Sziasztok!
Megmaradok
Gyönyörű méhem van, tele több érésben lévő petesejttel
Szóval több mint fogamzóképes vagyok
A doki mindenáron le akar szoktatni a szoptatásról
pont amikor már élvezem, mert a gyerekem nem hányja vissza a 3/4-ét
Szóval egyelőre kaptam haladékot a műtétre a 2 ünnep közöttig
Ez is milyen doki, javasoltam neki azt, amit a Boros dokinéni telefonon mondott, mármint hogy a szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlóval próbálkozzunk, azt mondja jó
Ezután ha bajom lesz, majd mindig javasolok neki hozzá terápiát is.
Az biztos hogy vissza fogok menni a dokinénihez, csak legyen kicsit nagyobb Gergő. Hiába magyarázom kedvenc párocskámnak, hogy nem csak az a legjobb orvos, aki közel van
Gyerkőcnek kimosták a fülét csütörtökön, ne tudjátok mi jött ki belőle. Úgy látszik sajnos ő ilyen típus lesz, hogy az a rohadt fülzsír rátapad a dobhártyára, úgy hogy időnként meg kell szabadulnunk tőle. Nagyon-nagyon sírt, úgy sajnáltam. A doki most nem volt olyan bunkó, de továbbra sem lopta magát a szívembe. Nem tudtok egy jó fül-orr-gégész? Akár maszekban is.
Mancsi:
cuki vagy a képeken, és nagyon szép a fürdőtök.
Vuka:
nagyon helyes a tesód, nem tudom miért nem szereti ha fotózzák. ezt mondd meg neki léci. Petra szokásosan aranyos, és nagy gratula az éjszakához.
Lassan már mindenkire irigykedni fogok, olyan szépen elértek mindent a lurkóknál. Csak én vagyok ilyen béna
A vaterán vagy a teszveszen, már nem is tudom, egy csaj árul olyan csónaknyakú, hosszú ujjú badykat, amit akartam a gyereknek, csak lusta voltam rá licitálni. 750-850 Ft/db Erre tegnap Auchan-ban 250 és 300 között volt UGYANAZ
Még szerencse, hogy nem vettem meg a csajtól, mert most nagyon pipa lennék.
Nem fogjátok elhinni, de úgy tűnik végre apjuk, hagyja, hogy elmenjek fodrászhoz. Nem hiszem el. Rájött hogy mégse menjek így el szombaton az esküvőre. Merthogy kérdeztétek milyen volt, hát nem tudom, mert még csak most lesz
De majd rakok fel képeket.
Ilba:
hogy állsz a kereséssel? Én sajnos már nagyon sok mindent hajítottam így ki. Fontos papírokat, hivatalosat is. És ilyenkor én kukázni szoktam.
Most így hirtelen más nem jut eszembe, majd írok még.
Pusz mindenkinek.