Sziasztok!
Zsombinak és Szandinak mielőbbi jobbulást, és persze a nagyfiúnak boldog és betegségtől-nem-nyűgös hófordulót kívánok!
Márti, egy barátnőm fecskendővel csempészte be a fia szájába ezeket a cseppeket. Ő sem volt hajlandó ennyi idős korában kinyitni a száját. De ha eteted, akkor a kiskanál ételre is rácsepegtetheted - azt talán megeszi úgy.
Samunak 6 hetesen volt gégegyulladása, de komolyabb gond nélkül és viszonylag gyorsan átvészeltük - szegényt úgy sajnáltam, amikor köhögött...
Mi akkor szereztük be a hidegpárásítót - azóta a fűtési szezonban gyakran bekapcsolom (panel, száraz levegő...)
Tegnap délután voltam bent az munkahelyemen, volt egy kis dolgom, és közben az asszisztenscsajok vigyáztak Samura. (Mivel összesen 45 percről volt szó, nem akartam ugrasztani sem apát, sem a nagynénit). Gyerköc szerencsére nagyon jó fej volt, mindenkit levett a lábáról, alig akarták visszaadni
Ez mindenesetre biztató a bölcsire nézve - már ha felveszik. Legkorábban januárban derül ki...
Barbi, szép nagy fiú Ádám is. Ő mekkorának is született? Írtad, hogy 3 hónap alatt 1 kg-ot hízott, ezek szerint ő az első félévben szedett magára jelentősebben
Julcsi, nem hiszem, h kicsik lennének a lánykáid. Illetve kicsik, de ez nem baj. A fiúk általában eleve nagyobbak, Samu meg még annál is nagyobb
Meg hát ő nem is ikerpár... Ha összeadod, akkor több mint 15 kg-ot tesz ki a két csajszi együtt, ezzel pedig
simán lenyomsz mindenkit
na jó, abbahgyom az agymenést.
Üdv,
É