Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok végre,csak annyi a történés,hogy egyszerűen nem jutok emberi időben gép elé... :?

Szerdán voltunk a fiammal és az ovival Nagykarácsonyban a Télapónál :).Aranyos ötlet, a Télapó házában,dolgozószobát meg lehet nézni,előadás van,meg játszóház,de sajna a minőség évről évre rosszabb... :)( Valahogy hiába folyik be pénz (nem is kevés ),az egész olyan jellegtelen lesz... :(

Tontica

Drukk megy,remélem,összejött az üzlet :).
Gyerekek nem voltak velünk,ezt csak magunkban ünnepeltük,de olyan jól sikerült az egész,hogy most tervezzük,hova megyünk a gyerkőcökkel.Barcelona és Róma van kilátásban,én utóbbira szavazok :).
Tudom,hogy nem voltunk messze,de azért ekkorát köpni :lol:!
Majd legközelebb "átugrunk" :D:D:D!
A gyertyaállás talán nem olyan butaság,biztos,ami biztos alapn,de én azt mondom,amit nem szippantott fel a méh,azt már utána sem fogja :wink:!

Kokusz
Jobban vagy már vérzésileg? :roll:

Junko

Sajnálom,hogy nem jött össze az inszem,bár talán gondoltad is,nem? :roll:
3 hónap... :(
Kitartás :).
Hogy Te milyen szemfüles vagy :).

Zsóka

Működik a ticker :)!

Takido

Köszi :).
Hát valóban nincs értelme pihenni,de kikapcsolódásnak és egymásra hangolódásnak kitűnő volt :)!
Tyűűűű,közeledik a vége :).Ne aggódj,ha eljön az idő,nem megijedni fogsz,hanem azon szenvedni,hogy legyen már vége :D:D:D!És ez így jó! :)
Írtam már talán többször is,de tudod, a súlybecslésre ne adj :).Annyira nagy lehet az eltérés :).Majd ha kijön,kiderül :).

Megyek,mert lassan kezdődik az értekezlet,hétvégén suli,meg nyakunkon a karácsony a suliban is... :?

Puszi midnenkinek :)!

anyapoc

Sziasztok!

Hova tünt mindenki?

Junko!
Köszönöm,hogy ezt leírtad,jobbára Gerdán múlik,hogy megszületik addig avagy még várat magára picit :) Ha megszületik addig,akkor mindenképp beküldjük a fényképét :D

Anyapoc!
Látom mindig pörögsz 1000-el.Vizsgaidőszak megkezdődött már?
Gyerekek azért élvezték a Nagykarácsonyi látogatást?Villö is veletk volt?
Középiskolába milyen szinten ünneplitek a karácsonyt?

Tud valaki valamit Krisztiről?

KépKép
takido

Anyapoc!
Bocs a sok kérdésért :)
Tudom,hogy a becsült súly nem mérvadó.Én csak bizakodom,hogy nem az apja méreteit örökli,legalábbis amíg megszületik :)

KépKép
takido

En ugy tudom Kriszti hetfon megy uh-ra...

baratodildi

Sziasztok!

Takido

Na,írtam egy hosszút,aztán egy gombnyomással eltoltam... :twisted:
Pörgök bizony ezerrel,így legalább nem öregszek :D:D:D!
Jó volt a nagykarácsonyi kirándulás,csak Bulcsúval voltam,Villő apázott,ez neki még hosszú lett volna.A gyerkeknek nagyon tetszett,nekik az ilyesmi még izgis,nem látják mögötte azt,amit mi... :?
Vizsgaidőszak eztán kezdődik,csak 4 vizsgám lesz,nem sok,de az mind januárban... :?
Karácsony:van ünnepség,ami nem kötelező.Idén szeretnénk egy színdarabot és mindig van tanári kórus is... :)
Láttam ám az uncsitesókat :).Megnézték a Mikulást ők is :):)!
Súly:persze,én is aggódtam,mert a párom családjában is "divat" a nagy súly,sógórnőm 5 kilóval született :shock: !De az én törpéim szerencsére tudták,mekkorára nőhetnek és mikor kell kibújniuk :D:D:D!

Na megyek,még nyomtatnom kell egy csomó mindent... :?!

Pusz

anyapoc

Sziasztok!

Kriszti mi van Veletek? Nagyon aggodunk! Kerlek irj!!!

Nekem ma megjott!!! Hurra!!!

Tegnap voltunk karacsonyi kepeket kesziteni a csaladnak ajandekba es nagyon szepek lettek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11279

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Látom megjött! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a képeket is ha nem gond! Hű de szép helyen laktok! :lol: Most irigykedem ám! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike de edes vagy! Dehogy gond, azert raktam fol hogy megnezzetek! Akkor most egyutt haladunk es pont karacsonykor lesz majd pe-nk! Hurra!!!
Igen, gyonyoru a part, en is imadom es nagyon szep az ido meg mindig, gyertek ide nyaralni /telelni/! :D

KépKép
KépKép
tontica

Vigyázz szavadon foglak! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Tontica
párom 3 hete Barcelonában volt, és még tuti megy spanyolba kamionnal és majd egyszer lehet megyek vele. Merrefele integessek? :wink:

Kép
gaby25

Masik topikon olvastam, hogy Krisztinek kedden lesz az uh, rosszul emlekeztem. :roll: Viszont volt mar uh-n azota es sajnos ott se lettek jok az eredmenyek. :cry:

baratodildi

Nagyon el van veszve mindenki!
Nyakunkon a karácsonyi hajtás....

Kriszti!
Jelenkezz majd!

Anyapoc!
El sem hiszem, de tényleg működik a ticker!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Okr:
Ha van erod, jelentkezzel! :cry: Tudom most nagyon nehez. :(

baratodildi

Lanyok, tudja valaki hogy mi van Krisztivel vagy sehol semmi? Most tenyleg ma volt ultrahangon vagy nem? Remelem nem korhazban van!!! Ugy aggodom! Mondjon mar valaki valamit!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kriszti, hatalmas erőt kívánok neked, és remélem, minél előbb megtudjuk, hogy mi van veled! Bárcsak segíthetnék valahogyan!

Ildi, gratula a 12. hetedhez!

Mindenkinek pusz
Vendég

Szia Athiz, Neked is gratulalhatunk par nap mulva! :wink: Te mikot mesz legkozelebb ultrahangra?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
A PCO-sba irta egy lany hogy sajnos nem tevedtek az orvosok! :cry:
A hsz utan eg egy gyertya! :cry: :cry: :cry:
Nagyon elkeseredett es merges vagyok!A konnyeimmel kuszkodok!Felfoghatatlan ez a sok tragedia! :cry:
[/i]

Kép
Kép
ancsa81

Jezusom Lanyok! Nem hiszem el, annyira sajnalom!

Kriszti egyutt erzek Veled, borzalmasan sajnalom, Veled vagyok lelekben, nagyon sok erot es kitartast!!!

Egyszeruen nem lehet igaz!!! :cry: :cry: :cry:

Szegenykem lehet hogy most mar a korhazban van? Barcsak segiteni tudnek!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kriszti nem találok rá szavakat mennyire sajnálom. :cry: :cry: :cry: Ismeretlenül is nagyon drukkoltam nektek.

Kép
Kép
robcsi03

Kriszti! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon, nagyon, nagyon sok erőt kívánok neked! Ez kegyetlen! :cry:

Kép
bettike
Eger

Megszakad a szívem... :cry: :cry: :cry: :cry:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Átolvastam a PCO-sba, és ezt írták Okrisztiékről, remélem, nem haragszik meg senki, ha ide bemásolom:

"Krisztáról!
Nehéz ezt leírni!
Beszéltünk telefonon... Budapesten megerősítették a diagnózist. Azt mondták, hogy UH-n az összes tankönyvi tünet megtalálható. A genetikus azt mondta, hogy a magzat rendellenessége összeegyeztethetetlen az élettel. Jövő héten kedden fekszik be a kórházba.
Semmi bíztatót, vagy vigasztalót, vidámat nem tudtam mondani. Az ember azt hinné, hogy ilyenkor bármit is lehet mondani: téved!
Hangjáról ítélve nyugodt volt. Azt mondta, hogy hetek óta tudják és felkészültek lelkileg!"

Szóval ezt nem hittem volna, hogy megtörténhet. Sajnos azt kell, hogy írjam, hogy ez is benne van a pakliban, bár tudom, ez olyan szárazon hangzik. De nagyon megrázott a dolog, és csak bízni tudok, hogy sem velük mégegyszer, sem pedig másokkal ez nem történik meg majd!

Kriszti, bocsáss meg, de képtelen vagyok mást: :cry: :cry: :cry:

Tontikám, köszönöm, majd jövő héten kedden megyek UH-ra, és merem remélni, hogy minden oké lesz a babócánkkal. Mostanában olyan sok rosszat hallok, hogy teljesen kivagyok, és kényszerképzeteim vannak, hogy rendesen fejlődik-e a babám. Igyekszem persze nem is gondolni ilyenekre. Igaz, ha valami gáz van, már úgysem tehetek semmit ellene. Isten kezében vagyunk mindannyian!
Ugye lassan lehet érted is izgulni? Drukkhegység :)
Vendég

sziasztok

kriszti.oszinte reszvetem.legy eros es probald valahogy tulelni ezt az ehgeszet.
sajnalom nagyon :( :( :( :(

Kép
monyoka

Kriszti

Nagyon sajnálom.... :cry:
anyapoc

Kriszti!
Őszinte együttérzésem! SOk erőt kívánok!

moni

Kriszti:
Igy olvasni meg szornyubb. :( Gondolatban veled leszek jovo heten is. Nagyon sajnalom! :(

baratodildi

Nem hiszem el, hogy ilyen megtörténik.
Vendég

Kriszti!
Borzasztóan sajnálom! Nem is tudom, mit írjak. Légy erős!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszta,
végtelenül sajnálom :cry: :cry:
Ez borzasztó hír :cry:

Ha lesz erőd gyere, várunk.
angel37

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon sajnálom a történteket :cry: :cry: :cry:

KépKép
takido

Sziasztok!

Sajnálatos, hogy most, ilyen szituációban lett csak nagy forgalma a topicnak, de örülök, hogy sokatokat itt "látok"! Írjatok gyakrabban, ha tudtok!

Takido, gratulálok a 38, Zsazsóka a 9, Móni a 12. héthez! :wink:

Takido, hujujj, de telik az idő, most már bármikor megszülethet Gerda bébi, remélem, majd értesítesz valahogyan bennünket, ha megtörténik a nagy esemény! Iszod a málnalevélteát? Izgulsz már? Minden be van készítve?
Vendég

Athiz!
Köszönöm!Én is lassan neked a 12.-hez.
Bizony bármikor mehetünk,nagyjából összepakoltam a cuccokat,de van egy két dolog,amit indulákor kell bedobnom.Iszom a málnalevél teát,persze van 1-2 nap ami kimarad :oops:meg szedek homeopátiás bogyót is.Kezdek izgulni,de várom már a találkozást.
Anyapoccal már cseréltünk számot,úgyhogy majd értesít benneteket az eseményekről.

KépKép
takido

Málnalevél-tea?
Takido! Az mire jó?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka, szívesen válaszolnék a kérdésedre, amit Takidonak tettél fel, de tudom, hogy nem szívlelsz valamiért, ezért inkább hallgatok!

Takido, köszönöm! Én is szedtem a tea mellett homeopátiás szert. Nem tudom, hogy annak köszönhetem-e, vagy sokkal inkább annak, hogy gyógyszerrel indították be a szülést, hogy kevesebb, mint 5 óra alatt megvolt a fiam, de szerencsésnek mondhatom emiatt magamat. Már csak abban reménykedem, hogy a második babámat is rövid idő alatt sikerül megszülnöm!
Neked is rövid, és főleg könnyű szülést kívánok! Elhiszem, hogy már alig várod, hogy találkozz szemtől szembe a kisbabáddal, csodálatos érzés, egyszerűen hihetetlen, hogy egyik pillanatban még a pocidban érezted a rugdosását, mocorgását, aztán egyszercsak ott van végre, és megfoghatod, magadhoz ölelheted, a gyönyörű kis szemébe nézhetsz, és látod, ahogyan megnyugszik a karodban, és érzed, mennyire számít rád, és hogy nagyon szeret! Mert te vagy az édesanyja! Ez egy fantasztikus csoda!

Bocs, hogy sokat írtam! :oops:
Vendég

Athiz!
Én még soha nem "morcoskodtam" itt senkivel. Így nem tudom, miért írtad ezt. :?
Ha tudod, írd meg nekem te légyszi'!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Köszönöm az együttérző szavakat!

Jövő héten kedden kell befeküdjek,mert hétfőn még van két vizsgám,amit meg kell csináljak.Karácsonyra már ismét 3-an leszünk. :cry:
Borzasztó dolog,de a kisfiunk nem életképes.Soha sem tudna a kinti világban létezni.Igazából a hasamban is egyre kevesebbet mozog már.
Voltunk Pesten,szörnyen bántak velünk.Úgy nézegették az UH -n a babát,mint egy majmot a cirkuszban.Aztán még hazudtak is,hogy középidős vetélést itt nem csinálnak,hozzájuk kell befeküdni.
:evil: Természetesen a saját dokim is meg tudja csinálni,mint kiderült.Gondolom kellettünk volna vmi tanulmányhoz. :evil:

Puszilok mindenkit!Amint túl leszek a dolgon jelentkezem.

KépKép

KépKép
okr

okr:
Nagyon nagyon sajnalom, el sem hiszed, mennyire... Sajnalom, hogy igy bantak veletek. :cry: Nekem annak idejen nem volt konnyu helyet talalni, ahol elvallatak, mert csak klinikak csinaljak altalaban, aztan kis protekcioval megis ment. Kedden pedig nagyon fogok Rad gondolni. Ha tudok segiteni, tudod barmikor hivhatsz! A hetfoi vizsgaidhoz szurkolok, bar nem tudom, honnan veszed az erot, hogy felkeszuljel rajuk?

baratodildi

Draga Kriszti!
Hihetetlen milyen erzestelen emberek vannak! :( Felfoghatatlan ami veletek tortenik!Kivanok nektek nagyon-nagyon sok erot a kovetkezo napokhoz!
ancsa81

Kriszti en sem tudom honnan veszed az erot hogy keszulj a vizsgakra, borzalmas lehet, iszonyatosan sajnalom! Barcsak tudnank valahogy segiteni de sajnos ilyenkor semmi es senki nem hoz megnyugvast. :cry:
Koszonj el a kicsi Fiadtol es majd egyszer egy masik vilagban talalkoztok, annyira szornyu ilyet mondani es annyira szornyu hogy ilyen megtortenhet!!!
Ada felfog ebbol valamit?
Az en kisfiam sokaig meg mondogatta hogy anya pocijaban baba van de mar egy ideje szerencsere nem. :(

Nem tudok mit mondani Neked csak azt hogy gyorsan telljen el ez az elkovetkezo par honap!!!

KépKép
KépKép
tontica

Okr
NAgyon sajnáljuk ami veled történt, és együttérzünk veled. Kívánok neked sok erőt, hogy el tudd viselni a fájdalmat :cry:
Kép

Kép
gaby25

Okr, szemetek tudnak lenni a dokik többek között, de csak azért, mert éppen nem róluk vagy az ismerősükről van szó!
Ez a II. Női Klinika volt ugye? A SOTE? Ott velem is elég szemét módon viselkedtek. Sok nőnek bejön, azt mondják, hogy értenek a dolgokhoz ott, és ez lehet, hogy így is van, de az emberi mivoltukkal és hozzáállásukkal súlyos gondok vannak! Egyetlen szülésznő volt ott, aki a szülőszobán dolgozik, akire azt mondhatom, hogy olyan volt, amilyennek lennie kéne minden egyes szülésznőnek és kórházi dolgozónak: kedves, megtett mindent érted, hogy jobban érezd magadat, és főleg emberként bánt veled, nem úgy, mint egy útszélivel. Már bocsánat!

Remélem, minél hamarabb rendbejössz lelkileg, és biztosan ezt a kisfiút nem felejted el, de talán mihamarabb tovább tudsz lépni, és kapsz majd a jó Istentől egy másik babát, aki egészségesen jöhet a világra, és megismerheti a nagyszerű szüleit!
Vendég

Kriszti!
Borzasztóan sajnálom a történteket!
Sok erőt kívánok nektek!

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó, bocsi, elfelejtettem végülis leírni, hogy mire jó a málnalevél tea. Szóval a terhesség utolsó 3 hónapjában jó inni napi 1 csészével, és a méhizomzatot lazítja, megkönnyíti a vajúdást.
Szintén hasznos még emellett a teázás mellett a Caulophyllum nevű homeopátiás szer szedése, amely segít a méhszáj tágulásában, és könnyít a fájásokon. A szülés előtti pár hétben kell elkezdeni szedni.
Ha bármilyen kérdésed lenne, írd meg nyugodtan, szívesen válaszolok.
Vendég

Lanyok tud nekem valaki segiteni egy jotanaccsal?
Ki vagyok bukva, egesz du. bogtem. Az uramnak hugyuti fertozese van antibogyot kell szednie 10 napon keresztul es a doki szerint (latatlanba mert vizeletvizsgalat nem volt) hogy ha Neki van akkor nekem is es felirta nekem is az antibogyot bar nincsenek tuneteim. Kifundaltam hogy holnap csinaltatok egy vizeletevizsgalatot mert ha negativ akkor minek szedjek foloslegesen antibogyot ha meg pozitiv akkor meg lottek ennek a honapnak. :cry:
Nem tudjatok hogy ha mondjuk csak az uramnak van es O a peteeresig szedi addigra meggyogyul akkor az O spermai karosodnak vegy sem? Olyan duhos vagyok, miert kellett ennek pont most tortennie amikor 4 honapja erre a ciklusra varok es ugy beleeltem magam a karacsonyi babagyartasba :?: :?: :?:
Hogy az a ... :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Hú Tonti, sajnálom, de hogy milyen dokik vannak arrafelé??? Hihetetlen hanyagság, hogy vizeletvizsgálat nélkül antibogyeszt szedetnek! Én a helyedben mindenképp csináltatnék vizeletvizsit, ha tudsz persze beutalót szerezni. És meglátod, mi újság van.
Szerintem ettől még nyugodtan gyárthattok bébit, főleg, ha antibogyesszel fertőtlenítve lesz a szervezet. De azért valami kímélőbbet kéne kérni!
Esetleg tengeri sós fürdőt is kipróbálhatsz a fertőzés ellen.

Jobb ötletem nincs. Egyébként milyen tünetei vannak a férjednek? Mert az is elképzelhető, hogy nem fertőzése van, csak pl. egy felfázás, vagy vesehomok ill. vesekő van a hólyagban, és attól is lehetnek ám fertőzéses tünetek. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti

Örülök,hogy jelentkeztél és egyszerűen elképzelni sem tudom,honnan van ekkora erőd,de kívánok még többet ennek az időszaknak az átvészeléséhez és az újrakezdéshez!!!! :!:

Tontica

Ha valóban húgyuti fertőzése van az Uradnak,akkor szt is csináltass vizelet tesztet,addig ne szedj be semmit.Ilyen automatikus kezelést inkább gombafertőzés esetén szoktak csinálni... :roll:
Azért én megvárnám a teljes gyógyulást,mert ugye a spermiumok a húgycsövön keresztül jönnek,nem lehet tudni,mit visznek ilyenkor át.Másrészt az AB szedés sem túl jó terhesség alatt,még akkor is,ha az első pár hétben elvileg nem sokminden jut át a babához.
Tudod,lassan járj,tovább érsz :)!
Jó az avatar képetek :)!

Takido

Drukk megy és várom ám az sms-t :)!
Én sem ittam minden nap a málnalevél teát :)!

anyapoc

Sziasztok!

Okr!
Nem tudok mást írni,mint a többiek,sok erőt,és kitartást kívánok.És drukkolok,hogy a vizsgák sikerüljenek.

B.Ildi!
Bocsánat,hogy nem válaszoltam,de látom Athiz már megírta :D Igaz azzal kapcsolatban többféle információ kering,hogy mikortól kell inni a teát.Én a 36.héttől iszom,mert olvastam olyat is,hogy koraszülést okozhat.

Athiz!
Holnap 12.hét :) gratulálok :D

Tontica!
Magyarországon kapható húgyuti fertőzésre gyógynövényboltokban egy természetes összetevőkből álló Urogin nevű növénykivonat.Én használtam,nálam bevállt.Próbálj meg utánajárni,hátha ott is van hasonló.

Anyapoc!
Bocs,hogy tegnap úgy elrobogtam melletted. :oops:
Mindenképp értesítelek,már én is várom,hogy menjünk,de tegnap voltunk dokinál,és szerinte az ünnepeket még itthon töltjük.Megviszgált(ennyire még nem fájt vizsgálat..remélem ez normális ebben az állapotban)és azt mondta még zárt a méhszáj,és elég nagy a baba,hozzám képest.
Azért én bízom a vasárnapi hidegfrontban:)

KépKép
takido

Tontica
A vizeletvizsgálat mellett mégegy voks!Tenyésztés sem ártana,és utánna célzott antibaci kezelés.

Athiz
Az I-es klinika volt,a múltkor elnéztem a számokat kínomban. :oops:

Takido
Még van 2 heted!Nyugi,akkor születik meg amikor neki a legjobb! :D Bár tudom,ilyenkor nehéz várakozni.

Anyapoc
Nálatok is vizsgaidőszak van már?

Zsóka
Veletek mi újság?Remélem jól vagytok!

Angyalka
Kezdődik már amit úgy várunk?

Ma megyek éjszakára dolgozni,na meg Ada karácsi ünnepsége is ma lesz a bölcsiben,így azt hiszem holnap leszek legközelebb.
Puszóka!

KépKép

KépKép
okr

OKR! Minden tiszteletem a tiéd! :lol: :lol: :lol: :lol:
Példát veszek rólad!

Kép
bettike
Eger

Hello, nalunk ugye dogrovas van igy nem igazan jutok gephez vagy Apanak kell valami vagy a kicsinek, mindketto lazas es egyfolytaban nyoszorognek. :(
Jo szokashoz hiven csak en vagyok talpon, latszik ki itt a legerosebb. :lol:

Voltunk dokinal de ez se csinalt vizeletvizsgalatot mert szerinte folosleges hisz egyertelmuek a jelek es ha az Uramnak van akkor nekem is es hat mar erzem is mert 5 percenkent jarok a vecere es pisiles utan is olyan mintha meg kellene. Ugyhogy szedem az antibogyot es meglatjuk mit hozunk ki ebbol a honapbol, 8 napon at szedjuk es pe. valoszinu 9-10 napon belul lesz ugyhogy hagyunk egy-ket napot hogy kiuruljon. :lol: Mar nem aggodom annyira hisz sajna nem lehet tudni elore, Kriszti is es en is hogy vigyaztunk aztan ... :cry: masok meg tojnak ra megis egeszseges babat szulnek. :roll:
Legyen aminek lennie kell, lehet hogy amugy se jonne ossze ebben a honapban ki tudja.
Apanak meg lagyekserve van mar regota de most mondta a doki hogy jo lenne ezt megoperalni mert galibat okozhat ugyhogy sajna mindig van valami.

Athiz: koszike, a tengeri sos furdo tenyleg jo? Mert en minden masnap jo meleg tengeri sos furdot veszek a borom miatt. Latod, latod most en mondom Neked mint Te annak idejen nekem hogy irigy, irigy! Mindjart a masodik trimeszterbe lepsz! :D

Anyapoc: Neked is koszi, latod hiaba akartam en vizeltevizsgalatot ha egyszer nem csinaljak meg de mivel aznap du. mikor este az uram rosszul lett egyutt voltunk kizartnak tartom hogy nem kaptam el.
Pe-ig meg van 9-10 nap addig szerintem ki lehet gyogyulni ebbol teljesen.

Takido: en 38+6-on szultem a fiam ugyhogy keszulj, keszulj! :lol: Teged is irigy bar az elso par het, honap nehez lesz! :wink: Remelem kialudtad Magad egy par evre elore! :lol: :lol: :lol:
Azt a csodaszert nem tudom innen beszerezni amire iderne postaval mar reg meggyogyulok az antibogyoval de azert koszi! :D
Kivancsian varjuk az sms-t es a kepeket es a szulestortenetet!

Kriszti: nem hiszem el meg dolgozni is kell menned, es ejszakaba?! :evil: Minden tiszteletem a Tied!!! Azert nyugodtan sirj am a virtualis vallunkon es ird ki Magadbol az sokat segit! Se vizeletvizsgalat se tenyesztes ahogy latod na de annyira nem felek, veszelyeztetett leszek ahogy osszejon minden vizsgalatot meg kell csinalniuk /az allam koltsegere, nesze!/ :twisted:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?