Sziasztok!
Vegre "beszel" a Kincsem, be nem all a szaja
Eztan mar nem csufolhatja az Aptya nema kacsanak
Sasha, Ilke,
Forti gyakorlati otletei jol hangzanak, szurkolok, hogy bevaljanak. Repkedes ellen nallunk a takaroba bugyolalas jott be, persze szolidan azert.
Ahogy iancsaeknal, ugy nalunk is a Laktoherb volt a pocakfajas oka, igaz, mi amator szinten uztuk, kopp-kopp. A kave meg lehet hashajo, nem kizart, hogy osszefugg.
Kicsit off, ma kaptam levelben egy "hasfajos Apukatol", mert panaszkodtam:
"Fel kezzel is eleg jol gepelek mar, egyelore csak e-mailt tudok irni, a zenekeszites es prgmozas meg nem megy, de ami kesik, nem mulik, persze 5 percenkent fel kell allni, mert ha rajon, hogy ulok (rajon, okos gyerek), feszkalodik.
Van az a Gripewater, ami elmulasztja a hasfajast, egyszer kiprobaltuk, asszem, bevalt, egyelore a kiserletet nem tudjuk ismetelni, mert kikopi,ha 5 litert adsz neki, azt is, mindet.
Van egy masik szer, amit eves elott 15 perccel kell beadni, ezt majd akkor tudjuk hasznalni, ha elvegeztuk a josiskolat, raadasul Nandor kezdi leegyszerusiteni a kommunikaciot, tokeletesen ugyanugy sir ehseg,
hasfajas es almossag (3) eseten, gondolom, azert, hogy az egyuttes fennforgas eseten kulonbozo sirassal ne kelljen vacakolnia.
Kettonknek osszesen 5 diplomaja van, meg 7 nyelvvizsgaja, illetve voltunk mar Nobel- es Oscar-dijra felterjesztve, megis a legbuszkebbek arra vagyunk, hogy hosszas kiserletezes utan Piroska ismeri Nandor megfingatasanak, en pedig megrottyantasanak modszeret (kell a ket szulo!), a legnagyobb orom pedig az, ha kajalas utan 36 perccel boffent.
Na, megvigasztaltalak?"
Forti,
a plussokkel vigyazz szerintem, mert gyakran fognak, foleg az elenk szinek, gondolom, abbol csinalnad. MAsreszt meg nekunk van pluss "ragokank", hat egyszeri nyalazastol osszeallnak a pluss-szalak, es ugy mar nem annyira jol nez ki
Nekem a Hugom varrta a szonyeget, gyerekmintas kartonbol, kisse patchworkosre, tepozaras a vege. A belest en vettem bele, nem tudom, mi a hivatalos neve, olyan feher, nehol lesteppelt. En ugy kertem, hogy a szonyeg sarkaiba tegyen kotot belulre, hogy hozza tudjam rogziteni. Jaes, ha kinovi /ami lassan elerkezik, mert a fordulassal mar pillanatok alatt legurul rola, pedig jo nagy/, akkor falvedonek is jo lesz, akar belessel, akar anelkul.
Na, ez se lett rovid, bocsi.
Remelem, jo hetvegetek volt, sziasztok
-Afonya