Tontica, 2 hónappal ezelőtt igaz nagyon korai szakaszban, pont okt 9-én teszteltem egy pozitivat, és éjjel elment a baba, vagy benne van a pakliban az is, hogy nem volt jó a teszt. (Mivel igen korán volt még, ezt nem tudták megállapítani) Azért nem örülök most annyira, igaz most egy másik típussal teszteltem. Biztos, ami biztos. De nagyon belegörcsölget a hasam most is, és nagyon félek, hogy megtörénik ugyanaz.
Ezt meg a holnap éjjelt éljük túl, és akkor már kicsit meg lehetek nyugodva.
Sajna azért nem megyünk haza, mert igen drága lenne a jegy, meg kisbabával nem is igen akarom átutazni a világot.
Gaby, igen amerikai - magyar állampolgárságot megkapja, ami azért jó, mert ha gondolja, akkor simán kijöhet itt élhet. Nem kell itt vizumoznia. Azért sokkal nagyobbak itt a lehetőségek, még ha a kaja pocsék is
Ceni, anyósom az alacsony vérnyomására az apósomat használja hehe
Mindig felhúzza az agyát valamivel
De rá kellett jönnünk, hogy csak a vérnyomását állítja be a szintre hihi
Eddig alacsony volt neki, most már normális egy ideje...
Coca, helyes ne is várjatok!
De még remélem nem jött meg, és van remény. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Coca, moni köszi szépen.
Azt akartam még megkérdezni tőletek, hogy tudja valaki pontosan, hogy hánytól hány napig tarthat a beágyazódás? Azért lenne most ez fontos, mert az E vitamint csak addig szeretém szedni, ma még bevettem, nehogy emiatt ne tudja befészkelni magát a csöpség
Mennek a drukkok.