Sziasztok!
Erika!
Remélem, nem bántottalak meg!!!
Geszti egyébként többnyire ilyen békés, de azért tud ám ördögfióka is lenni, mint minden eleven, energikus baba. Persze jó értelemben.
Elaludni nem nagyon szeret, de ha már sikerült, akkor alszik mint a bunda!
Bárány!
Az jutott eszembe, nem lehet hogy a dokid a könnyebbik végét akarja megfogni a dolognak, és ő már tudván tudja hogy ez nem élő terhesség, és arra vár hogy magától kilökődjön? Ne haragudj kérlek hogy ilyesmit írok, csak ez fordult meg a fejemben. Annak idején, amikor az első babánkat elvesztettük, délután derült ki hogy nem él, és még hazaküldött a doki azzal, hogy másnap reggel menjek vissza, mert még egy doki megnézi, és ha tuti nem él akkor délután megcsinálják a műtétet. Hát azt a lelkiállapotot nem kívánom senkinek, azt az estét, amikor hazamentem, a férjemről nem is beszéve, hogy ki volt borulva. Másnap reggel megerősítették hogy valóban nem él, és megint hazaküldtek!!! azzal, hogy majd délután menjek be és akkor befektetnek éjszakára, és másnap reggel lesz a műtét!!! Én hülye, meg kába fejjel kibőgött szemekkel csak jöttem-mentem mint egy robot, és hazamentem. Aztán délelőtt otthon rámjöttek a görcsök, és a wc-ben elvetéltem. Jaj bocs mindenkintől ez elég durva így leírva, de ez történt. A párom úgy rohant haza a munkahelyéről, és vitt be a kórházba ahol a dokim bent se volt, az ügyeletes vizsgált meg, szerencsére a vezető főorvos volt éppen az ügyeletes, azonnal hívta a dokimat, miután elmondtam neki mindent hogy tegnap óta húzódik a dolog, és úgy lecseszte a telefonban, hogy szerintem izzott a vezeték végig egyik kagylótól a másikig. Jött is rohamléptekben az én link dokim, megcsinálta a műtétet, még aznap hazamentem, és egy rohadt buznyákot sem adtam neki (miért is kellett volna?). Aztán nagy ívben otthagytam és nem is mentem vissza hozzá, kerestem másik dokit, szerencsére sikerült.
Na csak azért írtam ezt le, mert vannak sajnos iszonyú linkóci dokik, vagyis inkább felelőtlennek mondanám. Egy ilyen dolog amúgy is borzalmas lelkileg, és akkor még küldözgetik az embert ide-oda, meg várakoztatják! Felháborító!!!
Remélem, hamarosan és viszonylag könnyen (?) megoldódik a helyzeted.
Noémi!
Jaj szegény, hát én is totál kilennék ha a párom elutazna. Miért is megy Spanyolországba? Bocs ha már írtad, nem emlékszem. Mennyi időre? És pont kari előtt?...
Jó éjt mindenkinek!