Új privát üzeneted érkezett!

Coca Neked meg mindig nem jott meg? Akkor miert is nem remenykedsz? :wink:

Bettike: nem sajnalom! :lol:

Akkor mar harman vagyunk akiknek pont karacsonykor lesz pe-juk! Hurra!

Klarissza: lehet hogy ez most nem fog tetszeni de szerintem ha azt a hamis erteket kiveszed (37) akkor lehet hogy mara fogja rakni a pe-t, egy atmulatott (es hanyott) ejszaka utani ertek nem mervado!

KépKép
KépKép
tontica

[quote="zölddisznó"]P írta:zölddisznóájinkás jó reggelt!

Gaby!
A Nyirőben úgy működik, hogy kértek egy időpontot, elmész az "első konzultációra". Akkor elmondják, milyen vizsgálatokra van szükség: Neked hormon, UH, manuális nőgyogyi vizsgálat, Apának meg szintén vérvétel, és kiskatona. Ott minden kedden reggel van anyagleadás, nem kell előre bejelentkezni, ha már túlvagy a konzultáción. Aztán amikor minden eredmény megvan, akkor gyorsan meg kell szökni. ...Bár már nem az a doki a góré, akit mindenkit levesz, és borítéktól dagadó zsebei miatt az ajtón is csak lapjával fér be. A kivizsgálás tök ingyenes, és gyors!

Aztán még tudok magán-pasilógust is ajánlani, de az kb 15.000.-
A Kaáliban is megcsinálják kb. 12.000.- ért.

MSN?

A konzultáció minden hétköznap lehet? Mennyi időre rá adnak időpontot ha telefonálok? Kedden még itthon lesz Zoli lehet, ha hétfőn mehetnénk rögtön konzultációra, akkor még jó is lenne. Úgy bánom hogy erre a hétre nem kértem végül időpontot a szabolcsba :? SOTE-nak is van urológiai klinikája, most néztem a neten, és andrológia rendelés h-cs 8-14 között van, kérdés mennyi idővel előtte kell bejelentkezni. Meg találtam egy úgyneveztt potenciálklinikát, ahol megnézik, de nem tudom ott mennyi, viszont szerződésben van az egészségpénztárral, és elvileg rögtön adnak időpontot

msn jöhet :D

Kép
gaby25

Tontica semmi gond.

Szerintem pedig nem is lesz ebben a hónapban pé-m, mivel nyákom is csak 2 napig volt, és nagyon korán 10-11. napon. A ciklusaim rendszeres 25 naposak, de a múlt hónapban is 13. án volt a pé.-m, mondjuk azt nem tudom, hogy mindig ugyanakkor kell-e lennie? Igazán szomorú csak azért vagyok, mert megyünk 3 hétre telelni, és abból 1 hétig mikizek, na mindegy.

Kérdés: mi az a LUTEAL PHASE :?: :?: :?: :?:
klarissza32

szezso
nekem is bele belegörcsölt néha megjövösen a héten, de nem nagyon, és az ember abban bízik, hogy baba miatt görcsölt be néha :? .Volt olyan, mikor menzi előtt lévő napon már rendesen görcsöl, de az utóbbi időben csak piri után kezd el igazán görcsölni.

Kép
gaby25

Gaby! Hívját meg MSN-en, Neked nincs fenn a címed!

Tontika!
Azért nem jött meg, mert utrogestant szedek, és csak tegnap kezdtem el fokozatosan csökkenteni az adagot, úgyhogy még szerintem pár nap, és megjön. Ma azért még biztonság kedvéért teszteltem egy negatívat, mielőtt leállnék az "anyagról".

Kép
zölddisznó

Robcsi!
Hová kell beírni a baby dancinget??? :oops:
klarissza32

Zöldi! Nekem is azt mondta apa, hogy ezt a hónapot csináljuk tivornyázós hónapként, azon a logikán, hogy ugye a disco-s gyors kekszekből mindig hamarabb besikerül a baby! Na diszkóba azért nem megyünk, de bulis hónapot csinál nekem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Klarissza, amikor beírod a hőt ott az utolsó sorban látod hogy "Intercourse/Insemination" itt tudod bejelölni, hogy volt-e akció. Választhatsz, hogy délelőtt, délután, sok akció. :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike karácsony, meghitt hangulat, gyertyafény, fenyőillat...
mi kell még a babagyártáshoz :)

Kép
Kép
robcsi03

Bettike teccik az új tickered :D Új hónap- új ticker :)

Kép
Kép
robcsi03

Köszi :oops: Azt írta, hogy good :lol:
klarissza32

Csók megyek főzni!!
klarissza32

Köszi Robcsi! Gondoltam, hogy azt a bulis tickert leveszem, hisz azt azért raktam fel, mert még a múltkor örültem, hogy megjött! Most lecseréltem egy bármilyenre!
Kíváncsi leszek erre a hónapra, hisz most megint nem lesz closty, meg teázni sem fogok, csak E vitamin! Majd meglátjuk! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Nekem is volt már ilyen cumis tickerem, de én mindig kígyó alapon nyomom.

Kép
zölddisznó

kimentem a DM-be, vettem MACA VIBE-t, nincs is ráírva hogy javítja a termékenységet :? azt írja általános gyengeség, betegség utáni lábadozás, fokozott szellemi fizika igénybevétel esetén. Na mojd jól fizikai igénybe veszem apát Kép Kép

Kép
gaby25

a liverppoli vörös ördögök nem zavarják?

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]a írta:zölddisznó liverppoli vörös ördögök nem zavarják?

:shock: mi van? :lol:

Kép
gaby25

hát a Mikulás!

Kép
zölddisznó

ja :lol: hát majd utána veszen jól fizikai igénybe :lol: addig feltúrbozza magát :) ezt a tablettát nekem is jó szedni, nem?

most ezt találtam róla: Általános energetizáló, szellemi teljesítményfokozó, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, aktiválja az immunrendszert. Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzóképességet, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket. Szedése meddőség esetén is ajánlott.

a bioplaza oldalán 5537 ft, most 3800-ért vettem a DM-ben. Volt mégegy, kiszaladjak érte? :lol: aztán más dolgunk nem lesz csak turbékolni

Kép
gaby25

Gaby, Cocacska,Bettike, nagyon sajnalom. Ez nem er, olyan szep gorbeitek voltak... :( :(

Orulok, hogy mindharman jol alltok a dologhoz, ugyes csajszik vagytok.

Puszi nektek!!!!!!!!!!

Kép
melcsi6

Halihó

Nagyon sajnálom a negatív teszteket, de milyen jó, hogy így együtt haladtok többen is! Szép karácsonyotok lesz! :lol: :lol: :lol:
Ha minden igaz, nekem meg szép szilveszterem, már kitaláltam, hogy aznap reggel nyomok egy tesztet, bár még nem vagyok pé-közelben sem. A hétvégén nem mértem... :?

Robcsi, azt hiszem te kérdezted, hogy töltöttem a péntek estét? Bóklásztam a városban, majd hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam barátnőmet, és elmentem hozzá. Megittunk két üveg fehérbort, és hajnal háromkor mentem haza. Szóval jó volt, csak nem tudtam aludni, mert apánk nem jött haza :evil: , csak reggel fél hatkor, és tiszta ideg voltam és jól felspanoltam magam, úgyhogy reggel hatkor zengett a ház tőlem, így nem is mértem, mert aludtam vagy kemény másfél órát. :? :shock:
Ma reggel meg otthon voltunk szüleimnél, és teljesen elfelejtettem a mérést. Sőt, az E vitamint is elfelejtettem hazavinni, azt sem vettük be. :shock:
Így kíváncsi leszek, milyen lesz a holnapi hőm, és remélem, nem maradtunk le semmiről. :wink: Apa persze "megjavult" és már szánja-bánja bűneit. :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Mindenki alszik?
Én most ébredtem fel. Aludtam megint vagy 3 órát.

Kép
zölddisznó

Coca, Szilcsi nem alszik, ő dolgozik!!! :roll: 8)
Szép jó reggelt...
Te ilyenkor tudsz aludni éjjel? Én ha bealszok nappal, nem tudok elaludni utána fél éjszaka.

Kép
szilcsi

Én 24 órát is tudok aludni, aztán megint 24-et...
Jó dolgozást, gondolom a szerkesztőség?!

Kép
zölddisznó

Én sem alszok! Apával most tesszük majd fel a világító ablakdíszt! Meg lelkiztünk egy kicsit! :oops:

Kép
bettike
Eger

Majd fotózd le, ha már világít és sötét van!
...addig meg lelkizzetek! :oops:

Kép
zölddisznó

Már kész! De hát csak kívülről van értelme lefényképezni, de ha nem baj, azért most nem megyek ki az utcára! Holnap lefotózom okés? Meg lelkizés is kipipálva! :lol: Jó kis gonoszak vagyunk, mert szidtuk a diszkó balesetes terheseket, meg azokat, akik eldobják gyereküket, meg az életet, hogy ilyen igazságtalan. Jól esett! :twisted: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Gaby, Coca, bettike karácsonyra fel :wink: Hiszen a szeretet ünnepe, vagy mi a fene. Jézuska hozzon nektek babát. Tessék írni neki levelet.
Különben meg azért sajnálom, halkan megjegyezve :cry: Ölel Ölel.

Szilcsi ne dolgozz máááá annyit.

Én átvészeltem az éjszakát, hála Istennek, semmi nem jött közbe eddig lekopogom kopp kopp... Azért reggel teszteltem megint, nehogy becsapás legyen az egész, izgiis volt, talán izgisebb, mint az első. De megnyugodtam erősebb a második csík.

Ceni köszi a választ az a 3-10 nap az a DPO ugye? gondolom igen. Mert akkor ezek szerint beágyazódott a csöpség... És akkor leállhatok az E vitaminról.

A Luteral Phase az a Luterális fázis a peteérés utáni időszak. Ha jól tudom.

Jó hétvégét mindenkinek.

Szirom, Ancsa, Áfi????

Purc

Kép

Kép
purc

Jaja, szerkesztőség. 8)
Majd éjfél körül megyünk haza.
Bettike, olyan fura ez az új ticker, úgy megszoktam már a bulis tickeredet, ez olyan szolidabb. :lol:
Ezek a diszkóterhességek tényleg olyan furák: valaki mindent megtesz azért, hogy legyen gyereke, valakit meg seggrészegen nekidöntenek egy kocsos vécéfalnak, utána átrázza az éjszakát és terhes marad. Ez olyan igazságtalan! Ráadásul az esetek többségében nem is kell az ilyeneknek gyerek. :cry:

Kép
szilcsi

Jaj a dilis fejemet, Purc juhúúúúúúúúúúúúúú!!! :lol: Nagyon örülök neked/nektek, nagyon megérdemelted már azt a csöppséget, megszenvedtél érte!!! :lol: Kívánom a legjobbakat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóóóóógozni meg szeretek, tudom, hülye vagyok, de ez van. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi köszi édes vagy.

Olyan vagy mint az Uram, az felkel, és már reggeli közben nyomja, persze egész nap, és este tv-zés közben is programozik. Mikor nyaraltunk azt mondtam neki, ha bekapcsolja a laptopot, akkor kidobom, majdnem sikerült, ezért nem kapcsolta be. Ez két éve volt 1 héten keresztül. Na se előtte se utána nem tudtam elérni :lol: Bele kell törődnöm, ő ilyen.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
Nagyon jó hír! Örülök! Tudtál aludni? Most pihizz, ne is menj dolgozni!!!

Kép
zölddisznó

na csajok, majd jól elcipelem apát dizsidbe, berugunk, és akciózunk egyet a klotyóban :lol:

Kép
gaby25

én nem aludtam, azért sem alszom du. hogy éjjel tudjak végre aludni, és ne ébredjek korán, de így is felkelek :? mi lenne ha még le is feküdnék du. pedig már tök fáradt vagyok, így megy 1 hete :(

Kép
gaby25

Coca, marha nehezen ment, de apa édes volt ahogy megnyikkandtam már kérdezte, hogy mi bajom van. A végén már rá kellett szegényre szólnom, mert állandóan felkeltett ezzel :lol: Édes pofa volt. Még a ma éjjel van. Addig most pihizek kicsit...

Gaby, különben erre én is gondoltam, csak az a baj, hogy akkor is ugyanannyira akarnád, szóval még sem ugyanaz a kettő. Ha ennyire nem tudsz aludni, akkor tényleg lehet a stressz az oka a dolgoknak. Mondjuk ha apa nincs mellettem nekem sem megy az alvás :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby, hajrá!!! :lol: Most úgy elképzeltelek egy koszos budiban akciózni, aztán meg méred ezerrel a hőred... :lol: Kicsit abszurd helyzet! 8)
Ez a nemalvás elég gáz, nem kéne megnézetned magad dokival?
Purc, pihenj szorgalmasan, nézzél tévét, olvass, hímezz, hámozz, kötögess, szőjél-fonjál, számold meg a pókhálókat a sarokban, a mákot a bejgliben meg ilyesmik, akkor tutira jól fogja magát érezni a pöttöm odabent!
Coca, te mit is szedsz? És az miért kell neked? És ha azt abbahagyod, akkor fog megjönni? :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Tegnap megjött:( Már reggel gondoltam, mert leesett a hőm. Nagyon furcsa, mert ilyen rövid ciklusom nem szokott lenni (26 nap).
zsebi_baba

Szilcsi: Küldtem neked mélt!
Most :wink:

Purc: Juhééééééééééééééééééj :) :lol:

Coca, Gaby, Betti: Sajnálom nagyon nagyon :(

megyek mert a csajok kész vannak, én meg velük együtt :( Bogi szinte egész éjjel ordított hogy fáj a hasa fosott, hányt :( :cry: :cry: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
semmit nem aludtunk :( :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsebi: :( :cry: :x

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi!
:(
A decembert mi is elég bulisra tervezzük, legalább amiatt nem kell aggódni. (persze szívesen aggódnék..) Ja, és nekem is karácsony körül lesz a pé.-m! :wink:
Purc! Gratula!
zsebi_baba

Na csajok, ez a karácsony... :lol: :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, hogy mennyi baba fog születni augusztus-szeptember környékén!!! :lol:
Enikő, mindjárt olvasom. Basszus, megint beteg lett a Bogi??? De hát ő már kilábalt belőle, nem??? Afrancba... Sajnálmo nagyon, gyógypuszik mennek ezerrel, aztán most már tessék gyógyulni, mert egy hete nem láttalak titeket!!! :cry:
Zsebi, sajnálom. :cry: De látom, próbálod a jó oldalát nézni. :wink:
Hajrá, bulizzatok, aztán kövessétek Gabyék példáját! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Utrogestant progeszteron pótlásként írták fel az inszem után. Hátha az segít. Hát nem segített. De csak fokozatosan szabad abbahagyni. addig no mensi.

Kép
zölddisznó

purc
most itthon van apa :) csak mikor felébredek hajnalban nem mindig tudok rögtön visszaaludni mert horkol kicsit a szentem :?

Szilcsi
azért alszok én, sokszor már fél10-kor lefeküdtem, csak hajnalban felébresek, rápillanok az órára aztán szundi vissza. GOndoltam ha kihúzom hogy később fekszem le, akkor majd alszok tovább, de valahogy 4 körül mindig felébredek, de úgy 1 órára még vissza tudok aludni. Igaz volt olyan is, mikor 3 kor felébredtem. Lehet tényleg stresszeltem magam. Most megjött, titában vagyok a mostani helyzettel, nem rágom magam hogy terhes vagy nem terhes, kíváncsi vagyok holnap hajnalban megint felébredek e. Ez az egész múlthét szombat óta megy :shock:

Kép
gaby25

zsebibaba
nekem meg általában 26 napos a ciklusom, most meg 30 lett :?

szilcsi
azért nem kell engem komolyan venni dizsi témában :lol: amúgy imádok táncolni, de mikor fiatalabb voltam sem volt nálam módi a diszkó szex :wink:

Kép
gaby25

Gaby, szerinted komolyan gondoltam, hogy majd a diszkóban...??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dehogyis! Azért gondoltam hogy aki komolyan vágyik egy gyerekre, és tudatosan tervezi a családját, az nem egy büdös füstös döbörgő dizsiben akar teherbe esni! :lol:
Csak úgy elképzeltem a helyzetet... :lol:

Én sem vagyok az ilyen diszkószex és az egyéjszakás kalandok híve. Életemben egyszer mentem bele az egyéjszakás kalandba, egy nagy szakítás után vigasztalódni akartam - az a pasi, akivel egyéjszakát akartam, ma a férjem. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nekem bejött az egyéjszakás kaland végül is. 8)

Ja, nem is tudom, ki írta - valaki az "újak" közül, nekünk is július 22-én volt az esküvőnk! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok

Most jottem haza anyuektol, csak gondoltam bekoszonok! Remelem mindenki jol van, mi igen! :)

Puszi es vigyazzatok magatokra!

Udv.>

Eliza

Kép
elizabeth25

Hahó!

Köszi a hiányolást!

Csak nagyon futtában olvastam a termés egy részét, gyerek a nyakamon közben, úgyhogy a felére se emlékszem, ne haragudjatok :cry: Láttam, hogy nem mindenkinek sikerült, amire vágyott, nagyon sajnálom :cry:

Mi nem voltunk itthon, anyukáméknák ért véget egy mangalica viszonylag rövid élete... Két napig nem hőmérőztem, de pénteken még futottunk az urammal egy tiszteletkört, pedig nem bíztam benne, hogy sikerül :wink: Holnaptól megint mérek, bár hogy így a ferti hogy teszi be a pé-t, fogalmam sincs. És én is úgy számoltam, hogy karácsonyra van "eredmény"...

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, segítenétek nekem, hogyan lehet hőgörbét készíteni itt a neten? A Fertility nem enged regisztrálni. Tudtok más oldalt?
Köszi előre is:)

Veramama
veramami4

A fertility circle, és a friend, ami angol nyelvű.
Van német is, ha az jobban fekszik.

Kép
zölddisznó

Szilcsi
jó hosszú lett az az éjszaka :lol: én azt nem mondom, hogy régen nem volt futókalandom, de azért nem ilyen kutyafuttában diszkós típus :lol: Kiéltem magam mire férjez mentem, sokat buliztam meg minden :wink:

Veramama
http://www.fertilitycircle.com

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?