Látom zajlik az élet.
Hírek Blanka Panka háza tájáról:
6 napi őrült hajsza és csapdaállítás után mára elfogtuk az egerünket, akinek élete szó szerint derékba tört.
Remélem meghoztam a családi házba készülők kedvét a vidéki élethez.
Macska tartás ajánlott, de nálunk a kutyák mellett ez már kizárt.
Tegnap megvolt az első merülésünk az usziban. Tök jól ment, leszámítva, hogy a vállig érő vízben anya - azaz én - kicsit nehezen közlekedik a tökéletes kivitelezéshez.
2 napja főzelékezünk!
Krumpli-alma felállásban nyomjuk sülve-főve és nagyon eszi a picur. Csak úgy tátja a száját! Nagyon bírom. Holnap érkezik a házi cékla és répa szállítmány.
Anid,
Főzi mennyiség nálunk kb. fél krumpli és negyed alma készül egyszerre, aminek egyelőre kb. a felét fogyasztja el a manó. Utána kicsi szopi.
Amúgy próbálom tartani a 3 órás szopikat és Blanka csak délelőtt kap egy kis almát a reggeli (ez nálunk kb. 9-10 órát jelent) és a déli szopi között.
Angyalka,
Hogy bírod még a nagytakarítást?
Ügyes vagy, hogy így nyomod.
Jencike továbbra is jól megvan a nagyszülőkkel?
Tényleg, nálatok hogy megy a karácsonyozás? Együtt díszítitek a fát, vagy azt is a Jézuska hozza? Netán a Mikulás? (Az én szűkebb pátriárkámban újabban vallási okok miatt a Miki az ügyeletes ajándék szállító Karácsonykor is
, pedig nekünk még a Jézuska hozta... Szegény gyerekem majd meg fog zavarodni, ha otthon leszünk anyuéknál.
)
Edina,
Nekem is nagyon hullott és zsírosodott a hajam, bár nem kopaszodtam feltűnően. A dokim azt mondta, hogy hormonális és 6 hónap alatt ez is
rendeződik. Nekem kb. 4,5 hó után visszaállt az eredeti kerékvágás, de ha nagyon aggódsz, kérj a dokidtól egy labor beutalót és nézesd meg a vérképed.
És gratula az Árkádos túrához. Azért sikerült valamit beszerezni karácsonyra?
Siesta cipők,
A Bertalan Lajos utcánál (Gellért tér és körtér között félúton) van egy Siesta márkabolt. Nem tudom, hogy ott olcsóbbak-e a cipők, de gondolom van választék, ezért érdemes lehet megnézni, akinek aktuális.
Timi,
Én is irigylem, hogy ilyen sokan vagytok, mert mi is sokan voltunk (na jó, csak hárman
), és jó lenne ilyen nagy család, de nem mindig vagyok biztos benne, hogy bevállalnám. Majd alakul valahogy, egyelőre nem fixáltuk apával a felső létszámhatárt.
Mágnes,
Örülök, hogy a pocaklakó jól van. Akkor most már no para, sok pihi és mindjárt itt is lesz.
Mindenkinek napsütéses jó hétvégét!
Nálunk a férfi szakasz bútorozásilag barkácsol, a női szakasz pedig karácsonyilag nagytakarít, de majd olvasgatok.
Prücsök