Egy kis reggeli jókedv:
Azt tudni kell hozzá, hogy a páromnak van 1 munkatársa akit öcsinek hívnak.
Tegnap este lefekvés előtt Szonikám benyögte apjának:APa nekem öcsém van neked meg öcsi bácsid!!!!
Aztán még ilyenekkel fűszerezte, hogy apa tegnap dolgozol?????Meg pénteken?????Hétvégén itthon leszel?????Majdnem bepisiltem a nevetéstől!!!!!!!
Reggel megkérdezte tőlem, hogy kialudtam magam?????Nagyon kis kedves tud lenni!!!!!
"Nyaralás":adtunk a fogyókúrának!!!!!Olyan kaják voltak, hogy csak na!!!!Nagyon sok féle:isteni marhapörkölt, volt lacaz, hekk, töltött gomba, kínai kaja is volt egyik este!Reggelire meleg:rántotta, virsli, kolbász, sült bacon, meg mindenféle hideg kaja is!!!Ja és a vacsinál mindíg volt süti is!!!!!
Imádták a gyerkők azt az ugrálós helyet, nagy cső csúszdán lehetett lecsúszni, Szoni nem mert egyedül, de ügyesen felmászott, így apja utolsó nap lecsúszott vele párszor!!!!
A labdatengert mind2 manó élvezte, volt ovi rész ahol lehetett kreatívkodni is a gyerekeknek az ovónők segítségével.Így ÉN készítettem 1 mécsestartót meg 1 csillagot, mert a kiscsajt csak rövid időre kötötte le ez a foglalatosság!!!!A bölcsi részben Zsombi imádott csúszdázni(de máshol is), meg "rohangált" összevissza!!!!AZ ugrálósnál voltak hatalmas labdák, meg felfújt állatok amin lehetett pattogni, na azokat a fiam mind-mind fényesre nyalta!!!!!
Hatalmas szobánk volt és az ágy is nagyon kényelmes volt!!!!!Jó volt együtt nagyon!!!!Hiányoztatok , már csak azért is mert nagyon furcsa emberek voltak az hogy vissza sem köszöntek általános volt, beszélgetésbe meg nem nagyon lehetett velük elegyedni!!!!!
Magasan hordták az orrukat, majdnem minden gyerek csili-vili ruhában játszott én meg kényelmes gatyókat vittem nekik, nekem ez volt a fontos
!!!
De SZoni mindenivel dumált, mármint a gyerekekkel, az ovónénitől kicsit megszeppent!!!!
Zsombi meg mindenibe belekapaszkodott, odament, dumált!!!!!
Csudajó volt, ja és persze a fürdést is imádták!!!!
Na bele vetem magam a mosásba!!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."