Új privát üzeneted érkezett!

Ismeri valaki a munkajogot? Most írt a párom, hogy kötelező mindenkinek bemenni 25.-én és 26.-án dolgozni. Szabadságra se mehet senki. Még az se, akinek hónapokkal előtte beírták. Ez nekem bűzlik, de nem értek a dologhoz. Ilyet szerintem nem írhat elő a munkáltató, hogy senki nem mehet szabira. Van valami infótok?

KépKép
KépKép
fioona

Édes Lányok, annyira köszönök nektek mindent!
Este uh után jövök, remélem lecserélhetem a vonalzómat!!! ;9
millió puszi mindenkinek

porsika

Megérkeztem. És micsoda hírre! Hát nekem is kicsordult a könny a szememből Porsika! Ezerrel drukk! És várunk ám este.

A pihenésről csak annyit, hogy nem volt hó, viszont eső az tömérdek. Azzal kezdtem, ahogy megérkeztünk elaludtam és 12 óra múlva ébredtem fel. Ezek szerint ennyire ki voltam merülve. Egyik nap bent voltunk Egerben. Az csodás volt. Nagyon szép a karácsonyi világításuk. Az idő miatt viszont kimaradtak a nagy séták. De így is jó volt. Sokat aludtam, a párommal voltam és sokat hancúroztunk. Szóval a lényeg megvolt. A párom ma már dolgozik és most nem tudok mit kezdeni a hiányával. Kicsit jó lett volna több nap, de ez így sikerült.

Fioona én úgy tudom, hogy a szabi felét a munkáltató megszabhatja mikor adja ki. A pároméknál is aki műszakozik, annak nincs kegyelem ünnep ide vagy oda. Sőt, náluk a műszakozóknak dec. 19-ig az összes szabijukat ki kell venni és csak a szerencsében bízhatnak, hogy megússzák az ünnepi beosztást. Ők a táppénz lehetőségeit szokták kiaknázni. Aug. 20-a, Karácsony és szilveszter környékén megugrik a megbetegedettek száma.

Na, megyek is mert azt sem tudom melyik végét kezdjem a pakolászásnak, mosásnak.

Ja, nem is írom. Kibírtam, hogy nem tisztítottam cipőt. (az nagy mániám) Most is úgy készültem, hogy rossz volt nézni. Mindenféle cipőápoló. És mégis kibírtam. Ilyen még sosem fordult elő. :D Ez annak lehet a jele, hogy tényleg tudtam pihenni. A torkom viszont jól megfázott, így most azzal küzdök. Nincs mandulám és egy pici hideg és kész. :( De kikúrálom.

meriann

sziasztok!
Meri örülök hogy visszatértél hinyoztál már!
az a lényeg ha tudtál pihenni.ezért akarok én is kimozdulni 1 siterep felé ha már sielés nincs legalább pihenjek a családtól távol 1 kicsit.
utána olyan jó lesz hazajönni hozzájuk.
Porsika várjuk a hireket!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hajni: szerintem is nagyon elhamarkodtad a tesztelést. Ejnye-bejnye. Viszont várom, hogy feltedd a mai hődet, iszonyú kiváncsi vagyok. A napközbeni hő valóban nem jelent semmit. 37,6 volt napközben a hőd? Nem vagy lázas? :oops:

Fioona: akkor tőled se áll távol a boszorkányság, mi? Ha már a környékről származol. :lol:

Fenyő: mi is úgy vagyunk, mint Adrienna, hogy már évek óta műfenyőnk van, szerintem elég praktikus, viszont jövő évtől már igazi fenyőnk lesz a gyerkőc miatt.

Adri: jobbulást! remélem sikerül minél hamarabb meggyógyulnod!

Meri: nem semmi fáradt lehettél! de a lényeg, hogy pihentél és hogy a hancúr is megvolt. :oops: Drukkolok, hogy sikeres legyen ez a hónap! +++++++

Porsika: várunk, jelentkezz minél hamarabb!
szerika

Porsika:
hatalmas drukkkkkkk az uh-hoz, és siess a jó hírekkel. :)

Merike:
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Remélem kipihented Magad. :) A legtöbb baba meg pihenéskot fogan. Drukkkkkk

Szerike:
a mai hőm:
Kép
Nem hiszem, h lázas vagyok. :lol: Ezek az értékek hüvelyben mérve vannak.
Ma is teszteltem, ez az eredménye mikor van itthon jó sok tesztem, de ezeket potpm pénzért vettem ám a neten. :)
A mai is egyértelműen negatív....
Vendég

Azt nem is meséltem, hogy hétfőn olyan alhasi nyomást éreztem, hogy elkönyveltem, hogy na jól felfáztam, aztán másnap elmúlt. Olyan volt, mint aki egy tekegolyót lenyelt és a hasa alján maradt és ahogy autóztunk minden zökkenésnél rosszabb volt. Szerintetek pé lehetett? Vagy az túlzás annak?

Hajni nem túlzottan értek a hőmérőzéshez, de a barátnőm is mondta, hogy még teszt előtt és persze, ha nem beteg az ember ha 37 fok körüli a hőmérséklete az bizony jó jel.

meriann

hétvégére havazást mondanak!miért nem egy héttel később?????????
:cry:

Bridzsi

Kép
esztora

Merike:
az simán lehetett a tüsző repedése:)
Vendég

Akkor jó, mert akkoriban aztán hancúr volt a köbön :oops:
Képzeljétek a párom egyre többet beszél a babánkról. Majd így, majd úgy lesz. Eddig összesen nem beszélt annyit mióta ismerem a gyerkőcről, mint ebben a hónapban. Talán azért mert készen áll, sőt türelmetlenül várja a babánk beköltözését a pocakomba. Most úgy örülök, hogy eddig még nem jött össze, mert annyira jó látni rajta, hogy apa szeretne lenni, nem csak megtörténik vele.

Porsikát átettem a "fenti" táblába, de majd csak akkor szúrom be, ha megérkezik este az uh eredményével. Jól meglepjük !

Úgy drukkolok Hajni! A babanetes dokik szerint tuti eredményt a teszt 4-5 napos mensi késés után mutat. Bár tudom, hogy az egy örökkévalóság. De a hőd szerintem szuper.

Csináltam képet, párat, majd beszúrom. Se zöld nem volt, se sárga-barna, se fehér nem volt a táj. :(

meriann

Hajni: szuper a hőd!!!!! :D jaaaa... értem, szóval hüvelyben méred... akkor azért ilyen magas, jól van. A lényeg, hogy maradjon továbbra is fent. Szerintem (bár úgyse bírod ki) tesztelj vasárnap. Akkor már kell, hogy halvány csíkod legyen. Mindenesetre én biztosra veszem, hogy az az esés beágyazódás, mert mi is lehetne más? :wink:

Meri: fog. sincs mi lehetett az, amit éreztél, de remélem csak jót jelenthet :wink: Várjuk a képeket (persze csak a publikusakat) hi-hi :D
szerika

Sziasztok!

Hajni eszembe jutott valami. Általában azt mondják ugye, hogy a várható mensi első napján lehet tesztelni. Szerintem nálad ez később lesz, mival a pé. után, nem 14 napra szokott megjönni. Ezt csak azért mondom, nehogy kétségbe ess, ha holnap nincs + eredmény. Szerintem a pé. után 14 nappal számíts mérvadó eredményre. Azt nem mondom, hogy addig ne tesztelj, mert gondolom azt nem bírnád ki. :D

Meri jó, hogy megjöttetek! És még jobb, hogy jól éreztétek magatokat!

Porsi, Ágota várjuk a jó híreket az UH-ról.

Egy kis kedvcsináló, hópotkó kép:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Kismamik, volt valamelyikőtök vizeltébe aceton? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Hajni: egyetértek Fioonával, a pé. utáni 14. napon kellene hogy megjöjjön, úh. várj még pár napot a teszttel. Én úgyis tudom, hogy most nem fog megjönni :D

Fioona: nekem nem volt aceton benne. Neked van? Mit jelent, vagy mi ez?
szerika

Köszi csajok, érdekes mód, most nem vagyok letőrve. :)
Igen, elvileg a pé után 14 napra jön meg, de nekem mindig 11-re. Értsd 29. napra és a pé-sem nem a 15. napon van, hanem a 17-18-on.
Doki szerint nem baj.

Viszont Marci 10000 % , hogy a 18. napon szept 17-én fogant. (aug 31 ut. mensi), És 28-án este lett egy nem is halvány, fél perc után látszó 2 csíkos tesztem... :wink:

Most várok, holnap nem tesztelek, ugye nekem midnig szinte órapontos a mensim. :)
Szval reggel mérek hőt, ha fent lesz és nem jön meg délelött akkor van még remény és akkor szombaton próbálkozom az új tesztel. :)
Vendég

Fioona:
nekem volt 1x terhesen aceton, de már nem tudom, hogy mitől... nem kaptam rá semmit...
Vendég

Publikus képek: :lol:
Károlyi-kastély Füzérradványon:
(az alsó képen a hangyányi valami én vagyok:

Kép Kép Kép

Regécen ilyen közel tudtunk menni a várhoz. Illetve romhoz.
Kép
Ilyen utakon jártunk. Nagyon vadregényes volt.
Kép

meriann

Hajni nem azért mondom. Hanem mert a megtermékenyülés utáni (pé.) 14. napon van érzékelhető mennyiségű hormon a vizeletben. Már az érzékenyebb fajták számára. Szerintem ez a mérvadó.

Találtak acetont igen. Csak tegnap jött meg a lelet, doki nem látta még. Éhezés, vagy cukor gondok lehetnek a net szerint. :?
A sejtek éheznek, ezért a tartalékból táplálkoznak, aminek következtében aceton termelődik. A dokim már aggódott azon is, hogy fogytam. Ha ezt meglátja. :roll:
Meg van 4 ×-om is, de azokon nem aggódom, mert épp az alsó határt verik az értékek.

Méri szép helyen voltatok! De akkor onnan Eger, jó kis túra volt. :)

Na megyek enni, mert a leletem szerint éhezem. És most kivételesen tényleg éhenhalok! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Jó étvágyat Fioona!
Mikor van cukor vizsgálat várandósság alatt? Mert valamikor van ugye?

Egerbe 2 órát autóztunk. Jó kis túra volt.
Igaziból arra számítottunk, hogy jó idő lesz akár hó, vagy hó nélkül, de esőt nem terveztünk, így a pár napot Telkibányán is el tudtuk volna tölteni. Főleg sétálgatni akartunk, de ez a fránya eső keresztül húzta a számításunkat.

meriann

Köszi, megvolt! :P
Remélem a számításotokat nem húzta keresztűl az idő! :lol: Sőt, annak direkt kedvezett! :wink:

Most néztem azon a korongon, ami a kismama különszám mellé volt, hogy a 28. hét körül van a terheléses vércukor mérés. Egyépként a vizeletben most nem volt kimutatható a cukor, bár nemtudom ennek van e köze hozzá egyáltalán. :? Kedden mindenesetre kiderűl miújság. Azért egy komolyabb vérvételnek most örülnék.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: annak bizony kimondottan kedvezett :lol: :oops:

meriann

Fioona az jutott eszembe, hogy Karácsonykor gyakran benézek a fórumra, akkor igaz nem az igazi család, de a bővebb babás család együtt lesz és akinek a párja kénytelen dolgozni mégsem érzi majd magát annyira egyedül. Nálunk elvileg a párom itthon lesz, de ha kitör a karácsonyi "járvány" akkor simán behívják. Igaz megyünk Anyósékhoz is terv szerint, de ahol gépközelben leszek ígérem jelentkezek.
Ja, és értem épp Karácsonykor lehet izgulni !!! Úgyhogy majd folyton helyzetjelentek, jó ????

meriann

Meri nem tudom elmondani mennyire jóesett amit írtál!
Tudom én, hogy vannak ennél nagyobb gondok is a világon. Épp most olvastam másik topikban, hogy egy nőnek elkell vetetni a 18.hetes magzatát, olyan súlyos genetikai rendelenessége van. :cry:
Talán, ha nem várandósan történik ez, könnyebben túlteszem magam rajta, de így, csak bőgök folyton.
A jövőbe vetett bizalmam is oda van. Most, ha 5 évig ott dolgozik, 5 évig nem karácsonyozik velünk? :? És senki abból a több mint 50 emberből aki ott dolgozik? Nem csak magunk miatt vagyok elkeseredve. Ott szinte mindenki kisgyerekes apuka. Milyen családban nőnek így fel a gyerekek? Hiszen azért szüljük őket, hogy család legyünk. Együtt legyünk a legfontosabb alaklmakkor. És léteznek emberek, akiknek ez nem számít!
Na jó, nem sírok tovább!
Remélem mihamarabb jön Porsi és Ágota a szép bababképekkel!
Neked pedig millió köszönet, és persze a drukk hegyek! :D

KépKép
KépKép
fioona

Hát igen, mindenkinek megvan a saját legnagyobb gondja.
Szerintem nem túlzod el, és valóban sajnálatos, hogy a pénz a szeretet fölé tud kerekedni. Főleg meg így, hogy nem is saját döntése a párodnak.
Valójában ez a szeretet ünnepe. Milyen szép is lenne, még ha utópikus is, ha legalább Karácsony valamelyik napján szinte megállna az élet. Mindenkinek otthon kellene maradnia a családjával és senki nem dolgozhatna. Nem hiszem, hogy egyetlen nap kiesés valóságos gondot okozna. Kötelező pihenés lenne és valódi ünneplés. Mese, mese.... de nekem tetszene.
Szerintem az a baj, hogy már régen nincs tiszteletben tartva a család, a pihenőnap, az ünnep, a szabadság. Az biztosan nincs rendjén, hogy ezeket beelőzze fontosság terén, a pénz. Csak tudunk mit tenni?! Ezzel van gond. Kivagyunk szolgáltatva.

Fioona a beteg babáról, mindig Te szoktad belém is önteni a lelket. Neki nem kell megszületnie, ennyi dolga volt ezen a világon sajnos.

meriann

Na halihóka Leányok!

:-))))))

Azt hiszem törvényszerű, hogy pont nálam nem volt jó az ingás előrejelzés :twisted:

A képernyőn láttunk egy óriási kukkancsot! 8)
A képen sajnos nem látszik, de a DVD-n??!!!! Csongorkánk nagyon aktív volt. Szopizta az ujját, nyammogott, összekulcsolta a kezét. Jajj, órákig nézném a DVD-t.
Mondta a dokinéni, hogy gyönyörű baba. Megmutatta Magát minden oldalról. Profilból is, elölről is láttuk az arcocskáját. Hát Ő egy tünemény!

Apuka egy kicsit el volt szontyolodva...de megbarátkozik a gondolattal :wink:

Minden egészséges, tökéletes. a pocakja picit pici (az átvettem én Tőle :wink: )

No és itt a sztárfotó:

Kép

KépKép
KépKép
ragota

De jó Ágota, hogy minden rendben Csongorral. Ez legyen a legnagyobb "gondotok", hogy fiú és nem kislány.
Majd a következő.

Tényleg nagyon szép fiúcska, akkor már módosítom is a táblát.
Az ingát lehet a papa tudatalattija befolyásolta.

Klassz lehet a dvd-n is nézegetni.

meriann

No és még kettő:

Kép

Kép

Nagyon jó kisfiú volt, tényleg mindent megmutatott Magából. Meg is dícsértem :-)

Már nagyon mocorog. Imádom, fantasztikus érzés.

Csajok, az nem irigység, amit éreztek, hanem ilyenkor felerősödik a probléma, amivel küzdötök, ebben semmi rosszindulat nincs!!!!

PORSIKA! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök, hidd el minden rendben lesz! Várjuk az eredményt!

Fiona, nemlesz semmi baj a Ti babátokkal!!!!!!!!!!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Ragota:
Gratulálok a kukishoz!!!!
Nagyon szépséges a képeken...

Fioona:
Nagyon aranyos ötlet ez Merikétől, majd én is jövök amikor csak tudok hozzátok. :)
Vendég

Ari vagy Meri! :-)

Óh, én már lelkiekben készültem a fiúra, így nekem ez nem okozott "csalódást". A lényeg, hogy egészséges kis Maszat legyen!!!

Van, aki mindent megadna, hogy trónörökös legyen az első...hát tessék, Apjuk igazán örülhet :-)

KépKép
KépKép
ragota

Így van Ágota. Az én párom is úgy tűnik, bár nem vallja be, de sokszor elszólja, hogy lány az álma.
A legeslegfontosabb, hogy egészséges legyen.

Hajni haragudnál, ha én is jelölném a vonalzómon hanyadik hónapja próbálkozunk? Nagyon jó az ötlet szerintem.

meriann

Sziasztok lányok!

Merike, üdv újra köztünk! Szép helyeken jártatok, a környezetváltozás biztosan megtette a hatását. :) Jobbulást a torkodnak!
Ágota, gratulálok!!! Szerika után megvan a 2. kis kukisunk!!!! :wink:

Karácsony nálunk sem lesz túl meghitt, mert pont költözködésben leszünk (jan. 2-án át kell adnunk a mostani lakást a vevőknek). Lehet nem is tudok majd jönni egy darabig, mert az új helyen nem lesz egyből netünk... :(

Porsika, várjuk a híreket!!!!!!

Hajni, én igyekszem türtőztetni magam, ha keddig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Holnap karácsonyi buli, legalább kicsit elvonja a figyelmemet :) :)

Pusz mindenkinek,
V.

Kép
vickybabe

Merike:
a képek nagyon szépek.
Dehogy haragudnék, nyugodtan jelöld csak. :)
Karácsonykor meg majd drukkolunk Neked, h II legyen a teszt. :)
Vendég

Köszi és a drukkokat is!

meriann

Vicky drukkolok Neked !!! ++++++++++++++

meriann

végeztem mára.jól el fáradtam...szerdán végre 20.-a és utána pihenhetek végre.
mindenki fent van már az iwiw-en?azért kérdezem mert van 1 meghivóm.jelentkezzen ha valakit érdekel! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky én is drukkolok neked!
Ágota gratulálok a kisfiúhoz.
Ne haragudjatok, de tök fádadt vagyok.
Még annyit, hogy van Brendonos kuponom, de én nem veszem igénybe. Dec.31.-ig érvényes.Összesen 12 db, különböző termékekre.
Pl.: Kisányra 6000Ft kedvezmény
Graco travel babakocsira 15000Ft értékben
Utazó ágy 15000 Ft
Meg rugdalozó, habfurdő, kisolló, ilyesmik. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm postán. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ja Vicky szerintem mi nem jelöltük egymást az iwiwen. Küldök privit ez ügyben.

KépKép
KépKép
fioona

Hol van már Porsika?
Bár még 18 óra. Lehet még be sem jutott uh-ra.
Türelmetlenül várom. Remélem minden rendben Velük.
Olyan jó, hogy van kivel újra és újra örülni.

Holnap 4-kor kelek, de sajna nem délután, úgyhogy már pizsiben vagyok és húzok aludni mindjárt.
Egész nap nem is leszek gépközelben, mert éves semmitmondó értekezlet és kötelező orvosi vizsgálat lesz 120 km-re, így jó esetben is este dugom ide az orrom, ha még bírom.
Azért még hajnalban ha lesz pár percem benézek és beszúrom az új táblákat! Majd meglátjátok mennyire elhúztak a kismamik szerencsére.

Toti is benézhetne, és a többiek is!

Jó éjszakát! Pusz!

meriann

Ragota: nagyon jók az uh képek! :D És hogy fiúúúú... szupi! Az én párom is kicsit el volt kenődve, hogy fiunk lesz, de az apukák már csak ilyen lánypártiak...

Fioona: engem is érzékenyebben érint, ha olyat olvasok, hogy ennek vagy annak elment a babája, vagy el kellett venni, borzasztóóóó... lehet, hogy jobb lenne, ha nem is érnénk rá olvasgatni ilyeneket, mert ez így nagyon felkavaró és minden egyes vizsgálatig tiszta stressz az ember. Bár én próbálom magam visszafogni és nem rosszra gondolni, mert azt a Babóca is megérzi, úgyhogy nyugi, a te babáddal semmi gond, teljesen egészséges, eddig is minden rendben ment és ezután is. Jó?

Meri: nagyon szép helyeken jártatok, a kastélyok a kedvenceim. Irigy-irigy-irigy... :)

Vicky: neked is ezerrel mennek a drukkok. Hogy áll a görbéd?

Pussz Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Húú lányok nem tudlak követni Titeket :)
Úgyhogy elnézést mindenkitől, akinek nem írok személy szerint.

Meri,
üdv újra itthon. Nagyon szép helyen voltatok!
Remélem karácsony körül meg lesz az eredménye is :)

Ág,
Csudaszép ez a Csongor! Majd a következő lány lesz!

Porsikám,
mizujs???????????????

Hajni, Vicky
Nagyon nagy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kérjük a további zebrincseket.

A karácsonyi buliban én is benne vagyok, majd benézek én is, ha tudok :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Az előbb írtam sokat, aztán fogta, és az egészet kitörölte. Hát megpóbálok újra leírni mindent. Először is, Porsika GRATULA!!!!!!!!!

Hajni, Vicky! Szorítok a poz. tesztért, ne legyetek türlemetlenek!

Meri! Remélem sikerült összehozni valakit nektek! :lol:

Esztora! Én nem vagyok fenn az iwiw-en, eddig úgy gondoltam, hogy nem is akarok, de azt hiszem most, hogy mégis. Ha megvan még a meghívód, akkor szívesen fogadom.

Amúgy csak nektek elárulom /Zoli azt mondta, ne mondjuk el egyenlőre senkinek, azért anyunak elmondtam/ 2007. április 28-án 12.00 órakor lesz az esküvőnk.
Nagyon furcsa kimondani is, és még gondolni is rá. Én soha nem akartam férjhez menni, most meg itt vagyok.

Az anyakönyvvezető tett fel kérdéseket, a szertartással kapcsolatban, nekem meg fogalmam sem volt, hogy milyen legyen. semmi elképzelésem sem volt. Nem is készültem rá eddig. Azért ma agyaltunk anyuval a dolgon, és tök sok ötletünk van a megvalósítással kapcsolatban. Majd leírom, ha nem bánjátok.

Ágota! majdnem elfelejtettem, nagyon aranyos a pici fiatok!!!!!!!

Kép
nikóska

Karácsonykor nem tudom, hogy hogy tudok benézni, 24-én dolgozom, viszont ott is van net, csak ott nem szeretek netezni, de majd lehet, hogy benézek.

Karácsonyfát mi már kb 4 éve minden évben kapunk. Már megbeszéltük, ha már úgy lesz, hogy nem kapunk, akkor veszünk egy műfenyőt. Ez még úgy néz ki, jövő karácsonyig biztos elhalasztva. Azt hiszem, most már mindent leírtam, amit szerettem volna. Most megyek fürödni.

Visszatérve az esküvős témára, azért is nehéz belegondolni, hogy összeházasodunk, mivel nekünk nem volt eljegyzésünk. Zoli meg is jegyezte, hogy már ne is várjak eljegyzési gyűrűt :cry: :lol:
Na nem baj, így is nagyon jó lesz, még van időm felkészülni. :D

Kép
nikóska

Most csak röviden, mert el kell rohannom, aztán este még jövök:

Fioona, jelöltelek! Meri, Ágota és Hajni, titeket is!

V.

Kép
vickybabe

Porsika:
most értem haza és már lerágtam a 10 körmöm...
Tessék jelentkezni!!!

Most visszaolvasok.
Vendég

Nem tudok elaludni, hol van már Porsika?????

Nikóska: gratula. Nálunk sem volt eljegyzés, mert esküvő előtt egy hónappal még ott tartottam, hogy én nem akarok férjhez menni, aztán mire észbekaptam, már feleség voltam. :lol: És nem bántam meg. Számomra a lehető legtökéletesebb pasit kaptam. Egyszerűen imádom, de csak csendben mondom, különben elbízza magát.
Erről azt gondolom, hogy nem kár minden elvünket feladni, ha ráébred az ember, hogy párja a saját lelke másik fele.

meriann

Nikóska priviben (pü) küld el nekem az e-mail cimed és küldöm a meghivót!

Bridzsi

Kép
esztora

Na itt vagyok újra! Aki még fent van az iwiwen közületek, írjon, hogy tudjam jelölni, meghívót is tudok küldeni.

Köszi mindenkinek a drukkot. Most eléggé elkezdett fájni a hasam...

Porsika, ne hagyd, hogy tovább izguljunk érted!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi, Te nem hőmérőzöl? Nemsoká tesztelsz Te is, drukkolok!!!!

Nálam itt a mai helyzetjelentés:
Kép

Kép
vickybabe

Helló Lányok.

Annyit írtatok hogy már azt hittem sose érek a végére. Bár így se vagyok teljesen képben.

Porsika gratula és én is nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi gond.

Akiknek most kell tesztelni ezerrel drukkkolok hogy zebrásodjatok. :lol:

Meri jó hogy itt vagy és szorítok hogy már ottlegyen a picur a pocakban. :D

Ja és nekem is van ám hírem. Megjött ma a mensim. Egyáltalán nem éreztem és nem is fáj a hasam egy kicsit sem. Ez azért jó mert ez azt jelenti hogy nincs kiújulóba a betegségem. :P
Úgyhogy beszéltem ma a dokimmal és 27-én kell mennem uhra. Ha lesz pé akkor jöhet a szuri. És persze a HANCÚR 1000-rel. :oops:

Szorítsatok légyszi hogy minden oké legyen ne úgy mint a jövő hónapban.
Meri szorítok hogy addigra kiderüljön hogy babás vagy.

További szép estét.
Ja egyébként én is fenntvagyok az iwiwen vivivel már felvettük a kapcsolatot. a többiekkel is szivesen megtenném de ezt hogy tehetem meg? ugyanis nem tudom a teljes neveteket.

puszi mindenkinek.
csipcsab

Bocsi a jövő hónapban helyett múlt hónapban. :oops: :lol:
csipcsab

csipcsab irtam privit az iwiw-el kapcsolatban

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?