Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Szép napot kívánok mindenkinek.
Nekem nemigazán van mit írnom úgyhogy most csak figyelemmel kisérlek benneteket. :lol:

Majd karácsony környékén derül ki hogy mi van nálam. :roll:
Majd akkor írok hogy mi is volt a dokinál persze csak ha érdekel benneteket. :oops:

Most nem igazán vagyok a legjobb állapotban de gondolom ez is elmúlik majd. :cry:

Sziasztok.
csipcsab

Fioona.

Én is főzős tipus vagyok szeretek is. De sajna még soha nem csináltam padlizsán krémet ezért én nem tudok segíteni. :oops:

Szép napot.
csipcsab

Fioona: sajna nekem sincs gőzöm sem. Még nem csináltam padlizsánkrémet.

Marietta: persze, hogy érdekel mi van Veled. Már megbeszéltük a lányokkal, hogy akkor is írunk, ha irgum-burgum hangulatban vagyunk. Írd csak ki magadból a sok rossz érzést és el is múlik, meglátod.

Már lázban égek és pakolok. Holnap indulunk és majd csak jövő héten jövök, mert addig szigorúan se gép, se telefon. Kizárólag hegyek,ásványok, friss levegő, csend, és hancúr hancúr hátán :oops: . Ez a szigorú program.
:)

Azért még este benézek, meg lehet reggel is ha lesz időm.

meriann

Fioona
Ahogy ígértem, leírom neked, amit olvastam a festékről.
Akármilyen jó ötletnek tűnik is a babaszoba kifestése, próbáljunk meg ellenállni a kísértésnek a terhesség utolsó heteiben, vagy legalább engedjük át másnak a feladatot. A terhes nőnek kerülnie kell az ólomtartalmú, illetve az olyan latextartalmú festékeket, melyekben higany lehet. A legtöbb vízbázisú festék használható, de mindig ellenőrizzük a címkét, hogy nem tartalmaz-e káros összetevőket. A festést mindig jól szellőző szobában kell végezni.”
Szóval, szerintem nem kell izgulnod emiatt.
Különben én örültem a szopipárna akciós hírednek, mert én nagyon szeretnék venni. Meg is nézem a honlapot. Köszike-köszike.

Meri
A tábla szép munka volt, és biztos nagyon szép is. Mondom ezt azért, mert az én monitorom olyan béna, gönc, szemét,….. hogy kiment belőle a piros szín. Ezért minden, kék, sárga, szürke, fekete és fehér nálam. Útálom!!! :evil: De gratulálok, ügyi vagy. Köszönjük.

Bodzi
Parádés lehetett a Disney-jégrevű. Nahát! Én is megnéznék ilyet!!!

Porsi
Sajnálom édesem én is nagyon. Ennyire nem kellett volna komolyam vennie a Mikulásnak a látogatást. Vagy valami jobbal is meglephetett volna. Fránya!!! :evil: :evil: :evil:

Vicky
Irigy-irigy a külön karácsonyozásért! De szép lesz nektek! :D

Adrienna
Jobbulást kívánok, vigyi magatokra! :?

Mi nagyjából végeztünk a háztatarozással, de a neheze most jön: visszapakolni azokat a cuccokat, amik még a garázsban vannak szerteszét. Mert ugye ilyenkor az ember próbál megszabadulni a felesleges dolgoktól. Így is sok cucc van, egy ilyen festés jó alkalom a „lomtalanításra” is.

Lányok, ti már vásárolgattok karácsonyra??? Mert én még semmit! Na jó, pár könyvet a gyerekeknek. Pedig már csak 2 hét!!!!!

A vonalzómat vissza fogom állítani, mert még csak 15+4 vagyok, a nőgyogyim javaslatára a régi időt számoljuk. Aszerint oszt be minden vizsgálatra is.
Na megyek, aztán még jövök.

Benita
benita

Halihóóóóó

Merike:
jó utat.. Remélem már hármasban jöttök haza:)

Adri:
jobbulást...

Marietta:
írj sokat, sokat. :)
Jót, rosszat.... amit érzel.. Segít....

Dobok görbét:)
Kép

Nem értem, de 28-9 napos ciklusnál a fiam is a 18. nap fogant és eszerint most is akkor volt am pé-s. Dokim is a 16-18 közé saccolta.
Sztetek nem gáz, ha a pé-s után nem 14 napra jön meg??
mindenhol azt olvasom, h az fix 14 nap , az eleje változhat... hmmmm :roll: :roll:
Vendég

sziasztok!

jégrevű biztos nagyon jó lehetett,mi színházba megyünk januárban főleg musical-re utazunk mostanában.január 12.-én Rudolf-ot nézzük meg,aztán 21.-én a Szépség és a szörnyeteg következik szenzációs diszlettel.várom már.
ma megyünk vásárolgatni Anyuval ha összejön.vizesek még most csinálják az utolsó simitásokat,kőmüves délután folytatja.tőlük függ hogy mikor indulhatunk.
este vacsizni megyünk,de jó lesz.
Meri jó utat nektek,érezzétek jól magatokat!
Adri neked én is jobbulást kivánok.
Hajni én nem vagyok szakértő ebben a témában,de ha arra gondolsz hogy bármi bezavarhatja hogy mikor jön meg(vizsga,idegeskedés stb)
nem olyan biztos az a 14 nap.ezt csak mint laikus gondolom.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Meri,nagyon jo a tabla!!nekem az jon be,ahol feher a felirat!!
Nagyon jo miniszabit nektek!!!!Erezzetek jol egymast!!!! :wink: :wink:

Hajni,nekem nagyon bejon a gorbed :wink: :wink:
Igeretes :lol: :lol: :lol:

Fiona,en szoktam csinalni padlizsankremet,van,hoyg sotetebb barnas a belseje,de nem tul sotet.Alatalabn akkor sotetedik be,ha femmel erzs hozza.Azt nem szabad.Muanyag vagy fa dolgokkal szaabd csak megpucolni,szetvagni,osszetorni.
Nem hiszem,hoyg rosssz lenne,amiert barna belseje,de a tutit csak az izebol lehet levonni :(

Benita,ne is mondd,meg nekunk is renegteg karacsonyi ajandek van hatra.14 embernek kell venni (pici csalad :lol: :lol: ) es talan 3nak van meg.Mokas!

Bodzi ez a jegrevu nagyon jo lehetett!!!!Imadom az ilyet!!!!A jegtanc meg amyug is a szivem csucske!!! :wink: :wink:

Marietta,meg johogy redekel minket,hoyg mi ujsag nalad!!!Mindenkeppen irj,barmileny hired van!!!!!!!!!!En nagyon drukkolok!
JO kis karacsonyi ajandek lenne vmi jo hir :wink: :wink:

Adri jobbulast!Vigyazz magatokra!!!

Vicky,ha gondolod elintezzuk a babat roka nelkul is :wink: :wink: :wink: De gondolom,hoyg azzal egyutt is bevalllalod!! :wink:

Hu en ma reggel voltam amasik helyen vervetelen,at az egezs varososn,kiraly volt.
Viszont alig voltak,es tok kedvesek voltak a noverek.
DE:utana elmentem a mult heti ver+ vizelete eredmenyemert...erre kiderult,hoyg vizelet eredmeny nincs,nem kaptak mintat.magyrul elkavartak.Yuppi.Szoval most hetfon ujra haziorvos-beutalo,majd ujra vizeletvitel...hat ugy orulok,hogy el nem tudom mondani..... :( :(

Jo hetveget Mindenkinek!
Nem tudom mikor leszek,mert karacsoyni ajandek vadaszatra is megyunk,na meg haznezobe :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek millio puszi!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri,
NAgyon jó utat, vigyázzatok magatokra és érezd nagyon jól magad!!!

Marietta,
gyerek csak sokat. mi is szoktunk itt panaszkodni, nem csak az örömöket osztjuk meg! Úgyhogy gyere és mesélj :)

Hajni,
én nem tudom, mi van ezzel a 14 napos dologgal, nem értek hozzá sajnos. Viszon tetszetős a görbéd!

Fioona,
konyhatündér sem vagyok, :) de szerintem nem jó, ha barna a közepe. Nem láttam még olyan padlizsánt én sem.

Esztora,
mi mindenevők vagyunk, de a musical-eket mi is nagyon szeretjük, főleg az Operettszínházban :) Az általad említett kettőt már mi is kináztük! :lol:

Benita,
én ahyogy ismerem magam, majd 23.-án kapkodok a vásárlással :P
Elég lusta vagyok ehhez sajnos :(
Bár már pár kézzel készített ajándékot megcsináltam, és ez nagy teljesítmény tőlem! :)

Adrienna,
jobbulást!

Kép
bodzi

nekünk is az Operettszinház a kedvencünk.láttuk már a Mozart-ot(kedvencem annyira jó volt),West Side Story-t,Rómeó és Júlia-t.utobbi annyira nem jött be!
ma sem megyünk vásárolni,becéloztuk a holnapot!vacsora azért nem marad el.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Alig, hogy írtam, elment a net. Mint később kiderült, fejlesztik a rendszert, de a szolgáltató nem érezte szükségét, hogy előre szóljon. :evil:

Szóval köszi a padlizsán véleményezését. Végül megcsinálom, (félig kész) és majd eldől. Sztem nem romlott, inkább attól félek, hogy keserű lesz. :(

Adri jobbulást.

Meri nagyon jó utat!

Arwen, legalább vért nem vesznek. :) Az lett volna az igazi gáz, ha a vérvétel eredménye vész el. :wink: Hétfőn én is megyek!

Hajni szerintem csucs szuper a görbéd eddig. Én is azt olvastam amit te, de valóban léteznek tényezők amik befolyásolhatják. Lehet, hogy ilyesmiről lesz szó. Nagyon drukkolok neked!

Benita köszi! :D A diszperzit vizes alapú. Hurrá-hurrá!
A szopipárnára én is nagyon vágyom már. Már a huzatot is kinéztem. :oops: :D

Nekünk kicsi a család, szóval nem nehéz vásárólni, fele már megvan. A többieknek is van ötletem nagyjából, csak be kell szerezni. A kézzel készítetteket most mellözöm. Mind vegyszeres eljárással járna. :cry:
Megyek mert hulla fáradt vagyok.
Sziasztok, és további szép estét!

KépKép
KépKép
fioona

Ezt nem tudom megállni, hogy ne mutassam meg, mit találtam.

Kép

Na ná, hogy elbőgtem magam rajta!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,ezen en is elpityeredtem........
Nagyon szep!Es milyen igaz....

Kép

Kép
arwen07

Köszi lányok, de sztem ez a görbe még semmit nem jelent. Ha a mensi napján lesz ennyire fent, akkor lehet örülni. :lol:
De most bizakodó vagyok és úgy érzem, h talán.... :oops: :roll:

Fioona:
az a baj, hogy nekem mindig később van a pé-s, és utána 10-11-napra megjön. Szval nem egyedi eset. Bár Marcónál is így volt. :wink:

Kép nagyon cuki .
Vendég

Lányok, ma olvastam egy másik fórumon, hogy azokat a teszteket amik lapocskák ( pl. Lilly) szétlehet vágni, így egy vékonyabb csík lesz de 2. :lol:
Szval aki türelmetlen , mint én az vágja így legalább nem pazarol annyi pénzt el. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni,hat azert nagyon drukkolunk,hogy bo egy het mulva is itt legyen a gorbed :wink: :wink:
A 14 napos luthealis fazis:en sem vagyok szakerto,de szakemberek ezt mondtak nekem is,hogy a ciklus eleje valtozhat hosszusagban,de a pe utani az 14 napos..
Viszont a sajat ciklusomhoz nem tudom hasonlitani,hoyg vajon igy volt e,mert amikor mar neztem a pet,akkor nem jott mar meg :lol: :lol:
Ezt kivanom Neked is!!Szivbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Hajni,ezt ne is hallottam mar,ezt a szetvagos technikat :wink: :wink:
Viszont en egyedul a medi-lab csikjaval teszteltem,ami ilyen csik alaku,de az tok vekony volt...kb fel centi...szoval azt meg kettevagni :lol: :lol:
Ezt a Lillyt meg nem ismerem..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
köszi, aranyos vagy. :)
Amugy kérdeztem a dokim erről a 14 napról.
Erre annyit mondott, h aha a könyvek szerint. De a könyvek szerint a pé-s a 14. nap van 28-as ciklusnál. az ő felesége meg mensi alatt lesz terhes. :lol:
szval szerinte ne aggódjak....
Lényeg, h van pé-s és pontos a ciklusom. :wink:
Vendég

[quote="hajni20"]
írta:
hajni20Amugy kérdeztem a dokim erről a 14 napról.
Erre annyit mondott, h aha a könyvek szerint. De a könyvek szerint a pé-s a 14. nap van 28-as ciklusnál. az ő felesége meg mensi alatt lesz terhes. :lol:
szval szerinte ne aggódjak....
Lényeg, h van pé-s és pontos a ciklusom. :wink:

Hajni ez a legfontosabb!!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
köszi:)
Arwen:
teszt: a lilly is kb fél cm szélés, de ha kettévágof is látszik a lényeg:)
Ha meg + csinálsz újat, ha - meg legalább nem sajnálod a kidobott pénzt. :)

Bár téged ez még jó ideig nem érint újra. :wink:
Min.9 hónapig még hihi :lol:
Vendég

Jó éjt Lányok!

Még egy gyors bekukk.
Hajni szerintem se kell ezt a 14. napot tutira venni. Igaz én csak a múlt hónapban figyeltem ezt és amikor az ov.teszt + volt, nem 14. napra jött meg. Bizti ez is nagyon egyedi. Mondjuk az is igaz, hogy nekem nem 28 napos a ciklusom.

Fioona engem is nagyon meghatott a kép.

Bocsánat a többiektől, de még nem sikerült befejeznem a pakolást így rohanok is vissza.

Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babákra! Kellemes hétvégét és szép hetet ! Ahogy hazaérek adok hírt magamról.
Legyetek jók! Nagyon fogtok hiányozni. Pusz-pusz

meriann

Helló Lányok!

Úgy látom ma én nyitok. Csak nem pihiztek még :?: :lol:

Köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok,és nagyon örülök hogy vagytok. :wink:
Csak úgy gondoltam hogy nem akarok panaszkodni mert nem szeretném elrontani a Ti jókedveteket az én nyavajgásommal. :(

Mert sajna az elmúlt 2 napban túlságosan magam alatt voltam,de szerencsére már kezdek jobban lenni.
És persze pont most jött össze az is hogy a párom 5 napig nincs itthon mert suliba van és ilyenkor az anyukájáéknál alszik mert a lakóhelyünktől messze jár suliba.

Gondolom a depimet annak is köszönhetem hogy hormonpótló gyógyszert szedek. :shock:
Szerintem eléggé feltudja borítani a hormonháztartást. Nem vagyok gyógyszerpárti de sajna ezt most muszály szednem hogy ne jöjjön vissza a bajom.(endometriosis) :cry:
Ezért sietteti a dokim a babát és ezért túrbóz fel gyógyszerekkel hogy minnél hamarabb teherbe essek. :D
Remélem hamarosan igy lesz :!: :!: :!:
A jézuska megadhatná ezt nekem karácsonyi ajándéknak és akkor soha többet nem kérnék semmit. :P
Na befejezem mert látom túl sokat írtam.

Puszikállak benneteket,és máris jobban érzem magam hogy most írtam nektek. Minden gyógyszernél jobbak vagytok :!:
Szép napot.
csipcsab

sziasztok!

Vickynek Nagyon Boldog Szülinapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky bolgdog születésnapot!

Na, lassan indulunk!

Azért még gyorsan beszúrom a táblákat!
Puszi

Kép Kép

meriann

bolgdog = boldog :oops:

meriann

Meriann.

Jó utat.
csipcsab

Ja egyébként nagyon együtt tudok érezni azokkal akik most vannak voltak lakásfelújításba. :D

Minálunk is most volt ablakcsere az egész lakásba elötte pedig a radiátorokat cseréltettük le. Hát ami otthon volt több héten keresztül az szörnyű volt. Szerencsére 2 hete végeztek azóta rend van. :lol:

Csak azt mondani fel a fejjel mikor kész lesz akkor az már úgy nagyon szép :!:

Kitartás.
csipcsab

Merike:
jó utat, érezzétek nagyon jól Magatokat.

Vicky:
Boldog Születésnapot Neked.
Vendég

Kép

Vicky Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok én is!!!

KépKép
KépKép
fioona

megvolt a vásárlás 1 felvonása:nem vettem semmit!
jó hogy Anyu bejelentette hogy szekrényt szeretne az új wc-be.igy ez 1 kis segitség nekünk.
viszont vettünk 1 tv-t.tv szerelőnél volt 68 cm átm. és imádom már most.stereo,txt stb.amig megnéztem 2.-en telefonáltak neki hogy megvennék.azt hiszem szerencsénk volt. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora ez ismerős! :D Múltkor mi is bementünk vásárolni Lillának, mire összesen vettünk egy táskát, nekem. :lol:
Örülök, hogy ti is jól jártatok. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vicky nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Kép
Kép
adrienna

Esztora, Meri, Hajni, Fioona és akinek nem írtam különKÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK! :) :) Nagyon megleptetek, honnan tudtátok?????

Tegnap aláírtuk az adásvételit,úgyhogy most már 100% hogy elment a lakásunk!!!!
Nándorkával mi van??
Sok puszi!
V. :) :)

Kép
vickybabe

Adrienna, nagyon köszi!!!!

Hajni, hogy raktad fel a görbét? Nekem nem sikerült, azt mondja, nem jó a formátuma.

Meri, várunk vissza!

V.

Kép
vickybabe

Vicky:
én lementettem a fertyt. Aztán job egér gomb- társítás.
ott a paintre katt. behozta ott is a képet, majd file menü, mentés másként..
És ott átálítottam jpeg-re.

Várjuk a görbéd. :)
Vendég

Kép dec10

Na kíváncsi vagyok, sikerült-e

Kép
vickybabe

Köszi Hajni :D

Kép
vickybabe

Vicky:
szupi görbe. Ügyi vagy:)

Enyém:)
Kép

Viszont ezt nem értem, tegnap beírtam a 36.9-et erre átírta a piros vonalas szaggatottá...
Ez mit jelent csajok?
Vendég

Hajni, úgy tűnik, egy napon volt pé-nk

Kép
vickybabe

A szaggatott vonalat nem tudom sajnos...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Hajni előtte is 36,5°-nál volt a vonal? Amúgy mintkét görbe nagyon jól néz ki. Nagyon drukkolok nektek!!! :D Olyan rég láttunk + tesztet! Karácsonyra nagyon szép lenne!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
igen, ugyan ott volt a vonal, a pé-st is oda jelölte, csak az erős csík helyett szaggatottat. Ki érti ezt? hmmmm
Vendég

Hajni, azt hiszem, rájöttem: az átlag hődet jelzi a vonal, ami félúton van 36,6 és 36,7 között. Ha egész szám, akkor folytonos, ha fél, akkor szaggatott.
Megnéztem a múlt havi görbémet: 36,5 és 36,6 között van félúton a vonal és szintén szaggatott.

Úgyhogy ne aggódj :)

Kép
vickybabe

Vicky:
de nekem a másik is 36.5-nél volt, az egész vonal...
Nézd csak meg itt van feljebb az is:)

Sztem meg azt jelöli, h ha folytonos szte baba van, ha meg szagatott akkor nem. :oops:
Vendég

sziasztok!

Vicky a titok még mindig az iwiw!
kaptam a mikulástól babaváró naplót.nagyon édes Anne Geddes képekkel.azt nem tudom mikor fogok én ebbe bármit is irni!

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni sztem biztos, hogy nem az átlag hő szagatott vonalával jelzi a babát. Én abba nem látok logikát. Megpróbálom kideríteni. Van eg y Komáromi csaj a hőmérős topikba, megkérdezem. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Javítok:
Szóval sztem nincs köze a szagatott vagy egyenletes vonalnak ahhoz, hogy babát jelez e a program.

KépKép
KépKép
fioona

Hajni, nem 36,5, hanem 36,55 és azért szaggatott (szerintem...) , de a babát tuti nem látja,sajnos annyira nem okos :)

Esztora, tök jó lehet ez a napló, majd évek múlva lesz min nosztalgiázni :)

Kép
vickybabe

Hajni ezt a választ kaptam:

[quote]S írta:zerintem azért mert most a 37-es érték a legnagyobb és nem teljesen biztos a program a 18. napi peteérésben.

Sokat lehet pontsítani, ha beírja a nyák milyenségét, az esetleges ovulációs fájdalmat.

Viszont szerintem tuti akkor volt peteérés, igazából nem kell foglalkozni vele, hogy szaggatottá tette.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok, gyorsan bekukkantok, mert már rég voltam.

Üdv az újaknak, és hajrá, drukkolok!!!

Fioona, kösz a a szopipárna linket, én már meg is rendeltem. Sokat vacilláltam, melyik minta legyen, gyerekmintás vagy "nekem való" kockás, mire aztán jött a meglepi, h plusz huzat van! (Amit már azt hiszem, Te is írtál, de a legendás kismama-feledékenység...)
A Vörösmarty térit ismerem én is, sok szép dolog van ott, de ha konkrét dolgot keresel, nem tudom, megtalálod-e.

Meri, gyönyörű a kutyus. (Azóta nem írtam. :oops: ) És a tábla is!!! Hogy tudsz Te ilyeneket?! Én meg alig bírok berakni egy-egy képet...

Jobban vagyok vmivel, ma rendesen kimozdultam itthonról, sétáltunk egyet a veresegyházi maciparkban.

És egyszer azt éreztem, h fordult egyet a babám. Tudom, 14. hét még korai, de nagyon olyan volt, mint a kisfiamnál.
Ja, és még jó hír, h a fiam szülinapját is klasszul megünnepeltük, én csak túlélni akartam, de még élvezni is sikerült. (A túlélés csak a rókák miatt, tudjátok.)
Arwennek meg más gyengélkedőknek is jobbulást. Mondjátok meg a rókáknak, h nálam eleget vendégeskedtek, érjék be ezzel és hagyjanak Titeket békén!

Hajni, örülök a jó hírnek, amit még múltkor írtál.

Bocs, most nem tudok mindnekinek írni, de a legjobbakat mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó Lányok!

Segítség :!: :!:

Iszónyúan bevagyok fordulva csütörtök óta. :cry: Sírdogálok meg ilyenek. Máskor is volt már befordulásom de ez már engem is megijeszt. Eddig mindig sikerült kirángatni magam. Mi van velem :?: :?:

Mit csináljak? Kérlek titeket lássatok el jótanácsokkal hogy mit csináljak!! légyszi légyszi légyszi :!: :!:
Szegény páromba is állandóan belekötök eddig nagyon hősiesen viseli. Még a kákán is csomót keresek. :evil:
Tuti azért van hogy 2 hete nem a legjobb híreket kaptam a dokimtól babaügyben. :cry:
Múlthét szombat óta Duphaston gyógyszert kell szednem,ez hormonpótló. Lehet hogy ettől van a depim??

Bocsi hogy az oldalt a bajaimmal gazdagítom de muszály kiadnom magamból.

Puszi mindenkinek.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?