Sziasztok!
B.U.É.K.
Minden szavadból árad a kedveség a szeretet!! Olyan jó, h megismertelek! Nagyon szeretünk!
Örülök, h hallunk Rólatok. TELJES GYÓGYULÁST NEKED!!!!
GRATULÁLOK A SIKERES VIZSGÁIDHOZ!
Jót nevettem Hannababán, bájos lehet ahogy beszél, öröm nézni ahogy nyílik az értelmük. Nálunk popsi van, épp a napokban mondom a férjemnek,: "Kincsem! rájöttem miért fogy el minden hónapban a popsikrém! Nő a fiunk sejhaja" , több krém kell rá. "
Az Uram persze nevetett. Mi is nagyon vigyázunk mit beszélünk, mert utánoz Ábel. Azt hinnénk, h kicsi még, de nem az, hihetetlenül okos!!! Tegnap este zengett a ház a kacagástól, mentem fel a fürdésből és belestem mit csinál apa és fia. Ábel az ágyon térdelőtámaszban, apa a szőnyegen és berregnek. Pillanatok alatt megtanulta Ábel és még éjszaka is amikor megébredt berregett és fújta a nyálát........
Nagyon jól eljátszanak együtt, Ábel imádja apát, de nem irigykedem, mert engem is kitüntet a mosolyával.
Karácsony: csendben telt, semmi különös, majd jövőre jobban érdekli Ábelt.
Szilveszter : csendben, Ábel 9 körül bealud ahogy szokott, mi 1,5 órán át néztük a tüzijátékot. Nagyon sokfelé volt, nagyon szépek. Ábel aludt mint a bunda. 3-kor szopi , aztán 8-ig durmolt.
anyós: nálunk lesz, amíg meg nem gyógyul. Csüt. jön a doki, beutalja kivizsgálásra és kiderül miért jár nehezen. A gyógyszereit nem akarja bevenni, de a fia meggyőzi.
A beszédével van a bajom, csúnyán beszél, Ábel pedig utánoz...... próbálom szépen kérni, h ne tegye, de ezt szokta meg. Így amennyire lehet védem tőle a fiamat.
uj tudomány: Ábel négykézlábra áll, de hamar elhasal
, ha felállítjuk kapaszkodva áll, alig lehet lefektetni. Ülni nem akar, eldől, mint egy zsák
A baba, mama, apa, abebaba szavak mennek, gyakorolja.
új év, tegnap kapott sütőtököt anyatejjel. 1 rész tök, 4 rész anyatej. Nagyon tetszett neki.
Én is hosszú voltam, de sokminden van. Jó lenne talizni majd és beszélgetni.
sok puszi!
Köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!
képek:
eszem
állok segítséggel
játszok apával