Sziasztok!
Lopott fél órám van, így most a tietek is vagyok!
Vikinek szorítok! Csak lesz lassan hír róla!
Márti! A szar anyaságról tegyél le! Szoktam hallgatni a Kossuthon a Vendég a háznált, és egyszer egyik anyuka pont ilyen problémával kereste fel őket! A fogdoki válaszolt, de sajna már nem emlkészem pontosan mit, lényeg, hogy nem a hiányosságok miatt alakul ki állítólag ilyen, és hogy sajna el lehet távolítani, de vissza szokott térni, így egyetlen mód a rendszeres eltávolítás! Persze csak ha Rékának is az van, ami a riportban! Mielőbb vidd el fogdokihoz és megnyugszol! Én meg m,egpróbálom megkeresni azt a riportot!
A mézesházam mindenkinek tetszett az oviban. lehet mégegyet kell csinálni, bár az idén a harmadik lenne, és már nincs kedvem hozzá!
Csabusom holnap 12:30-kor születik meg!
De buli csak szombaton lesz, és akkor egybetartjuk az Ákiéval is!
Mondjatok valamit, mi lesz nálatok 24-én a menü! Foggalmam sincs, mit főzzek majd!
Köszönöm a gratulációkat!
Kicsi ponosan mikor született Szilárdka? Nálatok lesz buli?
Majd megszakad a szívem, mikor hallom a rádióban (sláger), hogy azt kívánják gyerekek, hogy legyen villanyuk, mert akkor nem kell gyertyafény mellet tanulniuk, anyukájuknak kézzel mosni stb.. A másik kisfiú meg azt mondta, évek óta nem kapnak ajándékot, mert a szüleik azt mondják, nincs rá pénz, és most aszt kívánják, legyen fájuk, ajándék és egy kis süti! Hát nem röhely? Én meg már vagy az ötödik ajándékot veszem meg Csabusnak (igaz szülinap és karácsonyra elosztom)!
Nagyon elszomorít az ilyen!
A mikigyárba is úgy adnék be cuccokat, de sajna sehol nincs a közelben, csak Pesten, meg Győrben, meg Fehérváron! Csak azért meg egy kicsit sok felutazni, hogy leadjam a dolgokat!
Vagy lehet ennyi áldozastot kéne hozni
Megyek, majd benézek! Kíváncsi vagyok a fogdologra Márti!