Jó reggelt!
Én ébren és itt vagyok, csak olvastam, hogy mik a hírek!
Nap!
Ez hiper-super!!!
Gratulálok!!!
Zöldi!
Ez de marha jó!
Szóval már február
drukk!!!!!!
Judis!
A mézeset befőttesüvegbe teszed és hidegre, aztán mielőtt ennétek, kicsit a melegre és puha lesz
Áfi!
De szuper! Szóval a papírok már megvannak! Akkor már csak "kicsit" kell várni
Írjál néha! A kislányodról akartam mindig írni, de elfelejtettem, szóval nekem Ő olyan tündérien néz ki, mint a Flintstones családból a kicsi Enikő
Snufi!
Drukk vasárnapra!!!!
Tonti!
Ez a fertőzés tényleg nem jó, de szerintem sem kell az egész hónapot "temetni"! Gyogyi-bogyi apának, szerintem te is megnyugszol, ha nálad azért csinálnak vizsgálatot, aztán mehet a "téma" ezerrel!!! Arról, amit írtál, hogy vagy megmarad, vagy nem, nem tudtok úgysem csinálni semmit, az jut eszembe, hogy a párom is azt mondja mindig, hogy minek sikítanak a repülőn, attól még nem marad fennt
ha le kell esnie, így is úgy is leesik
Monyoka!
A múlt havi görbém is szép volt, de 37 fokos hővel megjött
így nem nagyon tudok azzal számolni, hogy ha leesik a hő akkor megjön
Azt már azonban kitapasztaltam, hogy pé után a 13. napon eddig megjött, úgyhogy kis fejszámolás és december 22-én pénteken, ha nem jön meg, akkor gyönyörű karácsonyunk lesz
Én ezt nagyon szeretném!!!!!!
Lányok!
Segítsetek nekem légyszi! Tud valaki valami tuti tippet puffadás ellen? Tegnap haza kellett jönnünk egy céges vacsoráról, mert akkora lett a hasam, hogy már nem fértem a ruhámba. Pedig semmi "olyat" nem ettem. Bevettem vagy 4 db espumisant és az sem használt. Ma reggelre egy kicsivel lett kisebb! Érzem, hogy a szelecskék jönnek-mennek, de nem nagyon javul
Itt a tábla
meg a görbe