Új privát üzeneted érkezett!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a német hőgörbe is rajzol majd be vonalat??
klarissza32

Klarissza!
Szerintem a német színes sávokat húz függőlegesen!
Nézd meg Zöldiét!!!
sonjus

Várjatok nem is Zöldinek van olyan? :?
sonjus

Na sziasztok!

Sonjus! Már iszony hiányzott a tábla!!!! :lol: Szép a görbéd!!! :D

Gaby, Monyóka! Boldog névnapot! :P

Macspacs! 2 hetes házasság? :roll: Mesélj!!! :D

Enyém görbe:

Kép

Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Cocának circle van :wink:
klarissza32

Sonjus,
Tiéd görbe nagyon ígéretes, de nem dicsérem agyon, nehogy megijedjen szegény. :wink:
1. házasságom életem eddigi legnagyobb baklövése volt. 1 hónap ismeretség után házasodtunk össze, mert terhes voltam, és külföldre akartunk költözni. Az akkori férjem egy nap alatt elintézte hogy Bp-en összeházasodhasunk, össz vissz 4-en voltunk a szertartáson, a szüleim a mai napig nem is tudnak róla.
Ahogy külföldre értünk, a férjem megváltozott, állandó féltékenységi jelenetet rendezet ok nélkül, megpofozott stb.. Ekkor telt be a pohár, hazajöttem, és nélküle elintéztem a válópert,
sajnos abortusz :oops: , és azóta se beszéltm Vele.
macspacs

Sonjus = Snufi :oops: , Ma tiszta hülye vagyok :twisted: , bocsi
macspacs

Snufi! Jó az a görbe! :wink: Izgulok! :lol:

Sonjus! Ha így betette szép vastaggal, akkor azt már senki ki nem veszi onnan! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Macspacs, ne nagyon dicsérd tényleg, mert előző görbém is gyönyörű volt, és hát... :cry:
Hát ez nem semmi story! 8)
A 2. férjeddel mióta vagytok házasok?

snufi

Bettike! Én nem izgulok! Lh szerint nem is volt pé.-em, úgyhogy nem hiszek benne, hogy ketten lennénk! :oops:

snufi

Snufi,
Dec 23.-án leszünk 3 hónaposak!
macspacs

De már 2,5 éve együtt vagyunk! :wink:
macspacs

Azt hiszem Macspacs igen rövidre sikeredett házasságát az én fél évesem nem tudja felülmúlni :) de hát úgy jó az élet, ha zajlik!

Légy pozitív, ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá Martinit 8)
sonjus

Sziasztok!

Gabik! Boldog névnapot!!

Macspacs! Nem semmi történet! Jó, hogy idejében kiderült, milyen is az igazi énje!

Én 12 évig voltam az első férjemmel házas, jelenlegi párommal még nem vagyunk összeházasodva.

zsebi_baba

Sonjus,
Ez a martinis mondás nagyon ott van!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
macspacs

Na megjöttem. Gyerkőc kocsiban alszik. Mivel baromi kreatív szülőkkel lettem megáldva 2 hete azon gondolkodtam, hogy mit vegyek magamnak tőlük karácsonyra. Jó mi? Aztán éjjel jött a megvilágosodás, hogy veszek egy fülbevalót. Nem késlekedtem nyélbe is ütöttem az üzletet :D

Közben megejtettük 1 kisboltban a kenyérvásárlást is és (úgy ég a pofám) mikor már a 200 m-re lévő kocsiba raktam be a Rékát akkor vettem észre, hogy meglovasított egy kinder tojást. (ezt ne mondjátok el senkinek!) Hát én nem mentem vissza, hogy jaj bocsi, de loptunk egy tojást :twisted:

Snufi én nem dícsérem akkor a görbéd :P

Macspacs éljen a 2. házasságod! :D

Kép
Kép
robcsi03

hat lanyok akkor en pasiugyben elegge le vagyok maradva.nekem a ferjem a masodik ferfi az eletemben.
mindketto c6szerelem volt az elso sajnos nem az en reszemrol.
a ferjemmel csak rovid tavu kapcsit akartam,gondoltam 18 evesen igazan elkezdhetnek elni.hat nem ugy alakult.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Még mindig dögrováson, nemrég másztam ki az ágyból zuhanyozni. Most írok gyorsan (de röviden), aztán rohanok az oviba. Reggel az uram elvitte Miksát, nagyon rendes volt tőle.

Érdekes, hogy a görbémen nem változtat az, hogy nappal 35,9-eket vagy jobb esetben 36,2-őket mérek. Nagyjából ilyen szokott lenni.
Kép

Macspacs! Az nem semmi, 2 hét :wink: Magyar volt az első férjed, megkérdezhetem?

Rólunk csak annyit, hogy mi tavaly házasodtunk össze, az esküvőn meg a lagzin a család dédelgette vagy épp hajkurászta az akkor 1,5 éves kölket :wink: Majd egyszer mutatok egy képet, ami a kedvencem az esküvőről :wink:

Most tényleg rohanok, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jujj, lemaradt!

Gabiknak nagyon boldog névnapot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok!
Ezek a pasiügyek :)

Tickerileg is karácsonyra váltottam, mert utána számoltam, hogy nálunk most karácsonyra derül ki, hogy mi van!Te atyagatya!
22-én kellene hogy ne jöjjön meg, és akkor ha kibírom 24-én reggel csinálok egy tesztet.
Előre ugrottam megint igaz?
Nem tudom mostmár mi a jó, ha elkiabálom, vagy ha csönben vagyok.
Mindkettőt próbáltam, nem jött be egyik sem :lol:
Az előző havi görbém is szép volt és 37 fokos hővel megjött, úgyhogy nálam a hőleesős dolog nem jön be!
Bár 19-én dokihoz megyünk, mert akkorra kaptunk időpontot, hát majd meglátjuk ott mit látnak! Ha egyáltalán benéznek :)
sonjus

Sonjus, ha benéz a doki akkor elvileg a nyálkahártya állapotából lehet következtetni a terhességre.

Valahol olyasmit olvastam, hogy ha terhesség van akkor 1 osztatú, ha nincs akkor 2 osztatú a nyálkahártya.

Kép
Kép
robcsi03

Na, én meg mit próbáltam ki tegnap? Utánaolvastam a neten, mit ajánlanak zsíros haj ellen. Bevásárolni nem volt időm, így a sok tanács közül azt választottam, amelyik volt otthon: ecetes vízzel öblítettem le. :lol: :lol: Majd beszámolok az eredményről!!!! :D :shock:

snufi

Robcsi!
Azt hiszem ott kapnék infarktust a helyszínen, ha közölné a doki, hogy akkor tessék szépen hazamenni, mert itt már van egy bébi :lol:
sonjus

Snufi!
Várjuk az ecetes öblítés eredményt :) !
sonjus

Sziasztok,

Gaby, Monyoka Nagyon Sok Boldog Névnapot!

Sonjus,
Légyszi írd be a táblába, hogy
teszt napja: 2006. dec. 9
Ma a 4+4-en vagyok, hogy szalad az időőőőőőő :lol:
Utolsó mensi: nov. 10.
Jól elkaptátok sonjus, de szerintem azért annyira ne hanyagold apárt továbbra sem, biztos, ami biztos. A minden másnap biztos befutó :wink:

Snufi, én is hallottam régen az ecetes vizes leöblítésről, és állítólag nagyon szép fényt ad a hajnak. De én úgy tudom almaecettel jó csinálni, mert annak nincs olyan szúrós szaga, és a öblítendő vízbe csak egy kanálnyit kell tenni. De rég volt nem biztos, hogy jól emlékszek.

Csajok karácsonyra mindenkinek egy pozitív tesztet kívánok. úgyhogy húzzatok bele :roll:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
A tickereden 4+3 van! Akkor most?
sonjus

Purc! Ezt úgy kellett, hogy 3 evőkanál 1 liter vízbe. (előtte felforraltam persze). Nem érezni a szagát... 8) Legalábbis a Zuram aszonta :lol: :!:

Sonjus! Az tényleg infarktusos lenne! És milyen jó lenne! Szorítok! :wink:

snufi

Hahó!

Van egy gyanúm, hogy Miksa is beteg lesz. Nyűgös, de nagyon. 2 napja jár oviba... Jó lenne, ha most kialudná magából a nyűgösséget.

Klarissza! Behúzza a wunschkind is a vonalat! Sávokat is tesz, de rendes pé-vonalat is. Nekem volt a múlt hónapban ott görbém.

Sonjus! Javítod nekem a táblában, hogy 4. dpo?

Zöldi! Írtad, hogy neked is volt ilyen vírusos nyavalyád. Meddig tartott?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!

Csak egy gyors bekukk. :lol: Fura, amikor beszedem az E vitamint, megemelkedik az alaphőm. Amikor a hétvégén nem szedtem be, visszament 36.2-re, amikor beszedtem vasárnap meg tegnap, visszament 36.4-re. Pé még nem lehet, ahhoz korán van még. :shock:

Hajtéma: én levágattam, így azóta nem vagyok zsírosfejű szopott gombóc, előtte én is az voltam! Mind az a három szál cérnavékonyka hajam olyan de olyan szépen lelapult a fejemre, hogy öröm volt nézni! :lol: :lol: :lol:

Pasik: mi már 5 éve együtt vagyunk, de csak most nyáron volt az esküvőnk, és inkább ő akarta jobban, nekem nem volt fontos a papír. De azért jó volt átélni azt a napot és álomruhában parádézni egész nap! :lol:

Purc, látom hatásos volt a kötögetés hála istennek. :lol: Örülök!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

na megjöttünk apa vizsgálatáról. hát nem lett valami jó az eredmény :(
10millió/ml - 70% nem mozog és genny is volt benne, ami akadályozza a mozgásban, arra kapott most gyógyszert, amit 4-6 hétig kell szedni. Most elég stresszes volt, reggel kilépett a cégtől, mert átverték fizetés ügyben, ez is befolyásolhatja számát, nem?
Ez van sajna :( Tömöm továbbra is vitaminnal, meg majd szedi a gyógyszert, és megígérte hogy csökkenti a cigit.

köszönöm a névnapi köszöntéseket :D

Macspacs
még jó hogy időben ki tudtál szálni abból a házasságból

Kép
gaby25

Ja, majd elfelejtettem.
A Gabiknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
szilcsi

Gabi! óóó... És mit mondtak, ugye azt, hogy föl lehet tornázni rendes szintre, ugye?
A stressz mindenképpen befolyásol, és úgy tudom, hogy a sok auóvezetés is, mert állandóan melegbe vannak szorítva a kisfickók. A cigi is (az enyim is bagózik), de azért valljuk be, van néhány dohányzó pasinak gyereke...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby, basszus ez elég rossz eredmény lett! Sajnálom... :(
De hátha a gyógyszerek segítenek rajta, és különben is, tuti hogy lesz köztük egy szuperügyes, aki megtalálja a neki való párt!!! :lol:
Fel a fejjel!!! 8)
Szagolgasd a rózsát! :lol:

Kép
szilcsi

Gaby! Fel a fejjel! Az a lényeg, hogy kiderült! Ha nem mentek el dokihoz, próbálkozhattatok volna, és nem érettétek volna, miért nem jön össze. Így meg kikezelik, és áldott állaptba kerülsz, ok? :wink:
Megerősödött bennem is az elhatározás, hogy januárban mi is elmegyünk kivizsgálásra :!:

snufi

Gaby, nagyon sok boldog névnapot kívánok!! Az eredmény meg nem túl jó de hátha a gyógyszer segít!

Ebben a hónapban, nem éreztem a pé-t!! Csak tojásos cuccos volt tegnap, meg a cicim szúrkált tegnap! Szval lányok szerintetek ma is együtt kéne lennünk?

Kép
kata05

azt mondsta a doki, hogy rendbe lehet ezt hozni, csak hát időbe telik :? most 1 hete nem vezetett, itthon volt, csak reggel jól felidegesítették. A genny viszont nem attól van, az idegesség a számát befolyásolja gondolom, lehet a mozgást is, de itt most egyértelműen a genny az probléma. Ebben a minőségben most inszeminációra sem igazán alkalmas, határeset.
csajok, ha a genny bennem landol kiskatonával együtt, attól nekem is lehet gyuladásom szerintetek? :roll: :?

Kép
gaby25

Kata, görbéd? :roll:

snufi

Nem tudom, Gabi. De mitől van, mit mondott a doktor?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi, reggel én voltam az első a görbével, most nem tudok ujat rakni!

Kép
kata05

Szia Gaby!
hát ez lombikos eredmény a papír szerint. De vannak még csodák.
Felfázhatott valamikor és nem gyógyult ki rendesen, ezt lehet kezelni. A többit nem nagyon tudják, de adj neki vitaminokat, teáztasd (zöld tea), mozogjon. A stressztől lehet rosszabb eredmény, de nem ennyire. Azért nem kell elkeseredni. De én szerintem nem ártana meddőségire menni, de nem akarok beleszólni. :oops:
byby

A doki is azt kérdezte volt e felfázva, de Zoli aztmondta hogy nem. Lehet régebben volt valami, amiből visszamaradt. Ha gyógyszerek után mozgékonyabb lesz, akkor inszemre is jó, de remélem ha úgy megy legközelebb, hogy nyugodtabb, akkor a száma is több lesz valamivel. Majd meglátjuk.

Kép
gaby25

Gabi én nem értek a spermaszámhoz, hogy mettől jó, de az hogy reggel felidegesítették szerintem annyira nem játszhat bele. Ahhoz szerintem állandó stresszben kellene élnie.
Én sokkal inkább a gyulladásban látom a bibit. Ha az megszűnik szerintem a szervezete jobban fogja termelni a kiskatonákat is.

Kép
Kép
robcsi03

Kata, bocs! :oops: A válasz: MINDENKÉPP!!!! :lol:

snufi

Hahó!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Kata szerintem is kapjad el ma is apát! :D

Gabi, azt hogy neked okozhat-e gondot szerintem kérdezd meg a nőgyógyászodtól mindenképpen!

Szirom jobbulást, remélem Miksa csak rossz passzban van én nem a betegség első jelei jönnek ki rajta. :(

Kép
Kép
robcsi03

Kata! Szerintem tuti volt pé-d, de még legyetek együtt! :wink:
Úgy is benne vagytok! :lol:

Gaby! Akkor a doki a spontánt már fel sem vetette?

Kép
bettike
Eger

Szirom! Tessék meggyógyulni! :wink:
És nem lehet, hogy Miksa csak átérzi a hangulatodat? :roll:

Kép
bettike
Eger

Gabriellák, Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából :P :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko! Most látom, hogy Viola február 4-én született!!!! Én is!!! :lol:

snufi

Sonjus, komolyan :shock: mert nekem 4+4-et mutat, neked 4+3-at???????? Ez igen érdekes. Na kiszámoltam, 4+4, és bocsi, biztos a babanet szerverével van valami gond. Vagy az időeltolódás, de az azért nem lehet, mert már itt is kedd van :lol:

Szirom jobbulást :(

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?