Szia,
en se igazan ertem, hogy van az a takaras elkeszitve ugy, hogy ilyen jol takarjon, es az oldal allitja, hogy nem lat ki korulotte a gyerek (kep alapjan en is ugy latom, hogy nagyon jol takar), szerintem kivan tomve egy kicsit, vagy csak az anyag vastag, filc anyagbol van, aminek jobb a tartasa. A meretet meg kell adni a szemuveg alapjan, a szemuveg orreszetol egeszen a szaraig, amig be nem hajlik, es azt is, hogy bal, vagy jobboldali (de szerintem az csak a mintatol fugg, hogy ner legyen fejjel lefele). Gondolom nektek a legkisebb kell, inchben van itt, ugyhogy at kell valtani majd a cm ha lemered. Esetleg addig is probalkozz a kaloz formaval talan, iderakom a kepet amire gondolok.
Nekem ezek nagyon tetszenek
, es sokkal egyszerubbnek tunik mint a masik fajta.
Igazabol viszont, ha ugy is receprtkoteles, egyenlore lehet a tapasz a legjobb, amig megszokja a dolgot, mivel azt nehezen tudja levenni, es ha tegnap ennyi ideig sikerult hordania akkor ahhoz csak gratulalni tudok!!!!!!!!!!Szerintem csak folytass mindent ahogy eddig csinalod, mert nagyon szepen halad a dolog. Mindig lesznek jobb es rosszabb napok, de amig kb. minden masnap jol megy a dolog en nem aggodnek egyaltalan.
Ez nagyon jo, hogy ilyen egyszeruen el tudtok menni a szemeszetre (persze en is ha veszhelyzet van, de csak kerdessel nem nagyon). Sajnos a keskeny kicsi lencseknek ez a hatranya, hogy konnyen ki tud nezni mellette a gyerek....de hat ezerszer szebb. Nem lehet, hogy a fulenel tul hosszu, es azert csuszik le az orran egy kicsit ?(nekunk hajlitani kellett azon is a fem szemuvegnel).
Kivancsi vagyok mit mond majd a doki, mi a fontosabb a szemuveg vagy a tapasz, persze ertem en, hogy mindkettot kellene allandoan, hatha tud valami tervet mondani amivel ezt konnyebben elered.
Egyebkent mas problema nincs a szemuveggel?, nem probalta meg meg "tonkretenni", persze nem direct, de a fiam parszor kitekerte a szarat az elsonek, es egyszer vegigtolta rajta az egyik autojat, ami csunyan osszekarcolta az lencset....A masodik szemuvegunk ket napig tartott, mert elesett az aszfalton, es termeszetesen vegigkarcolta azt az uveget is, csoda hogy a harmadikkal meg nem volt gond, pedig ugyanolyan a lencse.
A derekam mar egeszen helyrejott, ket napja a padlon alszok
, szerintem az segitetet, pedig azt hittem nekem van a legjobb agyam a vilagon, eleg kemenynek is tunik, de mivel alvas kozben jott a legnagyobb fajdalom, gondolom az aggyal is gond volt....
Na megyek aludni.
szia