Sziasztok
Gumicukor
A tesomeknak is mufeny ovan,de jo maceras mire osszerakjak,bar nekik eleg nagy es azt jo hiszem jo draga volt.Kornyezetvedelmileg ertheto,de atto lemg ugyanigy maradnak meg sem vett karifak.Az is szomoru latvany..
En imadom a fenyo illatot,mi iden is Normann-t veszunk hogy ne hulljon es jo sokaig legyen meg,januar kozepg meg hagyjuk,a fenyek jol jonnek ebben a sotet telben....
Parazita
Na latom ,nektek jon a szokasos szeria.Jobbulast neked foleg!!!!
Profiterol isteni volt,jovo hetre is rendelunk,jol jon majd a nagy kracsonyi traktaban
Beszti
Na akkor jol tipeltem a dontesedet, ez lesz a jo hidd el
Hat az anyagi vonzata ismeros.Mi most a magandoki havi latogatasi (es gyerekkel+munkaval nem tudtam volna orakat ulni a klinikan a dokira varva )+halpenz(amit nem szabott meg,,neke maz a doki nem szimpi aki kikoti az arat...)+fizetos szoba (Az Istvanban non-stop latogatasi ido van...)+szulesno volt 160ezer.Tudom soknak hangzik es az is,de nagyon megerte.Foleg a szuleszno+fizetos szoba.Oda bejottek a csecsemosok napjaban tobbszor ha hivtam oket,nem kellett sorba allni es rajuk varni,mig a tobbieknek oda kellett menni a szobajukba.
Anno Alex szuletese kb 60ezer volt,es a doki egy szuper docens es es meber,de a korhazi napok ezt nem tudtak kompenzalni....
Nalunk sincs mesecsatorna,a Thomast meg a tesom gyerekein keresztul ismeri,mar jo ket eve vettuk az elso vonatot.
Ja latta valaki a Polar Expressz c.filmet ?Nagyon szep csaladi film,es abban isvan egy fustot vonat,azt vettek meg a noveremek tavaly,meg en is odaig voltam tole.Elethu hang a fustol
Milyen szinu lett a hajad?Azt hittem neked ez a termeszetes.
Judy
Tenyleg fontos hogy ne legyen tapszer+cukros viz.Most nagyon rugalmasan kezeltek neke,de anno Alexot az elso napon nyomtak cukros vizzel a megkerdezesem nelkul,amig az intenziven voltam.
Itt is az elso ejjel bent volt naluk a babo,de azt mondtak ha sir kihozzak megszoptatni,nem sirt
Samitogepes jatek nalunk nincs,nagy ritkan van egyszervolt.hu,ott is csak a dalokat hallgatja.
En oszinten szolva nem vagyok enne hive,nagyon kicsik meg es barmennyire mas vilag es,en mar attol is furan erzem amgam hogy a mobillal a kezeben felteszi a labat es cseveg..anno nekun ktelefonunk sem volt,most meg a kinti unokatesokkal duruzsolna orakon at
Persz lehet kontorllalni de szerintem nem hosszu tavon.
Nalunk tv-zes sincs nagyon csak 2-3 naponta dvd,az is max 45perc.Ha uszni megy utana olyan faradt hogy ilyenkor megengedjuk neki.Egyebkent nem is keri,meg van szokva hogy itthon foglalkozunk vele, persze tudom,hogy nem volt eddig kisteso,nem kellett lepasszolnom a gyereket.Bar miota van Leon es egyedul vagyunk inkabb meset olvasok neki meg fel kezzel kartyazok+tarsasosozok,minthogy leultessem a tv ele es bambuljon.Persze fontosak amesek de az is csak korlatozva minosegben es idobe.Ismerek olyat akinek a gyerek fel delelott a tv elott ul,es meg buszke is ra az anja,hogy jol elvan a gyerek
Magdi
Jaj de sajnalom.Ez az auto amit nemreg vettetek,a nagy?
Tuti hogy a servizben masoltak le a kulcsot,ez regi trukk.Mi nem is hordjuk mar szervizbe ,pont ezert,az unokatesoim szerelok, okcsinalnak mindent.Vagy pl zoldkartyara is ismeroshoz vittem,plane egy terhes csajt szeretnek atverni...
Amerikaban ott kezdodik,, hogy be sem zarjak a lakast+kocsit,sehol.Es lass csodat,megsem lponak...Nekem is fura is volt elsore,de nagyon biztonsagos,persze nem Harlem de az atlag hely.
A noveremek ha 5 hetre jonnek se zarjak be a hazat
Nekem talvay komplett zarcseret kellett csinalni ak ocsin amikor ellpotak a taskam az Allatkerben.Minden benne volt,lakas kulcs cimem ugye.Ugyhogy remalom volt az elkovetkezo par ora,de szerencsere mi ertunk a kocsihoz es a lakashoz elobb....
Na pusza
Kata