Kriszti!
Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Bendegúzzal!!
Manka!
Meglestük és a másik oldalon is kint van egy kicsi csipke, úgyhogy 10 fogú, de az őrlők közül az egyiknek mondjuk a fele van kin, a másiknak meg csak egy kis hegye. Be is kencéztem neki, biztos jobban alszik legalább amíg hat a Dentinox.
Örülök hogy jobban van Jack, és jó az étvágya, meg a kedve! Majd megtanítja Bendegúzt focizni ugye???
Tünde!
Az egy lábas rugi, ha jól emlékszem 80as. Bendegúz úgy alszik, hogy egy rövidujjas body, rajta a lábas rugi, és rajta az a kis zöld csíkos lábfejnélküli pántos cucc, mert ő éjjel lerúgja magáról a takarót, egész éjjel vándorol. És mivel kicsiként sem aludt még soha hálózsákban, nem akartam hogy szenvedjen benne, mert furcsa hogy rátekeredik. Persze lehet hogy nem zavarná, de ez a többrétegű szerkó egyenlőre úgy tűnik bevált.
Mi huzigáljuk azért a kukit fürdéskor, vagy utána, de nem rendszeresen. Erről mindenki mást mond, nekünk az elején azt mondta a dokinéni, hogy mindig finoman mozgassuk meg neki, és majd szépen egyre jobban hátra lehet húzni. Hát valamennyire lehet is, de én tartok tőle, hogy nem tökéletes. Az a baj, hogy fogalmam sincs ebben az életkorban mi a normális (ezt nem tanítják
), és mindig elfelejtem megkérni a dokinénit hogy nézze meg, most is elmaradt mert annyira ordított Bendegúz már amikor meglátta a dokinőt, hogy igyekeztünk gyorsan túlesni mindenen.
Azt hiszem Bendegúz nem lesz igazi nagy csokifaló, megkínáltam tegnap egy kindertojás felével, és három darabka után nem kért többet, viszont mandarint meg igen. Már a múltkor sem kért túrórudit, de megevett vagy 10 szem szőlőt helyette. Aztán lehet hogy majd rákap az ízére. Mondjuk nem bánom a fogai miatt, csak azt gondoltam majd rárabol a csokira. Na, azért volt olyan is, hogy a Kindercsokiból megevett egy olyan kis rudat egyedül.
Na, megyek csinálok éjszakai itókát neki, hátha lesz ébredés. Bár jobb lenne, ha nem lenne.