Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem próbáld meg neki kiszívni. Utána meg kap orrcseppet, és rájön, hogy milyen tuti jó is ez :wink:

A ráüléses technikát is próbáltam, de úgy mozgatta a fejét. Lehet, hogy most a többiek elborzadnak, de inkább egy birkózás, mint egy sokkal nagyobb baj :oops: . Nem egyszerű két kapálózó lábat, két kezet meg egy mozgó fejecskét lefogni úgy, hogy maradjon egy szabad kezünk magához az orrszíváshoz :wink:

Ezek a bábok tök jók :lol:

Tényleg mennem kell, nem vagyok kész.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó éjt! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hat igen!
Megyek en is!
Jo ejszakat nektek!!
ancsa81

Ja meg a sapit akartam mondani hogy van nekunk is!
Kép
(kis fules Macko)

Most mar tenyleg megyek! :oops:
ancsa81

Sziasztok,

Szezso szép egyenletes a görbéd.

Ancsa, tökre aranyos vagy, hogy hiányoltál, marha jól esett :roll:

Ancsa, Szirom, jobbulást a gyerekeknek, és persze szirom neked is.

Komolyan mondom, nem tudom csajok követni, amit írtok. Nekem ez marha sok. Most próbálok emlékezni, de..... nem nagyon megy.

Monjduk eléggé fáradt vagyok jön az álomkór. Nézzétek el nekem légyszi.

Üdv az újaknak.

Rólam annyit, hogy néha belegörcsöl, na olyankor csillagokat látok, apa meg ahogy látja, hogy torzul az arcom frászt kap. Úgyhogy próbálom előtte titkolni, mert komolyan halálra aggódja magát.

Gaby, hát kitartás apához, én azt vettem észre az én Uramon, hogy ha valami miatt nagyon ideges, akkor nagyon "hülyén" tud viselkedni. Bocs a kifejezésért, de ez a legjobb szó rá. Olyankor én is hagyom kicsit lenyugodni. Utána már lehet vele beszélni, már amennyire hagyja...
Lehet, hogy tényleg szüksége van arra, hogy megnézze egy másik doki, több szem többet lát. Abból baj nem lehet, utána lehetséges, másképp látja majd a dolgokat, a hasonló eredmény láttán...

Pusszantás mindenkinek, és emlékezzetek karira lista meglegyen :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

jó reggelt

Szirom
dehogy haragszom. :wink: Úgy gondoltam a kulcs a baba lesz, hogy annyira szeretne, hogy ezért mindent hajlandó megtenni. A cigi kényes téma nála sajna, de azt nem gondoltam volna, hogy fontosabb lesz mint a baba. Hagyom lenyugodni. Csak hát nekem is le kell nyugodnom, amikor azt látom megint elszívott másfél dobozt, és csekély jelét sem mutatja annak, hogy csökkenteni szeretné az adagot.

Purc
Azt mondta, ha a másik eredmény is ilyen lesz, akkor elhiszi. Én hívtam a szabolcs utcát, de januárban kell visszíhívni őket, most nincs időpont. Erre az volt a válasz adjam meg a számát, majd ő elintézi, mert ennyit sem tudok elintézni neki :shock: Ha saját fülével hallja, csak elhiszi. Amúgy te hogy vagy? Tünetek miegyéb?

Kép
gaby25

Jó reggelt

Bettike, Szirom: a részlet, amit említettem, nem a Vészhelyzet keddi részében volt, hanem a film után nyomnak egy pár másodperces előzetest a köv. részből, és ott mondja Abby, hogy terhes... :lol:
Gondolom azért nem láttátok, mert már fél lábbal az ágyban voltatok :lol:

Purc: remélem nem tart sokáig ez a görcsölős szakasz, és azt jelenti, hogy Kispurc még jobban kapaszkodik!! :lol:

Na, mennem kell.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Purc, ha konkréntan görcsöl, azzal nem szabad játszani menj dokihoz. Ha csak úgy érzed, hogy húzódik a hasad az normális, mert a méhed növekszik.
Ha görcsölsz vegyél be magnéziumot lehet, hogy elég rá, viszont ha ennek ellenére sem hagyja abba, akkor tényleg doki!

Szezso, nagyon jó a görbéd, remélem a jövő héten "eredménye" is lesz! :D

Szirom, Ancsa szerencsére eddig nekünk nem kellett sokat szívni az orrát, de az utolsó alkalommal már nem volt gond simán engedte. A többieknek, akinek még nincs gyereke tényleg biztos durván hangzik ez az orrszívás, de majd megtudják :D

Kata, ne hülyéskedj nem rossz görbe ez, majd szépen elindul felfelé. :)

Kép
Kép
robcsi03

Szép jó reggelt!

Zöldi ma Kaáliba megy! Drukkkkkkkk!!!!!!
Gyere majd és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma nem dolgozom és a délelőttöt itthon töltöm, ezért nem is érek rá a gép előtt ülni :)
bezzeg, ha dolgozom :)
Egy tábla

Kép

Egy görbe

Kép

és csókpuszi mindenkinek
sonjus

Sziasztok Lányok,

Még ma sincs semmi jele a mensinek (hála istennek). Reggel megvettem a tesztet és holnap reggel első pisiből tesztelek egyet. Hátha :D
cicuka78

Jó reggelt!

görbe: Olyan szép nem ?:oops: A múlt hónapban még szebb volt, aztán megjött. Kép
klarissza32

Szép jó reggelt!

Cicuka! Akkor reggelre drukk!

Zöldi! Gyorsan mesélj, hogy mi volt! :lol:

Sonjus! Jó görbe! :wink:

Szezso! Én már két lábbal az ágyban voltam! :lol: :lol: Úgyhogy tényleg azért nem emlékszem rá!

Akkor most küldök egy nagy baciüldözőt! :lol:

Nálunk úgy látom, hogy ebben a hónapban apa fog nyomulni baba témában! :lol: Tegnap is mondta, hogy majd szóljak, hogy mikor lesz alkalmas időpont és akkor ő mint a nyulak! :lol:
Aztán elindult cigizni, felvette a kabátot, elővette a cigit és az ajtóból visszafordult, hogy ja inkább mégse! Úgy imádom! :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

cigitema.en cigizek,amikor terhes voltam letettem de mikor mondta a doki hogy nem marad meg ujra ragyujtottam.ferjem nem cigizik.

cicuka.druk a teszthez.

zoldi druk.

gaby.a te ferjed legalabb elmegy vizsgalatra,az enyemet 6loval sem lehet elvontatni:(

klarissza jo ez a gorbe csak igy tovabb.

snufi.remelem feljebb ment a hod.

ancsa,szirom-remelem en is nemsokara orszivasi gondokkal kuzdok majd:)

sonjus.mult honapban is ilyen szep volt a gorbed,mar nem emlekszem?

purc.a gorcsoles nem jo.mikor mesz dokihoz?

szezso.gorbe ok!!!

Kép
monyoka

Az előbb írtam, a Réka meg leresetelte a gépet :twisted:

Cicuka drukkolok a teszthez :)

Klarissza jó ez a görbe :D

Bettike nagyon rendi férjecskéd van. Ennyit igazán megtehet a cél érdekében :D

Gabi szerintem is pihentesd egy kicsit a témát a férjednél. Tuti, hogy a rossz spermaszám miatt ilyen. Nem mutatják ki, de nekik ez nagyon érzékeny pontjuk. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Gaby
nem kell ezen meglepődni. Az emberek 90%-a egyből arra gondol, hogy ha nincs baba az csak a nő miatt lehet. Közben 50% az esély, hogy férfinál. Ez most a férjedet érzelmileg érint. Kiakadnak ettől, mert a férfiasség tudathoz hozzátartozik, hogy tud gyereket nemzeni. És most úgy érzi csorbult a féfiassága. Ehhez idő kell, hogy feldolgozza. Amikor szembesül azzal, hogy hány sorstársa van (mi is megjártuk már a Kaálit) akkor lenyugszik. :D
byby

Jó reggelt mindenkinek!

Itt a görbuszom:

Kép

Lányok, ti hogy álltok a karácsonnyal? Tudjátok már, hogy mit süttök-főztök, készül-e mézes, és megvannak-e már az alapanyagok? Takarítani mikor fogtok? Van dekor a lakásban? És az ajándékokkal hogy álltok? Én minden évben megfogadom, hogy szépen idejében elintézek mindent, de most megint nem úgy lesz. Most délelőtt lesz a napja, hogy össze kell írnom mindent, bár vásárolni még nem mehetünk, még nem vagyunk olyan állapotban. Illetve én mehetnék (bár úgy köhögök, mint egy tbc-s), de a gyerkőc egészségét nem kockáztatom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Sonjus, Klarissza! Szépek a görbék!!

Fültéma: Nekem a lányom volt fülfájós ovis korában. Nálunk is a Sterimar+ orrszívás jött be, ill. lehet kapni kövirózsacseppet, amit a fülbe kell csepegtetni, ill. a fülgyertya. Az nagyon jó dolog! Ezekkel nagyon szépen ki lehet kezelni, nem kell fölszúrni a fülét! De szerencsére (lekopogom) már vagy 4 éve nem fájt a füle!

zsebi_baba

Összehasonlítás képpen ide teszem a múlt havit is: Kép Kép :wink:
klarissza32

szirom alakul a gorbed,csak igy tovabb.

nalunk iden nem lesz karacsony ha rajtam mulik.nem akarok karacsonyfat sem.kajalni meg egyik nap anyuekhoz masik nap anyosekhoz megyunk.
van egy ikebanam az asztalon ennyi.
nincs kedvem karacsonyozni.tavaly is vegigbogtem az egeszet,ha meglattam a fat mar rosszul ereztem magam.iden meg rosszabb lenne.igy nem akarom.
parom szeretne,majd meglatjuk.

Kép
monyoka

Sziasztok
Reggel hagyta párom magára ragasztani a tapaszt :) Utána panaszkodott hogy viszket, remélem nem szedi le magáról :?
Tudom csajok, hogy ez érzékeny pontjuk, csak azt várná az ember, hogy ilyenkor magába száll és leteszi a cigit unszolás nélkül, hogy minél nagyobb legyen az esély. Pihentetném én a témát, ha este nem füdtölne ki a szobából, de nem csak magát károsítja hanem engem is :( Próbálok én is nyugisabb lenni :wink:

Zöldi
drukk, kérjük majd az infókat :)

Monyoka
Mivel te teherbe estél, nem hiszem hogy uradnál probléma van :?

Bettike
Drukkoljunk a pasiknak, hogy sikerüljön nekik letenni :)

Kép
gaby25

Szirom!
Apa ma veszi meg a fát! :lol: (Erről persze én nem tudok! :lol:)
Díszítésem kész! A fára is meg van minden, csak fel kell majd díszíteni! Ajándékok is megvannak, csak csomagolni kell őket! :lol:

Kajáláshoz: nálunk sütés nem lesz, fagyasztott sütiket fogunk enni! Kész rétes, meg fornettis dolgok! Az gyorsan kisül és nincs vele gond, meg szeretjük is!
A fiúk miatt nálunk a rántott hús, és húsleves a nyerő!
Ezen kívül, hogy még mi lesz azt egyenlőre nem tudom! :roll:

Takarítás! Na az egy jó kérdés! :roll: Bár én a jövőhéten csüt, pénteken már nem dolgozom, talán egyik nap erre megy el! :cry:

Kép
bettike
Eger

Amúgy én valamit nagyon nem értek! Nem aznap van pé, mikor hírtelen leesik a hő! Hanem utána ha elkezdt felfelé vánszorogni? :roll:

Kép
bettike
Eger

Főzés
Halászlét bizti csinálok, igaz uram nem szereti de én meg anyu nagyon :) Szenteste du. szerintem anyósékhoz megyünk, este meg én anyummal leszünk. Jó sokat zabálunk majd :lol:
Takarítás
Hát kéne, de mikor? :shock: Jövőhéten két vizsgám is lesz :?

Kép
gaby25

gaby sajnos a ferjem is ezt hiszi,de ez nem igaz.
direkt rakerdeztem a dokinal.
vele is lehet a baj.mivel 3 ok van hogy mertmehetett el a baba.az egyik hogy roszak a hormonjaim,a masik hogy fertozest kaptam a harmadik hogy a ferjem sprmaja nem jo.
ha sok a fejhibas sperma akkor nem tudom kihordani a terheseget.
most tisztazzuk hogy nalam van-e a baj.

Kép
monyoka

Disznócska most kelt fel. :oops:
Olvastalak benneteket, de most bocsi, nincs időm írni, mert még össze kell rendezgetnem a leleteket a Kaális randevúra. Délre megyünk. Ha hazaértem referálok - bár du. még szaladgálunk, de este mindenképp! Úgy izgulok!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nem könnyű követni titeket, mire végére érek a visszaolvasásnak, nem tudom ki mit írt :)
A görbék szépek, remélem most az enyém is az lesz. Pé szerintem majd karácsony, szilveszer között lesz, de inkább szilveszter, nem túl jó időpont, buliban leszünk.

Cigi témához szerencsére nem tudok hozzászólni, egyikünk sem cigis és nem is voltunk. Nem is bírnám a füstöt, allergiás vagyok.

Meg szerencsére eddig sokmindenhez nem tudtam hozzászólni, ezért is vagyok ilyen csendben, mert Eszter elsőre sikerült, a tesót pedig most kezdjük, így nincs sok tapasztalat.

Karácsonyi kaja, készülődés: mi is szülőknél leszünk, nem kell főzni, fát majd csak jövő hét vége felé veszünk, most vasárnap Eszter 2 éves lesz, arra készülök, főzés, torta, ajándékok, itt lesz az egész család. karácsonyra meg lesz egy hetem :)

Orrszívás: Én úgy szoktam, de szerencsére rég kellett, hogy leülök a földre, terpesz, lány feje a lábam közé, két keze a combom alá. Lábát nem mindig sikerül lefogni, de nem szokott zavarni, két üres kezem marad :)

judis

Bettike én úgy tudom, ha leesik akkor van pé. Viszont ezt a leesést csak akkor tudod mérni, ha a reggeli órákban van az ovuláció.

Én 2 hónapig mértem és egyik görbémen se volt leesés. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!
Mi december elején jól bevásároltunk, hogy már ne kelljen tolongani a boltokban karácsony előtt. A tervek nagyvonalakban vannak meg, hogy mit sütök főzök. Fánk, dekor még nincs semmi! Pedig szeretem, ha már advent idején föl van díszítve a lakás, de most valahogy eddig semmi télies karácsonyvárós hangulatom nem volt, úgyhogy még nincs semmi :( Talán most hétvégén csinálok valamit.
Nálunk az idén rendhagyó karácsony lesz, mert a láthatás úgy van megfogalmazva, hogy minden második évben az apjuknál töltik a szentestét, és ez most egy ilyen év lesz :( Először szomorkodtam emiatt, de aztán kitaláltam, hogy akkor nálunk legyen 23.-án szenteste! Úgyhogy így lesz.
Monyoka!
Neked miért nincs kedved a karácsonyhoz?

zsebi_baba

zsebi.tavaly azert mert hiaba probalkoztunk meg eleg sok rosz dolog tortent.szinte az egesz csaladom beteg volt.de itt nem nathara gondolok.komolyabb gondok.
az iden meg rosszabb.mar pocakom kene lenni ha a babam megmarad.ez az ev sem volt valami sikeres.

Kép
monyoka

Monyoka
közben eszembe jutott, hogy a sogornőm azt mondta, nekik most nem is jó próbálkozni, mert fejhíbásak a kiskatonák a férjénél, és ha teherbeesik akkor elvetélhet. :? Akkor mégiscsak meg kéne nézetni apát :roll:

Kép
gaby25

Robcsi! Akkor azt nem értem, hogy a ferty itt a lányoknak miért a leesés utáni 1-2 napra tette be a vonalat? :roll:

Kép
bettike
Eger

csajok
még nem vettem semmit karácsonyra :? megint utolsó pillanatra hagyok mindent :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Mi sem leszünk karácsonykor itthon, úgyhogy lehet hogy mi se veszünk fát. Minek, amikor úgyse leszünk itthon :shock: :lol:
Nálunk hallé lesz filézett szegedi, meg kacsasült, rántott hús, lesz vega kaja is mert tesóm nem eszik húst, lesz rántott sajt, gomba, sztem csinálok padlizsánt is, még nemtom :) Meg lesz mindenféle köret vegyesen!
A sütiket anyukám készíti én utálok sütni, ez azért ciki mert cukrász (is) vagyok :lol: :lol:
Én takrarítani folyamatosan szoktam, mivel ahol gyerek van ott kupi van :lol: De igazán csak akkor tudok, ha csipet csapat nincs itthon. úgyhogy jövőhéten fogok....

Monyoka:Sztem lehet még egy ok, hogy a baba beteg volt... :( Lehetett kromoszúma rendellenesség vagy ilyesmi....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufi????????????????

Kép
bettike
Eger

gaby tudom hogy meg kene nezetni,de nem akarja.semmiaron.talan ha kiderul hogy velem minden ok akkor raszanja magat.
ja olyan aranyos volt a dokim.
azt mondja ,idezem"az eredmenyek utan kap majd egy gyogyszert es pik pak teherbe esik"
erre itthon a ferjem-"nem lehetne rogton a pik pakkos resznel kezdeni":)

en sem vettem meg semmi ajandekot es foggalmam sincs mit vegyek :roll:

Kép
monyoka

Gaby: Én csak a gyerekeimnek veszek karira ajándékot mindig (nem nagy dolgokat vagyonokért..). Hja meg a páromnak szoktam venni praktikus dolgokat, mint dezodor tusfürdő ami így is úgy kell :lol: Most Dani kapott egy bőrkabátot,mert a réginek már keze lába kivolt.... de már odaadtam neki, nem bírtam ki :) De más senki nem kap semmit :) Ez ciki? De ugyanígy a családnak mondtam hogy csak a gyerekeknek vegyenek ajcsit (ha akarnak!!!!!) nekünk nem kell....sztem a kariban nem az ajádnék a lényeg hanem h együtt vagyunk :) És nem akarom, hogy a gyerekeim elanyagiasodjanak és hogy nekik a karácsony az ajándékokat jelentse...

ceniko
Szeged

Csajok!
Vizsgáltassátok meg apáitokat! Nem igaz, hogy nem értik meg, miért van rá szükség. Rengeteg felesleges, esetleg fájdalmas vizsgálattól kímél meg benneteket, és ha nekik is fontos a bébi egészsége, akkor ez a legkevesebb. És legalább nem fáj.
Csúnya, buta fiuk!

Kép
zölddisznó

Hja és Babancs, Melcsi, Judithappy, Szerika, Moni, Athiz és a többi kismama aki már benne van a "baba-korban" kövesse Eliza példáját és tegyen fel pocakfotót :lol: Léccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

ceniko
Szeged

Itt vagyok!

ÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSS VISSZAMENT: :lol:

Kép

Köszi a drukkokat! Továbbra is számítok Rátok!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

ceni en is cukrasz vagyok es nem szeretek sutni :lol:

Kép
monyoka

Ceniko! Nem ciki! Mi egymásnak szintén ilyen praktikus dolgot veszünk, hogy parfüm, deo, tusfürdő! Esetleg egy kicsit a drágábbat, de ennyi! A családban mindenki 1 ajándékot kap a többiektől közösen, így osztozunk a kiadáson! :lol:
Csak a gyerekek kapnak valamit, az meg az egész családban összesen 3 van! Végül is így könnyű dolgunk van!

Kép
bettike
Eger

A felnőttek nálunk is csak jelképes ajándékokat kapnak - többnyire az én kreatívkodásom eredményét. :wink:
A fiukkal gondban vagyok mindig, de utsó pillanatban - ha addig nincs jobb ötlet - könyv és illarszer.
Apával az idén babagyártássakl ajándékozzuk meg egymást, hogy jövő Karácsonyra már tele legyen a mózeskosár.

Kép
zölddisznó

Snufi! Na azért! :lol: :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Snufi!
Yesssss!

Süticsinálók!
Azonnak kérek mézeskalács recepteket! Most!

Kép
zölddisznó

snufi ez igen.)

Kép
monyoka

Enikő hogy vagy? Hányinger van?

Snufi örülök :D Most nézem 37,35? Nekem soha nem ment 37,1 fölé, pedig én is magas hős voltam :shock:

Én tegnap félretetettem a karácsonyfát és mondtam, hogy reggel vagy délelőtt megyünk érte, hát erre apjuk nem tud jönni majd csak délben. :evil: Marha ideges leszek, ha már nem lesz meg a fa, mert azt mondták nem kell kifizetni, ráérek ma.

Kép
Kép
robcsi03

Jé! Nekem sürgősen, de nagyon kellene valami igazán jó kis pogi recept!

Kép
bettike
Eger

Hi csajok!
Gyorsan dobok egy görbét, azután jövök dumcsizni.
Baromira el vagyok keseredve a hőm miatt!!!! :cry: Kép
Nem hiszem el hogy most sem fog sikerülni!! :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

Mi vasárnap voltunk bevásárolni, de nem kaptunk meg mindent, ezért szombaton is megyünk... :? A gyerekek kapnak többet nálunk is, felnőttek csak kis dolgokat.

Felteszem a múlt havi + ehavi görbémet összehasonlítás miatt:

Kép Múlt havi

Kép Ehavi

Múlt hónapban magas hővel jött meg, úgyhogy egy percig sem lehetek nyugodt ezügyben. :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jól kikérdezlek benneteket, válaszolni meg nincs időm :wink: De tényleg nincs.

Ha alvásidőben jó a pogi és a mézes, akkor tudok adni. A pogi túrós, saját fejlesztés, a mézes meg valami újságból van, tavaly sütöttem először, és meg tudtam belőle csinálni a kisházakat is. Szal az is jó. Ja, meg van egy jó sajtos csigám is.

De ha itt tobzódnak a cukrászok, akkor talán ők a profik ebben, nem nekem kéne ugrálni :wink: Bár én nagyon szeretek sütni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?