és ha a Gyurcsány urhoz bármiféle kis szál füz is legyek neki kedves megejteni hogy vegye le a bezárásra váró listáról a schöpfit. De SAJNA nem.
VISZONT ötlet: a Gyurcsány blogja. Én fogok oda írni. Nem valószínű hogy attól az írásomtól függ majd a kórház sorsa, de ha többen írnánk??????
kisebbfajta peticíó.
Na jó befogtam. Jó éjt. És szép álmokat mindenkinek.