Új privát üzeneted érkezett!

A vasalást én is szívesen bevállalom!!!! :wink:

Kata! Nekem is naon teccik a tickered!!!!!!!! :lol: És gondolok Rád! :wink:

Szirom! Azért mégiscsak gondold át szerintem ezt a rendelést.... mindenki jól járna. Na jó, főleg mi! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

A vasalást én is szívesen bevállalom!!!! :wink:

Kata! Nekem is naon teccik a tickered!!!!!!!! :lol: És gondolok Rád! :wink:

Szirom! Azért mégiscsak gondold át szerintem ezt a rendelést.... mindenki jól járna. Na jó, főleg mi! :lol:

snufi

Gyors helyzetjelentés, aztán olvasás.

Jelentem február-március lombik! (ciklusfüggő kezdéssel, mert Miki még mindig csak a küszöbön toporog)

Yessssss!

Örülök, mint majom a farkának!!!

Kép
zölddisznó

Szirom, azok a mézeskalácsok nagyon szépek. lehet hogy rászánunk egy napot jövő héten mi is :)

Még egyet én is írok ha nem baj.

Sajtos kifli

40 dkg lisztet összemorzsolunk 20 dkg vajjal, 2 dkg tejben futtatott élesztővel, 1 csapott kiskanál sóval, 2 tojás sárgájával, 1-2 evőkanál tejföllel. Jól kigyúrjuk és 4 cipót formálunk belőle. A cipókat kerek lapokká nyújtjuk, egy-egy lapot 12 cikkre vágunk. Megkenjük 5 dkg olvasztott vajjal, vagy margarinnal, meghintjük reszelt sajttal, míg egyben van a lap, majd felsodorjuk. Felvert tojásfehérjébe, majd reszelt sajtba mártjuk. Végül kisütjük és megesszük.
Ez a kedvencem :) kép sajnos nincs róla.

judis

Coca, ez jó hír!! Gratula, szerintem elsőre össze fog jönni a baba!

Kép
kata05

Igen Zöldi!!!!!! Hurrá!!!!!!!!!! :lol:

snufi

Coca tök jó és szerencse, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot!

Áfonya írta a múltkor, hogy ahová ők járnak oda már áprilisra osztanak időpontot és ez már pár hete volt.

Kép
Kép
robcsi03

Köszi, az összes drukk+szurok ideért!

Mi sem számítottunk ilyen gyors ütemre, de azt mondta apa, belefér a költségvetésbe - na meg ugye én is kapok 13, havit. (az a gyogyók felére elég is lesz)
És csak a spermavizsgálatot kell frissíteni, a többit elfogadja a roppant szinpatikus doltorbácsi.

Macska!
Este dumcsizunk kreatív cuccokról, jó,? MSN/Skype?

Szirom!
Gyönyörűek a méseseid!!!
És köszi a receptet is.

Kép
zölddisznó

Coca most végülis drága kormányunk megváltoztatta a lombik támogatást? Azt hallottam, hogy 5 helyett csak 3-at akarnak/fognak támogatni.
Remélem letettek róla, bár tuti, hogy nektek 1 elég lesz :D

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi
de jó hír :) drukkolok:)

Csajok, én főzök szívesen, ha valaki takarít és vasal :lol:

Kép
gaby25

én úgy tudom, hogy korfüggő re akarták, hogy 35 alatt 3, és felette 4

Kép
gaby25

Gabi egye kukac a vasalást (ha nincs sok) bevállalom :D ha megfőzöd a karácsonyi menüt :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajok!
Robcsi!
Még ők sem tudják. Most éppen 2 van tervben, de lóg a levegőben.
www.lombikbaba.hu

Kép
zölddisznó

Robcsi
ok, én szeretek főzni :D sütni kevésbé tudok :?
Hát a nagytakarításra meg nem is lesz időm :?

Kép
gaby25

No, elindulok hazafelé! Úgy izgulok, hogy nem tudok semmire odafigyelni! Esküszöm inkább a nőgyógyi, mint egy fogorvos!

Holnap jövök, de lehet hogy doki után még ma este!

Kép
kata05

Kata
Veled érzek, én is utálok fogorvoshoz menni, no meg vérvételre is :?

Kép
gaby25

Kata!
Lélekben veled!

Kép
zölddisznó

Gabi én amikor Rékával terhes lettem akkor voltam először életemben vérvételen úgy, hogy vénából vettek. Előtte talán ha 2* úgy, hogy az ujjamból.

Aztán mivel ellenanyagos voltam minden hónapban mehettem mint a kisangyal. Nekem a kiskönyvemben annyi papír volt, hogy a dokim mondta is, más 5 gyereket megszül ennyi papírral :) Ez van.

Kép
Kép
robcsi03

akkor ti nem vagytok sztahanovista véradók!

Megyek boltba csokitortasütéshezalapanyagért!

Pussz!

Kép
zölddisznó

Jaj leánykáim drágák vagytok hogy kerestek! Bevallom őszintén nem olvastam mostanság :oops: én ezt a tempót nem bírom, így érdemben hozzászólni nem tudok, csak magamról írni meg ... :?
Robcsi,
bizony én mondtam hogy várni kell, de Coca Kaáliba jár, az más tészta. Én egyetemi klinikán állok sorba részint mert felém nincs Kaáli, részint meg anyagi okok miatt.
Cocával lehet hogy egyszerre fogunk lombikozni! :P
Van hírem is hamár itt vagyok: Megvan a jogerős örökbefogadási alkalmassági határozatunk!!! :D :D :D És sorszámunk is van a Gólyahírnél: 270 (ez sajnos 2-2,5 évet jelent, de legalább már biztos)
Vendég

Nyami, de fini lett!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Hát velem sok minden történt mióta nem jelentkeztem. Olvasgatlak ám azért Titeket! Biztatásotokra teszteltem vasárnap, egy napja késett miki. Pozitív lett!!!!
Előbb láttam a táblában, hogy Purc-cal egyidőben volt az utolsó miki (nov 10), így egyidősök vagyunk.
Purc, nekem is fájogat a pocim! Vagyis tegnapig fájogatott, és volt minden nap két barna pötty is. Felhívtam a dokit, de azt mondta, hogy még nem késett eleget a miki, ez még korai vizsgálatra, el is szomorodtam. Ma már se görcs, se pötty nem volt. Amúgy jól vagyok, néha van émelygés, aminek örülök, mert bizonyíték, hogy van bent valaki. Ma is teszteltem reggel, jó lett! :)
nap12

Szia zöldi igérted hogy segítesz a hogy hagyan csináljak hő diagrammot :roll:

Szioka
tibu

Tibu!
Van MNS-ed?
vagy Skype?

Kép
zölddisznó

Hello Lányok!

Nap: gratula a babához!! :lol:

Coca: de jó, hogy ilyen hamar lombikoztok!!!! :lol: De lehet, hogy addig spontán is meglesz :wink:

Áfonya: szép kerek sorszámot kaptatok! Hamar el fog menni az a 2 év, de lehet, hogy előbb sorra kerültök!

Snufi: nagyon drukkolok, hogy kétcsíkos legyél vasárnap!!! :lol:

Purc: továbbra is vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!

Kata: nekem elég furi fóbiáim vannak fogorvos témában - egyrészt, hogy hányni fogok, ha tampont raknak a számba, másrészt, hogy odatéved a nyelvem a fúró alá, és az széttrancsírozza :-D Képzelheted, hogy kell koncentrálnom, hogy egyik se történjen meg! :-D

A többieknek: puszi!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen van mns em kell az email címem

Szioka
tibu

Hazajöttem, elég 7-kor indulnunk!

Dobok egy görbét!

Kép

Áfi, grat a 270. sorszámhoz! De jöhetsz úgyis hogy csak magadról, vagy leánykádról írsz! :wink:

Nap, halk gratula!

Kép
kata05

Sziasztok!

Nap: GRATULALOK!!! :D Szuper!!!

Csajok, ne haragudjatok de meg mindig nem olvastam vissza, ki vagyok teljesen, egesz du. bogtem, nem hiszem el hogy ilyen szerencstelen legyek, nem akar ez osszejonni valamiert!
Voltunk dokinal a parommal, megnyomkodta stb. Neki egeszen biztosan hugyuti fertozese van mert faj Neki amikor pisil stb. antibiotikumot kell szednie es bar nem csinaltatott vizetevizsgalatot mert a doki szerint folosleges ha az uramnak van nekem is van cimszoval nekem is irt fel antibogyot es 10 napig kell szedni JA es ezt a honapot is felejtsem el fogamzasugyileg ezt mondta!
Azert miutan kibogtem a szemem ugy dontottem hogy en ugyan be nem szedem a gyogyszert amig nem tudom biztosan hogy en is beteg vagyok igy holnap elmegyek es csinaltatok egy vizeletvizsgalatot ha nekem negativ akkor talan meg megejthetjuk a dolgot 10 nap mulva amikor is az uram vegez a kuraval ha nekem is pozitiv akkor varhatunk januarig. :cry:
Annyira vartam mar ezt a roh...dt honapot most meg ez van!!! Olyan nagy kedvem lenne karomkodni es kinyomni valakinek a szemet!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, szerintem nyugodtan éljetek nemi életet, nem tudhatja az orvos sem hogy mitől alakult ez ki benne. Főleg ha még vizeletvizsgálatot sem csinált!Amíg te nem szedsz gyógyit( de miért is szedd míg nincs tüneted) addig nincs baj szerintem! Igyatok jó sok folyadékot és az átmossa a hólyagot! Ja és Szezso tanácsára szex előtt és után is menj ki pisilni!

Kép
kata05

Tontica: nyugodj meg! Kata nagyon jól írta a dolgokat, sok folyadék és kimenni pisilni! Ha nincs tüneted = nincs semmi bajod. Húgyúti fertőzés nincs tünet nélkül.
A férjednek pár nap alatt elmúlnak a tünetei, pé-ig meg beszedi az antibiotikumot, és minden oké lesz! :wink:
Véreset is pisil szegény? Mert ha nem, csak szimplán fáj neki, akkor jó, mert még nem fordult súlyosabbra.
(Én véreset szoktam pisilni, és 3 nap alatt helyre szoktam állni, antibiotikum nélkül. )

SzezsoKép
KépKép
szezso

Itt egy link a hólyaggyulladásról:
http://www.hazipatika.com/services/denc ... 35;tid=24v

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok LÁnyok!

Bocs, hogy csak így betoppanok. Szakértői véleményekre lenne szükségem. :)

Előző hónapban volt az a pozitív-negatív tesztes dolog. A fehér karikák pedig a súlyos kialvatlanságot jelzik (lakásfelújításszerűség) :)

Előre is köszi. :)

Kép

meri

Szia Meri!

Nagyon furi a görbéd...Még kellene pár nap mérés, hogy tutira lehessen mondani a 25. napi pé-t.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, én úgy gondoltam, ebben a hónapban nem is lesz pé.-m. Aztán a 18. (!) napon éreztem... HA viszont csak a hőt nézem, pont olyan, mint az előző havi, csak el van csúszva egy héttel kb...

meri

Szia Zöldi,
Először is gratu a gyors lombik ügyintézésedhez :lol: , més majd megy a drukk ezerrel!!!! Legszívesebben már én is lombikoznék! :wink:
Per pill még nincs se skype, se msn, de utóbbit nemsokára telepítem.
Sportszeretők figyelmébe: M1 HUN-NORV kézilabda EB mérkőzés, 6 góllal kell nyernünk a továbbjutáshoz!! Állás: 7-11 :cry: :cry:

Kép
macspacs

Zöldi,
Már van msn-em, és macspacsként be is vagyok jelentkezve.

Kép
macspacs

Sehol senki? :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
macspacs

Nekem is van msn-em veti@citromail.hu

Szioka
tibu

Lányok!

Kérem a nap hőse címet még erre a röpke 4 órára! Túléltem a fogorvost!!! :lol: :lol: Habár Szezso gondolatai cirkáltak a fejembe míg fúrta a fogamat! :lol: Nagy gond nem volt, még röntgent is csinált. :cry: A baj hogy néha csikorgatom a fogam éjszaka, és nagyon nagy nyomást kap a fog, a fúrás csak azért volt mert talált egy kicsit.

Kép
kata05

Kata, nagyon ügyi vagy.

Szezso, köszi, hogy ilyen édes vagy, vigyázok magunkra... legalábbis remélem.

Nap, komolyaaaaaaaaaaaan???, Annyira örülök, na akkor Robcsival, aki 1 héttel előttünk jár igaz, de együtt szülünk. HUUUURRRRÁÁÁÁÁÁÁ. Ha még nem nézted volna meg 2006. aug 17-re ír ki a születés kalkulátor :wink: Úgyhogy oroszlán lesz!! NNNAAAAAGGGYYYOn ÖÖÖRRRRRRÜÜÜÜLLLLLLLÖÖÖÖK :lol:

Coca, neked is NNNNNAAAGGGGYYYOOOON ÖÖÖRRRÜÜÜLLÖÖÖK. Szupi hírek.

Áfi, mi már megbeszéltük, de azért szupik ezek a hírek pusszantás neked.

Tonti, ne legyél elkeseredve, több okból sem. Nekem 5 napig kellett szednem a gyógyszert, és elmúlt, ahogy írták a csajok, apa, és te is sokat igyatok. Áfonya lé előny, meg persze a víz. Nekem sikerült egy nap 5 litert benyomnom, apának üzenem, sokkal kevésbé fájt a pisi akkor, igaz 5 percenként, de legalább nem k.....a a....ádoztam közben :lol: Ja, és Tonti hozzáteszem, én akkor már babás voltam, csak nem volt kimutatható a dolog még, és a jelek szerint túlélte a manó. És most engem boldogít, hihi :lol: Elég ingerültté tesz mostanában... de főleg a kocsisokon élem ki magam vezetés közben :D Úgyhogy ne mondj le erről a hónapról, hiszen, még csak a 4. napon vagy. Apa pár nap alatt jól lesz, és lehet nyomni a babagyártás kipurcanásig :lol:

Mindenkinek további jó napot!

Purc

Kép

Kép
purc

KÉpzeljétek el lebukott az Uram, titkon babanetet olvas hehe :lol: Szakadtam a röhögéstől, ugyanis ezzel húz állandóan.

Purc

Kép

Kép
purc

Meri, ha a 18. napon érezted a petefészek szúrkát, akkor az akkor volt. Hőd alapján sajna nem tudom egyértelműen megmondani, valószínűleg a lakásfelújítás nagyban befolyásolta a hőt.
Bocs, hogy részletekben írok, de nem tudom követni a dolgokat, és néha vissza kell olvasnom :lol: Ja, meg kicsit szétszórt vagyok ma.

Purc

Kép

Kép
purc

De aranyosak vagytok lanyok, olyan jol esik olvasni a soraitokat!!! :D

Kata: koszike, most akkor par napig gumival nyomjuk meg szerencse hogy nem dobtam ki pedig nagyon akartam! :lol: Ugyi vagy! Nyugi semmi bajt nem okoz ilyen kis terhesen :D :wink: a rontgen! Nekem is volt az elozo babamnal es EZ semmi bajt nem csinalt.

Szezso: Neked is koszike!!! Nem pisil vereset viszont laza mar van szegenynek na de kiszamoltuk hogy 6-7 napig szedi az atibogyot aztan hajra babaproject! /ha Isten is ugy akarja/
Koszi szepen a linket, elolvastam! :D

Szia Meri: tenyleg eleg furi a gorbed de ki tudja? Akar lehetett a 18. napon pe. majd meglatjuk!

Purc:
Koszi, koszi, koszi, megnyugtattal! :lol: Szoval Neked is volt, sajnalom, biztos minden rendben van a kis pocakbabaddal.
Az igaszsag az hogy kitesszuk a lelkunket, minden tanacsot megfogadunk, minden vitamint beveszunk ogy egeszseges babank szulessen de sajnos ez egy "szerencsejatek" nem lehet tudni, ugyhogy en igy allok hozza matol: vagy osszejon vagy nem, vagy megmarad vagy nem! :roll: Mi mast tehetunk? Csak remelhetunk es imadkozhatunk!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, Igazán nincs mit. Szerintem mindeki ott segít, ahol tud. Akkor apa annyira nem is lehet benne, mert én biza véreset pisiltam. Kb 1 hete hagytam abba az antibogyót, szóval eléggé friss az emlék. Azóta persze rengeteget iszok, és bunda bugyiba járok annak ellenére, hogy 20 fok van itt.

Én nem hagynám ki ezt a hónapot, azért sem, mert ha tényleg ne adj Isten benned is lappang, és bajt csinálna, akkor a babó meg sem fogan, vagy nem kapaszkodik meg. Veszíteni való nincs, ha meg megfogan, és erős lesz, akkor meg....

Purc

Kép

Kép
purc

Jaaaaj Tonti, egyet elfelejtettem, hogy én lehet hülyeség, de elővigyázatosságból, naponta többször felrtőtlenítettem clorox-al a wc-t, nehogy visszakapjam, vagy apa el ne kapja. Csak egy tipp...

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Macspacs, Tibu!
Bocsi, tegnap maci után elalugtam. Amikor felébredtem, és bejelöltelek benneteket az msn-en, akkor meg már minden normális ember aludt.

Tibu!
Ma este ígérem!

Macsi!
Tudom, neked sürgős lett volna, mert ma jössz Pestre. Priviben írok telefonszámot, sms rám, és visszahívlak az infókkal.

Mégegyszer elnézést!

Mindenkinek nagy puszik!

Kép
zölddisznó

Zöldi ma nem érek rá bocsi , majd talán vasárnap :?

Szioka
tibu

Oké Tibu, vasárnap!

Csajok! Ébresztő! Felkelniiiiii!

Kép
zölddisznó

jó reggelt

Kata
gratu a hősies fogorvosnál való részvételhez :D Nekem is kéne menni, van egy lyukas fogam :? Na majd januárba erőt veszek magamon :wink:

Tonti
mielőbbi gyógyulást uradnak, és ne idegeskedj, pik-pakk rendbejön, és az ovulációdig meg is gyógyul :wink:

purc
hogy bukott le az urad? meglepted babanet olvasgatás közben? :lol: szóval ingerült kismama vagy, az jó dolog, ha a többi sofőrön vezeted le és nem otthon :D

Zöldi
gratula a gyors lombik ügyintézéshez :D

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Én ébren és itt vagyok, csak olvastam, hogy mik a hírek!

Nap!
Ez hiper-super!!! :) Gratulálok!!!

Zöldi!
Ez de marha jó! :) Szóval már február :) drukk!!!!!!

Judis!
A mézeset befőttesüvegbe teszed és hidegre, aztán mielőtt ennétek, kicsit a melegre és puha lesz :)

Áfi!
De szuper! Szóval a papírok már megvannak! Akkor már csak "kicsit" kell várni :) Írjál néha! A kislányodról akartam mindig írni, de elfelejtettem, szóval nekem Ő olyan tündérien néz ki, mint a Flintstones családból a kicsi Enikő :)

Snufi!
Drukk vasárnapra!!!!

Tonti!
Ez a fertőzés tényleg nem jó, de szerintem sem kell az egész hónapot "temetni"! Gyogyi-bogyi apának, szerintem te is megnyugszol, ha nálad azért csinálnak vizsgálatot, aztán mehet a "téma" ezerrel!!! Arról, amit írtál, hogy vagy megmarad, vagy nem, nem tudtok úgysem csinálni semmit, az jut eszembe, hogy a párom is azt mondja mindig, hogy minek sikítanak a repülőn, attól még nem marad fennt :) ha le kell esnie, így is úgy is leesik :?

Monyoka!
A múlt havi görbém is szép volt, de 37 fokos hővel megjött :( így nem nagyon tudok azzal számolni, hogy ha leesik a hő akkor megjön :(
Azt már azonban kitapasztaltam, hogy pé után a 13. napon eddig megjött, úgyhogy kis fejszámolás és december 22-én pénteken, ha nem jön meg, akkor gyönyörű karácsonyunk lesz :) Én ezt nagyon szeretném!!!!!!

Lányok!
Segítsetek nekem légyszi! Tud valaki valami tuti tippet puffadás ellen? Tegnap haza kellett jönnünk egy céges vacsoráról, mert akkora lett a hasam, hogy már nem fértem a ruhámba. Pedig semmi "olyat" nem ettem. Bevettem vagy 4 db espumisant és az sem használt. Ma reggelre egy kicsivel lett kisebb! Érzem, hogy a szelecskék jönnek-mennek, de nem nagyon javul :?

Itt a tábla

Kép

meg a görbe

Kép
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?