Sziasztok Lányok!
Először is nagyon jó hírrel jövök: augusztustól nagycsaládosok leszünk.
Szerencsére siker koronázta a próbálkozásainkat. Bár én már kicsit beleléltem magam, hogy akkor most egyenlőre nem jön össze és akkor várunk egy évet, de nagyon-nagyon örülök. Azért van egy kis félsz is bennem, hogy mi lesz a három kicsivel, de igazából már a gondolat is csúcsszuper, hogy jövő ilyenkor már eggyel többen leszünk a fa alatt.
Kicsit vaciláltam, hogy ilyen korán megírjam-e itt, de igazából nem voltam babonás a másik két fiúnál sem és amúgy is sokan tudják már, akkor meg miért pont itt ne merjem megírni.
Szóval most lebegek a föld felett, ráadásul úri dolgom van, mert amióta megcsináltam a tesztet apa úgy bánik velem, mint a hímes tojással.
Duda
Natikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk.
Bécs:
Nagyon jó volt. Szinte minden úgy kezdődött, hogy 30 % rabat. Vettünk Andival egyforma kabátot magunknak prémes kapucnival, meg a gyerekeknek karácsonyra ünneplő rucikat.
Natika rózsaszín barnában fogja nyomni, amihez Lacinak (csak hogy passzoljanak egymáshoz) vettünk egy rózsaszín inget, szürke rózsaszín barna csíkos nyakkendővel.
Bazsikának egy szürke inget türkiz nyakkendővel. Dórikának, hogy passzoljon Bazsihoz vettünk egy szürke(ezüst) rózsaszín, retro stílusú meg anyagú rucit, ugyanolyan hajpánttal és csillogós rózsaszín nájlonharisnyával. Nagy volt ithhon az öröm, amikor előadtam a szajrét.
A játékbolt is nagy élmény volt. Bazsi kapott egy Thomas-os pulcsit, meg egy nagy műanyag Thomas formájú táskát, amiben belül rekeszek vannak és abba lehet belepakolni a kis vonatokat, ha el akarjuk vinni valahová.
Lacikának megvettem a nagy Duplo vonat kistestvérét. Így aztán játszhatnak majd együtt Bazsival, aki a nagyot kapja majd.
Vettem a gyerekeknek két egyforma kis norvég mintás pulcsit karácsonyra.
Meg Parndorfban apának két szép inget. (ott is minden akciós volt)
A Shoping City is nagyon szép volt, bár elég sokan voltak, alig találtunk parkolót. Valahogy az egész hangulat más, mint itthon, a választékról és az árakról nem is beszélve. Amit vettünk, az minden akciós volt. Ráadásul ha kártyával fizet az ember, akkor olyan jó a keresztárfolyam, hogy olcsóbb sok minden.
Meg valahogy sokkal udvariasabbak, de nem tolakodóak az eladók. Nem egyből azt nézik, hogy lopni akarsz-e.
Szóval azért hiába van nálunk is minden (ami a H&M-es választékra pl. nem is igaz), azért le vagyunk még jócskán maradva. Főleg mentalitásban.
Tünde
Bocs, de lemerült a telóm, miközben dumáltunk.
Visszaolvastam, és tényleg jó szar napod volt.
Azért reméljük, hogy gyorsan jön az a hideg front.
Davalia
Nekem Bazsikával 4,5 hónapos terhesen volt az esküvőnk és aki nem tudta (1 ilyen ember volt, a nőgyógyászom felesége
), az nem is vette észre. Lacikával, meg 18 hetesen azt kérdezte a dokim, hogy nem írták-e el és nem 28 hetes terhes vagyok-e.