Szia Aniko,
bocsi, de az utobbi idoben nem jottem erre az oldalra. Koszi az infot. Talan azt szeretnem a leginkabb megtudni, hogy ott mennyire nehez egy bolcsodet/ovodat talalni. Itt az allami helyekrol nem sok jot hallani, maganuton meg nagyon draga, es amugy se nagyon bizok meg senkiben. Munkat talalni sehol sem konnyu, foleg jot nem, de azzal a gyerek elott sose volt gondom, de most teljesen meg vagyok love a baba miatt (persze lehet csak en vagyok bena). A masik az, hogy nekem itt tanulo vizumom volt eddig, most elvileg gyakorlaton vagyok, azaz kellene lennem, de utanna semmi kedvem itt allandoan a papirokkal bajlodi, ugyhogy azert szeretnek tobbek kozott valahol europaba visszamenni. Arrol nem is szolva, hogy innen hazalatogatni nem egyszeu, es itt semmi csaladom nincs (kiveve az en kis uj csaladom). Arrol persze nem beszelve, hogy itt is ugyanolyan nehez, ha nem nehezebb, mint barhol, akkor meg minek az egesz szenvedes, legalabbis nekem nem nagy izgalom itt lenni. Meg ezeregy indokot tudnek felsorolni, miert nem maradnek szivesen, az is igaz, hogy itt mar tudom mi hogy megy, vegulis tenyleg mindenunk megvan, ehhez kepest en a bizonytalanba akarok belevagni (lehet majd jol megbanom ha elmegyek)
Most egyebkent itthon "unatkozo" anyuka vagyok, ami gondolom mar kiderult, persze nagyon sok mindent kellene csinalnom, csak valahogy a baba mellett nem megy.
A ferjem annyira nem akar menni Franciaorszagba, vegulis a nyelv miatt gondoltam ra, legalabb egyikunk beszeli, persze szoba johetne Anglia, de oda egyikunk se vagyakozik. Ezenkivul Norvegia es Magyarorszag (mint a legrosszabb valasztas
)), bar en nem gondolom, hogy olyan rossz lenne otthon) jon szoba. Meg egy evig itt kell kihuznom valahogy, igy egyeztunk meg a kedvesemmel. O egyebkent marokkoi, o se akar orokre ittmaradni.
Hat ennyit magunkrol.
Aranyos a nagyfiad. Tudod fiu vagy lany lesz a kovetkezo? Remelem nem vagy beteg a terhesseggel.
szia
Eniko