Bettike: gondolom ez a bizonytalansag az oka, ugye? De Te mar nyugodtan tesztelhetnel, szerintem nem eri meg kinozni Magad vasarnapig de ez csak maganvelemeny!
Szilcsi: Koszike!!! Rate-nak hivjuk mint az apukajat de mostanaban csak Thomasnak a gozmozdony utan mert barmit csinal mondja hogy: Thomas parkol, Thomas tolat, Thomas leul, Thomas eszik stb. tok edi.
Most beszéltem Enikővel, minden rendben, majd ő elmeséli részletesen!
Csak hogy ne kínozzon tovább benneteket a bizonytalanság.
Én szörnyen unatkozom, nem tudok magammal mit kezdeni. Párom elment bulizni, jó mérges is vagyok rá, mert másban egyeztünk meg, de mindegy. Én meg ittmaradtam egyedül.
Robcsi, te mikor mész dokihoz?
Jövő héten valamikor?
Gaby, te hogy a fenébe bírod, hogy a férjed állandóan úton van? Én ezt az egy nyomorult estét nem tudom eltölteni normálisan!
Meg is őrülnék, ha mindig utazna...
Szilcsi
mindjárt kezdődik a megatánc, nem szoktad nézni? máris nem fog uncsizni Én néha szeretek magamban lenni, no persze nem állandóan Anyukám pár házzal arrébb lakik, ha uncsizom átjön vagy átmegyek
én meg remélem hogy nem fogok megint olyan korán kelni, jó lenne ha tudnék végre 8 órát aludni mostanában többször felébredek, visszaalszom, de végül fél 6-kor felkelek, ma 4 után már nem aludtam vissza
Tejóég, fél hatkor??? Én 7.20-kor kelek, de ma már alig bírtam felkelni!
Mondjuk hajnal egykor még néztük a tévét, vagyis párom nézte, én meg nem bírtam aludni. És mire elaludtam volna, valami állat elkezdte nyomni a kapucsengőt ezerrel.
Szerintem elmegyek sétálni egyet, iszom egy forralt bort, jót tesz a vérnyomásnak.
Gaby, akkor aludj jól, tök jó neked, hogy anyukád ott van közel! Nekem 60 km-re van az anyukám... Meg mindenki másom is...
Voltam UH-án 7 mm a CRL-ünk, ez 7 hetes terhességnek felel meg, azaz stimmel.... Aszonta a dokim, hogy hétfőn kérjek időpontot a 12 hetes UH-ra, hogy időre kapjak...
Bocsi hogy csak röviden, de csak Coca miatt kukkantottam be.
Coca! sz.tem nyerőnek kell lenni ennek a hónapnak! Nagyon szorítok érted!!!!
Mindenkinek megy a drukk!
Velünk semmi extra, babó jól van, szépen növöget, 2 hét múlva lesz genetikai UH, remélem megmutatka mit rejteget vagy éppen nem rejteget a lábai között!
jó reggelt
bakker, már 1 hete állandóan korán ébredek, ránézek az órára, és visszaszunya. Ma is pedig nem feküdtem fél10-kor csak 11-kor, megint 4-kor ránéztem az órára és visszaszunya
Tegnap már bosszús voltam, hogy nem akar beengedni! Hetek óta olvasgatlak Titeket, nagyon szimpik vagytok ám!
Gaby25
Neked különösképpen akartam írni, mert kísértetiesen egy stádiumban vagyunk. Nekem is ma kell (nem kell!!! ) megjönnie. Hát már egész héten görcsben vagyok miatta...
Nap12
ne görcsölj, jön aminek jönnie kell nekem ez már késik, mert általában 27. napra jön meg, augusztusban volt ilyen hosszú ciklusom, hogy 30. napon jött meg, októberben meg 29. nap. Hát majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.
Lányok, ma reggel már én is félve kezdtem hozzá a hőmérőzéshez. Nem fáj olyan nagyon a hasam, ahogy szokott, de mégis megjövősen. Fel voltam már készülve, hogy le is esett a hőm. De eszembejutott, hogy írtátok, hogy ha fenn marad akkor sem biztos, hogy teljesen pozitív, mert valakinek akkor esik le, mikor már második napja meg van a miki.
Nap
én ebben a ciklusban kezdtem mérni a hőmet, jobban mondva menzi előtt 2-3 nappal, és 37 volt végig, a menzi 4. napján ment le 36,6-ra. Viszont hogy a 37 előtt milyen hő volt azt nem tudom, de gondolom valamivel magasabb
Kata
ha ma nem jön miki, akkor holnap próbálkozom teszttel, agykontrollal is a vasárnapot programoztam csak hagytam magam rávenni a korábbi tesztelésre
csajok, amúgy a vitaminok kitolhatják a ciklus hosszát?
Én most azért nem bízok benne, mert már egyre jobban fájogat.
A barátnőimnek is nagyon fájt mindig miki előtt a hasa, de mikor babát vártak semmit nem éreztek az előtte levő napokban. Én is ebben a hónapban kezdem el mérni a hőmet.
Nap
nekem is görcsölget hébe hóba, és feszül alul a pocim. no persze még nem tudni hogy babás vagyok e A megjövős görcs babásan is lehet, a vérbőség miatt görcsölgethet. Egyéntől függ ki mit érez
"Az első igazi jel lehet a vérzés elmaradása, késése. Ha ilyenkor a reggeli ébredési hőmérséklet 37 fok felett van, az jó jel.
A terhesség általános tünetei klasszikusak: rosszabb közérzet, mellfeszülés, reggeli hányinger, alhasi teltségérzet (mintha bármelyik pillanatban megjöhetne...) Koraterhességben az alhasi vérbőség okozza ezt a tünetet. De ezek nem specifikusak. A terhesség jele lehet az állandó éhségérzet, de ezt terhességi jelként értelmezni nem szabad!
A terhes méh már a növekedés kezdeti stádiumában nyomja a hólyagalapot, alhasi vérbõség van, tehát való igaz, hogy a vizelési inger az egyik terhességi jel."
Megmondom őszintén ez az első próbálkozós hónap, még egy hónapot is végigvárni iszonyat idő, pedig még azt sem lehet tudni, hogy hány hónap következik utána.
Gaby
Ti mióta is próbálkoztok, szedsz is már valamit? A tanácsotokra már beszereztem cickafarkfű teát, de a palástfű teát még nem találom.
Már nagyon drukkolok Neked én is napok óta, nagyon pozitív a görbéd. Meg biztos az optimizmus is sokat segít, ugye lányok?
Nap
mi tavaly október óta nem védekezünk, és most döntöttem már úgy, hogy hát elkezdek hőmérőzni. Nyáron volt az esküvőnk, és úgy voltam vele, ha jön baba jön, de nem görcsöltem rá, mert hát gondoltam nem baj az ha nem leszek pocakos menyasszony A nászúton meg megvolt igaz két hetet voltunk, de hát ez nem a termékeny időszakom volt.
most Elevitet szedek a ciklus elejétől, és pé után kezdtem el az E vitamint.
Nekünk is most volt nyáron az esküvőnk. Nekünk júl 22-én. Én is ezeket a vitaminokat szedem.
Én is korán ébredtem a héten, láttalak azokban a hajnali órákban a neten. Szerintem azért ébredtünk korán, mert már nagyon kiváncsiak vagyunk a hónap eredményére...
Nekem most már csak görcsöl és görcsöl a hasam. Pedig örültem, hogy talán azért nem fáj.
Jó reggelt!
Bocsi, hogy nem köszöntem, még nem ébredtem fel igazán
Lányok szuper volt a koncert!
Ne vessetek meg érte, de a hajnalt végig rókáztam, pedig csak egy cherryt ittam, és két sört.
Meglátszik, hogy nem szoktam inni, ha ennyi is megárt, vagy beteg leszek ki tudja
Jól átvertem mindenkit, és holnap helyett ma lógattam pisibe a tesztcsíkomat. ...aztán bilibe a kezemet. Ha több csík lett volna rajta, akkor zebra lenne, de így sajnos csak egy örvösmedvével gyarapíthatom az állatkertet.
coca
engem követtél? látod nekem sem jött be, hogy a tervezettnél korábban teszteltem mondjuk már 15 dpo-n illene zebrásodni pedig az a hőleeseés eddig tuti babát hozott
Látom ti sem bírjátok betartani az eltervezett időpontokat!
Coca, nagyon bírom a humorod ez az örvösmedvés tök jó!!! Itt röhögök a gép előtt!
Én a hasérzésre azt mondom, hogy nekem tuti megjön ha érzem a hasam, tudom van ellenpélda is! De hugim is és anyám is úgy lett terhes hogy a mellfeszülésen kivűl semmit nem érzet, így én ebben hiszek! Nos nálunk női ágon minden öröklődik, így hiszem hogy ez is!
Klarissza: És ez a 11. nap ez elképzelhető??? Tehát hogy akkor volt?
Csajok mit főztök ma? Ötleteket kééééérek. Tegnap egy nagy rakás pulykás+krumplis tespiben sült finomat csináltam, de annyira jól sikerült, hogy apa bepuszilta, pedig 2 napra terveztem