Nelli, szerintem minden fenn van a honlapjukon, személyes tapasztalatom, hogy korrektek voltak velem tényleg. Kimerítő válaszokat kaptam a kérdéseimre és tulajdonképpen minden kismamának ajánlják mindenféle eredménytől/életkortól függetlenül. Sajnos ma Mo-on ezt a vérvizsgálatot nem támogatja az OEP.
Kétfajta teszt van, az integrált meg ez a quartett, a q.-nek az ideális időpontja 18-20 asszem, a másik korábban végzendő. Volt ott jópár csajszi, akik már másodjára, harmadjára voltak vérvételen (12-16. hetesek). Ha pl. az AFP-t (meg mellé jópár markert néznek ugye, nem csak önmagában azt) velük csináltatod, akkor az sokkal pontosabb, és ha ezt előbb tudom, tuti odamentem volna.
Helyileg az Örs vezér térnél vannak, és minden kedden van vérvétel nekem azt mondták, és így van meg csüt. estére. Bejelentkezni nem kell sokkal előbb, mert csak egy vérvételről van szó, meg előtte egy kb negyedórás beszélgetésről. (06 20 945-3558).
Érdekességként, felhívtam ma reggel a Telkit, mert a prospektusukban ott van, ha mégis amniora kerül a sor, (annak az eredménye 3-4 hét a kórházakban, és ha akkor derül ki, hogy gáz van, akkor már egy sokkal idősebb terhességről van szó
), akkor van egy olyan módszer, aminek segítségével 2-3 NAP alatt megvan az eredménye a kromoszómavizsgálatnak, és mindezt a Telkiben végzik. Az ára 170.000 Ft a komplett vizsgálatnak. Nem semmi..
Egyébként meg nem is tudom mit gondolok ilyenekre mikor tökéletes nyaki redő volt a 12. héten, fiatal vagyok és csak egy hülye 0.6-os AFP van a kezemben, és riogatom itt magam.
De jobb felkészültnek lenni mindenesetre.
De a véreredményemre nagyon kiváncsi vagyok!