Sziasztok!
PM! Itt is gratula! yahoon filóztam, írjam-e, hogy nagyon Zsombinak volt emlegetve ez a lány
, de aztán eszembe jutott, hogy nem akartátok tudni.
Ágota! Porszívó, keményen ezerrel. Lehet élettani sóoldattal elõtte cseppenteni, lazítja tán. A morzsapsz nem bizti, hogy jó, azért valamennyi erõ kell bele. A kézit felejtsd el úgy ahogy van, emlékszem, 93-ban még ezzel kezdtünk, akkoriban találták fel (ki) a porszívósat, az unokabátyám doki, és neki valami ismerõse találta ki, akkoriban még kapni is csak spéci helyen lehetett. Kész megváltás volt. Egyébként szerintem ahol korán kezdik, még meg is szokja a baba, az ikrek nálunk másfél éves télen már egész tûrték.
Lenocs! Üdv köreinkben!
Napocska: én még mindig ide köszöngetem meg a yahoos írásaidat, szuperek!
Évi: na, kedvet kaptatok, mi?
Rólunk: persze, betegek voltunk. De mire kezdett a suli, ikrek határozottan kifele voltak. Bálint elõzõ reggel alkotott egy kis Darth Vader-ezést (asztmatikus nehézlégzés házi neve), de szerencsére csak rövid ideig, és aztán semmi ismétlés. Tömtem bele a gyógyszereket, biztos ami zicher, de végül is egész simán csinálta. Persze én is elkaptam, most tartok ott, hogy legalább nappalra kidugul az orrom, és végre kifújni is kilehet, ez már nálam a gyógyulás stádiuma (persze inkább semmit nem eszek rá, amúgy se szeretek).
Babóca mocorog, most már én határozottan érzem. Múlt héten volt egy olyan, hogy idebent, meló közepén, abszolúte nem figyelve rá, akkorát rúgott belém, hogy tuti voltam benne, ez most már õ. Apjuk is érzi már, de kivülrõl még kell hozzá türelem, így a srácok még kimaradtak az élménybõl.
Dokihoz jövõ héten megyek, addig még nyugi van.
Idebent nyakamba szakadt egy rakás meló, most is csak azért érek rá, mert várom a fõnökömet. PhD-met öntjük elsõ közelítésben végsõ formába, a házivédéshez, és ha fõnököm végre elolvasná, akkor jön egy utolsó átírogatás, és nyomtatás a háziopponenseknek. Múlt héten ezért is volt felõlem ekkora csönd még netezni sem volt idõm, s így is olykor közel 12 órát voltam idebent melóval...
(ahhoz képest tûrhetõen bírtam, csak a lábam akart görcsölni a legkritikusabb napok utáni éjjeleken, de a magnézium segített rajta)
Sziasztok:
Ildi