szépjó estét mindenkinek!
Oly rég nem írtam, hogy csak na.
kicsit el vagyok havazódva, mert holnap tartjuk Marci szülinapja a családdal (D szülei, apu, anyu, nagyim, bátyámék 2 gyerekkel) , és egy csomó dolgot meg kellett csinálni, tegnap meg mi voltunk egy játszóházas kislány szülcsinapcsiján - ez tök jó volt, továbbá még tegnap voltunk az orthopédán is , és ott meg megállapították, hogy Marci lába kissé görbe...
Aszonta a dokinéni - aki nagyon aranyos volt-, hogy D-vitaminból minden második napon 2 csepp, és kb 3-6 hónap alatt az rendbehozza. remélem. Aszonta, hogy azért görbe, merthogy nagyon korán felállt már. Ebben lehet valami. tavasszal megyünk vissza kontrollra.
Csináltam ma este holnapra répatortát. lesz gyertya is rajta. Mit szóltok? életem első tortája. Kíváncsi vagyok milyen lett. Még a mázat majd rá kell tenni, de Edina azt írta anno a receptben, hogy 30 percig kell 200 fokon, de nekem akkor még nyers volt belül a tészta. még 30 percig sült pluszban 100 fokon. És most már jó asszem. remélem.
Sasha, GYÓGYULJATOK!!! MONDD MEG A KICSIKNEK, HOGY VEGYENEK PÉLDÁT GABIRÓL!
Cool, képek dejóóóóóók!!! az a ff (vagy olyan hatású) az nagyon kafa, meg az újszülöttes is. meg mindegyik!
Gabi, csak a te kedvedért, ezeket tegnap v. tegnapelőtt csináltam:
Tücsi,
majd beszéljünk a hétfő miatt valamikor. (klikkesedjünk...
)
Vuka, Mancs, nekünk nincs járókánk. Szerintem Marci megőrülne egy járókától. Amúgy se nagyon tudnánk hova tenni...
De néha örülnék neki ha lenne....
Ja és igen:
Bátyámék kinőtték a gyerekülésüket - olyan amilyen mostanság kell a gyerkőinknek, mármint asszem 18 kg-ig, de még nem tudok sem márkát, sem semmit, csak azt hogy valami jobb márka, (meg vm olyat mondott Csabi, hogy elefántok vannak rajta
, persze mindezt arra a kérdésemre, hogy milyen márkájú
) és holnap a bulira elhozzák, és itt lesz nálam. Cool, vagy akinek még nincs ülése, annak esetleg szívesen felajánljuk, okés? Akinek kell, az majd a fotó, és márkamegnevezés után szóljon. Holnap remélem este majd fel tudom tenni. Nna.
És akkor mégegy: nagyon remélem hogy lesz egy naaaaaagy meglepim nektek kedden!
Most azért árultam ennyit el, hogy rágjátok addig a körmötöket, vagy valamit...
Kormi,
jót röhögtem a fürcsis hsz-en...
vizuális típus vagyok.
Ilba, azóta sem lettek meg a kódok?
Nem tetted vm újságba bele? babamagazin? ilyesmi? (én is csináltam már ilyet, hogy égenföldön nem találtam valami iratot, és aztán mindig kiderült, hogy valami elb.szott helyre rámoltam. De persze akkor került mindig elő, amikor már nem kellett.
)
Mialatt ezt a hsz megírtam Marci felébredt.
ma már ez volt 9h óta a második.
Na megyek fürdeni, meg a konyha is úszik, de az asszem marad reggelre. Még szenyákat is kell gyártanuk de. Kicsit izgulok...pedig nem is az én szülinapom...
Na jó éjt!
ja Gabi: nekem már itt van kis kezemben Eszti bátyjának a könyve, és ha elhozom a talira megnézheted, és akkor óccsóbban meg tudod az internetről rendelni, ha már megnézted. Na?
akkor mostmár télleg jóéjt! Ha tudok, holnap este jövök gyereküléssel.