Sziasztok Dragaim!!!
Kicsit eltuntem,ne haragdujatok,csak nagyon suru volt a hetvege,meg ugy altalabn a napjaim.
Ma reggel is voltam hazidokinal ujabb beutaloert laborra,merta vizeletemet elkevertek,igy ujabbat adtam le.
Holnapra meglesz,aztan szerdan meg jona vedono,hazhoz,es kesz leszneka a masik helyen a verleletek.
Es csutrotokon megy megyek a 12 hetes UHra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni,Vicky,nagyon tutik a gorbeitek!!!
Hajni,szerintem ez meg abszolut nem biztos,hyog mensis leeses!!Az enem,eben is volt egy melyrepules a pe utan par nappal
Vicky,utolag is boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!
Szaggatott vonal:nem tudom mit jelent,de nekem a tehesgorbemnel szaggatott volt
Szerintem nincs jelentosege,hoyg egyenes,vagy szaggatott.
Marietta,ne aggodj,nekem is brutal hangulatingadozasaim vannak.Es en is sajnos a Ferjemen "elem ki magam"
Sajnalom is ot,mert tok nem direkt,de neha hulye elviselhetetlenne valtozom..
Bogni is szoktam,okorsegeken,meg semmi nem jo hangulat ezerrel...nyugosseg,egyszer csak bestresszelem magam dolgokon stb...
Szoval ez ahormonok miatt van..ilyenek vagyunkmi,nok...
Merieknak de jo lehet most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En szeretem a karacsonyt,de en sem az ajandekozas miatt,hanem olyan jo,hoyg egyutt a csalad,sokat bezslegetunk,nevetgelunk,es rengeteget eszunk iszunk
Ugyan mi sokat utazunk az unnepek alatt,jo nem rengeteget,de pl 24en megyunk az en es Ferjem szuleihez IS!!!
Igy kettesebn nem igazan vagyunk.25 en ismet Anyosek+sogornoek is odajonnek,aztan 26an meg ujra az en szuleim,nagybatyamek,unokatesok.
De a 24 az jovore mar 3asban lesz otthon,hisz mar mi is egy kis csalad leszunk,akkortol nem megyunk korutra 24en.
Nandorka,ez a tejcsi dolog,szuper!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy mostanaban?Rosszulleteid elmultak????
Szerika,en ugy tervezem,hogy 2x is megneznem a Manot 4Dvel.
Egyszer ugy 20.het korul,aztan masodszorra meg kesobb, 30.het korul.
Fiona,nagyon aterzem ezt az "Apa dolgozik"dolgot...
Remelem megsem igy lesz,nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!
Hajni:megkeresem a konyvet,amit irtal
Traub Ivett: Terhes vagyok, de frászt kapok mindenkitől..
A cime bejon
Esztora hogy allsz a rosszulletekkel???
Puszi,majd igyekszem jonni!!!
Remelem jol vagytok!!