Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a bíztatást mindenkitől,
de kezdek egy kissé reményvesztett lenni. Valóban az UH-n még nem igazán láthatná, de a kezével is megvizsgált és nem tapintott semmit. A vizeletvizsgálatot elvégeztetem, nincs mit veszítenem de nem igazán fűzök hozzá semmit. Bocsi, ha egy kissé lehangoló lettem volna, de muszály kiöntenem magamból.

Üdv:
Cicuka
cicuka78

Snufi!
Nem szórakozunk! De én is 25 látok! :shock:

Cicuka!
Nem vagy lehangoló! Ismerjük az érzést szerintem mindannyian, hogy ki kell írni magunkból! :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi
én 26-ot látok :wink: :D és két nap van a tesztig :)

Kép
gaby25

Cicuka sajnálom :( Eddig rendszeresek voltak a ciklusaid? Mióta próbálkoztok?

Szirom neked akartam írni, hogy tök jó a görbéd :)

Snufi ennyi belefér :D

Klarissza hát a görbéd igencsak érdekes :D Milyen volt a szenteste?

Kép
Kép
robcsi03

Cicuka sajnálom :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi! Én is 26-ot látok!

Robcsi! Köszi, olyan jó lenne, ha eredményes is lenne :wink: Pozitív teszt a karácsonyfán, szép is lenne :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom küldöm a szurkokat jó? (tegnap Cocának bejött)

Snufi én is 26-ot látok most már, mert az előbb semmit se láttam :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi !
Igen eddig mindig rendszeresek voltak a ciklusaim 30-31 naposak. Igazán élesben október óta próbálkozunk. Tudom ez még nem olyan nagy idő, de már jó lenne ha már minél hamarabb sikerülne, mert már a korban rendesen benne vagyok (28).

Bettike!
Köszönöm az együttérzést .

És mindenkinek köszönöm.

Kedden jelentkezem, hogy mi lett a laborvizsgálat eredménye és kiváncsi leszek mit mond majd a doki, hogy mitől lehet ez a nagy késés, ha addig nem jön meg.

Addig is jó hétvégét mindenkinek és jó babagyártást
cicuka78

Snufi!
Én nem szórakozok :) mostmeg már néhányatokét nem is látom :lol:
sonjus

Na mentem haza!

Csókpuszi mindenkinek!
Ha tudok, otthonról benézek a hétvégén!

Snufi! Emlékezz mit mondtam :) olvasd le a számról :shock:
P O Z I T Í V :lol:
sonjus

Ez irtó érdekes, nem gondoljátok? No mindegy, nem ezen múlik... :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszi Sonjus!!!! :lol:

snufi

LANYOK MIE EZ A KI MIT LAT DOLOG?

cicuka sajnalom.szerintem nem volt pe-d ezertkicsit megnyult a ciklusod.ez elofordul.druk a kovetkezo honaphoz.

Kép
monyoka

Sonjus jó hétvégét!

Monyoka, Snufi tickerén valaki azt látja,hogy a 25. napont van valaki, meg azt hogy a 26.-on :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, szerdán lesz életem leghúzósabb vizsgája - az állásom múlik rajta.

Csak egy gyors görbe, kezd alakulni a dolog! :wink:
Kép

És most rohanok is tovább, puszi!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi drukk a vizsgához, és ha holnap még feljebb megy a hőd, akkor a 15. napon megvolt a peteérés :D

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi
ügyes legyél, drukkolunk Kép jövőhéten én is vizsgázhatok :(

Kép
gaby25

Robcsi4

Szép volt a szenteste, de most már kissé bögősre veszi a lelkem a figurát, mert már sírva ébredtem ma is. A gyerekeimtől búcsúzkodtam :cry: , de fel a fejjel mondom magamnak nászútra nem való gyerek, hacsak nem a pocimba :roll:
klarissza32

Klarissza termékeny nászutat kívánok :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm :lol:
Első hét miki, de ha minden igaz szilveszter pé :lol: :lol:
klarissza32

Klarissza
nekem is miki volt nászúton :(

Kép
gaby25

Hova mentek Klarissza? 8)

snufi

Thaiföld :lol:
klarissza32

off
Elnézést a zavarásért, Robcsynak írtam privátot, szeretném tudni, megérkezett-e hozzá, amilyen vacak ez a szolgáltatás... ha nem, akkor kérem, adjon meg email elérhetőséget, vagy írjon a coolasa@citromail.hu-ra. Köszönöm!
off vége

Kép Kép
coolasa

Szezso, Purc, Tontica, Monyoka, Szirom!
Köszönöm az észrevételeket! Azt tudom én is, hogy nem babás, egyelőre pé.-re hajtok. :) Csak kíváncsi voltam, kívülállók mit látnak bele. Egyébként mindig ilyen alacsony hőfokon működöm. :) Családi vonás. :)

Köszi még egyszer :)

meri

Klarissza! Az gyönyörű hely!!!!!! Maga a menyország!!!!! :lol:

snufi

Csajok, megint hőemelkedése van Miksának. Kész, megháborodom egyszer úgyis :( .

Miki: nekem az esküvőn volt. Szülés óta az volt az első :roll: 1,5 évig kibírta, bírhatta volna még egy hónapig, de végülis így is klassz volt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom jobbulást Miksának, remélem a karácsonyt már teljesen egészségesen tudjátok tölteni.

Klarissza, most irigy vagyok :) Thaiföld, jó kis nászút lesz :D

Snufi leszel hétvégén?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, nem nagyon leszünk otthon, de azért bekukkantok majd! :lol:

snufi

Na sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek! Vigyázzatok Magatokra!

snufi

Robcsy, köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Snufi, itt kis Snufi lesz!

Szirom, Sonjus szépek a görbéitek! Ti mikor kívántok majd tesztelni?
Miksának jobbulást!

Klarissza, jó utat, kellemes pihenést!

És a görbém:

Kép

Kép
kata05

Köszi Kata!

Ha jól számolok, akkor 24-én tesztelek :wink: 16. dpo-on. Előtte ha beledöglök se nem tesztelek, üssetek agyon, ha mégis :lol:

Miksának 38-ig ment föl a hője :cry: Kapott lázcsillapítót, most jól van. Még az eddigieknél is sűrűbben szívjuk az orrát, mert most sűrűsödött be neki, és ennek nagyon nem szabadna lerakódnia. Eddig is Bioptron-lámpáztam, de most még többet. Igazából nem fáj a füle, és ez azért jó, mert az a rémkép, hogy megint ráhúzódik. De valami guzmi lehet, mert eddig nem volt lázas. A dokival 37,5-nél beszéltem, azt mondta, az még belefér, de ha gond van, akkor hétvégén is keressük nyugodtan.

Most épp azon gondolkodtam, hogy ha mégis muszáj lenne gégészetre menni, akkor elviszem ebbe a rendelőbe http://www.gyogysapka.hu/ , mint hogy valami futószalagon működő sztk-ban vagy klinikán fülszúrják azonnal az orrát vagy a fülét vagy mittomén. Merthogy ha baj van, ha nem megy le a láza, akkor most már tuti szakrendelésre küld a doktor, mert több antibigyót szerintem nem nagyon kaphat az előző hetek fülkezelése után. Még azért a doktort megkérdem erről a nőről, de elég szimpi, amiket ír ezen a honlapon.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Azt tudnod kell, hogy a felszúrás jobb a fülnek, megmagyarázom:
ha magától folyik ki a füle, akkor a dobhártyája úgy reped ki akár mint egy lengőajtó, ha viszont kiszúrják, akkor csak egy apró lyukat ejtenek a dobhártyán, és szépen össze is forr. Továbbra is használjátok a lámpát az szerintem is jó, de ha gondolod amit a múltkor javasoltam (kakukkfű illóolaj, meleg só) azt is próbálhatod.
klarissza32

Ja és persze jobbulást, jobbulást, jobbulást :lol:
klarissza32

Klarissza! Köszi szépen, értem én. Ez a nő is azt írja a honlapján, hogy van, amikor egyértelműen kell a szúrás (lehet, hogy ezt a cikkeiben olvastam, már nemtom, azok is ott vannak a honlapon). Viszont úgy tűnik, van náluk idő a gyerekre, barátságos a környezet, és komplex kezelést csinálnak épp az ilyen elhúzódó esetekre specializálódva. Logikusnak érzem, amit ír. Ha van annyi időd, esetleg nézd meg, kíváncsi lennék a véleményedre! Nem olyan hosszú.
(Féltem a gyerek lelkét is, most vagyunk túl a kukacletapadás kezelésén, és eléggé orvosundora van, nevezhetem félelemnek is, nem is kicsinek. Érthető, fájdalmas volt, és több alkalmas.)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szépséges szombatot!

Tegnap 19.30 óta alszom, úgyhogy megyek is vissza (csak mérni keltem fel)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudok aludni! Már 5 óta fent vagyok! A ciklusom brutál, már kezd fájni a mellem, reggel azt hittem mindjárt megjön úgy fájt a hasam, és szerintem pém sem volt!!

Kép

Kép
kata05

jó reggelt

Klarissza
Thaiföld Kép mi Krétán voltunk, jól éreztük magunkat

Szirom
Remélem hamarosan teljesen felépül Miksa.

Zöldi
hogy te mennyit tudsz aludni :D

Kata
nekem is volt múlthéten korán ébredős időszakom. :? Most már jobb :D

Kép
gaby25

Kedves Szirom!

Jó helyre viszed a kisfiadat, ha oda ellátogattok, a fülszúrásról még annyit, hogy fájdalmas, úgyhogy ha doki undora van a gyereknek itt a kellő alkalom, hogy végleg megutálja őket. A gyógysapkába, csak akkor fektetnék be, ha nem túl drága, mert a dokinő is azt írta, hogy olyan mint a régi gyógymód (só). Ja ha érdekel én úgy csináltam, hogy egy régi kispárna huzatba tettem a mikróban felmelegített sót, és ráfektettem a gyerekeket, nagyon élvezték, hogy olyan jó meleg :lol:
klarissza32

Szia Gaby :wink:
klarissza32

Sonjus!

Átjavítod a táblában a ciklushosszt, ha megkérlek, mert az 27 nap! Én h...e vagyok, rájöttem én mindig úgy számoltam a ciklushosszt, hogy mikor megjött az volt az első nap, mikor legközelebb megjött az meg az utolsó, így persze mindig 28 napra jött meg! De hugi felvílágosított hogy nem így kell számolni! :oops: És még az esküvőt is beírod nekem?

Lányok, fáj a pocim! :cry: És mindenki alszik!

Kép
kata05

Görbe: azért annak örülök, hogy legalább a görbém két fázisú! Köszönöm a jó kívánságokat.
Kép
klarissza32

Kata nem alszunk, ja és engem is két hónapja világosítottak fel ugyanerről, pedig én már szültem 2 gyereket :lol: :lol: :oops: :oops:
klarissza32

kata, klarissza
én is csak mostanában jöttem rá hogy rosszul számoltam :lol: fertybe amikor beírtam a menzik időpontját, akkor csak lestem :lol:

Kép
gaby25

Klarissza, akár még beágyazódás is lehet a 15. nap!

Kép
kata05

Hahó!

Kata! Lehet, hogy csak most lesz pé-d! Nekem volt már a 22. napon is. Nyugi! A fájdalmak utalhatnak arra is!

Klarissza! Van már gyógysapkánk, a múltkori fülfájásnál nem érdekelt, hogy mennyibe kerül. Meg se kérdeztem az árát a gyógyszertárban. Jó lehet a só is, nekem is azzal melegítette anyukám, pont úgy, ahogy írod, kispárnahuzatban, de úgy csak az egyik oldalon lehet melegíteni, a gyereknek meg nyugton kell maradnia. Ez az én fiamról szinte elképzelhetetlen, még betegen is.
Szóval azt mondod, jó a hely. Jól van, örülök. Jártatok ott? Egyébként az az igazság, hogy most itt a fülről beszélgetünk mi, de most a héten NEM fáj a füle a gyereknek, csak azért küzdünk, nehogy visszamenjen rá ez az új vírus, amit én kaptam el sajnos először, utána ő. Torokfájás, nagyon erős taki, köhögés, és sajnos megy a fül felé is, nekem legalábbis. Tegnap este nem is hallottam a bal fülemre. Ezért próbálom megelőzni Miskánál is a bajt. Az arcürege hétszentség, hogy tele van. Csak eddig nem volt láza, ezért csak telcsin beszéltünk a doktorral.

Nagyon szép a görbéd! Mikor tesztelsz?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ismét ébren.

Kata! Múltkori görbédet feltennéd?

Gabi! Aludni? Bármennyit, bármikor, bárhol.

Klarissza! Nekem is tetszik a görbéd.

Azért vagytok ilyen kis buták ciklushosszámolásban, mert nem én voltam a biológia tanárotok! :wink:

Kép
zölddisznó

Szirom! A Tiéd is jól néz ám ki!

Kép
zölddisznó

LeMiskáztam a saját gyerekemet az előző hsz.-ban :oops: Pedig pipa vagyok, ha valaki ezt mondja neki :evil:

Köszi Zöldi, én is szépnek látom, de végülis nekem szépek is szoktak lenni a görbéim. És néha le se esik mensi előtt, csak amikor tényleg megjön, úgyhogy még a vége is szép általában :wink:

Klarissza! Az előbb valamiért úgy értettem, hogy drágállod a sapit. 3800 Ft, végülis drága. De nem baj.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?