Zsunya!
Szerintem ugyanazt mondjuk! Teljesen érthetõ volt korábban is, amit írtál. Inkább én fogalmaztam nem egészen pontosan, illetve kiragadtam egy részletet és csak arra válaszoltam, vagyis hogy a többi európai országban kevesebb az abortusz. Az erkölcsi nem nevelésbe beleértettem azt is, hogy miért nem tudnak ezek a lányok arról, hogy van más módja is a védekezésnek. De valahol azt írták nekem, hogy ma már 13-14 évesen kezdik el - felelõtlenül - a szexuális életet. A szexualitás a legtöbb családban tabu. Így a fogamzásgátlás is.
Egy abortuszt nem talál meg anyu az iskolatáskában.
Lehet, hogy ez durva lesz, de hallottam olyat, ahol a 17 éves lány már szintén a sokadik abortuszán esett túl. Az ANYJA JAVASLATÁRA, ugyanis számára is ez volt az egyetlen elfogadgható útja a fogamzásgátlásnak!!!
(Érdekes, még mindig elõttem van az arcuk!) De hallottam olyat is, aki szedte a tablettát, mert azt mondta neki az orvosa, de azt már nem tudta, hogy miért szedi?! "Tán, hogy ne legyek babás!"
Én sem értem és remélem, hogy a lányommal ki tudok majd alakítani olyan kapcsolatot, (és a fiammal is, mert azért a fiúk szerepét sem hagyhatjuk ki), hogy nyugodtan megbeszélhessük ezeket a problémákat is, és ne menjen bele divatból olyan dolgokba, amiknek nem ismeri a következményeit, sem lelki sem testi oldalról. Én ezeket a lányokat sajnálom. És azt is sajnálom, hogy pár év múlva már õk fogják sajnálni.
A fogyatékos babák kihordásáról is teljesen egyetértünk!
Solya