Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea és Ádi gratulálok!!!
Sok boldogságot a babához és jó egészséget!
mamen

Hoppá, Isten éltessen sokáig! (és fel a fejjel, hamarosan te is anyuci leszel) Ezt üzenem Candinak és a töbieknek is.

Takido, Te következel :wink: Hogy vagytok?

Meli, jobbulást! Tavasszal mi fog nőni a kertetekben? :lol:

Mókuska, nagyon ügyesek vagytok, gyönyörű a házikó!

Plútó, még meg sem dícsértem a pocakod, pedig nagyon szép! Már én is elkezdtem növeszteni, szerencsére most kaptam a barátnőimtől kismamaruhákat. Ma már abban voltam a városban (megint apával dolgoztam).

üdv Mindenkinek Mamen
mamen

Sziasztok!

A babaprojectes topikből jövök, voltam ma bent Beáéknál, jól vannak és gyönyörűségesek mindketten :lol: :lol: :lol:
Bea engedélyével teszek fel nektek pár képet róluk.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Siettem, h ma elsőként köszönthessem a hugimat :wink:
Gabóca! Nagyon boldog névnapot kivánok!
Kép

Kata
Boldog szülinapot!
Kép

Timika
Köszönjük a képeket :lol:

Nagyon aranyos Ádi, olyan szép kerek pofikája van :lol:

Sziszi
Kivánom, h a tea meghozza jótékony hatását :wink:

Majd még jövök napközben, most kihasználom amig Dani alszik és pakolgatok. Ja! Hetek óta most először 1/2 6-ig aludt! 5-kor megriadtam, h mi van már Danival, ált. éjfél körül ugrasztott és utána már nálunk aludt tovább. Lehet, h az esti kakaó segitett :wink: Na ma ir kipróbáljuk :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!
Kata: kicsit megkésve, de: Kép
Remélem alaposan megünnepeltétek :wink:
Gabi: Kép Legyen szép napod ma.
Timika: köszönjük a képeket!
Bea: nagyon formás és édes kicsi Fiad van, nagyon szépek vagytok. :lol:
Meli: gyógyulgassál, majd átadjuk az üdvözletedet! Tessék kifeküdni a nyavaját!
Icus: jó, hogy jelentkeztél, ha van időd gyere és mesélj mi van veled, jöttök haza? Készülgettek az ünnepekre?
Jó munkát mindenkinek mára!

Andi
candi

Remélem nagyítótok van a képekhez :roll:

Andi
candi

hellóóó !

gratula minden ünnepeltnek !

Ádika gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piri még nincs !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Szia Timi!
Köszi a képeket olyan kis cuki falat. Kis kerek pofis.
Jaj úgy irigykedem. nálunk sajnos nem jöhetnek be s kamerán keresztül láthatják csak még az apa is.

A fejfájásom elég türhető volt az éjszaka 1-szer keltem fel rá, s nem vettem be gyógyszit.
Én is gyógyszer ellenes vagyok.

Hoppá!
Boldog szülinapot neked.

Kis_plutó!
Neked is boldog névnapot.

Icus!
Gyere gyakrabban.

Nálunk reggel nagyo hideg volt. Ma reggel levágattam a hajam. Nehéz elfogadnom, hogy rövidebb kiváncsi vagyok apa mit szól hozzá.

Vikike, Hoppá!
Én szurkolok ill. mI szurkolunk ++++++++++++++

Takido, többiek hogy vagytok?

Én ma sokkal jobban vagyok. Már csak ezenkívül 3 nap meló.
Most ebédszünetben még egy kis karácsonyi vásárlás aztán jön a pihi.
t
egnap barátnőztem főztem, átmentem a húgihoz jó későn értünk haza. Nagyon sokat nevettünk.

Málna!
Jövő héten elkezdek festegetni mesefigurákat madj biztos szükségem lesz a szakmai tanácsokra. Tényleg temperát használjak, vagy üvegfestéssel próbálkozzak inkább. Sablonokat nyomtattam ezekről az oldalakról :http://www.coloringplanet.com/
http://www.dltk-kids.com/coloring.htm
Sajnos sima papírra tudtam csak kinyomtatni.

Puszi mindenkinek

Kép
nika04

Nika
Itt is találsz jó sablonokat:
http://www.ingyenkifestokonyv.lap.hu/ Sztem a temperás és az üvegmatricás variáció is jó, bár ez attól is függ mekkora képeket szeretnél. Üvegmatricával én kisebbeket ajánlok, de ha nagyobb képeket szeretnél azt temperával fesd.

Az előző oldalra tettem fel egy linket a fagyöngy teáról, fejfájásra is jó. Mondjuk meg kéne érdeklődni, h terhesen lehet-e fogyasztani.
Ha mégis muszáj a gyógyszer akkor az algopyrint nyugodtan beveheted, más doki is ezt szokta javasolni.

Viki
Nem ma mégy dokihoz? Nem csináltál azóta még egy tesztet? Hátha... :wink:

Kata
Vmi változás tegnap óta?

Kép
Kép
mókuska

a dokim szabin van, felhívtam és azt mondta, hogy várjunk még egy hetet, a tesztet pedig nem a reggeli első pisiből csináltam, lehet, hogy az zavart be

ráadásul lefogytam 3 kilót a múlt heti stressz miatt, volt, hogy délben ettem először !
ez is befolyásolhatta

vvviki

Sziasztok!!!!!
OLYAN gyönyörű ÁDI!!!!!!!!Teljesen meghatódtam....Köszi Timi!!!

Andi,köszi,fekszem ma is és holnap is,nem megyek sehová.....most is csak felkeltem,hogy összeüssek egy könnyű spagettit,aztán vissza a jó kis könyvhöz :lol: úgy hiányzott már egy-két semmittevős nap...

GABI!!!!!Isten éltessen!!!!!

Mókuska,az élet csupa meglepetés és ez a tovább-alvás gondolom a kellemesek közé tartozik :lol: a tempera is használható terhesen :?: én úgy félek az ilyen dolgoktól :shock:

Málna!!!!!Ha voltatok benn jelentkezzetek Andival és hozzatok még jó kis fotókat!!!!!!!

Edina,remélem már múlik a fejfájás....neked is kicsit le kéne lassítani,nem??!!!Már csak bő egy hónapod van hátra....használd ki!!!!!A frizu biztos bejön apának :!:

Viki,a reggeli első vizelet a jó.....holnap csinálj egyet abból!!

Mamen,nem írtál magatokról,jól vagytok????Nálad még nincs mozgolódás odabenn????És a neme az kiderült már??????

Puszilok mindenkit!!!Majd jövök még!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
Én temperával is festettem terhesen. Semmi szaga. A mostani festékek, ragasztók már teljesen mások mint a mi gyerekkorunkban volt. Engem annak idején a mikróra és a fénymásolóra figyelmeztettek, állitólag ezek több veszélyt rejtenek :shock:

Kép
Kép
mókuska

Köszi Ildi!A mikrótól én is tartok,nem is megyek a közelébe se használat közben......akkor jó,ha jó a tempera is...na nem mintha már a babaszoba dekorálásánál tartanánk....de hamar eljön az is :lol:

Kép Kép
meli1118

Bea,

szívből gratulálok Ádi születéséhez, jó egészséget és sok-sok örömet kívánok a kicsit fiatokban !!!

Sziasztok lányok,

látom, más is bekapott ezt-azt ebben a remek időben.... :cry: Mi is itthon ülünk Eszterrel, mindketten torok gyulladással. Legalább pihenünk is egy kicsit.

Mindenkinek jobbulást, a szüli- és névnaposoknak pedig sok boldogságot !!!
zsizsik

kicsit=kicsi
zsizsik

Bea
Nagyon szépek vagytok, tündéri kisfiad született. Mégegyszer gratulálok.

Hoppá, Vvviki
Biztos, hogy temetni kell a ciklusotokat???? :wink:

Hoppá
BOLDOG SZÜLINAPOT és mielőbbi babásodást!!!

Gabi
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

Hello,

Ádikában gyönyörködök napjában többször is :wink:

meli, édes semmittevés... nemsokára téli szünet, én sem dolgozok...

Már csak a szombatot kell kibírnom, vizsgázok iskolagazdálkodásból :? De majd jó diákhoz méltóan puskázok :lol:

Anyuszissz,
a mai hajnali hőm is 36.5 volt, úgyhogy baba biztos nincs, mensi sehol... elegem van ebből...

Na megyek, majd este jövök

pusz

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Bea
Mégegyszer,én nem utoljára és itt is GRATULÁLOK!!!!!

Kép

sajnos ma nem tudtam bemenni Beához,de holnap nem ússza meg! :D

málna2162

Sziasztok!

Bea, gyönyörű kisfiad van! Még egyszer gratulálok!

Hoppá, szorítok neked, ügyes legyél a vizsgán! (holnap megyek Szfvárra) 8)

Gabi, Boldog Névnapot Kívánok! :D

Meli, használd ki az időt és pihenj nagyon sokat! :wink: Egyébként, köszi jól vagyunk. Még nem éreztem buborékokat és kapirgálást sem, de néha egy-egy dologról azt gondolom, hogy megmozdult a babócám.(nem bélmozgás) De a szakik azt mondták az nem az. :roll:

Mókuska, jó munkát a dekoráláshoz!

Málna, ha mész Beához, légy szíves, add át üdvözletemet és gratulációmat. köszi

vasárnap jövök, üdv mindenkinek
Mamen
mamen

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :D

Hoppá
így utólag, de nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Ádám nagyon formás kisfiú. Olyan szép kis gömbölyű :wink:

Mindenkinek jó éjszakát!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Már megint jó nagy a csend :(

Ti is ugy látjátok, h Ádi Beára hasonlit? :lol:

Ma megkaptuk a 15 hós oltást (2 hét csuszással), ez jót is jelent hiszen elmult a hörghurut :lol: Dani nagyon vagány volt, a spatulát rágcsálta mikor beoltották, csodálkozva a dokinőre nézett mit akar aztán folytatta a rágcsát :lol: Semmi nyöszögés :lol: Ja és 11,79 kg a "kis"legény :wink:

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!!!!!!Tegnap ismét jó nagy volt a forgalom nálunk :twisted: hol vagytok,lányok???!!!????

Málna,bocsi,de egy hiba van a tábliban:Ádi hétfőn született és az dec.11.volt....amúgy köszönjük szépen a táblit!!!!!!!!

Mamen,szerintem már simán érezheted a babócád....nem számít,mit mondanak az okosok.....te érzed jobban....

Az unokatesóm tegnap volt UH-n,17 hetes és még nem tudták megmondani a nemét a bébinek....szomorú vagyok,mert akko ha én megyek legközelebb,még nekem sem tudja majd a doki....ugyanazzal a géppel csinálja mindkettőnknek....pedig már úgy várom,hogy kiderüljön....képzeljétek,az unokatesóm 17 hetes terhes,én 14 és a múlt héten derült ki,hogy az ő huga is terhes.....ő most 5vagy6 hetes.....annyira jól jött ki,3 hónapon belül 3 baba születik a családba!!!!!!!!!Beinek már van egy 3 éves lánya,aki hirtelen kap egy tesót és 2 unokatesót.....azt hiszem ennél jobban nem is jöhetett volna ki a dolog....

Kismamik,nektek nem lett nagyon érzékeny az ínyetek?????Nekem most kb.egy hete nagyon fáj,minden mosásnál nagyon vérzik és már attól is nagyon fáj,ha beleharapok egy kenyérbe....pedig egy hónapja azt mondta a fogdokim,hogy minden rendben a számban :roll: és mégis....ha volt valakinek ilyen,mit csinált ellene????Gyógyszert nem szedek be...ezt csak mondom...

Na mentem,ma még itthon lustálkodom,de holnap délelőtt már dolgozom.....puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!
Nekem is érzékeny volt a fogam, a kolléganőmnek is. Egyszer jobb egyszer rosszabb. Én nem szedtem rá semmit.
Akkor bővül a család sok kis uncsitesó de jó lesz nekik, ha összejön a család.

Málna!
Mi is üdvözöljük Beát s Ádit várjuk a híreket.

Mókuska!
Jó, hogy Dani meggyógyult. Már nem is olyan kicsi :)

A jövő héttől még ritkábban tudok jönni. Otthon nincs gépünk, csak ha apa hazahozza a lap-topot melója után.

Mamem!
Én is nagyon vártam már a megmozdulást. Olyan jó érzés. Lányok türelemre intettek.

Viki teszt?
Hoppá?

Kép
nika04

Jó reggelt!
No én tegnap már nem tudtam jelentkezni, elcsacsogtuk az estét Apával, aztán bealudtam, hiába a melegfrontot mindig megérzem.
Voltam tegnap bennt Beáéknál a kórházban. Tündéri kisfiú Ádám, nagyon kis formás, és szépen tud énekelni. Hosszú zongorista ujjai vannak, rajta szép hosszú karmos körmökkel. Anyuci is viszonylag jól van, van előtejecskéje, bizonyos aranyékszerei is vannak, sajnos, ezektől szenved.
A telefonommal fotóztam egy párat, de nem tudom hogy tegyem fel, ezért meghagyom délután a Málnának a felagatot, szerintem Ő praktikusabban gondolkodik és visz fényképezőt magával.
Ami most érdekel nagyon hol van a Dóri? Tessék életjelet adni, minden rendben?
Hoppá: sajnlom ezt a hülye pirit, lehet, hogy a szervezeted tiszta lappal akarja kezdeni az új évet?
Nika: Ha elkészülnek a dekorációk a falra megmutizod egy képen? Biztos szépek lesznek. Azt sajnálom, hogy nem fogunk olyan gyakran hallani felőled, de ha tudsz mindenképpen jelentkezzél.
Viki: akkor gyárts még egy tesztet a reggeli pisiből, bár ha Te ennyire szereted a bizonytalanságot...
Meli: és mi jót olvasgatsz? Gyógyulj meg hamar-hamar, gondolom jövő héten már sütés főzés indul nálatok is, kell az energia.
Mókuska: Dani egy hős, és igazi laza fiú, mit neki egy oltás....
Mit csináltok ebben a hidegben? Itt tegnap reggel -3 volt. Ma sem valami fényes az idő.
Zsizsik: jobbulást nektek is.
Sziszi: hőd ? Megmozdult már?
Lányok segítsetek már, ti milyen menüvel készültök karácsony estére? Várom az ötleteket!

Andi
candi

Szia Candi,

tegnap a 20. napon 36,8 és ma 36,9. Most van elvileg tüszőperedésem, remélem. De furcsa, hogy előtte nem ment kicsit le, csak rögtön felugrott :shock:

Karácsonyi menü megvan már:

Leves: Marha lábszárból leves sok zöldséggel
Előétel: Csirkemáj baconszalonnába tekerve, mézes almával
Főétel: Pulykarakás, párolt vöröskáposzta, krumplitorta

Sütök az ünnepek alatt
Lekváros dióhabost, californiai túrótortát és gyümölcskenyeret.
Ezeket persze nem egyszerre :lol:
Vendég

hellóóóó !

ma reggel megérkezett piri.... :cry: :cry: :cry:

teljesen összeomlottam.... :cry:

vvviki

Sziszi: akkor hajrá este, ahogy néztem a fertyn a görbéket sok embernek nem esik le...az a lényeg, hogy most ilyen szépen felugrott :D
Mi az a pulykarakás? Gönygyölt májacskát én is csinálok, nagyon szeretem.
Ha van időd jó kis gyümölcskenyér reveptet tudnál nekem írni? Köszi előre is.
Viki: fel a fejjel, jön az új év, sikerülni fog ez mindenkinek!

Andi
candi

Pulykarakás

A pulykamellet jó fokhagymás tejbe áztatod pár órára, utána liszt, tojás, füstölt sajt panírba forgatod, majd vajazott tepsiben/jénaiban pirosra sütöd. Kicsit lehet fólia alatt sütni, aztán kitakarva nagylángon.

Egyszerű, de nagyszerű.

Gyümölcskenyér nem megy fejből.
Vendég

Természetesen rétegezve tortaszerűen szorosan egymásra kell pakolni a pulykaciciket, tetejére még lehet sajtot szórni.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért,és köszönöm a hiányolást.Egybe vagyunk még,és minden oké.Leszámítva,hogy tegnap 1 órát vártam,a táppénzes papíromra a körzeti orvosnál,úgy,hogy előző nap odatelefonáltam :twisted: :twisted: Utána egy kis lótás-futás,aztán már csak pihizni volt erőm.

Bea!
Mégegyszer gratulálok ehhez a gyönyörű csöppséghez!Remélem már Gerda se várat sokáig magára :)

Hoppá!
Egy kicsit megkésve,de nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK :!: Hőddel mi a helyzet?

Gabi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK :!: :D

Mamen!
Szerintem is simán érezhetted a babamozgást :D Hamarosan egyértelműbb jelei lesznek :)
Valóban mi következünk.Egyenlőre minden ok,kisebb görcsök vannak néha.Holnap megyek ismét NST-re meg dokihoz,akkor talán már többet tudok :)

Meli!
Gyógyulj meg hamar. :!: Engem is érdekelne,hogy milyen könyvet olvasol.
Szép számmal bővül a családotok :D Az pedig,hogy unokatesódnak nem tudták megmondani,hogy milyen nemű a baba,nem jelenti azt,hogy neked sem fogják tudni.Lehet,hogy úgy feküdt,hogy nem látszódott.

Nika!
Kép az új frizuráról :?: Tetszett Apának?
Ezen kívül már csak 2 napot kell dolgoznod.Kíváncsi vagyok,hogy nem fog-e hirtelen hiányozni.Én az első pár napba nem igazán találtam fel magam.Igaz,most itt a karácsony,sok a teendő.

Vvviki!
Sajnálom pirit :cry:

Anyusziszi!
Örülök,hogy elindult felfelé a hőd,és drukkolok,hogy pozitív teszt legyen a vége :)
Jól hangzik az ünnepi menüd :D

Málna!
Hogy sikerült szombaton a vizsga?

Candi!
Köszönöm,hogy hiányoltál :) Sajna még nem szülni mentünk.Akkor mindenképp értesítelek benneteket :)

Zsizsik!
Jobbulást nektek.

KépKép
takido

Sziasztok!

Meli
Gyulladt foginyre Meridol fogkrém, esetleg a szájviz is. Ha esetleg az ecsetelésre rászánod magad akkor Glycosept oldat. Ez a torkodra is jó lenne, fertőtlenit.
Jó kis babaözön, nem mondom :lol: Egyáltalán nem biztos, h az UH-on nem fogod megtudni Kiscsillag nemét. Lilinél már 90%-ra megmondták, h kislány (18 hetesen) viszont Dani ugy feküdt, h egyáltalán nem látszódott semmi igy majdnem 30 hetesen tudtam meg, h fiu :?

Takido
Huuuu már Neked sincs sok hátra, Te is bármikor szülhetsz :wink:

Candi
Jó ötlet volt a karácsonyi menü, már én is éppen kérdezni akartam :wink: :lol: Az elmult két évben diós pulykamellet készitettem, nagyon fini csak most vmi mást szeretnék....csak még nem tudom mit. A Sziszi által leirtat ismerem csak fokhagyma nélkül és tejszinnel leöntve, ugy is nagyon finom :wink:
Sütik: pénteken itthon lesz Lili majd sütünk narancsos kekszet és puszedlit, karácsonykor bejgli és még nem tudom...

Nika
Használd ki az otthonlétet :wink: Jó festegetést :lol:

Viki
Sajnálom a pirit, talán tényleg a felfázás kavart be! Próbálj az ünnepek alatt lazitani hátha meghozza gyümölcsét :wink:

Sziszi
Drukkolok, h hamarosan pozitiv tesztet "lobogtatva" gyere topicolni :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok lányok!!!!!Hűha Sziszi,ez a menü nagyon jól hangzik!!!!!Azt hiszem a göngyölt májjal mi is kiegészítjük a miénket!!!!!
Nálunk lesz:bajai halászlé gyufatésztával
kacsatálban egybesütött pácolt tarja,egészben sült burgival és zöldségkörettel
göngyölt máj
dinsztelt káposzta

Apa pedig süt sajtos,sós aprósütit,én pedig valamilyen könnyű gyümölcsös sütit tervezek....talán barackos-kefires pite,ezt még finomítom!

Andi,de jó nakad,hogy már láttad a kis Ádikát!!!!!Köszi,már meg is gyógyultam,igzából nem lázasodtam be,de jót tett ez a két nap karantén!!!!Holnap már biztosan több erőm lesz!!!4

Dóri!!!Mindenképpen értesíts,ha arra kerül a sor!!!!!Addig pedig pihenj!!!!

Edina,te pedig főleg pihenj!!!!!!Dekoráld a kis szobát!!!!!És küldj róla fotót!!!!
Ja és lányok!!!POCAKFOTÓ!!!!!!!!!

Ildi,a 30 héten :?: :?: :roll: hát ez tök jó lenne.....Dani nagyon bátor gyerök :lol: még nem vettem semmit az ínyemre,köszi a tanácsot!!!!

Robert Merle:Malevil című könyvét olvastam,de tegnap a végére értem,ma meg csak filmet néztem....még nem döntöttem el,mi lesz a köv.könyv,amibe belekezdek....

Most megyek vissza az ágyba,csak még eszek valamit,az ebéd nem volt elég :oops:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Ma befejeztem a karácsonyi bevásárlást :lol: ill. anyósomnak rendeltünk melltartót még névnapjára, de kicsi lett és azt majd most kapja meg, ha jó lesz ez a méret. Azért kéne még lemenni, de olyan messze van :oops: :oops: Én meg a hidegtől állandóan pisilnék :oops: :oops:
Ma is haza kellett egyszer jönni :oops: Azért ez nem volt az előző két gyerkőccel. Ez a pocok kicsit pimasz.Ha hajolgatok és felállok egyből sorozza húgyhólyagomat :x :x roppant kellemes.

Meli
én a Sensodyne fogkrémet is használtam, de terhesen a Meridolnak jobb az íze :D
Javulgass még továbbra is :wink: :wink: Nekem Eszikét 19. héten mondták, hogy kislány. Hasam alakja alapján én egyre jobban kételkedek :oops: :oops: Jövő héten hátha lesz uh, és látszódni is fog :wink: :wink:

Vvviki
:cry: :cry: :cry: sajnálom.

Takidó
tényleg Te is nagyon a finisben vagy :wink: Mensi szerint Te mikorra lennél kiírva?

Nika
jól bírod még a munkát :roll: :roll: Igazán nem is lesz időd pihenni :oops:

Candi
nálunk a karácsonyi menü nem valami változatos :?
Anyósom főz. A húsleves az biztos.
A második fogás meg semmi extra. A sógornőmék eléggé finnyásak, és ők mindíg jönnek 24.-én :?
Szóval ilyen hagyományos töltött káposzta rántott hús várható :cry:
Süti, én szeretnék Rigó Jancsi sütit, és a mama feladata a beigli :D Azért ha változik a menü akkor írom. Hátha valaki küld valami szuper nem túl különleges kaja receptet :wink: :wink: :wink:

Sziszi
nem annyir a hő a lényeg, hanem, hogy legyen tényleg tüszőrepi :wink: :wink:

Hoppá
veletek mi ujság? Párod jól van már???

Anna
rég jelentkeztél. Mi volt az orvosnál?

Málna
hogy sikerült a vizsgád? mennyi van még?Hogy haladtok a pisiléssel?
Én tegnap este úgy örültem, Krisztike rákéreckedett a wc.-re ez azért nagy szó mert nyár óta ordít ha rá akarjuk ültetni. Igaz nem lett eredmény, de legalább már ráül ujra :wink: :wink:

Mamen
szerintem is érezheted a babát. Tulajdonképp Neked sem első terhességnek számít, viszont van aki azt is korán érzi :wink:
Ti meg szeretnétek majd kérdezni a nemét?

Nektarin
Te is nagyon régen jelentkeztél. Ha benézel hozzánk írj, hogy mi ujság veletek!!

Zsizsik
jobbulást nektek!!

Ildi
ti tudtok már valami konkrétat a karácsonnyal kapcs.-ban? Tibi valószínűleg dolgozik a 2 ünnep között :cry: :cry: szóval nekünk akkor csak valamelyik ünnep nap lenne jó. de ha igaz ma megkérdezi pontosan. :wink:

Na gyorsan elküldöm mielőtt elszáll :twisted: :twisted:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Voltam bent Beánál!
Tündéri szép,formás Ádi.Olyan furcsa volt,hogy Mátéhoz képest milyen picike.DE NAGYON NAGYON SZÉP BABA.
Beának van testékszere,csak nehezen viseli :( Viszont ügyesek voltak mert nincs gátsebe :o Amázlista....
Ahogy Candi írta,én előre látó voltam és vittem fényképezőgépet...csak a bekapcsolást követő mp-ben lemerült :oops: :oops: :oops:
De sebaj,mert anyukája paparazzokat meghazuttoló ügyességgel kattogtatott :lol: Szóval lesz mit nézegetni!
Bent volt az ifjú apa is.Háááát,madarat lehet vele fogatni.Puszilgatta,simogatta midkettőjüket.
Ha minden rendben lesz pénteken mennek haza!
Telcsikép:

Kép

Vizsga

sikerült :oops:
De inkább nem mesélek róla,mert soha többet nem fogtok hinni,meg szurkolni nekem :oops: :oops:

málna2162

Málna!!!Köszi a fotót,tényleg tündéri a kis bébi!!!!!!!Úgy sajnálom,hogy én nem mehettem be...de jobb ez így,nehogy bevigyek nekik valami rosszaságot!!!!

Vizsga.... :D ügyes vagy,látod,milyen fölöslegesen eszed a kefét :wink: puszillak

Kép Kép
meli1118

Málna!
Köszönjük a képet :D Ezen a képen tényleg Beára hasonlít :)
Gratulálok a vizsgádhoz :P

Mókuska!
Nagyon ügyes Lili,hogy így besegít a sütögetésbe :D
Valóban bármikor jöhet Gerda is :)

Kis_Plutó!
Engem éjszakánként kínoz a pisilhetnék.
Írtad,hogy a hasad formája alapján kételkedsz,hogy kislány lesz.A másik két gyerkőcnél bejött az ilyen fajta következtetés? Csakmert nekem a hasformám alapján mindenki fiút jósolt. :roll:
Mensi alapján dec.18 az időpontom.

Meli!
Nálatok is nagyon finom lesz a karácsonyi menü :D
Apa ilyen kis házias?
Foglak értesíteni benneteket,Beának,és Candinak is megvan a száma,majd ők hírt adnak rólunk :D

KépKép
takido

Takidó
hasforma Adrikánal szélesebb volt, Krisztikénél hegyesebb.
Adrival nem híztam igazán fenékre Krisztivel igen és most is :?
Hááát fene tudja. maga a terhesség, és az az alatt történtek
inkébb az Adrival való terhességre hasonlít, de mégis más :roll:

Ádi tényleg nagyon szép :lol: A gátsebmentességre én is irigy vagyok :oops: Nekem volt mind kétszer. Adrval legalább "dolgoztak" rajta, hogy ne legyen akkora, Krisztiánnál nem :cry:

Málna
nekünk mindegy, hogy jött össze a vizsga eredménye, lényeg, hogy jó lett. Ügyes vagy :D :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

hellóóó !

bocsi, hogy ilyen keveset jövök !!!!!!

holnap este megyek anyumékhoz, péntek délben vissza ide Egerbe aztán este céges buli lesz
szóval csak szombaton leszek megint

Musz
hol vagy ??????????????????

ja, piri reggel volt egy kicsit, délutánra elmúlt :shock:

vvviki

[quote="meli1118"]S írta:meli1118ZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is tudom már a jó hírt,Málna értesített reggel!!!!!!!Csak nem tudtam eddig gépközelbe jönni!!!!!!Na szóval,minden,az összes szenvedés a fogantatás körül,a rosszullétek,a hányás,a gyomorégés,az álmatlanság és az összes többi nyalánkság mind feledésbe merül ilyenkor,amikor kiderül,hogy végre megszületett egy kis TÜNDÉR!!!!!!!!És lányok,azt hiszem,hogy nincs is semmi ennél fontosabb az életben!!!!!!!!!Puszilok mindenkit és hatalmas gratula a családnak!!!!!!

Meli
ezen elsírtam magam, annyira szépen írtad !!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Hello,

Ádika tényleg hasonlít Beára. Tényleg, jól gondolom, apás szülés volt?? A csoporttársam, aki most egy napon szült Beával, a szülinapomon, mesélte, hogy aúgy volt, hogy nem lesz apás szülés, de mivel ő elég kakiul volt, a férje bent maradt végig. Most pedig dagadó mellel meséli mindenkinek, hogy ŐŐŐ bent volt, és mennyire jó volt...

Takido,
kíváncsi vagyok, hogy fogod megélni a szülést... Ugye te sem félsz tőle?? Nálatok bent lesz apa? És a töbi kismaminál??

Málna,
talán "fegyvert" :lol: használtál a vizsgán?? Én szombaton biztos fogok...

Meli,
remélem már jobban vagy. Nálatok? Apás szülés lesz?

Plutó, nem 100%-ra mondták Esztikét :shock: ??? Lehet, hogy mégis pöcsös??

Sziszi,
jól hangzik a pulykarakás. Lehet, hogy én is kipróbálom.
NA? Sikerült "megünnepelni" a pé-det :wink: ???

Candi,
van már ötleted a karácsonyi menüt illetően? Nálunk szokás anya főz, halászlé, rántott hal, hagymás krumplisali, meg szarvascomb szalonnával és fokhagymával tűzdelve. Meg beigli, meg remélem idén is lesz mézes krémes... Nyami.... Most a szülinapomra is sütött anya, istni volt.

Visszatérve a mensire:
még mindig semmi, tegnapelőtt hajnalban 36.5 C, azóta nem mértem. Emiatt sem lehetek terhes, amúgy pedig semmi terhességre utaló jelem nincs. Nem nagyobb a cickóm, nem fájdogál a hasam. Na mindegy, a hő az 100%-osan "biztosít" arról, hogy nem lehetek terhes... Ennyi.

Apa jól van, néha még fájdogál a lába, ha nem hordja a térdgépet.

Kép

Kép

hoppá

Ja,
Vvviki, sajnálom :cry:

Kép

Kép

hoppá

Viki
Nem csinálsz még egy tesztet? Ez elég gyanus, fél napos mensi :roll: Ebből még baba is lehet sztem :wink:

Hoppá
Mézes krémes...hmmm de régen ettem! Nem tudnád a receptjét leirni? Nem mindenkinél vannak árulkodó jelek terhességnél :wink:

Málna
Gratula a vizsgához! A hogyan soha nem érdekes csak a végeredmény :wink: :lol:

Megyek mert elkezdődött a kedvenc sorozatom 8)

Kép
Kép
mókuska

Hello,

mensi még sehol. 36.7C volt ma hajali 4-kor a hőm. De őszintén: lehet ilyen alacsony hő mellett terhesség??? Hát persze, hogy nem. Múltkor 37 és 37.1C volt a hőm a 29-31. napon. Ma mér a 33-on vagyok. De nálam sosem tudni. Már kivizsgáltak, nincs semmi extra. Erre mondta a doki, hogy vannak ilyenek, akiknek ilyen, ezt kell elfogadni...

Kép

Kép

hoppá

Mókuska, majd leírom a mézes krémes receptjét hétvége felé. Most inkább tanulnom kéne, de még nem sokat tudok. De majd a "fegyverek" segítenek.... Ha nem, hát megyek mégegyszer...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hoppá
a szarvascomb az simán meg van sütve, vagy van valami mártás is alatta :?: Nekünk is van itthon szarvascomb, és épp receptet keresek hozzá, de ami nekem van az mind mártással van, és mind répás, amit a párom nem eszik meg :cry:

Vvviki
szerintem is megér egy tesztet az egy napos mensi. Ha az is neg. akkor lehet, hogy csak kéne valami orvosi vizsgálat :( :(
Musz most szabin van azért nem tud jönni :wink:

Ildi
mézes krémest anyósom is szokott sütni. De rég ettem én is :roll: :roll: Ma lekváros buktát akartam sütni, de nincs itthon élesztő, de majd holnap :D

Többiek merre vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabip

A vadhús alá mindenképpen kell valamilyen mártás vagy zöldség,mert különben száraz lesz.Ha nem szeretitek így akkor lehet kapni vadpác fűszerkeveréket.Csinálsz egy páclét és abban hagyod állni legalább 3 -4 napig.Én ennyi ideig hagyom benne,de volt hogy majdnem egy hetet állt a lében.Felpuhulnak a rostok és utána már nem lesz száraz.

málna2162

Vizsga

Nem puskáztam :shock: Én nem tudok puskázni :oops:
Inkább iszonyatos szerencsém volt.Jó tételeket húztam.Pedig úgy mentem vizsgázni,hogy biztos voltam benne ,hogy márciusban ismételek.

Hoppá

neked milyen vizsgád lesz?
Ha jól emlékszem épp Sziszi írta,hogy neki nem érte el a hője a 37 fokot amikor Tomival terhes volt. :roll: Szóval.Bármi lehet

vvviki

Most van piri vagy nincs?!Ez minden hónapban megismétlődik nálad :shock:
Nemkéne inkább orvoshoz menned?Hosszú cilkus,egy napos vérzés.Ez egyáltalán nemnormális.

málna2162

helló !!!!!

megint csak bekukk, diliház van itt nálunk !

piri eltűnt :shock:

kedden megyek az orvoshoz :?

ha most mégis babám lenne, akkor ez lenne a legszebb karácsonyom !!!!!!!!! :D

olyan furcsa, hogy napok óta olyan, mintha meg akarna jönni
a hasam fájdogál

vvviki

Sziasztok,

Bea
Ádi tiszta anyja! Nagyon aranyos.

Vvviki
Megérne még egy tesztet.
Vannak, akiknek alacsony a testhőjük alapból is. Neked mennyi szokott lenni? Hőmérőzöl?

Málna
Mindegy hogyan, fő az, hogy sikerült a vizsgád. Gratula!

Hoppá
Tomi fogantatásakor, nem hőmérőztünk, Málna nem én mondtam.

Az augusztusi terhességemnél volt eleinte alacsony a hőm és két napig barnáztam, aztán kiderült, hogy terhes vagyok és pár nap múlva felment 37-37,1-re. A kaparás napjáig fent is maradt.

Ma 37,1 volt reggel.
Tegnap bealudtunk. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Gabi
Tudjátok már Tibi hogy dolgozik az ünnepek alatt-között? Enyim uram szabin lesz két ünnep között, de 29-én buliznak a melóhelyen. Szóval semmit nem tudok :? Szivem szerint karácsonykor itthon lennék aztán nyugiban meglátogatnánk mindenkit, de tudod milyen balhé lenne belőle :roll: Kis brümbrümöt raktároztam, holnap megyünk játékdiszkontba :wink: :lol:

Olyan bosszus és fáradt vagyok :twisted: Szombaton küldtem be neten képeket a Rossmanba, kedden hajnalban jött a mail, h másnap 4 után lehet érte menni. Na persze még nem volt kipakolva, gondoltam nem baj, ma indul az uj akció a Plusban (husdarálót akartam venni) akkor majd ma de. elintézem. Rossmannba inditok, sehol semmi, képeket egyáltalán nem töltöttek :twisted: Ezután a Plus, porcukor nuku -gondoltam nem gond, majd darálok- tortabevono nuku -nem baj, jó lesz az étcsoki is- na és ezekután természetesen husdaráló sincs, de még az ujságban szereplő cuccokat sem látom sehol :twisted: :twisted: :twisted: Ezek után mindent visszapakoltam és elmentem egy másik üzletbe. Hozzáteszem a Plus az utcánk végén van a másik meg jóval odébb :roll: Kb. 5 kg cucc a hátamon hátizsákban+Dani a babakocsiban+1 szatyor primőr és hát miért ne, jó nagy dombon lakunk :twisted: Szakadt rólam a viz mire hazaértünk. Még vasalni akartam amig Dani alszik, de inkább pihizek mert Liliért is mi megyünk...

Ja, Kata köszi, ha leirod a receptet, bőven elég lesz a vizsgád után is mert csak kari előtt sütném meg.

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?