Többiek, ez most csak Mancsot érdekli, ugorjátok át.
Szóval Mancs hát körvonalakban ennyi. Volt több fordulója a sztorinak, pl 3900 ft-ért hírdette meg a parfümöt, de mikor licitáltam rá, kiderült, hogy van egy ennél magasabb beállított minimálár, ami alatt nem fogja eladni, ez rendben van, szokás. Rákérdeztem, mennyi a minimálár, és akkor eldöntöm annak függvényében, megéri-e nekem. Megadta, és elfogadható is volt. Beírtam ezt az összeget, mint licitet, de még mindig azt üzente az automata licitfigyelő, hogy nem értem el a min. árat. Sőt, egy 100-sal fölül is licitáltam az általa említett min. árat, hátha akkor elfogadja a rendszer, de csak a szokásos üzenetet kaptam: még mindig a min. ár alatt vagyok. Kérdeztem, biztos el akarja-e adni, mire szabadkozott, hogy persze, és ha annyiért, amit min. árként nekem mondott, elvinném a cuccot, odaadja, kiveszi a rendszerből. Én ugyan még eladó nem voltam a vaterán, de gondoltam, ő, mint tapasztalt eladó, tudja mit beszél, pl lezárja ezt az aukciót, és meghírdet egy újat a nekem jó összegért, én leütöm, és hepiend. De nem, kezdte kérdezgetni a személyes adataimat, és innen ismered a sztorit. És most azért haragszik elfogadhatatlan hangnemben, mert én állítólag belelovalltam őt abba, hogy lezárja az aukciót. De nem értem mit idegeskedik, mert 1, az aukciót bármikor újra elindíthatja, az nem kerül pénzbe, és rajtam kívül 1 db érdeklődő sem volt, tehát nem károsítottam meg őt azzal, hogy esetleg mások elől elhappoltam a terméket, amit aztán mégsem veszek meg én, a gonosz 2, ráadásul a licit oldalon most az szerepel, hogy befejezve, még nem érték el a min. árat. Tehát a rendszer is azt mutatja, hogy ez az aukció nem volt sikeres (naná, mert feltette valahova az égbe nyilván a min. árat, ezért sem tudtam elvinni) - nade ez hol az én hibám? És akkor elvárja, hogy adjam meg az elérhetőségem, hogy kizárjanak. Vajh hogy kalkulálta ki, hogy ez így működni fog?