Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de előtte muszáj írnom, mert látom Hajni, hogy visszament a hőd :D :D :D Látod, aggodalomra semmi ok, sőt... :D :D :D Húdeklasssszzz!!!! Nagyon drukkolok!!!! +++++
szerika

Hajni: valóban jóképű a fiad! De itt a lányok már minden dícséretet elmondtak róla én már csak ismételni tudnám őket :D

Fioona: és már bizti, hogy a férjed nem lesz otthon? nem tudna valakivel cserélni? legalább az egyik napot? mert ez így elég kemény és durva. Remélem, hogy azért legalább egy napot otthon tud veletek lenni.
szerika

szerike:
köszi, de ma is mensisisen fájok, már 3 napja folyton...
Nem tudommitől lehet?? Eddig mensi előtt max fél nappal kezdődött...
Jaj, olyan jó lenne pénteken v. szombaton egy II. teszt:)
Vendég

Hajni, most nem gondolunk semmire, aztán... de jó lenne! :D

Kép

Kép
nán-dorka

kidolgoztam magam,legalábbis délelőtre.
még a karácsonyi lapok is postázásra kész vannak.jó korán keltem most aztán tudnék aludni.

Bridzsi

Kép
esztora

Hello Csajszik!

Hajni,en ezerrel kuldom a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenesetre a mensis fajdalom amikro baabs lettem nekem is elobb kezdodott...es meg uatan is ereztem sokaig.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajan most dolgoznom kell megint,nem tudok maradni,pedig meg irtam volna :(
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Hajni, nekem is mensisen fájt a pocakom... :-) ++++++++++++++

Jajj, Lányok, úgy sajnálom, hogy el vagytok kenődve :-( Átérzem, sajnálom :-( de biztosan hamarosan siker koronázza az akciókat!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki kezdjen hőmérőzni, úgy látom ez szerencsét hoz :-)

Tűkön ülök már az UH miatt. Peeeeeeeersze, hogy küldök képet! Mihelyst be tudom szkennelni (ugyibár az a cégnél van). de megoldom!

Szorítsatok, hogy megtudjuk a nemét, mert Apjuk állandóan lányoz minket, nem akarok tényleg maradandó problémákat emiatt a gyereknek ;-)

Örülök, hogy mindeki jobban van már!
Nekem is gyakran fáj a fejem, ezeddig egyszer vettem be egy fél algot, mert nem bírtam.
Én is cola-párti vagyok ezen a téren (a koffein segít).

no puszmák!

KépKép
KépKép
ragota

na végre nincs kb 1 és 1/2 cm lenővés a fejemen!
még R családjának is megrendeltem a karácsonyi ajándékot.
ne értsétek félre de kiváncsi vagyok mi mit kapunk és gondolhatjátok hogy nem az árra gondoltam...
nem tudom hogy ahol ekkora a család miért nem beszélik meg hogy csak a gyerekek kapjanak ajándékot.kicsit ciki lesz ha mi ajándékozunk és nem kapunk semmit.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok.

Szerika, nagyon aranyos vagy, hogy átérzed a bánatom. Holnap megy éjszakára apa, remélem már mondanak végre valami biztosat. Elcserélni nem tudja, mert ígyis 3-an írattak be szabít, és csak ketten mehetnek el. :shock: Az a 3 ember is már veszekszik. Mondjuk megértem őket! Mindenki fiatal, 2-3 kivétellel pici gyerekekkel. Azért még reménykedem, de próbálom felkészíteni magam a rosszra is.

Hajni nekem is tetszik a görbéd. Napról-napra jobban. :P

Vivi, én teljesen megértem az érzéseidet. Azt szeretem bennetek a legjobban, hogy őszintén leírjátok az érzéseitek, még akkor is, ha van esély arra, hogy valaki megbotránkozik rajta. Na, de az nem én leszek! :lol: Meg ahogy a többieket megismertem, ők sem!
Nem kell csoda a babához hidd el. Csak azért tűnik így, mert még nem történt meg. Mikor már ben lesz a pocidban, az lesz a legegyértelműbbb dolog.

Arwen tessék lazítani! Most még téged is hiányoljunk Porsika, és Meri mellett!? :( :D

Ágota holnap akkor drukk-drukk nektek! Még az is lehet, hogy megérzi a párod a babóka nemét! :wink: Tudnak ilyeneket produkálni. :lol:

Esztora ügyes vagy!
Bizony lehetnek kínos pillanatok karácsonykor. De hát a felnőttek biztos megértik!
Megyek pihizni pancsiig. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nem nagyon voltam itthon, ha meg igen nem volt időm netezni.

Látom nagyjából mindenki jól van, gratula a szülinaposoknak!

Vivi! Nekem is néha van olyan érzésem, hogy mindenkinek sikerül, már jó lenne, ha nekem is sikerülne. Kollegámmal kb 3 hete beszélgettünk, hogy a barátnőjével majd szeretnének babát, de még kicsit várnak vele, erre most kiderült, hogy 6 hetes terhes a lány. Több ilyen is előfordult mostanában körülöttem, de tudok ellenkezőt is, az egyik barátnőmék már nem is tudom mióta, kb 3-4 éve próbálkoznak, de nem jött még össze nekik.

Nem baj, hamarosan mi is babásodunk!!!!!!!!!

Megbeszéltük a párommal, hogy áprilisban összeházasodunk. Én már régóta szerettem volna, de ő nem tudni miért, talán fél a kötöttségtől, de még nem akarta. Aztán mondtam neki, hogy szeretném felvenni a nevét, mert a baba és az én szempontomból is jó lenne, de közölte, hogy addig, amíg nem kéri meg a kezemet, addig mit akarok a házassággal. Most ott tartunk, hogy megfűztem, hogy áprilisban házasodjunk, májusban államvizsga, akkor arra koncentrálnék, ezért inkább előtte. Az asztorológus is azt mondta, hogy április lenne jobb. Mondtam a páromnak, hogy még idén jelentkezzünk be, mert szerintem áprilisra már most foglalják a helyet, legyen inkább előre meg nekünk is. Már csak valahogy meg kell fűznöm, hogy hamarosan menjünk el bejelentkezni.
Gondolkodtam azon is, hogy felveszem a nevét, de az meg hülyén néz ki, ha utána lenne az esküvő, és ugyanaz a lánykori nevem vezetékneve, mint a páromé. Ha valakinél eredetileg is így van az más, de így elég hülyén jönne ki.

Na jó sokat írtam, ahhoz képest, hogy azt sem tudtam, hogy mit is írjak.

Kép
nikóska

[quote="nikóska"]S írta:nikóskaziasztok!

Nem vesztem el, csak nem nagyon voltam itthon, ha meg igen nem volt időm netezni.

Látom nagyjából mindenki jól van, gratula a szülinaposoknak!

Vivi! Nekem is néha van olyan érzésem, hogy mindenkinek sikerül, már jó lenne, ha nekem is sikerülne. Kollegámmal kb 3 hete beszélgettünk, hogy a barátnőjével majd szeretnének babát, de még kicsit várnak vele, erre most kiderült, hogy 6 hetes terhes a lány. Több ilyen is előfordult mostanában körülöttem, de tudok ellenkezőt is, az egyik barátnőmék már nem is tudom mióta, kb 3-4 éve próbálkoznak, de nem jött még össze nekik.

Nem baj, hamarosan mi is babásodunk!!!!!!!!!

Megbeszéltük a párommal, hogy áprilisban összeházasodunk. Én már régóta szerettem volna, de ő nem tudni miért, talán fél a kötöttségtől, de még nem akarta. Aztán mondtam neki, hogy szeretném felvenni a nevét, mert a baba és az én szempontomból is jó lenne, de közölte, hogy addig, amíg nem kéri meg a kezemet, addig mit akarok a házassággal. Most ott tartunk, hogy megfűztem, hogy áprilisban házasodjunk, májusban államvizsga, akkor arra koncentrálnék, ezért inkább előtte. Az asztorológus is azt mondta, hogy április lenne jobb. Mondtam a páromnak, hogy még idén jelentkezzünk be, mert szerintem áprilisra már most foglalják a helyet, legyen inkább előre meg nekünk is. Már csak valahogy meg kell fűznöm, hogy hamarosan menjünk el bejelentkezni.
Gondolkodtam azon is, hogy felveszem a nevét, de az meg hülyén néz ki, ha utána lenne az esküvő, és ugyanaz a lánykori nevem vezetékneve, mint a páromé. Ha valakinél eredetileg is így van az más, de így elég hülyén jönne ki.

Na jó sokat írtam, ahhoz képest, hogy azt sem tudtam, hogy mit is írjak.

Nem tudok elszakadni tölletek! :D
Nikóska, én is gondoltam már, hogy megváltoztatom a nevem a pároméra! :mrgreen: Tök jó lenne. Csak az anyagi vonzata tart vissza.

KépKép
KépKép
fioona

Helló Lányok.

Vivi írtam privit. Kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi. :oops: :lol:

Én is hasonló érzésekkel küzdök mint nikóska és vivi. Valamilyen szempontból ez számomra megnyugtató hogy mások is éreznek igy mert kezdtem azt gondolni hogy rossz ember vagyok ez miatt.

Ugyanis egyre jobban irigyelem azokat az emberkéket akiknek megadatott az az öröm és csoda hogy gyermeke lehet.
Persze csak jó értelemben vagyok irigy. És kezdem azt észrevenni magamon hogy olyan mintha mindenhol csak pici babákat látnék.
Ráadásul a környezetemben is elég sok picur van. Hát így nehéz. na de ez van.

Pusza mindenkinek.
Ugye az irigység miatt nem vagyok rossz ember???
csipcsab

én tuti felveszem R. nevét ha házasság lesz!viszont képzeljétek én egész idáig esküvőt akartam ezerrel,most viszont nem szeretném!
nem az esküvővel van bajom hanem azzal hogy nem lehet olyan amilyet szeretnék.akkor inkább várjunk még.
Marietta nem vagy rossz ember, de hidd el ezzel mindenki igy van.
talán kicsit jobban figyelsz a babákra ezért tűnik úgy hogy az összes szembe jön veled.mindig ami foglalkoztat azzal találkozol folyton lehet bármi a téma.
köszi Fioona.nagyon kiváncsi leszek hogy alakul majd az ünnep.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

Hajni, ígéretes, drukkolok Neked nagyon!!!!!!!!!!!!! Az enyémen semmi érdekes, 3 napja nem mozdul. Ez vajon jó vagy rossz jel???? Mikor tesztelsz? Olyan jó lenne végre már egy zebra :) :)

Marietta, nem vagy rossz ember, én is egyre inkább küzdök ezzel az érzéssel,ha kismamát vagy babát látok. Ez sajnos természetes, de hidd el, előbb-utóbb mindannyiónknak sikerül!! Addig meg türelem.

Vivi, mostanában én is úgy érzem, hogy mindenkinek egyből sikerül az ismerőseim között. De ez biztosan nem így van, csak akinek nem, az kevesebbet beszél róla, mint akinek igen.

A múltkor együtt vacsiztunk két baráti párral, az egyik lány nemsoká szülni fog, a másik most tudta meg, hogy babát vár. Én is tiszta depis voltam utána, pedig nem vagyok irigy rájuk, sőt nagyon örülök nekik, és mégis :( .

Szép estét mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

Kép

Hát íme a mai helyzet :)

Kép
vickybabe

szerintetek mit jelent, hogy van, ahol üres kör van és van, amelyik tele?

Kép
vickybabe

Csajszik:
köszönöm a bíztatást. :)
Pénteken mindenre fény derül. :wink:

Marietta:
természetesek az érzéseid, én is átmentem hasonlókon. Most már kicsit jobb. :)

Vicky:
Tuti a görbéd:)
Sztem az üres karika azt jelenti, h beírtad az időpt mikormérted és fél óra eltérssel mint máskor szoktad:)
Mintha ezt olvastam volna...
Sztem jó a görbéd:)
Én szombaton tesztelek, najó lehet pénteken. :)

Név:
én né-ként vettem fel, de nem használom. :roll:

Nikoska:
esküvőhöz gratula. :lol:

Ragota:
drukk az uh-hoz.
Vendég

Vicky:
Te mikor tesztelsz???
Vendég

sziasztok,

Hajni, köszi! Nagyon drukkolok szombaton (pénteken is) :)

Én megvárom a jövő hét elejét, azt hiszem. Csak már megint elkövettem azt a hibát, hogy van itthon 1 teszt. De igyekszem kibírni, ameddig tudom:)

Név: én nem vettem fel egyáltalán a férjem nevét. Ma már lehet,hogy felvenném. Ha lesz baba, lehet megváltoztatom majd. Az ő nevével jobban tetszik a keresztnevem.

Szép napot!
V.

Kép
vickybabe

Vicky:
drukkkkkk Neked is.

Mai görbe:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Fiona, Nikóska, Vicky: köszi Nektek a biztató, és nyugtató szavakat. Tudom, egyszer eljön az én időm is, de egyre türelmetlenebbül várom.

Én felvettem a férjem nevét, -né-ként. Szerettem volna vezetéknevet váltani, de Zs. kérése az volt, hogy látszódjon a nevemből, hogy férjnél vagyok, és az ő felesége vagyok. Szóval maradt a régi név is.

Fio: sajnálom, hogy csonkán telnek az ünnepek. Nekem az volt szörnyű, amikor már együtt voltam a párommal, de mindketten szülőknél laktunk, és szenteste csak beugrott az ajándékkal, és ment haza. Gondolom, hosszúak lesznek a napok. Szegénykém.

Csipcsap: nem vagy rossz ember az érzéseid miatt, legalábbis bízom benne, mert akkor sokan vagyunk rosszak Veled együtt.
vivi79

Sziasztok!

Hajni: gyönyörű ez a görbe :D :D :D és nagyon-nagyon bíztató :D :D
Nekem is mensisen fájt ám a hasam, sőt, talán még jobban görcsölt, mint szokott napokig (!), ezért se akartam tesztelni, mert biztos voltam benne, hogy megjön, aztán amikor már eltelt 5 nap és semmi, na akkor mertem csak tesztelni. Jaj nagyon drukkolok ++++++++++++++

Vicky: a te görbéd is szupi, eddig nagyon szépen alakul. Az üres karika azt jelenti, hogy nem ugyanabban az időben mérted a hőd, mint ahogy szoktad, ez kábé fél-egy órás eltérés is lehet. Ha tudod mérd mindig ugyanabban az időben, mert így a görbe csalóka lehet.

Ragota: várjuk az uh képet. És szorítunk, hogy megmutassa magát!

Nikoska: nagy élmény lesz az esküvő, ne hagyjátok ki. :)

Csajszik (akik még nem kismamik)! Teljesen normális érzésekkel küzködtök és ettől nem vagytok rosszak, eszetekbe se jusson erre gondolni! Csak már nagyon szeretnétek Ti is babát és természetes, hogy ilyenkor rossz érzés, ha másnak sikerül. Nemsokára mindenkinek lesz babája, türelem.
szerika

Sziasztok Csajok!
Csak gyorsan el akartam mondani: tegnap este és ma reggel is teszteltem egy szép kis zebrincset!!!!!

Nem nagyon merem elhinni, plussz most be is paráztam, mert ma reggelre elkeztem picit barnázni, és a hasam is jobban fáj....remélem nincs semmi gond

Holnap megyek uh-ra, szorítsatok!

Ja, és ezentúl önvédelmi okokból csak este jövök, mert a főnököm néha megnézi, milyen oldalakat látogatunk....
puszik

porsika

Sziasztok!

Sajna én is el vagyok havazva, így csak olvasgatlak Titeket, de Porsi üzenetére nem tudok nem reagálni!

Porsikám,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Állati boldog vagyok, úgy örülök, mintha én teszteltem volna!
Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen ++++++++++++++

és írj az UH után.

Lányok elkezdődött a zebraeső :)

Kép
bodzi

Porsika:
Hatalmas Gratula.

Önvédelemre:
előző helyen nekem is így volt, azt én rájöttem a tutira:)
Szval van egy olyan menüpont, h előzmények, ott miután kiléptél az oldalról katt és megkeresed az eltüntetni kívánt oldalt, jobb egérgomb és törlés. :wink:
Vendég

Porsika: GRATU! GRATU! GRATUUUUUUUUU! nagyon örülök, nagyon-nagyon :D :D :D :D :D Az az igazság, hogy én sejtettem. Nézd csak mit írtam neked legutóbb (emlékszel?):
[quote]& írta:quot;Porsika: de jó, hogy jelentkeztél. Most akkor megjött, vagy nem jött? Vagy inkább nem írsz semmit róla és egyelőre titok?... mint Meri a múltkor, ő is titkolózott. Na nem baj, én nagyon szorítok, amíg nem jön meg, van remény! Sok pozitívat küldök, jó? ++++++++++++ "

Te kis huncut, te sem hagytad, hogy szétizguljuk magunkat érted, de engem nem lehet ám becsapni! :wink:

Minden jót, továbbra is mennek a drukkok, majd számolj be mi volt a dokinál, remélem minden rendben lesz!

Hurrá jönnek itt a bébik! :D
szerika

Porsika még:
a vonalzót tessék javítani. :)
barnázás: legtöbbször progihiány, hívd fel a dokid és lehet kapsz rá Duphastont, attól elmúlik.
Uh-hoz millió drukkkkkkkk.
Vendég

Na csajok, mivel úgy volt, h megvárom múlt hóban Porsikát és együtt babásodunk, remélem tényleg így lesz. :))
Vendég

Hajni!
Neked is ++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kép
bodzi

Porsika elsírtam magam, annyira örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Ez a kép olyan "Porsikás", ezzel szeretnék gratulálni neked!!!!!!!

Hajni neked meg gyönyörű a görbéd, csodás lenne, ha tényleg egyszerre babásodnátok!

Nem csak az igazgalmas nekem, ki mikor babásodik, ha nem, hogy milyen "párok" alakulnak ki! Remélem azért még többen is befértek ebben a hónapban! :wink:
Na jól indult a napom, megyünk is karácsonyfát venni!

KépKép
KépKép
fioona

Szerika, te boszorkány vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Sztem sokan fogják igénybevenni a szolgáltatásaidat ezután!

KépKép
KépKép
fioona

Porsika!
Csatlakozom a többiekhez. Nagy-nagy gratula! Várjuk az UH eredményeket.

Hajni!
Neked pedig nagyon szorítok, hogy társulhass Porsikához!
vivi79

Fioona: Beletrafáltál! Elvégre szegedi vagyok és ugye a szegedi boszorkányok híresek :) Csak el ne égessetek!!! 8)
szerika

Sziasztok, még mindig kínlódok a betegséggel, igy nem nagyon tudok jönni.

PORSIKA NAGYON NAGY GRATULA :lol:

Kép
Kép
adrienna

Na, jöttem vallani. :oops:
Csináltam tesztet. - . :(
Eddig bírtam, de lesz ez még így se. :wink:

Mértem hőt, tegnapelőtt napközben 37.1, tegnap 37.3, most 37.6
sztetek ez jó??
Vendég

Adrienn!
Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz. Remélem hamarosan eljön az az idő, amikor végre rosszullét nélkül örülni tudsz a babádnak. Nem szeretem a terhesség szót (ezért nem is írtam), azt hiszem az annak jó, aki nem igazán akarta a babát. Itt a fórumon inkább az áldott állapot a helyes kifejezés. Nem?
vivi79

Hajni!
Nem elkeseredni, tudod a teszt csak az elmaradt vérzés után mutat jó eredményt. Majd pénteken próbáld újra, bízom benne, hogy mást látsz majd.
Ne hagyd egyedül Porsit.
vivi79

Hajni sztem megint elhamarkodtad. :D Talán még emlékszel, nekem milyen halvány volt a teszt napján a 2. csík! Ne vonj le következtetést a babát illetően erről az eredfményedről.
A nappali hő szerintem nem mérvadó. Túl sok minden befolyásolja.

Vivi én se szeretem a terhes szót, nem is használom. Én a várandóság kifejezést szeretem/használom. A párom is ezt várja el. :lol: Látszik mennyire készülnél már a baba várásra. Nekem régebben nem fordult meg ilyesmi a fejembe! Remélem mihamarabb bekopogtata a gólya, vagy a zebra (na jó, a te esetedben inkább labor eredmény) hozzátok!

Adrienna gyógypuszik mennek neked. Most már nagy szükséged van rá. Miért húzodik el ennyire? Mivel kúrálod magad?

Szerika nekem nem kell bemutatni a környéket. :wink: Apukám Pusztamérgesen, és pedig Kiskunhalason születtem. (na jó, az már messzebb van, belátom)
Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, próbálok sok citromos teát inni, mézet enni, kamillával gözölni, fokhagymázni, narancsot és plussz C vitamint szedni. Igazából az a pokoli, hogy nem szabad orrcseppet használni és ettől mindig hordó fejem. Ráadásul ma a pocakom bal oldala lent eléggé szurkál, ezért ma próbálok sokat feküdni. :roll: A babóca jól van, mert nagy bulikat csap odabent reggel óta :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vivi, a fentiekből is látszik, hogy a pici jól van és ennek örülök is nagyon, csak én hordok hordót a nyakamon :roll:

Kép
Kép
adrienna

PORSIKA! Nagyon örülünk Neked és az Aprónak!!! Üdvözöljük őt ideát!

Nálunk a férjemnek volt nagyon fontos már az elsőnél, h ne terhességnek hívjuk a dolgot, nekem vhogy nem jutott eszembe ez, mert a terhesség szó is szép volt a jelentése miatt. :) De tökéletesen igaza volt, és azóta mindig várandósságnak mondom én is. Azt hiszem, a kiskönyvön is ez van, amit a védőnőtől kapunk.

Sztem sem rossz senki, ezek teljesen emberi érzések, nehogy még plusz lelkiismeretfurdalása legyen bárkinek! Hiszen semmi rosszat nem kívánsz senkinek, csak éppen azt a babucikát nagyon-nagyon magatoknak! És én is Nektek, akiknek még a megfelelő pillanatra várakozva kucorog a babája, h idejöhessen a mi világunkba. :)

Adrienna, jobbulást!

Kép

Kép
nán-dorka

Ha hordó alatt azt érted, h baromi náthás vagy, akkor egy tipp: nekem a gyerekorvos azt mondta, h bár furcsán hangzik, de valójában mindenkinek a legegészségesebb az lenne, ha nátha esetén orrszívót használna. Az orrfújásnál ui. mindenfelé, arc-homloküreg, fül, megy az anyag, az orrszívó viszont csak kifelé hozza a váladékot. Én bizony volt már, h használtam a fiam orrszívó porszívóját, mert mellesleg a belső női szerveinekt is eléggé terheli a köhögés és az orrfújás.
Ha más a hordó, bocs. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka, arra a nagy náthás hordóra gondolok, ami a nyakamon van és fejnek hívják :roll: Az orrszivó jó ötlet lehet, de még nincs nekünk ilyen. Gondoltam rá, hogy be kellene szerezni.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!!

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ DE JOOOOOOOOOOOO PORSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!Kicsordult a konnyem oromomben!!!!
Annyira orulok nektek!nem lesz semmi baj,hidd el!
En nagyon-nagyon gondolok rad tovabbra is,es megertem,hyog meg nem hiszed el az egeszet!El kell,hoyg teljen par het....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont csajok en ugy erzem,es eddig is ugy ereztem,hoyg ebben ahonapban TOBB Kismami is lesz!!!!

Hajni es Vicky a ti gorbeitek nagyon-nagyon jol neznek ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira drukkolok hogy csak na!!!

Sajnos ma nem tudtam jonni es mega lig olvastam vissza,ne haragudjatok,hyog nem reagalok mindekinek,pedig szeretnek,csak kepzeljetek ma volt eloszor az utodom "dolgozni"!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Iagzabol ma lettunk biztosaka dologban,mert tenylegs zimpi is,meg okos is meg ugyes is,es talpraesett!!!
Ugyhoyg most majd betanitasi idoszak lesz,de iagzan csak jan 2 tol jon,de azert olyan edes,es lelkes,hogy montda,hogy holnap is jonne,hogy segitsen amiben tud!!!!!!
Hat vannak ilyen emberek???????
ha nem zavar,o jonne......
Szoval en oda,meg vissza vagyok a notol!!!!!!! :lol:
nagyon remelem,hyog ez igy marad orokre!

Ugyhogy sajna kevesebbet fogok tudni jonni eheten,de tudjatok,en minidg jovok!!! :lol: :lol: :lol:
Nem usszatok meg!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Millio puszi,es tudnotok kell,hoyg nagyon gondolok am Ratok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++

Remelem,ha legkozelebb benezek,akkor is ilyen szuper hirre jovok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja es ma reggel volt a vedono nalunk,meg mindig nagyon edes,es szimpi!!!
Minden eletemre azt mondta kirayl! :wink:
Es holnap este pedig 12 hetes Uh,latom a manot!!
Drukkoljatok!!!!!!!!

Mindenkeppen jovok,amint tudok!!!!!

PUSZIIIIIIIIIIIIII

Kép

Kép
arwen07

Orrszívót érdemes beszerezni tényleg, a babához úgyis kell. Nem is egy drága mulatság. Mi talán 1000Ft-ért vettük anno.
Viszont végszükségben vannak homeopátiás orrsprayk is. Nagyon jók, és csak gyógynövény alapú összetevőkből állnak. Esetleg még azt próbálhatod. Mindenesetre örülök, hogy a babának nem okoz gondot!

Ti már megvettétek a fenyőfát? Én tegnap döbbentem rá, hogy jövőhét végén szenteste! :shock: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Köszönöm, Fioona, holnap megkérdezem a gyógyszertáras nénit, hogy van-e valami csodaszere. Egyelőre a tengervizes orrspray tartja bennem a lelket.

Fenyő, nos nekünk műfánk van :oops: arra gondoltunk, hogy jövőtől már lesz igazi a babóca/későbbiekben babócák miatt

Kép
Kép
adrienna

sziasztok!

hazaértem,hát voltak események rendesen.
Porsika gratulálok és szoritok holnap,jelentkezz hogy mi volt.jó újra zebráról hallani ha jól emlékszem enyém volt az utolsó.
elkezdtem orvost keresni még az ünnepek előtt be kéne jelentkeznem hogy az első héten tudjam intézni a labort stb...
egyenlőre semmi eredmény ez ügyben.holnap kérem el 1 doki számát aztán meglátjuk milyen lesz az első benyomásom.
Fioona még nincs fánk, de már 3 éve ugyanonnét vesszük csak időnk nincs elmenni érte.ezért mindig szép nagy ritka szép fám van.valahogy nem szeretem a zsúfolt ágú fákat, jobban lehet disziteni
a ritka szépeket. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

[quote="adrienna"]K írta:adriennaöszönöm, Fioona, holnap megkérdezem a gyógyszertáras nénit, hogy van-e valami csodaszere. Egyelőre a tengervizes orrspray tartja bennem a lelket.

Fenyő, nos nekünk műfánk van :oops: arra gondoltunk, hogy jövőtől már lesz igazi a babóca/későbbiekben babócák miatt

Tényleg a tengervizesről is jókat hallottam. De azt még nem próbáltam.
A műfenyőn már mi is gondolkodtunk, de nem igazán jó megoldás az se. Így meg lelkiismeret furdalásom van az igazi fa miatt! :roll:
Problémás vagyok kicsit. :lol:

Esztora én tömött párti vagyok!
Viszont eszembe jutott, hogy mennyivel jobb volt tavaly, amikor szánkóval mehettünk fát venni. Nagy hó volt. Most is szép lett volna. Kép De talán a karácsony fehér lesz. Ha szerencsénk van!

KépKép
KépKép
fioona

PORSIKAAAA!!!!!!!!!!!!!!!DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

A pozitív gondolkodás és persze a kitartó próbálkozás :) -meghozta az eredményét!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!! :D :D :D

Szerika, köszi!

Arwen, várjuk az UH képet!!!!!

Hajni, a teszt korai volt! Nem elkeseredni ám!!!!!!
A napközbeni hő mindig magasabb a reggelinél, szerintem azzal ne foglalkozz.

Kép
vickybabe

tengervizes orr spray nagyon jó,én a fő allergia szakértő is azt használom.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?