Szia Mindenkinek!
Kedves Társalkodók!Bocsássátok meg némaságom.
Leragadtam a másik topicban.Oda sem tudok nagy gyakorisággal írni,mert Marcusom egyre inkább leköti minden percem.Ami nem baj,csak nincs erőm-időm ide is írni.Az sem segített,hogy benyelt valami vírust a gépünk,és napokig tartott életet ehelni bele.Még szerencse,hogy nem vesztekel a fényképek.Ééééssss,hugicáim ismét elbitorolták a gépünket.Pedzegetem is a Jézuskának,hogy ugyan,hozzon már egy kizárólagos használatú gépet esetleg laptopot nekem karira...Álom,álom,édes álom,la-la-laaaaa...
Persze félre ne értsetek,nem akarom családom tagjaira hárítani az időleges "elpártolást".Egyre inkább be kell látnom,hogy nem tudok ezerfelé,de még három felé sem szakadni.Az agyam egyre szitább,ha nem gyermekdalokról,esetleg kreatív játékötletekről van szó.kellemetlen lepottyanni a magunknak emelt szuper anya vagyok piedesztálról.Hogy értsétek,már három hete tervezem,hogy lemosom az ablakokat,de csak halogatom,halogatom,s fél év után először néhány napja vasaltam először.Legtöbbször anyukám főz,bár én találom ki,mi legyen
S mégis,valahogy minden nap olyan gyorsan eltelik.Rengeteg dolog történik velünk.Beának említettem,hogy Papintimmel továbbra is hullámzó a viszonyunk,de rajta vagyunk az ügyön.Néha az az érzésem,elbeszélünk egymás mellett.Hamar felmegy a pumpa,de még meg tudunk bocsájtani egymásnak.És ebben a viharos helyzetben talán egyre erősebb mindkettőnkben a kistesó utáni vágy.Ki érti ezt?Talán ez az igaz szerelem.Perzselő,nevető-síró szenvedély.
Igyekeztem észben tartani mindent,amit eddig írtatok.zt hiszem,én is belépek a kiabálósok sorába,de én nem Marcusommal morgolódok,hanem Gáborommal.Talán a picúrkámmal szembeni végtelen türelem,visszaüt a párkapcsolatomban,s ami kétely,feszültség,tehetlenség felgyülemlik bennem,rajta csapódik le.Szégyellem is magam emiatt.Ugyanakkor,tartsatok naív,gyermekded léleknek,még mindig kitartok egyes elveim mellett,már ami a gyermeknevelést illeti.Ettől nem tartom magam többre másoknál,épp csak nem akarom gyermeki ártatlanságom utolsó szikráit is elveszíteni.Nem vagyok negédesen kedves,ha mégis olyannak látszom,az a zavartság jele.Hamar zavarba jövök.Az irónia kedvemre van,de már a szkepticizmus,a lemondás nem.Higgyétek el,mindenki képes megőrizni a hitét.A cinizmus,a szarkazmus távol áll tőlem,mégis látom magamon,hogy közelítek egy olyan személyiség felé,aki nem akarok lenni.
Na,most jól kiadtam magam,dehát szeretném bepótolni elmaradásom.
Zsu!Krisz igazi nagyfiú.Milyen komoly ezen a fotón.Továbbra is megmorzsolgatnám,ahányszor csak látom.Édes,hogy apucizza Párod.Marcus mostanában leszokott az apáról,ám annál kedvesebben használja az anyát.Én is tépelődöm azon egy ideje,hogy átalakítsuk a rácsos ágyat heverővé,de egy ideje átalussza az éjszakát (kb 21-1/2 7-ig),s ha felébred,csak szólongat.nem tudom,meddig fog ez az aranykor tartani,de bizakodó vagyok.Az ágyváltásról nem olvastam sehol semmit.
A bilizés pedig nálunk még szóba se került.Hiába nem szereti a pelusozást,a kaki nem zavarja.Csak a szagjelekből tudom,hogy termelt valamit az édes.Nyári baba marcus,majd nyáron pelusmentesítek.
Piros!Húú,valamit tanultuk gyermeklélektanból a felriadásról,de most nem jut eszembe.Utánaolvasok,ha gondolod.kitartást!Remélem,már minden rendben.
Vea!mielőbbi teljes gyógyulást picúrodnak!Megpróbáltad egerősíteni az immunrendszerét valamilyen étrendkiegészítővel?Talán segítene.Igazi anyatigris vagy,hogy ennyi szenvedés után is kitartasz.
Bogi!Remek karácsonyi ajándékokat találtál ki!Marcim kap könyvet,babapuzzlet,játékporszívót,mert nagyon szeret segíteni a takarításban,egy sajt alakú fűzős játékot,és egy egymásba rakható hordóépítőt.Az egész nem volt 5E ft.Idén senkinél nem léphettük túl a bűvös 5E-es határt.
Enikő!Szupi a jelmez.Ilyenkor érzem úgy,hogy újra kislány akarok lenni.
Bár,ha visszaemlékezem,anyukám az egyik farsangra az ő féltve őrzött aranyszínű kisestélyijét alakította át királylányjelmezzé.Hát,az se volt semmi.
Mi 7-én voltunk Audis Miki-ünnepen.Ti mikor?Akkor is rengetegen voltak,de Marcimat úgyis csak a színpad és a karifa érdekelte,így a tömegnek csak a zaját fogtuk fel.
Erzsi!Szupi a fotó!jó nagy pancsolás lehetett.
Klári!Szia itt és a másik topicban is.Mindig öröm,ha egy "új" anyuka csatlakozik közénk.
Marci első baba.8-án múlt 17 hónapos.mostanában szeretnénk neki kistestvért (de ezt fentebb már említettem
)Győrben lakunk.
Aktív életet élünk,sokfelé eljrunk.Babaprogramokra.Mesekuckóba,Csörgő-börgő zenebölcsibe,baba-mama klubokba,babaúszásra.Ha gondolod leírom,hogy mikor hova,hátha kedvetek támad csatlakozni.Egyszer már korábban leírtam,de nehézkes lenne visszakeresned.
Bea!Megoldódott a Kyrával kapcsolatos problémátok?Sokat gondolok Rátok.Gratulálok Marci keresztelőjéhez.Mi még eddig nem estünk túl rajta.
Megváltozott az msn címem:asszonyfajzat@freemail.hu Igyekszem mindenkit újra felvenni,dehát az idő...
No,egyelőre ennyit.Bocsi,ha kihagytam valakit!
Zsezse a mai Csörgő-börgőn
No,most már elnémulok...
Ölellek és cuppantalak benneteket!