Szép napot, Lányok!!
Nagyon régen voltam már megint, úgy szaladnak a napok, nekem meg soha sincs mostanában időm, valami program mindig van!
most pistike bedobta a szunyát , addig költök pár sort!! Apa elment nyugdíjasbúcsúztatóra, úgyhogy szingli vagyok!!
Meg sajna beteg!! Ma voltam dokinéninél, mert hólyaghurutom van, meg vesemedence gyulladás gyanús vagyok!!
már csak ez hiányzott...
Persze antibiotikumot nem szedhetek, közölte a kisasszony a gyógyszertárban, hogy hagyjam abba 2 hétre a szoptatást!!
jó pofa, ez csak úgy megy, nem?? Végülis írt a dokinő valami másfajtát. amit szedhetek!! Olyan előrehaladott az orvostudomány, de ha egy szpotató anya beteg lesz, megáll a tudomány...
Hétfőn meg mehetek laborba!! REMÉLEM HASZNÁL A GYÓGYSZER, MERT NAGYON FÁJ A JOBB VESÉM!!
Így a karácsonyi készülődésem se valami aktív, igaz mézeskalit már sütöttünk tegnap Fatival, ablak is kidiszítve, de ajándék fatinak még nincs, mert igazán nem tudta eldönteni, hogy mit is kér!!
Apának már vettem egy Budmil övtáskát, mert mindig szanaszét hagyja a papírjait, pénztárcáját!!
Pistike kapott egy overált, mert a bundazsákja szűk lett hónaaljban, alig tudtam már beletuszkolni! végülis nem csodálkozom rajta, 6490g volt tegnap, és 63 cm!! Nálunk meg az a probléma, hogy nagyon gyarapszik!! Pedig már tartja a 3 órákat,. igaz éjszaka max.4-et bír ki!! Doktornéni tegnap nem volt, de kedden bizti kikapunk,tőle, amikor megyünk oltásra!!
De mit csináljal vele?? Éheztessem??
Maratoni cicizés: nálunk általában este 8 után van, képes 2 órákat szopizni!
Aztán elalszik úgy 4 órát, de hát 2 óra szopi után nem is csodálom!!
Boróka!!
Hát tényleg jó kintlaktok, én arra dolgoztam!! A Máriaremetei kegytemplom mögött!! szép hely, de tényleg a világvége!
Na mentem lányok, mert fáj a vesém, így ülve még jobban!!
Puszi!!
Melódia