Új privát üzeneted érkezett!

Andrea :D
nem ugyanúgy, ez teljesen normális. de! semmit sem jelent :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andrea,
ne aggódj, nincs semmi gond! :)
Én sem tök úgyanúgy reagáltam a fogira most!

Erika,
hú, akkor nektek is nemsokára indul a kistesó-projekt! :) +++
angel37

sziasztok
Orsi :lol:
Sárgatestet csak akkor termel a szervezet ha van baba is?!
Nélküle ilyen nincsen úgye?!
Egy ismerösöm miatt kérdezem.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Kagyló,
nem tőlem kérdezted ugyan, de a megrepedt tüsző helyén sárgatest keletkezik, az termeli a sárgatesthormont, azaz a progit! :)
angel37

na de terhesség nélkül is termeli???

kagyló

Igen! A progi kell már a beágyazódáshoz. Ha a terhesség létrejön, akkor a sárgatest nem hal el tüszőrepedés utáni kb 14. napon, hanem tovább termel, növekszik a progi mennyisége is, a 12. héttől pedig átveszi a szerepet a méhlepény.
angel37

Sziasztok

Angel
igen- a jövő héten intézem az előzményeket a körzetinél és a nőgyógyászomnál.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Kagyló :D
persze, hogy termel. Ezért lehet a progeszteronszintet nézni és ált. szokták is a ciklus 21-23. napján.
csak a HCG az ami a terhességgel összefügg.
Ha nicns progi beágyazódni sem tud az embrió.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok
Orsi :lol:
Köszönöm!!!

Ha valakit érdekel nézzen át a Dévais topikba, van ott egy érdekes cikk!!!!!

kagyló

sziasztok!
mi az a legkorábbi időpont mikor vérvételt csinálnak?
Kismókus!dec.19. a teszt időpontja amúgy.
de harci azt mondta csinálhatok már szomb,vas,hétfőn is tesztet.
azon gondolkodom,lehet hogy érdemes lenne vérvételre menni.már nekem annyira herótom van a tesztektől!
lola29

amúgy az az álmom,hogy elmegyek vérvételre,és jön ki jótündér harcimókus,és közli velem a jó hírt!!!!!
mint sokakkal ebből a topikból!
amúgy tényleg az a baj a tesztekkel,hogy az elmúlt 2 évben ,brrr,még visszagondolni is rossz annyit csináltam!
amúgy hánypercen belül mondják meg az eredményt?
olyan jó ez a topik,minden baromságot le lehet írni!
mégse kapok senkitől se egy sarrelt sem!
lola29

Lola
Megértem a dilemmát. Én mégis úgy döntöttem, hogy tesztelek is, és utána vérvétel, egyrészt, hogy otthon tudjam meg a jó, vagy rossz hírt, meg ez ébredés után 2 perccel volt, nem 3 órával...
Az et utáni 12. en erős csík volt, valószínű a 11.en már vmi látszott volna...
emma1976

köszi emma!
lola29

Lola!
Én a 13. napon is negatívnak gondoltam inkább a tesztet, csak egy gondolatnyi csík volt, másnap meg 453 volt a HCG a vérvételen!

KépKép

KépKép
szivvi

Lola :D
Et után 11. napon mehetsz már.

Orsi
KépKépKép
icsilya

tényleg?
köszi!!!!!!!!!!!!!
lola29

Sziasztók Lányok! :D

Van köztetek olyan aki a debreceni kaáliba jár?
m. reni

én mind a 3nál az et utáni 11. napon mentem vérvételre.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggelt Mindenkinek!
andrea23

Szia Andi!

Te Budapesti Kaális vagy?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó! Igen.
andrea23

Krizsás?

Kép
zölddisznó

Krizsás! :D
andrea23

Van MSN-ed, vagy Skypeod?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Andrea :)
hol tartasz a bogyókkal?
Mikor mész a dokihoz?

Nálam miku is megjött az éjjel, holnaptól szúrom magam! :D

Sajnos így nem együtt fogunk haladni, de nagyon drukkolok Neked! :)
angel37

MSN-re felvehetsz nyugodtan. Felvan tüntetve az MSN-címem...
andrea23

O.K. felvettelek!

Kép
zölddisznó

Szia Angel! :D

2hete szedem, 27.-ig kell. Holnap megyek 11-re a dokihoz.Gondol a szurikat fogja most felírni meg lehet lesz egy UH is.

Egy picit sajnálom,hogy nem együtt haladunk,de nem baj ám,mert "taposod" elöttem az utat a siker felé! :wink: Csuriban van a kezem érted! És köszönöm,hogy Te is drukkolsz nekem!
andrea23

Zölddisznó! Szerintem nem vettél fel még!

pekaandrea@freemail.hu KÉT A-val! Lehet elírtad!
andrea23

Andrea,

Holnap mész is? :) Igen, valszeg UH és szuri felírás lesz!

Nekem is 24-ig kellett volna szedni, csak sokkal hamarabb jött a mútkori vérzésem, és jóval előbbre tartottam a fogival.

Köszi a csurit! :) Próbálom törni az utat! :)
angel37

Sziasztok!

Emma!
Gratulálok!!!! :P :P :P

Kismókus!
Tessék betartani a szigorú fekvést!!! :twisted:
Azóta is kapod a szurikat?Le tudsz még egyáltalán ülni?Kitartás!!!

Angel!!
Nagyon drukkolok!Most biztos sikerülni fog! :P

Átmentem csendes olvasóba,majd 1-2év múlva újra aktív leszek.De drukkolok mindenkinek.Hajrá!
mereszt

Mereszt!
tessék azért ide írni néha!hogy van a picur?képeket is kérünk!
Lányok!
én olyan szarul vagyok!nekem két napja olyan migrénem van,hogy csak na!gyógyszert nem merek bevenni.tudtok valami gyógyító trükköt?általában tök jól alszom éjjel,de most!100* felvoltam,rosszakat álmodtam.meg még ha leírnám mi történt,azonnal átkerülnék a sárga topikba!annyira fél már tőlem a férjem éjjel,hogy azt mondta egyszer megölöm őt.
jó lenne a reggeli hányingert terhességnek betudni, de tudom hogy ez a fejfájástól van.józan paraszti ésszel belegondolok,még csak holnap lesz egy hete a beültetésnek!
na,ha nem jelentkezem,ne keressetek!
lola29

Lola
Szerintem az csak jó, ha xarul érzed magad! Ez a beágyazódás ideje, szóval a szervezeted vmiképpen reagál rá. Nekem görcsölt sokat a méhem meg a beleim ilyentájt, meg a 8.-9. nap körül már jött az álomkór...

Csajok :)
Alvókám a hétvégén érte el a csúcsot: éjszakánként 10 óra, ebéd után plussz kettő :D Kár, hogy mhelyen nem lehet sziesztázni, hihetetlenül jól esett napközben szundizni...
emma1976

helló emma!
köszi a gyors választ!szerinted ez öszefügghet a babócákkal és nem a hidegfronttal?
ezek szerint te dolgozol még?
ez lenne a következő közvéleménykutató témaköröm!Harcikával is beszélgettük már sokat.dolgozni e terhesség idején,ha iged meddig,ikreknél ugyanúgy?
dolgoztok -e ti,és meddig tervezitek?
nekem enyhén szólva ciki a hétfői telefon,ja nem megyek!meg nem vagyok lógós!de a baba a legfontosabb!amúgy napi 2*félóra saját 20 éves kocsival,8 óra irodamunka,ügyfelezés.mi a véleményetek?
JA!!!!!Szombaton vérvétel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Lola
Én bízom benne, hogy a babócák okozzák nálad :)
Nekem hétfőn volt et, csütörtök óta minden nap dolgozom. Napi 2 x 45 perc kocsival, + 8 óra irodai munka. Nekem is a baba az első, de ha nem lesz probléma, kb. félidőig (4,5 hónap) szerintem dolgozom. Mondjuk ha ikrek lettek volna, az biztos más, akkor valószínű a 12. hét után otthon lettem volna.
Szóval ezek a terveim, de mindig az élet alakítja, mi-hogy lesz.
emma1976

én anno a fiúkkal a 16. hétig dolgoztam, mert utána kezdődött a vizsgaidszak és az államvizsga, és ezt nem akartam már a 8 órás melóm mellett csinálni.
most fogok dolgozni, igaz most kb. napi 4-5 órát dolgozom csak, de ugye ittvannak mellette a fiúk, ha ott végzek :)

Neked kell érezned, hogy akarsz-e dolgozni :D tényleg :) kívülállóként nehéz tanácsot adni.
nagyon sok nő szinte végig dolgozik, ez önmagában nem veszélyforrás.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya!köszi!
lola29

Lola!
Biztos a beágyazódást érzed! :P Nagyon drukkolok.A munkát meg tényleg te fogod érezni,hogy megterhelő-e.
Dórika köszöni szépen jól van.Szereti a szüleit ugráltatni. :lol: Pláne éjjel.Szépen fejlődik és imádja az anyukáját. :oops: Küldök még képet,de többet tényleg nem fogok,mert nem szeretném senki szívét fájdítani azzal,hogy nekünk már van babánk.
jó éjt mindenkinek.
Kép
Kép
mereszt

Sziasztok!

Tegnap voltam a Káali és nagyon nagy meglepi ért 6 napi szurizás után szerdán punkció. Nagyon felgyorsultak a dolgok és bizony nagyon izgulok.

Lola!

Nagyon drukkolok!

Mindenkinek szép estét és jo éjszakát!
beu9

Mereszt!

Gyönyörű ez a kislány!
beu9

Sziasztok!

Mereszt
hogy milyen gyönyörű ez a kislány!!!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen szép, és aranyos!!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Mereszt!

Nagyon szép hajas babátok van!!
Gratulálok a döntésetekhez! :D

Lona
lona1

Mereszt! :)
Nagyon szép kislány Dórika, látszik rajta, hogy milyen nyugodt, és hogy milyen jól érzi magát! :) Sokszor eszembe juttok, hogy micsoda csoda történt veletek.
Én jól vagyok, sokat fekszem, de bevallom, nem egész nap. :oops:
Igen, még mindig kapom a szurikat, de a héten megyek a Kaáliba, és remélem megtudom, hogy meddig kell még..... Egyébként nem az üléssel van a gond, hanem az olyan mozdulatoknál, amikor a fenékben lévő izmot használom, pl. mikor fel akarok kelni az ágyból... de azért még viselhető! :)

Lola! :)
Megy a drukk szerdára! :)

Lányok! :)
Nagyon "fontos" kérdés: Aki mostanában járt a Kaáliban attól kérdezem, hogy van-e a Kaáliban karácsonyfa, és ha igen, milyen színben pompázik? Az utóbbi napokban ugyanis azzal kötöm le magam az ágyban, hogy karácsonyfadíszeket készítek, és szeretnék vinni a Kaáli fájára is (ha van), de nem tudom, hogy a kollekciómból milyen színűt vigyek.....

Kép Kép
kismokus

Lola! :) Beu! :)
Bocs, nem Lolának akartam drukkolni szerdára, hanem Beunak! :oops: Persze Lolának is megy a drukk másért! :)

Kép Kép
kismokus

szia mindenki!
Mereszt!csúcs ez a kiscsaj!köszönjük a képeket!szerintem a te babádra senkinek nem fáj a szíve,hiszen annyira megérdemelted!nemsokára minndenki tesz fel ilyen képeket!
hallottátok a híradóban a két pici gyereket,akiket otthonhagytak a szüleik?az ilyen meg is érdemli, hogy elvegyék tőlük.
Kismóki!én igaz még csak 10 szurit kaptam,de meg sem kottyan a sejhajomnak.igaz,mondta drága jó orvos anyósom,van hova adni...
ja!én egy hete voltam a kaáliban,és nem láttam karácsonyfát!
amúgy remélem tényleg a beágyazódás miatt vagyok szarul,mert már 3. napja gyötör a fejfájás.
csá mindenkinek!
lola29

Beu :P
Nagy drukkok holnapra! Hányra mész?
(Én holnap 8-ra megyek UH-ra)

Kismókus :P
Megnézem Neked holnap, hogy van-e fa, s ha van, "milyen színű".

Mereszt :P
Gyönyörű a kislányotok!

Fanni
fanni73

Sziasztok

Kismókus
mi 7-én voltunk a Kaáliban (múlt csütörtökön)
karácsonyfa még nem volt, de advenit koszorú igen, de már nem emlékszem hogy milyen szinben pompázott a diszítés, de az tuti hogy szép ízléses volt

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mereszt :)
Annyira gyönyörűséges babád van! Gyere nyugodtan, nem hiszem, hogy bárkinek rosszul esne.

Beu :)
6 nap összesen? Húhú ez rekord :lol: Akkor nagyon jól reagált a szervezeted. Nem írtad, hogy hány tüszőt láttatok.

Lola :)
Hú, gondolom már kaparod a falat :) Ma jobban vagy? Van vmilyen tünet?
emma1976

emma!
szó szerint kaparom a falat!már tiszta dzsondzsi vagyok.szerintem ezért fáj a fejem már 3. napja.amúgy még semmi tünet.
elmentem a városba,gyalog 5 perc,csak úgy lightosan hátizsákkal.persze hülyemód vásároltam.kicsit nehéz lett a hát.na nem nagyon.hívtam az uramat,jöjjön elém,az meg kocsival keresett,jól elkerültük egymást!!!
utána szidtam magam,miért csinálok hülyeségeket,vigye el a fene n a karácsonyt!!!!!!úgy is a legszebb ajándék a baba lesz!!!!!
ezt minden beültinél el kell játszanom?
szóval le kéne nyugtatni magam!de mivel?sex?na azt se merem...
remélem már ezerrel kapaszkodnak a babók,és örültek ennek a hátis kiruccnak!
lola29

ne aggódj a nehéz cuccon :D
nekem 11 meg 10 kg súlyaim vannak itthon :D muszáj volt őket emelgetni kiságyból be/ki, összebújás, hiszti :)
nem árt, hidd el :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?