Sziasztok!
Voltunk mázsáláson, 9 kg és 74 cm. Még a szurit is megkapta, sírt egy kicsit.
Megkérdeztem a dokinénit a túrófélékről, még várjunk vele, főleg, hogy van tejallergiás a családban.
Ja, és arról a pneumo... oltásról is kikértem a véleményét, ő is csak azt mondta mint a Timi doki ismerőse, nagyon jó, bizony, ha van rá lóvé, kellene. Kitöltött egy receptet, úgyhogy már csak az apjával kell megbeszélni, (aki szerint már így is tűpárnát csinálok a fiából), aztán hajrá.
Baromi drága, de most elkezdtem számolni, hogy a középfülgyulladásánál a gyógyszerek és a doki vége 15.000.-ft volt, hát...
Bementünk utána az anyuhoz, ott volt a Maja. Mivel nem tudott az Ádám délelőtt aludni, mert pont akkor mentünk, már baromi álmos volt. Gondoltam anyunál alszik, addig megfőzöm az ebédját (vittem a fél házat hozzá) felkel, ebcsi és jövünk haza.
Erre benyögi az anyu, hogy a sógornőm nem hozott a Majának kaját, úgyhogy délre haza kell érnie. És megkérte az anyut, menjen be vele. Tehát kb. 10 percre levetkőztettem az Ádámot, utána újra vissza és már jöttünk is haza.
(füstölt a fejem)
Persze szegény hazafelé elaludt (kb. 5 percre lakunk anyutól), azóta is alszik, kaja semmi.
Márti, sajnálom, hogy ennyit szívóznak a tűzoltóságnál, remélem mégis összejön és felveszik a Rolandot.
Zsombi azóta hogy van?
Andi, még mi is a hordozót használjuk, mert még mindig nem kaptam meg a kocsiülést. Amíg ilyen jó idő volt nem használtuk az overált, és még kicsit nagy is a hordozó. De overállal úgy ül benne, mint egy bábu. Szegény, mozdulni sem tud. Sűrgősen találkoznom kell a barátnőmmel, hogy odaadják végre a kocsiülést.
A babakocsiban elfér overálban is, az más kérdés, hogy elég hamar megunja és feszegeti ki magát.
A pénztelenségről ne is beszéljünk!
(egyenlőre ezt a rohadt oltást kell kigazdálkodnom a semmiből!)