Nem tudom észreveszitek-e, de mi is natasáéknál alszunk
És ezentúl egyre inkább szolgálhatok hasonló minőségű képekkel
. Csak még tanulom, hogy kell kezelni. Csináltam a többiekről is, de azokat vmiért nem sikerült kicsinyíteni. Tanulom, tanulom... Hétvégén aaaaaagyon fogom fényképezni őket.
Cool, tényleg mindig olyanokat mondok, hogy relax, meg nyugi???? Már fel sem tűnik
. De köszönöm, hogy helyettem összefoglaltad a gondolataimat.
Holnap nálunk is buli lesz. Zsozsó osztálytársai jönnek. 3-6-ig engedélyeztem
. Gonosz vagyok???
Voltunk ma új doktornéninél, bejelentkeztünk. Nagyon szimpi. Ő egyből elküldött koponya és hasi uh-ra csak szűrés miatt, mert akiknek olyan nagy anyajegyük van mint Julcsinak az éranyajegy a karján (hematóma v mi), előfordulhat belső szervi elváltozás is. 27-n megyünk. Hogy mi azt nem mondta, de nem is kérdeztem, elég lesz akkor megtudnom, amikor Julcsiról kiderül, hogy nincs semmi baja.
És tök normális elintézési mód, bár kicsit kellemetlen, de megkért, hogy hívjam fel az előző dokit, és mondjam neki, hogy át szeretnék jelentkezni. Gondoltam, tök ciki lesz, izgultam is rendesen mielőtt telefonáltam, de végül csak annyit mondott, hogy rendben, én még hebegtem egy kicsit, megköszöntem az eddigieket (mert én ilyen udvarias vagyok
és különben is összefuthatunk még, pl mikor az új dokink szabin lesz, ne akkor cs..szen ki velünk )
Julcsi ma leesett az ágyról
. Vásárlásból jöttünk haza, Jupapnak adtam, hogy vetkőztesse le, ő a nappaliba az ágyra tette, egy darabig ott volt mellette aztán otthagyta Danival, hogy nézzen rá. Ő meg elment körmöt vágni. Én pakoltam a zacskókat kifelé, szóltam, hogy be kéne tenni a járókába. azt hittem hallotta és utána már nem is figyeltem, hogy ment-e hozzá. Egyszercsak hallok egy puffot, aztán sírást. rohantam, felkaptam, körbefogdostam, sehol semmi pirosság, pukli. ja és kő van a nappaliban
. viszonylag hamar megnyugodott, vszínű a lába csúszhatott le először és aztán szép lassan a többi, talán még kicist kapaszkodni is tudott. hason volt mikor odaértem.
A biztonság kedvéért felhívtam a kórházas dokibácsinkat, megkérdeztem, mire figyeljek, mik lehetnek agyrázkódás jelei. Egyiket sem produkálta, de azért még holnap megfigyelés alatt tartom
Még akartam személyszerint is vmiket reagálni, de nincs erőm, hogy visszanézzem a hsz-eket (mert míg nem voltam addig olvasni voltam ám néha). Talán ha holnap lesz több időm.
Dani, Domi Boldog születésnapot!!
Akiknek hófordulója volt annak meg Boldog Hófordulót!!!(és bocs, hogy nem írom név szerint
)