Új privát üzeneted érkezett!

Hú, nagyon elfoglalt mindenki :(
Egy órája csak én vagyok és nézegetem a saját hsz-et :(
Lejebb ment a pocim :), ennek örömére ittam egy kis cola-t :) ettem egy kis csokit, úgyhogy tiszta light-os a reggel :)
sonjus

Szép jó reggelt, napot!

Zöldi! Ilyen gyorsan nem is lehet megcsinálni egy tortát, nem még hogy megenni! :lol:
Jó, hogy már ilyen hamarra kaptatok időt, de azért szorítok, hogy ne legyen rá szükség! :lol:

Nap! Gratula és jó pocakosodást! :lol:

Sonjus! Akkor is szép a görbéd, és reménykedjünk, hogy hátha!

Snufi! Görbe?

Kata! Látod, nem is érte meg ennyi ideig húzni! Ügyi és bátor vagy! :lol:

Tontica! Ha ma mész és csináltatsz vizsgálatot, akkor jelentkezz utána, hogy mizu?

Gaby! Mikor kezdjük el majd gyártani a tüneteket? :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hello mindenki!

Sonjus, bármit mondasz nagyon tuti a görbéd, szép egyenletes remélem fantasztikus karácsonyotok lesz :D
Puffadást passzolom :shock: Az jó, ha colát iszol, az tényleg nem puffaszt :P

Nap, gratula kismami! :D

Áfonya reménykedjünk, hogy hamarabb lesz baba, mint 2-2,5 év, bár már talán így is van fény az alagút végén. Jövőre úgyis bebabásodsz, mire a picur 1 éves lesz, meglesz az örökbebaba is. Azt had kérdezzem már meg, hogy itt csecsemőket "osztanak", vagy milyen korosztályt?

Szilcsi mi van veled?

Kata gratulálok, hogy ilyen hősiesen túlélted a fogorvost :D

Gaby, lenyogodtak már egy kicsit a kedélyek otthon?

Szezso, teszt?

Bettike, apa megvette a fát?

Karácsonyfánk már nekünk is van, eddig ennyi az össz ami megvan karácsonyra. Még szaloncukrot se vettem, majd hétvégén beizzítom apát azt hiszem. Ja, túloztam az ajándékok megvannak, csak nálam a csomagolás a mumus. :shock:

És elért hozzám a hányinger, most még csak lájtos émelygés formájában, de ha számításaim bejönnek én karácsonykor már gyakran fogom a nagy fajanszistent látogatni. :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Akkor most jön a keksz evés időszaka? :lol:
Apa sokáig dolgozott, így nem tudott elmenni fát venni! Talán ma! :roll:
Miért? Szerintem a csomagolás a legegyszerűbb rész, ha az ajándék már meg van! Vagy tévedek?

Kép
bettike
Eger

Helló mindenkinek!
Gyors reménytelen görbe: Kép

Kép
macspacs

Robcsi,
az alapítványok nyílt örökbefogadással foglalkoznak, és csak csecsemőket adnak egyenesen a kórházból. Ha valaki idősebb gyereket szeretne (vagy más indok miatt nem vállalja a nyílt örökbefogadást) akkor mehet titkosra de azt alapítványok nem végezhetik, csak a Tegyesz-gyámhivatal páros. (Hátha valaki nem tudja: nyílt mikor az örökbeadók és -fogadók ismerik egymást, és az örökbeadó konkrétan az örökbefogadó javára mond le a babáról; titkos mikor soha nem találkoznak, az örökbeadó egy általános lemondó nyilatkozatot tesz, és a gyámügy adja örökbe a babát.)
Sonjus,
látnád milyen tündéri mikor napi 300x vágja oda (mindenre!) hogy ÉN NEM!!! :D :lol: Olyankor mondom neki: undok béka vagy! Erre ő: én nem undok béka vagyok!!! :lol: adnék a szépségéből egy kis jóságért cserébe! :P
És mindenkinek nagyon köszönöm aki szurkol nekünk hogy mielöbb babánk legyen! (Sajna ha sikerül a lombik a harmadikat nem fogadhatjuk nyíltan örökbe mert az alapítványok 2 gyerek fölött nem segítenek, de valahol végülis érthető, a sor nagyon hosszú, és van akinek egy sincs...)
Vendég

Áfonya,
Azért olyan jó hogy már csecsemőként a karodban tarthatod majd az örökbefogadott babát. Ezért sztem megéri 2,5 évet várni.
A lombikért azért nagyon szorítok!

Kép
macspacs

Áfonya azért én drukkolok, hogy sikerüljön a lombik :)
Most látom, hogy Enikő mindjárt 3 éves. Előre is Boldog szülinapot neki! :D

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

sonjus szep ez a gorbe.mikor terhes voltam iszonyuan pufadtam.nekem csak az segitett hogy mentem nehany kort az udvaron neha legugoltam.igy kijotta felesleges goz :oops: es megnyugodotta pocim.sokszor ismeteltem a dolgot.mast nem tudok.

meri.oszinte leszek.ez nem babas gorbe.es nagyon meglepodnek ha pozitivat tesztelnel.mindig ilyen alacsony a hod?

zoldi.grat az idoponthoz.

afi.oribaba jaj de jo.kivanom hogy szep nagy boldog csaladod legyen:)

tontika.sajnalom a fertozest,a lanyok bizti jol mondjak,elmulik pe-re.

robcsi.hanyinger :shock: akkor "kellemes"lesz a karacsony :D

nap.gratula:)

macspacs.sajnalom.(

Kép
monyoka

ja,barkitol szivesen atveszem a menzijet :)akcio!!!aki gondolja max szerdara kuldje. :lol:

Kép
monyoka

Macspacs nagyon sajnálom. :( fura, hogy a progi pótlás ellenére is ennyire ugrálósra sikeredett. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

monyoka, azt hiszem Snufi vasárnapra nem várja, beszéljétek meg! :D

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Lehet, hogy nem leszek valami összeszedett, mert itt gurigáz előttem egy Miksa nevű kisfiú egy Jacke homoktolót, most meg már az ölemben is van és belepiszkál a klaviatúrába is.

Áfi! Gratulálok, akkor nagy az öröm, ugye? :wink: Mondjuk a várakozási idő nem kevés, de most már rajtatuk nem múlik semmi, tényleg "csak várnotok" kell.

Zöldi! Csak így sitty-sutty, nem semmi :lol: Ügyesek vagytok!

Sonjus! Szódabikarbóna egy kanálkával. Nekem használni szokott, bár nem mondom, hogy hasonló eset sűrűn fordul elő. Asszem halászlétől szoktam így lenni, pedig imádom :wink:
Szép a görbéd! és egy nap különbséggel tesztelhetnénk, ha minden jól megy :wink:

Kata! Ügyes voltál a fogorvosnál! Nekem is kéne menni, egy-két hete elment egy tömésem.

Tonti! Drukk neked a laborhoz! És ne keseredj el, látod, Purc példája azért megnyugtató, nem?

Meri! Nekem is zavaros a görbéd, benne lehet a lakásfelújítás eléggé. Lehetett az 18-a, de akkor volt benne néhány nagyon fals mérés szerintem is.

Szezsókám, te vagy a másik párom, hogy állsz? :)

Purc! Nyugi, vezess óvatosan :wink: Vigyázz magatokra!

Nap! Gratula nektek! :lol:

Akinek nem írtam, annak is megy a drukk ám!

A görbém, ami kicsit olyan, mint egy sorminta, de végülis elég magasan sormintázik, meg nem is nagy az ugrálás, ugye?
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyoka! Bár nekem majd január elején nem kellene, hogy megjöjjön! Azt vállalod, hogy ha azt már most elküldöm neked? Előre! :lol:

Kép
bettike
Eger

na megvan a 3. napi hormonvizsgálat eredménye

hormon eredmény referenciatartomány (follikuláris fázisban)

FSH 3,7 IU/L 3,4 - 21,6
LH 3,56 mIU/ml 2,39 - 6,6
Prolactin 519,6 mIU/l 25,2 - 628,5
Ösztradiol 24 pg/ml 21 - 251
Progeszteron 0,6 ng/ml 0 - 0,3
Tesztoszteron 0,76 ng/ml 0,09 - 1,3

Hát a progeszteron magasabb a referenciértéknél, ez mit jelent?

Bettike
szerintem én most nem fogok tüneteket gyártani :?

Robcsi
lenyugodtak a kedélyek, én is póbálom visszafogni magam.

majd visszaolvasom a többit is, de ma dolog van :?

Kép
gaby25

Szirom! Szép sorminat, magasan! Nem ugrálós! :lol:

Akkor most várhatunk megint egy hármasra? Szirom, Szezso, Sonjus? És most hétvégén Snufi kezd?

Minden hétre adtok valami izgalmat! :lol:

Kép
bettike
Eger

betti.valalom a januari menzidet.)mi csak februarban kezdunk ujra probalkozni.)
kuldheted most is de raer akkor is.

snufi,a beleegyezesed nelkul atveszem a menzid es kesz.nincs vita.neked marad a pozitiv teszt. :D

Kép
monyoka

Macspacs :cry:

Gabi! Bizisten nem értek hozzá. Dokid mit mondott?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Ez nekem kínai! :shock:

Ja monyoka! Akkor majd januárban visszatérünk rá! Most elég lesz neked a Snufié! :lol:

Kép
bettike
Eger

gabi jok az ertekeid.

Kép
monyoka

dokihoz hétfőn megyek, gondoltam valaki majd itt kiokosít :D

Kép
gaby25

Biztos lesz olyan, csak nem én :lol: Például Áfonya szerintem keni-vágja ezt, fogadjunk :lol: De lehet, hogy más is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Progeszteron (P4): A ciklus elsô felében emelkedett érték esetén a teherbeesés valószínûsége csökken. A ciklus 2. felében a progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszôbôl kiszabadul a petesejt, sárgatestté alakul, és progeszteront kezd termelni. Félidôben az ösztrogénnel együtt létrehozzák a méhnyálkahártya változását, amely megfoganó terhesség esetén a beágyazódáshoz szükséges. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

l

Kép
monyoka

Normálértékek:
a ciklus elsô felében < 1.5 ng/ml / 0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 ug/l
a ciklus második felében >15 ng/ml / 6-60 nmol/l / 1.9-18.8 ug/l
menopauzában 0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 mg/l
terhesség esetén az elso harmadban 35-180 nmol/l / 10.8-55.8 ng/l

Kép
monyoka

Magammal kapcsolatban kérdeznék! Ha már úgy is ilyen orvosi napot tartunk! :lol:
Olvastam valahol, hogy a Clostynak a következő hónapban is lehet még hatása! Szerintetek?

Kép
bettike
Eger

Monyóka is keni-vágja :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

bettike en ugy tudom hogy van hatasa igen,ezt olvastam valahol.
azert hagynak ki egy honapot a kezelesek kozben nehogy tulstimurol legyen szo.
azert nezz utanna.

Kép
monyoka

Bettike,
A Kaáliban csak minden második hónapban adnak Clostit, mivel tényleg hatással van még a következő hónapra is.
Az én dokim úgy csinálja: Egyik hónapban closti, a másikban 2-3 merional injekció.
Mindenkinek köszi az együttérzést, azt hiszem hogy mától fokozatosan csökkentve abbahagyom a progit, utat engedve a mikulásnak :cry:

Kép
macspacs

Monyoka
amit írtál aszerint jó a progiszintem :roll: Csak a leleten a referenciatartományba azt írták 0-0,3 a follikuláris fázisban

na mindegy, most úgy veszem, hogy minden ok a hormonjaimmal :D aztán remélem ezt a doki is megerősíti hétfőn :wink:

Kép
gaby25

Hát ez igazán örömteli nekem! :lol: :lol: :lol:
Akkor reményteli hónapnak nézhetek még azért elébe! :lol: :lol: YESSSSSS!!!!!!!

Macspacs! Csak a görbe miatt csökkentenéd? Nem baj, hogy ha csak erre hagyatkozol? Helyesen teszed bizti?

Kép
bettike
Eger

Bettike,
Csak a görbe miatt, mert ilyen alacsony hőre még a tesztet sem érdemes pazarolni.
Lehet hogy ebben a hónapban tüsző helyett cisztát növesztettem, a doki meg jól benézte :wink: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok!

Nap, szívből GRATU! :D

Áfi! Gratu, de azért a lombikért mennek a DRUKKOK!!! :wink:

Tontica, semmi sincs veszve, hajrá! :)

Sonjus, szép görbe! A hőre én sem adhatok mensi megjövés ügyében! (hhúúú, remélem érthető) :?

Monyóka! Robcsi jól emlékezett, küldöm a Mikit! Édes vagy, köszi!!! :lol:

Szirom, szép görbe, nekem tetszik! :P

Gaby, örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek Nálatok! :)

Enyém görbe csunyul... :cry: :

Kép

Meglátjuk... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jajjjj! Elfelejtettem megírni Nektek: nyertem egy Nokia 6070-es telefont!!!!!!!!!!! :lol: (internetes játékon!) Ugyanilyen telefonom van, nem baj...!!!

snufi

Snufi! Ahogy Robcsi írta nekem anno! Ennyi szépség hibája legyen a görbédnek! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

ügyi vagy, én sosem nyerek semmit :?

Kép
gaby25

Snufi,
Még mindíg nagyon szép a görbéd, nyugi! :wink: :wink:
A telcsihez pedig óriási gratula :lol: :lol: , biztos jól jön ez így karácsony előtt.
Eddig nem igazás hittem ezekben az internetes játékokban.

Kép
macspacs

snufi megy ez meg vissza felfele,hisz nincs menzid ami megjojjon :lol:

gaby.nem akartam leirni de megteszem.
nagyon vigyazz ezzel a tapasz dologgal.ha a parod nem gondolja komolyan es tapasz mellet meg cigizik is,az meg rosszabb.
en a ragot probaltam ki persze az utolso szalat meg elszivtam es ra kb 1-2 orara elragtam egy ragot(nikotinos)hat en olyan rosszul lettem hogy csak na.nem kaptam levegot a pulzusom az egekbe szalad es majdnem hivni kellet a mentoket.
szoval ez nem jatek.uljetek le es beszeljetek meg hopgy mennyire gondolja komolyan.ha nem ne eroltesd ra a tapaszt mert ugysem er semmit.

Kép
monyoka

Snufika!
Pozítív tesztet várunk tőled, és kis Snufit, úgyhogy szedd össze magad :) és ne foglalkozz mostmár a hőddel (főleg, ha neked sem leeséssel mutatja a mensit!), csak a közelgő és szépséges hétvégével foglalkozz!!!!
Na jól kiadtam az ukászt :lol:
sonjus

Monyóka
mondtam neki, hogy ne cigizzen a tapasszal, mert nikontintúladagolása lesz. Ki tudja lehet levette magáról és este visszatette, nem tudom. Mondom majd hétvégén derül ki, mennyire bírja napközben cigi nélkül, ha nem, akkor most is csak hazudott annak érdekében hogy én megnyugodjak végre. Remélem nem így lesz :? Azt látom rajta, hogy neki nincs az az elhatározása, hogy le akarja tenni :( Mindig azt szajkózza, hogy más is beteg lesz aki nem cigizik, neki ez örömet jelnet, stb... az hogy anyukájának nincs fél tüdeje, az mellékes, az nem azért van. Ja, és szívbillentyűzavara is van a drágámnak. :(

Kép
gaby25

Képzeljétek! Kaptam levelet a Mikulástól! (Egyik kedves kollégámmal küldte el! :lol: ) Van benne két olyan mondat, hogy teljesen elérzékenyültem tőle! :lol:
(Egyébként van erre egy angol nyelvű program, ami név és születési idő alapján, meg ha beírsz egy-két dolgot, akkor megírja a levelet! :lol: Valami fizetős oldalon van, úgy csinálta ez a kolléga, mert tegnap mondta, hogy ma visz az osztályába én meg poénból szóltam, hogy nekem is írhatna a miku már egyszer!) :lol: Hát megkaptam! :lol:
Na de a lényeg:
"Tudom, hogy mit szeretnél karácsonyra, bár az egyik ajándékoddal problémák merültek fel, de nem adom fel, mert tudom, hogy egész évben rendes kislány voltál, és remélem, hogy megkapom és el tudom juttatni, mire karácsony reggel felébredsz!"
Bár ez angolul sokkal, de sokkal szebben hangzik és olyan megható, mert ugye csak úgy gyorsban fordítottam! :lol:"

Bocsi, hogy hosszút írtam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Ha hosszú írásról van szó, akkor nézd meg az oldal tetejét :lol:
sonjus

Igenis Sonjus, értettem! :wink: Kijavítanál a táblában? 26. napon vok már!

Érdekes amúgy, s erre most jöttem rá! 3 nap nincs benne se a mostani, se a múlt havi görbémben: nekem 2-3 napig pecsétel mensi előtt, vagy az már mensi,... mind1 :roll: , és ezeket a napokat se a múlt havin , s az e havin nem jelöli... :roll:

snufi

Én nem értem ezeket a tickereket!
Én látom mindenkiét rosszul?
Snufi! Neked is 25 cn-t ír!
Mosmivanakkor?
sonjus

Sonjus! Nem! Te jól látod! Csak a snugglepie-s tickerek ilyen becsapósak! Van, hogy elfelejtenek váltani, vagy mi!
Tehát tesztelnek téged!!! :lol: :lol: :lol:
Na hagyd magad becsapni! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!

Annyi dolgom volt, hogy csak most jutottam nethez. Reggel megcsináltam a tesztet és sajnos annak volt igaza, aki azt mondta, hogy nem vagyok terhes. A teszt negatív lett :cry:
Úgy elkeseredtem, mert eddig soha nem volt ilyen, hogy ennyit késett voltna (most tartok a 38. napnál) és már kezdtem reménykedni, hogy sikerült. Elmentem a nőgyógyászhoz megvizsgált, UH-is csinált,és azt mondta biztos, hogy nem vagyok terhes, de azért a biztonság kedvéért hétfőn vigyek a laborba pisit, ott is kér tesztet és kedden menjek vissza az eredmény miatt.
Remélem mostmár mihamarabb megjön és újult erővel vághatunk bele az újabb projektbe.

Cicuka
cicuka78

Cicuka! Hű-ha! Akkor szilveszteri baby lesz? :lol:
Fel a fejjel! És még szerintem UH-n nem is láthatott! A hétfői pisi az már biztosabb lehet!

Kép
bettike
Eger

Cicuka!
Ne add fel, egy pisilés és többet tudsz!
Én remélem, ott már pozitív lesz a dolog!!!

Bettike!
Engem csak ne teszteljenek a tickerek! :evil:
Néha már azt hiszem ennyire hülye vagyok ... :)
sonjus

Gaby, nem is tudom kiről volt szó, de rákérdezett, hogy mi van vele? :lol:
SZerintem jók az eredmények, de majd a dokibácsi kiokít :lol:

Sonjus, én a helyedben nem nagyon vennék be gyógyszereket, mert a baba is okozhat puffadásos tünetet,és a görbét igen jó

Snufi, mikor tesztelsz? :wink:

Megígérem mindenkinek óvatosan vezetek :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Csak egy gyors görbe: a hőm nem megy feljebb, hogy én milyen hideg vagyok ki érti ezt én nem :lol: Kép
klarissza32

Day 26 of cycle- ez van a tickerem alatt!!!! Ti nem ezt látjátok? Ne szórakozzatok!!! :roll:

Cicuka, sajnálom. :cry:

Klarissza, még felmehet! :wink:

Purc, vasárnap vagy hétfőn! 8)

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?