Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brigi,küldöm a sok-sok babatapit,ügyik voltatok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A többieknek is Mamm,Numato,Vicuska,Bibike+++++++++++++++++++++++++++++

Mukucs üdv köztünk,de ha tényleg váltani akartok,azért időpontot kérhetnél ,mert sokan vannak !
taptau

Brigi!

De szuper,két blaszto!!Nagyon szorítok!!!!!!! :D

Mamm,Numato,Vicuska :D ,Bibike,

Mega-drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike!

Jaj de nagyon fogok holnap neked szorítani!!!!Kérlek jelentkezz,amint hazaérsz...... :D

Sok puszi mindenkinek
lukrécia

Sziasztok!

Brigi, ezek nagyon jó hírek!!! Szorítok mindenkiért!!! Pihenjetek sokat és ne idegeskedjetek!!!

Értünk holnap szorítsatok! Férjem megy a kórházba. Lehet, hogy már holnap megcsinálják a biopsziát. Nagyon-nagyon izgulunk!

Mit gondoltok, azzal,hogy a genetikai vizsgálat nem mutatott ki kromoszóma rendellenességet, ezzel nagyobb az esélyünk a sikeres biopsziára? Vagy nincs összefüggés?
süni76

Süni

Én ebben a kérdésben nem vagyok tájékozott,de gondolni fogok rátok holnap és szorítok nagyon!!!!!
lukrécia

Süni :lol: a genetikai vizsgálatot azért csinálták, hogy ne fölöslegesen vagadlják össze a párodat, ha valami nem stimmel a génjeivel. No, de
erről szó sincs, hiszen minden remekül alakul, akárcsak nálunk volt :lol: és holnap is minden rendben lesz.

Teljes szívemből kívánom Nektek, hogy sikerüljön a műtét!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Süni, szorítok holnapra, minden rendben lesz,meglátod :wink:

Lukrécia, hogy vagy?Köszönöm a drukkokat, még rámfér...Próbálok pihengetni, de inkább elfoglalom magam,ilyenkor délutánra, estére eléggé bepuffad a hasam, nem tudom, ez normális-e??Nem kapok nehezen levegőt (ugye azt mondják,az a gáz), de olyan nagy lesz,megpróbálom ráfogni a sok folyadékra,és fájdogál még mindig.Ez vajon jó vagy rossz? már nem tudom...

Brigi,+++++++++++++++++++++és még ezerszer ennyi :wink: hajrá hajrá hajrá

Bibike, megadrukkok holnapra, tessék jelentkezni a hírekkel :wink:

Zsókuci, remélem rókakoma hagy pihengetni mostanában :wink: Hogy vagy(tok)?

Mukucs, hogy döntesz? Végül váltasz?És hová fogtok menni?

Kriszti, holnap szabadnap? :wink:

Taptau, olyan cuki a fiad, bekuksiztam a babásokhoz,és láttam a fotót :lol: nagyon édi.Köszi a drukkokat,jólesik.

puszi nektek,

numato
numato

Sziasztok lányok! :D
Köszi a sok bíztatást!!Pihizek most, nem is keveset.Már most unom, de ha ezzen múlik akkor még feküdnék egy darabig. :lol:

A kaja a szokásos:tej, túró. tejföl, tojás.Tud valaki még valami jó fehérja dús kaját? A fehérje porról mi a véleményetek?

Mega drukkok mindenkinek!!
Süni76, szorítok a párodnak, egy hős!

Üdv mindenkinek!

Brigi :D
brigii

Brigi, babatapik mennek! :lol: :lol: :lol:
Fehérje por: hááát :? , biztos elég az a természetes fehérjemennyiség is, amit megeszel.

Kép
Kép
share

Share! :D

Én is kb így reagáltam le, egy lány illetve már többen is mondták, hogy itták, na persze kis mennyiségben.
De igazából én is idegenkedek tőle. :shock:

Jó pocakosodást!

Láttalak a másik topikban, jó a pocid!! :lol:
brigii

Sziasztok!

Numato

Nagyon vigyázz a babára(babákra) :lol:
Utrót kapsz?mert akkor valószínű attól van ez a puffadás.Igaz én nem vagyok ebben jártas ,de nem akarlak ijesztegetni!Múltkor két lány beszélgetett és az egyik annyira rosszul lett a puffadástól,hogy infúziót kellett kapnia!valószínű,hogy a másik lány is így járt,mert ő is nagyon rosszul volt.Szerintem,ha nem enyhül azért telefonálj és kérdezz rá!
Mennek a Kép -k!

Brigi

Szerintem ne higyj el mindent!Biztos,hogy elég az a sok természetes fehérje!Elég sok mérget eszünk nap mint nap nem kell még ez is. :lol:

Süni
Nektek hozzon szerencsét holnapra a
gabicsibe

SÜNI
Ez hozzon szerencsét: Kép
Bocsi rossz gombot nyomtam az elöbb :oops:

Lukrécia
Te jól vagy?

Lányok!Nekem néha kínaiul beszéltek :lol:
gabicsibe

Sziasztok Lányok!
Egy kérdésem lenne. Süni említette a biopsziát. Ez micsoda? Még nem hallottam róla. Fel tudnátok világosítani? Előre is köszi.
És persze minden jót nektek!
Gica
gica1

Numato

köszi az érdeklődést,testileg már jól vagyok....
Kicsit most nehezebben dolgozom fel az eseményeket,ezért inkább nem nagyon írok magamról,de napról-napra jobb...!!!! :D

Én azért leírom,hogy nagyon fel voltam végig puffadva,már Bibarral azt beszéltük,hátha túlstimus vagyok,aztán nem volt semmi...
Ugyhogy szerintem nincs gond,igyál jó sokat!!!

Brigi!

Szerintem hagyd azt a port!
lukrécia

Szép álmokat mindenkinek!!!! :D
lukrécia

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Én 27-n megyek a BMC-be Konc Jánoshoz. Röviden a történetem volt 3 habituális vetélésem ( mind a 3-m alkalommal 8 hetesen meghalt a baba), majd műszeres befejezés volt a vége. Az utolsó vetélésem augusztusba volt. Ujra elkezdtem orvost keresni hátha valaki komolyan veszi végre és nem azt mondja 2-3 vetélés belefér egy nő életébe. Találtem egy jó orvost aki elküldött minden féle vizsgálatra. A genetikán kiderült, hogy van egy kis kromoszóma eltérés nálam. A 13-s kromoszómához hozzá van tapadva a 14-s egyik fele. Nagyon valószínű, hogy ez volt az oka a vetéléseknek. Ezért lesz lombik. Beültetés előtt ki kell választani az egészséges embriókat, az arány elég rosz 15-ből jó ha lesz 2-ő életképes embrió.Hát erről szeretnék kérdezni, mi hogyan zajlik itt a BMC-be miért kell fizetni és kb. mennyit. Ha van valaki aki ilyesmi problémával küzd szívesen meghalgatom mit mondtak neki.
nikó

Brigi, köszi! Pár hónap és majd te fogsz csodálkozni a szépséges ikres-pocakodon. :lol: :lol:

Szia Nikó! Jönnek a lányok, és segítenek neked. A költségekről tudok annyit mondani, hogy a beavatkozások ingyenesek, a gyógyszerekért kell fizetni, ill. az esetlegesen lefagyasztott emriók tárolásáért. A BMC-ben jó kezekben leszel. Sok sikert!

Kép
Kép
share

numato,

BMC. Tudom, hogy van várakozó lista, de mivel 3 hó kihagyás amúgy is kell, kérünk időpontot valamikor március-áprilisra.

( remélem, addig - és utána se- nem dobják be, hogy 2 lombikra csökken a "keret". )
mukucs

Sziasztok!

Egy fontos kérdés, tegnap este (családi okokból), rengeteget bőgtem, szinte már hisztirohamom volt. Mondjátok meg őszintén, ez nagyon lerontja az esélyeimet a megtapadást illetően???
eléggé megijedtem,mára már a hasfájásom is elmúlt,aminek (elvileg)ugye örülnöm kellene :oops: :roll: :oops: :cry:

Gabicsibe, aranyos vagy, hogy bíztatsz, köszi, én is gondoltam az Utro-ra,de hála, most már kicsit jobban vagyok, sőt...

Lukrécia, köszönöm a megnyugtatást,mára jobb a helyzet.Mielőbbi felépülést kívánok neked, és sok sok jókedvet :lol: :lol:

Mukucs, 3 fajta protokollon lehetsz,orvos dönti el,ha lombikozol. Short,antagonista,és long. Nekünk az utolsó volt, így a hormonok kb. 140-150 ezer forintba kerültek, úgyhogy nem olcsó, de tudod, mindent a babóért :wink: a várakozás inkább az őrjítő, a sok sok bejárás,és sorbanállás,de találsz kedves lányokat, és tökjó ismeretségeket köthetsz, csak a rémsztori mesélőket kerüld el, nincsenek jóhatással az emberre.Sok sikert nektek!!! :wink:

numato
numato

Sziasztok!
Férjem túl van a biopszián!!!! Nagyon ügyes volt. Állítólag a plafonon lévő tükörből vagy lámpából végignézte az egészet. Estére lesz részleges eredmény. Szoríííítsatok!!!

Gica, biopsziát azért csináltak nálunk, mert a férjemnek egyáltalán nem volt spermája. Ilyenkor kimetszenek egy darabot a heréből vagy mellékheréből és a biológus megnézi, hogy így van-e sperma. Ha van, akkor lefagyasztják és jöhet a lombik.
süni76

Sziasztok!

Numato,köszike és nagyon drukkolok nektek!+++++++++++++++++

Meg persze a többieknek is küldöm a babatapikat,legyen újra babaeső++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Süni,szorítunk,biztos minden okés lesz!

Üdv, az újaknak! :lol: :lol: :lol:

További szép napot!
taptau

Numato,most csak a babára gondolj,ne is halld meg a rossz dolgokat,most Ti vagytok fontosak! :lol: :lol: :lol:
taptau

Sziasztok!

Ma voltunk ultrahangon és minden ok :lol:
24mm a kis drágám és gyönyörü!!!
Kép
Istenem annyira boldog vagyok.
Zeke doki azt mondta hogy mehetek védönöhöz és a saját
nögyogyászomhoz.
bibike27

Láááányoook!!!!
Sikerült!!! Találtak szépségeket és le is fagyasztották őket :D :D
Mehet a lombik januártól!!! Annyira örülök :D

Puszi mindenkinek és köszi a drukkokat!!!!
süni76

Jaj csak most lett módom bekukkantani,
HIHETELENEK VAGYTOK CSAJOK!!!!!! :D :D
Ennyi jó hírt!

Bibike!

Teljes szívemből gratula!!!!!Éljen,éljen,visszaadtad a reményt!!!! :D :D :D :D :D Nagyon vigyázz magadra-magatokra! :D

Süni!

Hát mit mondjak,az urad egy HŐS!!!!Olyan jó,hogy már ennyi lehetőség van,hogy megoldódjanak a problémák!Nem is fájt neki?Olyan ügyes... :D :D :D

Numato,

Ne hagyd magad,bár az a baj,hogy (legalábbis én így voltam vele)ilyenkor amikor tudod,hogy nyugodtnak kéne lenni,mindenen sokkal jobban felidegesíti magát az ember,nem?
Az egyik barátnőmnek az első 3 hónap rémálom volt,válás a férjétől,nagy balhék,a baba pedig csendben fejlődgetett.
Azért jót biztos nem tesz,ugyhogy NYUGI,jó?
lukrécia

Sziasztok lányok, itt Vicuska!

Süni, hú, ez szuper, szívből örülök neki!

Bibike, a fennti mondatom Rád is érvényes! :lol:

Nikó, a vizsgálatok és a beavatkozások ingyenesek, a fagyasztás is az volt. A gyógyikért kell fizetni elég sokat. Nekem rövid protokolom volt, ha jól számolom, olyan 110 ezer Ft. volt.

Numato, mindíg ilyenkor történik az emberrel valami..remélem azóta megnyugodtál.

Nekem nagyon feszül alul a pocim! Szét akar robbani. Olyan furi "mindjárt megjön" érzés. Félek csak az Utro tartja vissza...

Lukrécia, nagyon sok puszit küldök Neked!!!
aranyosné

Nikó

írok privát üzit neked
lukrécia

Vicuska-drága!

A "mindjárt megjön érzésről " csak annyit,hogy miután Zeke doki közölte,hogy 104 a HCG-m,az első kérdésem az volt,miért van ez a mindjárt megjön érzés????
És csak a kis lakó rendezkedett,fészkelte magának a vackot.Azt mondta,ez tök természetes.
Ugyhogy nem akarlak itt hiú ábrándokba kergetni,de ez még semmit nem jelent,hogy ezt érzed.Ne aggódj Drágám,ezen biztosan ne! :D :D :D
NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!!
lukrécia

Magyar találmány segít a meddő nőkön
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=74&cid=23217

A HVG-s cikket is olvastam, de az sajna nincs fenn a neten, pedig az tán még érdekesebb volt.

Arról szólt, hogy nem is 3, hanem 2-re csökkentik a TB-támogatott lombikprogramok számát...

Ja, és egy kezelés - gyógyszer nélkül - 305 ezer forint :-/
gombahölgy

Szia Gombahölgy!

Ez a gynevac,már páran túl vagyunk rajta....
Sajna október óta megint nem lehet kapni,de amint megint bejön,szerintem érdemes beadatni....
lukrécia

Süni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye megmondtam, hogy sikerülni fog!!!????
Akkor mostantól már neked drukkolok januárra! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Süni!! :D

Ügyes volt a párod!!De Jóóóó!!Pihenjen most sokat, és készüljetek a lombikra!! :lol:

Brigi
brigii

www.lombikbaba.hu

ezen az oldalon főcímként szerepel a HVG-s cikk, ha valakit érdekel

Puszi!

J.
jucicuki

Sziasztok lányok,

Milyen szuper híreket olvasok? :D

Süni,
Gratulálok a kiskatonákhoz! Nagyon ügyi és hős a férjecskéd! :D Főzzél neki érte valami nagggyon fincsit :D

Numato,
Köszi, mi megvagyunk! Hányinger úgy néz ki múlóban, de már nem merem elkiabálni, mert múltkor is ez volt és visszatért :shock: :D
Haspuffadás: drágám, mérd a pocid átmérőjét. Ha jó pár cm a különbség (nekem 7-10 is volt…) irány a BMC! A nehézlégzés is lehet a túlstimu tünete. Rengeteget igyál, de tényleg. Napi 3-4 litert. Amúgy ez nem jó neked, mert besűrűsödhet a véred (ezért is kell a rengeteg folyadék), ami nagyon veszélyes, de jó a babónak, mert kezdvez neki bent minden ilyenkor :D És ha sikerül (és miért ne sikerülne :D), ez fokozódni fog. Nem akarlak feleslegesen rémísztgetni, de inkább legyél erre is felkészülve, de azért ne beszéld be magadnak :D Megy a babatapi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Amúgy meg a sírástól nem lesz baja a kis bébinek! Ja és én napi 0,5 dl vörösbort ittam… ha gondolod :D

Brigii,
Babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Fehérje: nagyon sok van még a húsban is, természetesen a tejtermékekben: sajt!

Bibike,
Csodás az UH kép! :D Vonalzód mikor lesz? :D Sosem tudom, hogy hányadik hétben is jársz :D
Babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vicuska,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! De aranyosak vagytok, olyan jól esik!!! :D
Bocs, hogy az elmúlt napokban leginkább a magam problémáival voltam elfoglalva. Természetesen veletek együtt örülök és szomorkodom. Inkább az előbbit szeretném... :)
Férjem a mai éjszakát bent tölti, holnap jöhet haza. Végig hősiesen bírta. Állítólag végignézte az egészet a műtőasztal feletti lámpából :) Kapott jócskán fájdalomcsillapítót és a délutáni viziten közölték vele a jóhírt.

nviki, ilyenkor mi a következő lépés? Hívjam fel a BMC-t és kérjek a Szűcs dokihoz időpontot??? Te hogy vagy???
süni76

Süni :lol: , persze most el kéne menni konzultációra ahhoz a dokihoz akit választottatok. Ő elfogja mondani, hogy mikor kell menned vérvételre ahol a hormonszintedet fogják nézegetni. /asszem a mensi 3. és 21.napján/. Vagy ez már volt neked? Az eredményeid alapján határozza meg a doki, hogy milyen típusú szurikat és mennyit fogsz kapni stimu alatt, és így tovább, de ezt itt a lányok már pontosabban fogják tudni mint én.
Asszem' már ezt a nem túl kedvelt részét igyekeztem gyorsan
elfelejteni. :D
Ha esetleg van konkrét kérdésed szíves válaszolok, ha tudok. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi!!
Igen, ezeken a vérvételeken már túl vagyok. Megvolt ebben a ciklusban a 3., 20. és a 24. napon.
Akkor hívom őket valamelyik nap.
süni76

Süni,nagyon ügyi férjed van,gratula nektek!

Bibike,csodaszép az uh fotó!

Egy kis ráadás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt!
taptau

Süni!

Köszi a tájékoztatást a biopsziáról és gratulálok ahhoz, hogy szépen sikerült is.
Nekünk is majdnem sor került rá, mert a párom kis csatornáinak nagy része el van záródva és alig jut élő katonácska a szabadba, de úgy tűnik a lombikhoz az a pár darab elég lesz. Remélem egészségesek lesznek, amikor odakerülünk.

A vérvételeken kívül HSG-n(petevezeték-átjárhatósági vizsgálat) nem kellett részt venned? Lehet, hogy még ezt megteszik.(ezt a ciklus 11. napjáig csinálják). Ha viszont már túl vagy rajta, vagy nincs szükség rá, jöhet a lombik!!!
Gica
gica1

Lukrécia,

írtam Neked privit.

Pussz.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Válaszoltam.... :oops: :P
lukrécia

Gica, nekem 2 éve már megcsinálták, így Szűcs doki azt mondta, nem lesz rá szükség most.
süni76

Sziasztok lányok!

Süni
Ezek nagyon jó hírek!Nagyon örülök neki!!

Bibike
Csodás élményben van részed!Nem csoda,hogy ennyire boldog vagy! :lol:
gabicsibe

Sziasztok Lanyok

Suni gratulalok, nagyon orulok! Kivanom hogy csak ilyen pozitiv hirekkel szolgaljal az elkovetkezo honapokban.

Bibike, neked is gratula, pihizzel sokat. Jo a foto is :-)

Lukrecia hogy vagy? Nincsenek mar gorcsok?

Vicuska en mind a ket alkalommal azt erezetem, hogy meg fog jonni, ugyhogy emiatt ne izgulj. Szoritok ezerrel.

Udv a tobbieknek is.
sviszter

Szép jó estét mindenkinek!

Lányok, köszönöm mindenkinek a megnyugtató drukkokat, és a babatapikat :lol:

Süni, párod egy hős, ügyes volt, és most már minden felgyorsul, majd meglátod, szorítok nektek.

Lukrécia, hogy vagy? Köszönöm a bíztatást, nem szeretnék többet idegeskedni...Remélem nálad minden oké :lol:

Bibike, nagyon szép a fotó, megható...vigyázz magatokra.+++++

Vicuska, hogy vagy? még mindig feszül a pocid?küldök sok sok babatapit++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci, köszönöm a kedves szavakat,jól esett. Ma már ittam is egy pici vörösbort, hátha :lol: ezt a 3 napot csak kibírom valahogyan nagy nehezen, baromi idegörlő, mert nem tudom mit kéne éreznem,bár lekötöm magam.Már nem puffadok szinte egyáltalán, viszont a 3-4 litert nem igazán tudom tartani, de majd igyekszem pótolni ezt is... :oops:
Nem érzek semmit, csak a mellem fáj nagyon, már a mindjárt megjön érzés is elmúlt, hogy ez rossz vagy jó, fogalmam nincs...de nem merem beleélni magam :roll: azért drukkoljatok továbbra is. :wink:

Szép estét mindenkinek

numato
numato

Lucia,

írtam én is megint :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

bocsi, hogy külön már senkinek, de:

Numato,
nagyon örülök, hogy jobban vagy! Azt a 3 napot pedig már nyugiban tessék eltölteni. Nagyon-nagyon drukkolok Neked (is).

Akinek kell mennek a tapik és növesztők:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

:wink:

Numato,Sviszter

Aranyosak vagytok,jól esik az érdeklődésetek.
Köszönöm,már egyre jobban vagyok,testileg már abszolút minden ok és már lelkileg is sokkal-sokkal jobb. :D Nem lesz itt gond! :D

Sok-sok drukk megy mindenkinek és tapi :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kitartás csajok,mindjárt jön a sok-sok eredményhírdetés,már csak pár nap!!!!!!!!
lukrécia

lányok,

Márciusra kaptam időpontot.

Melyik dokit javasoljátok ( egyáltalán választható-e ), kb milyen várakozási idők vannak, hallottam 1-2 óra alkalmanként, nem gond, csak akkor memorizálom.

köszi.
mukucs

Mukucs :)

Első megbeszélés nekünk 2,5 óra várakozás után történt, a reggeli vérvételek is izgi-k lesznek, de mutatom az eredményt!!!

:)

Wiegandt doki!!! :)

Kép
mot

Sziasztok!!

Ismertek azon a két telefonszámon kívül másikat???? 2 napja nem érem őket utol :( Vagy foglal, vagy nem veszik fel. Pedig szeretném megkérdezni, mikor folytathatjuk.

Pussz mindenkinek
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?