Új privát üzeneted érkezett!

Hja, az az éjjel igen hosszúra sikeredett... De a lánybúcsúm óta nem voltam sehol úgy igazán, csak úgy elmentünk aztán az első alkalommal léptünk is haza. Most ez így jólesett! :lol:

Hú, Veramama, hogyhogy nem enged be a fertilityfriend? Én nem ismerek másik vonalzószerkesztőt.

Coca, és ez az inszem miatt kell, vagy ha spontán próbálkoznátok, akkor is kellene? Alacsony a progiszinted? Vagy aki inszemes, annak mindenképpen adnak progeszteront?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

1,5 óra alatt sikerült elolvasnom a nem gyenge termést, amit a 7végén összehoztatok... :D Péntek-szombat suliban voltam, ma meg karácsonyi vásárlás volt a program... :?

Purc, tiszta szívből GRATU!!!! :lol: (hányadik próbálkozós hónapotok volt ez?)

Coca, Bettike, Gaby, Zsebi : optimizmusotok követendő példa, szép karácsonyt!!! :wink:

Görbém: (szombaton erős eggwhte-om volt, ma enyhe :roll: )

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Gaby, kukkolj rá az iwiw-re! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok, egy pocifotó! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Liza, wáwáwáááá, de jó!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem is én is akarok!!!!! :lol: :lol: :lol: Takaros pocak!
:D

Kép
szilcsi

ÉNIS, ÉNIS, ÉNIS!!! :D

snufi

Szilcsi, snufi, szólok a Jézuskának, hogy nektek is hozzon, jó? :) Bár szerintem egy pozitív teszttel is kiegyeztek, nem? :D

Kép
elizabeth25

Igen! :D

Szép álmokat Mindenkinek! 8)

snufi

Muszáj újra átfutnom a termést.

Purc! Tiszta hülye vagyok, nektek már az előbb is akartam egy nagyon halk gratut küldeni! :wink:

Bettike, Gaby, Zsebi, drukkolok karácsonykor! Zöldi! Most akkor ez már tuti? :(

Gaby! Miksa előtt én is vettem Macát. Az uram nem akar soha semmit szedni, de én bekajáltam egy dobozzal. Asszem novemberben. És januárban lettem babás.

Klarissza! Úgy tudom, hogy az előző napi alkohol jól megemeli a másnap reggeli hőt! Talán tényleg ez lehet a kiugrás oka.

Enikő! Gratu a dokihoz, örülök, hogy rendben ment!

Nap12! Üdv köztünk!

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Liza, igen, egyelőre elég bőven egy + teszt, ami nekem sajna karácsonyra még tutira nem lesz... De hátha lesz szilveszterre! :wink:
Snufi, jó éjt, már szerintem csak én kukorékolok itt fent.
Mitől lehetett eggwhite-od??? :? Ez furi... Pedig már volt pé-d... És el is kaptátok! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nekem is volt ma, és előtte meg pénteken... :roll: Ki érti ezt?

Ja, és én is itt kukorékolok :lol: Az uram elaludt valami meccsen, míg meséltem Miksának, utóbbi családtag viszont még nem alszik, hallom, amint mocorog és dumálgat az ágyában. Addig meg ráérek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, néha úgy visszasírom azt az időt, amikor még muszáj volt aludnom, ha akartam, ha nem. Mit nem adnék most azért, ha valaki azt mondaná, hogy este 8-kor kötelező lefeküdnöm, és délután muszáj egyet aludnom ebéd után, különben baj lesz! :wink: Asszem, nem lenne rám panasz, hogy nem alszok!

Miksát irigylem, jó lenne már lefeküdni. :) Én tuti nem buliznék az ágyban, mint ő! Mikor kel reggel?

Kép
szilcsi

Miksa sokszor fél 11-kor még ébren van :roll: . Hiába van 9-kor mese, aztán kezdődik, hogy pisilni kell, szomjas vagyok, éhes vagyok... stb. 9 előtt magától nem nagyon kel. De ha oviba megyünk, akkor fél 9-kor keltem, mert legkésőbb negyed 10-ig be kell érni. Viszont hiába teszem le este előbb, mert akkor másnap nem az esti elalvás jön korábbra, hanem délután alszik sokat, és akkor este alszik el még később, és így tovább...

Én is bagoly típus vagyok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Snufi köszi

Július óta próbálkozunk, szóval annyira igaz nem rég óta, de komolyan ebben a pár hónapban több jutott, mint az elmúlt évben, úgyhogy, most nyugtatom magam, hogy talán tényleg sikerült. Még eddig nem hittem el :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Nyugi, Purc :) Ami engem illet, drukkolok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

köszi szirom :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, próbálj meg ne félni, tudod, csak kötögess! :lol: :wink:

Nagyon szorítok, hogy erősen kapaszkodjon az a kicsi emberpalánta! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szerintetek az nagy baj, ha két napot kihagytam az E vitaminból? :?
Remélem, nem, vagyis péntek reggel vettem be meg majd most ha hazaérünk végre...
Kíváncsi leszek a holnapi hőmre, lehet, holnap teszek fel görbét is. Bár még annyi érdekesség nincsen benne. Csak talán egy-két tizeddel magasabb lett az alaphőm, de azt a vitaminnak tudom be.

Szirom, én nem lennék bagoly, de ez van. Legszívesebben 10-kor már csicsiznék, de hát ez van. Majd ha öreg és aszott nénike leszek, alszok még eleget! :lol:

Kép
szilcsi

jó reggelt

Szilcsi
mindjárt rákukkolok az iwiw-re. szerintem nem gáz hogy két nap kimaradt a vitaminból

Szirom
én apának most mindig a kezébe nyomom a vitaminokat. :wink: nincs választási lehetősége, be kell vennie :lol:

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Hát a lassú elvonókúrám még nem engedi megjönni Mikit. Sőt! Ma még feljebb is ment a hőm:
Kép

Kép
zölddisznó

Liza
szép poci :D

Kép
gaby25

Halihó!

Purc!
Lábújhegyen gratula!!! :)

Coca!
Én azért még bízakodom! Nem baj?

Ceni!
Nagy baromságot fogok írni, de azért próbáld kímélni magad!
Tudom, hogy nem tudhatom, hogy 2 gyerekkel, pocaklakóval ez hogyan kivitelezhető, de hát azért aggódom! :)
Az alacsony vérnyomásra és a nehezen kelésre van homeopátiás bogyó, ha érdekel, megtudom, hogy mi az! Nekem is ajánlották már, csak még nem jutottam el odáig, hogy meg is vegyem.

Gaby, Bettike!
A francba!!!!! :evil: :evil: :evil:
Sajnálom :cry:

Eliza!
Szép pocak :)

Nap!
ÜDV!

Már megőrít ez a gép hiány!
A kolléganőmet kb 1 órája kitúrtam a helyéről, szegény csak benéz, aztán sarkonfordul és kimegy!
Sajnálom, hogy a tábla így várat magára :(

Az én görbémre valaki valami okosat tud mondani?
Azon kívül, hogy holnap talán beteszi a vonalam...
Én akkor is émelygek és vasárnap reggel akkora volt a pocakom mint egy lufi :?:

Kép
sonjus

Sonjus!
A Te görbéd tuti, holnap tényleg be fogja rakni. Semmi okosat nem bírok mondani.
Bizakodsz helyettem? :lol: Ez jó! 16. napi negatív teszttel.. hihi.

Kép
zölddisznó

Köszi Gabi! :)

Sonjus nem kéne valamikor tesztelned? :shock:

Kép
elizabeth25

Bocsi lányok, még kicsit korán van, cocának szántam a tesztelős kérdést! Ez nagyon jó ez a görbe, csak így tovább!

Kép
elizabeth25

Coca!
Mondhatnám, hogy láttam én már karon varjút, vagy mit, de még nem láttam :)
VISZONT mint azt már oly sokan okosan megírták már előttem "ebből még akármi is lehet" :)
Figyu! Eddig hogy volt? Megjött és kész, nem? Most? Most meg még nem jött meg!

Eliza!
Teszt?
Még azt sem tudom volt-e pé! Na jó, sejtem hogy volt :) de azért talán még korai lenne!
Bár be kell vallanom, hogy valamin elgondolkodtam!
A Jónás naptár szerinti 30-ai napon együtt voltunk, és ha csoda történt, akkor már lenne miért tesztelni! No de hát a hőm azért nem azt mutatja! Onnan fel kellett volna mennie nem?
Na ilyen baromságokon nem is agyalok :) /dehogynem :lol: /
sonjus

Eliza!
Na ugye! :)
sonjus

Liza
coca tesztelt már negatívat :(

Kép
gaby25

...és azért nem jön még meg, mert progeszteront szedek, és csak fokozatosan szabad abbahagyni.

Kép
zölddisznó

Ja, bocsi, nem tudtam! :cry:

Kép
elizabeth25

Coca!
Eddig is szedted?
sonjus

Hahó!

Elkapott valami nyavalya, olyan, mintha nyelésnél egy késsel vagdosnák a torkomat. Komolyan kell készülnöm minden egyes nyelésre, és ez hajnal óta így van. A közérzetem is iszonyat, de lázam nincs, úgyhogy ez nem befolyásolja a görbuszt. Én irtóra nehezen leszek lázas.

Hoztam görbuszt. Két napig ugye nem mértem (nem vittem hőmérőt véletlenül, meg nem is baj, ha leakadok egy kicsit a témáról), de úgy nem tette be a ferti a pé-t. Így két fiktív 36,8-ast írtam be. Ennyi biztos volt, legalábbis a tapasztalataim szerint kb. így nézett volna ki. Az első után szaggatottat kaptam, meg azt mondta, hogy 15 vagy 16 napon volt a pé. De most már rendes piros csíkom van. Milyen jó, hogy mégis megoldottuk aznap is valahogy :wink:

13., 14., 16. napon volt huncutkodás. Szerintetek?

Mielőtt kérdi valaki, nem írom be a görbébe (illetve levágtam) mert az uram nem szereti, ha kirakom a netre a magánéletünket. De a pé környékit azért rajta szoktam hagyni, csak még nem jöttem rá, hogy ezzel a programmal hogyan tudom megoldani.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó reggelt!

Purc! Már írom is a levelet a Jézuskának! :lol:

Cenikő! Jobbulást pici lányodnak! :wink:

Szirom! Ezeknél az időpontoknál nem is lehetett volna jobban huncutkodni! :wink: Akkor most már csak drukkhegyek kellenek!
+++++++

Sonjus! Látom ti sem bíztátok a véletlenre! :lol: :lol:

Ne tessék sajnálni! :evil:

Zöldi! Azért mindenképpen érdekes, hogy felfelé indult el! :shock:

Kata? Robcsi?

Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szirom gyors jobbulást. Nekem a Halls cukorka be szokott jönni ilyenkor jó sok mézes teával.
Ja és nagyon jók voltak az időzítések.

A héten kikért kell szurkolnunk? Snufira emléxem, van még más is?

Cenkikő jobbulást Boginak!

Zöldi ma már nem is teszteltél?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szép termés volt a hétvégén,

purc halk gratula!!
Gaby, Bettike, Zsebi új ciklusra fel!!

Sonjus! az a homeós bogyó az alacsony vérnyomásra, nehezen kelésre engem is érdekelne.
Ha már jó lesz a géped, bekerülhetek én is a táblába? mik kellenek hozzá?

judis

Segítsetek nekem mi viszi ki a piros tintát a pamutpulcsiból?

Ne kérdezzétek hogy került oda :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Judis most nézem, a mi leányzóink majdnem egyidősek :)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Itt is köszi a felajánlást, hogy csinálod helyettem a táblát, de hát mint írtam, az egész gépemet elvitték, és így átküldeni sem tudom :(
Nagyon remélem, hogy legkésőbb holnap már lesz gép és akkor délutánra tábla is!!!!

Homeobogyó: Aurum D 12 3x7 db a nyelv alá
sonjus

Szóval a neve AURUM D12
ha nem lettem volna egyértelmű
sonjus

Sziasztok!

Olyan rosszul aludtam az elmúlt 2 éjszaka, hogy most alig élek :(

Szilcsi! Nekem is egyéjszakás kapcsolatnak indult a párommal....lassan 2 éve :D

zsebi_baba

Köszi lányok mindenkinek!

Nem rossz tényleg az időzítés, de én már úgy szerettem volna, ha nincs egy likas nap benne valahol. Dehát a munkahely az munkahely, és valahogy mindig beleesik egy éjszakás beosztás. Pedig nincs olyan sűrűn bizisten.

Az én párommal meg röviden az a helyzet, hogy nem ismertem föl az elején, hogy ő lesz a nagy Ő, pedig meg voltam arról győződve, hogy első látásra megmondom majd, ha találkozom vele. Kis butus :wink:
De azért gyorsan rávezetett :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

na, ma nagyon ügyi voltam :P reggelbementem az sztk-ba nőgyogyihoz 3. napi hormonszintvizsgálat miatt, meg is kaptam a beutalót, holnap vérvétel (jaj :? ). Aztán felhívtam egy maszek dokit zolinak aki szerződésben van az egészségpénztárammal, holnap reggel 9.15-re kell vinni a kiskatonákat, 15ezerért nézegeti meg. Szóval hamarosan okosabbak leszünk :D
Mikor kell még hormonvizsgálat, a 21. napon?

Kép
gaby25

Ügyes vagy, Gaby! :wink:

Megyek, ledőlök, amíg a kis terrorista oviban van...

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Görbém:

Kép

Visszaolvasok, aztán jövök. :)

snufi

Sziasztok,
Nem semmi mennyiséget írtatok a hétvégén! :lol: :lol:
Mi családlátogatós hétvégét tartottunk, ahol a párom apja megkérdezte hogy mikor lesz már unokája, mert a 42 éves szomszádja már nagypapa lett, és olyan aranyos az unokája. Kb fél óráig nem szált le a témáról, már sík ideg voltam. osztotta az észtm, hogy nekünk áramszünet kellene ahhoz hogy gyerekünk legyen, mert akkor szexelnénk, nem tv-znénk, stb... :cry: :cry:
Coca, tivornyázd ki magad ezerrel, és januárban küldök neked egy zebrát!!! :wink:
Gaby, Bettike,
:cry: :cry: :cry:
Robcsi,
Sajnos csak a pulcsi összetollazásához értek, eltávolításhoz nem igazán.. :lol: Egyébként hogy vagy?
Purc,
Szívből gratulálok!! :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem sokan csatlakozunk 1-2 hónapon belül a zebrás közösséghez!!
Szirom, a 14-i katonák és a 16-ikiak is esélyesek lehetnek, én inkább a 14-i akció sikerességére voksolok! +++++
Szilcsi, zsebibaba,
Az én férjemmel is egyéjszakás kalandnak indult a kapcsolatunk, egy munkahelyen dolgoztunk, én egy rossz 9 éves párkapcsolatban éltem, Ő egy 5 évesben amikor meghtörtént a dolog, :oops: :twisted: és az egy éjszakár kalandból óriási szerelem, és házasság lett!!!
Felteszem a görbém, a ferty jó helyre tette a pé-t!!! :lol: :lol:
Viszont a 3x1 duphaston (progi) ellenére is nagyon ingadozik a hőm, és nem nagyon mutat emelkedő tendenciát, ezért kezdem magam felkészíteni a sikertelenségre, hogy ne szomorkodjak karácsonykor:
Kép
macspacs

Snufi!
Szép görbe!

Macspacs!
A tiéd igen érdekes :shock:

Gaby!
Akkor vizsgálatokra fel :)
15 e :shock: hű, nem semmi

Lányok!
Én is valahogy úgy gondoltam anno, hogy ez a srác majd jön és megy az életemben (ágyamban), de mint kiderült ő már az elején máshogy gondolta :)
sonjus

sonjus
sajna ez van, az ingyenes helyekre nem adnak rögtön időpontot, mi meg nem tudjuk előre mikor lesz itthon. Az egészségpénztáram visszafizeti nekem.

Amúgy én sem gondoltam az elején, hogy ebből hosszabb dolog lesz, nem volt számomra első látásra szerelem, ő már 1 hét után azt mondta hogy úgyis a felesége leszek :shock: No igaza lett :lol: Prágában hódított meg :D

Kép
gaby25

No, itt vok,...

Köszi Sonjus :D !

A mi kapcsolatunk is futó kalandnak indult!!! :lol:

Zöldi, Te fent vagy az iwiwen?

Robcsi, esetes olló :lol: !

Lenne egy kérdésem Lányok: a hajam iszonyú gyorsan zsírosodik. Eddig 2 naponta kellett mosnom (néha próbálom húzni, ha sehova nem megyek,...), most már lassan naponta kéne. 8) Szombat este mostam meg és ma már úgy nézek ki, mintha leöntöttek volna egy vödör zsírral... :cry: (Melírozva van a hajam.) Ez mivel lehet összefüggésben? Hormonokkal? Tudtok ajánlani valamit? Köszi!!!

snufi

Robcsi, ecetes! :D

snufi

Akkor én mit is mondjak! Én 16 múltam, ő 18 volt és diszkóban ismerkedtünk össze! Mindenki csak legyintett, hogy ez csak olyan gyors, diszkó szerelem! Hát tévedtek, de még mekkorát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?