Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, a beágyazódás kb. a 12. dpo-n fejeződik be, úgyhogy azért a beágyazódás utáni 3. nap még odébb van neked :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! A 12. napra! Aznap még délben voltam UH-n és ott még látszott 3 tüsző!

Kép
bettike
Eger

Én kitartok a 14. nap mellett :D Monjuk 1 nap már nem oszt, nem szoroz, legalább vastagabb lesz a második csík :D

Kép
Kép
robcsi03

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL:

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álombasírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL:

Szombat este

A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...

Kép
Kép
robcsi03

Köszi ikertesó! Jól esik az optimizmusod! Én valahogy azt most elhagytam! :roll:
Inkább a tickert nem is javítom ki, így legalább kétfajta időszámítást látok! És még ki tudja! Lehet, hogy holnap bekattanok elrohanok tesztért! A fene se tudja! :roll:

Kép
bettike
Eger

Hát igen! Valahogy a nőknek nagyobb a fantáziájuk! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike most már próbálj hétfőig kitartani :D
Nekem volt itthon teszt, nem is tudom hogy bírtam ki hogy ne teszteljek. :D

Kép
Kép
robcsi03

Azért vicces! Eddig alig vártam, hogy hétvége legyen! Aztán vasárnapig húztam, most már meg jövő héten akarok tesztelni! :roll:

Kép
bettike
Eger

látjátok, én beadtam a derekam, pedig én a vasárnaphoz ragaszkodtam :? annyian írták hogy nekik 13 dpo + lett, hogy gondoltam naj legyen :? miki még nem jött, ja ma holnap nem jelentkezik, akkor az eredeti terv szerint vasárnap újra teszt :wink: azért felkészültem a miki látogatásra is, legyen aminek lennie kell :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Kicsit elszomorodtam, azt hiszem most nem volt pé-m :cry: :cry: :cry: Úgyhogy a telelés 3 hetéből 1 hetet mikizek :cry: Kép
klarissza32

Kicsit időbe telt, mire visszaolvastalak benneteket, de megérte. :lol: Elmondanám én nem csak bablevest tudok enni reggelire, hanem bármit , de a legjobb a pörkölt :lol:
klarissza32

Sziasztok!

Klarissza! Hát elég ugrálós, de azért még lehet péd, még csak a 14. napon vagy! Hány naposak a ciklusaid? (Nekem volt már a 22.-en is :? )

Zöldi! Egyszerűen gyönyörű a görbéd, én most tényleg merlek optimizmusra biztatni, bár nem nagyon kell biztatni, mert van abból benned jócskán :wink: Az a beágyazódási esés tecc...

Gabi! Tényleg ne keseredj el, lehet, hogy még korai volt. Drukkolok!

Bettike! Ahogy érzed, akkor tesztelj. Magyarul amíg kibírod :lol:

Sonjus! Jobbulást neked! Nyomj egy kis C-vitamint! És szerintem ma lehet pé-d :wink:

Szezso! Az enyém is csak mászik...

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

nem vagyok elkeseredve, tényleg :wink: egyelőre még nem jött meg, ráérek akkor keseregni, ha miki jön :wink:

Kép
gaby25

Kedves Szirom!

Mindig 25 naposak a ciklusaim a múlt hónapban a 13. napra tette a fertly a pé-t, elméletileg ma vagyok 13. napos, de sehol semmi.
klarissza32

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, visszaolvastam, apa ma szabin, hétvégén nem nagyon szoktam netezni, hétfőn majd jövök.
Ma lement a hőm, várhatom hogy a pecsételésből rendes miki lesz. Fura így a 10 dpo-n. De igazából nem tudom mikor volt pontosan pé. Ez pedig akkor az elsőéles ciklus lesz :) De ha megint 25.napon lesz pé, akkor az még messze van. Most már figyelni fogok mindent és írni.

Jó hétvégét mindenkinek, tesztelőknek +++++++++++++!

Kép

judis

Na akkor most elküldöm a görbémet miki nélkül, talán így nem annyira ugrál :lol: :lol: :lol: Kép
klarissza32

sziasztok.

gabi sajnalom a nega tesztet.

coca?????

judis

ha 22 iik nap volt pe-d akkor ma vagy 14 ik dpon,igy kijon az ido hogy mert jon meg.

betti,drukkolok.

klarissza ha holnap is 36.5 ot irsz be,be fogja tenni a pe-t 11ik napra.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Huha, itt lepest tartani! :lol:

Monyoka: nagyon sajnalom de talan nem igaz, nincs semmi baj es nem vagy PCO-s, tiszta szivembol kivanom Neked hogy ne legyen semmi baj!!! Tudom milyen nehez varni, kitartas!!!!

Klarissza: sajnos tenyleg elegge ugralos, Te nem szedsz E-vitamint? Sokunknal nagyon bejott es szepen beszabajozta a hormonokat. Szerintem ez a ho meg nagyon alacsony ahhoz hogy pe. legyen de majd meglatjuk!

Judis: szerintem tuti elobb volt pe-d, a ferty tevedett mert nem normalis hogy a 10. dpo-n megjojjon a menzi, most mindent bele a kovetkezo ciklusban es sikerulni fog!!!

Gaby: sajnalom a negativ tesztet, tudom hogy nem fogtok szeretni ezzel a velemenyemmel de a 13. dpo-n mar lennie kellene egy halvany kis csiknak ha nincs akkor vagy nem vagy babas vagy rossz a teszt, majd legkozelebb!!!

Bettike, Coca: gyonyoru gorbek, nagyon eselyesnek latszanak!!! Drukk, drukk!!!

Ceniko: gyonyoru, edes kislanyod van, az en fiam bombolt a telapu oleben. :lol:

Az en gorbem:
Kép
Ha nem vedekeztunk volna azt hinnem terhes vagyok mert tuti jo a gorbem, raadasul szedulok ahogy az elozo terhessegemnel is az elejen es marha sok tojasfeherjem van. Gondolom annyira vagyom mar ra hogy produkalom a jeleket! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica! A tojásfehérje lehet a terhesség jele? Én is ma vettem észre, meg is lepődtem, hogy így a 26. napon??? És puha a méhszájam is. A mellem pedig már vagy 10 napja feszül....
zsebi_baba

Sziasztok,

Gaby, türelmetlen voltál, de vasárnap még lehet +. :o

tontica, valóban nagyon szép a görbéd, lehet, hogy védekezésnél hiba csúszott a tervbe? Miért is védekeztetek? :oops:

Betike! Amíg bírod, húzd a tesztelést! :lol:

Enyém görbusz:

Kép

Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

érdekes, olyan belső nyugalmat érzek :shock:
tegnap előtt tiszta zizi voltam attól, hogy lement a hőm.

tontica
6-12 nap között ágyazódik be, kinek mikor, ha később, akkor később lesz + :wink: azért nem ringatom magam ebbe a tudatba, majd kiderül. jön aminek jönnie kell

Kép
gaby25

Gaby: persze, azert ne add fel, ki tudja!!! Drukkolok Neked nagyon de ne legy szomoru ha most nem jott ossze mert akkor majd legkozelebb!!! Amugy nekem is csak a szam nagy de irtora ki tudok borulni ha varnom kell! :lol:

Zsebibaba: igen, a sok tojasfeherje az egy tipikus terhessegi jel, a puha mehszaj is es aranylag zartnak is kell lennie, nekem a melleim kesobb kezdtek el "duzzadni" ugy a 6. hettol azt hiszem de valakinel mar ez a tunet is elobb jelentkezik.

Snufi: hat, en remenykedem benne hogy hiba csuszott a vedekezesbe, nem lehetetlen de azert nem elem bele magam.
Majusban teherbeestem es aug. 26-an 16 hetesen meg kellett szulnom a babamat egy hugyuti fertozes miatt, sajnos beinditotta a szulest, elfolyt a magzatviz es mar nem volt mit tenni, a kisfiam az utolso ultrahangon meg elt (par oraval a szules elott) de amire kibujt szegenykem mar meghalt. A korhazban ket menzeszt mondtak hogy ki kell varni de a kontrollon harmat, most varom az utolso menzit ezert vedekeztunk de majd a kovetkezo ciklusban mindent beleadunk, apait-anyait. Mar a parom is szedi a multivitamint en pedig folsavat meg E-vitamint.
Eddig jo a gorbed! :D

KépKép
KépKép
tontica

mikinek még semmi jele egyelőre, igaz sokszor előszél nélkül érkezik a piszok :twisted:

Kép
gaby25

tontika :P :P :P nehogy mar azt mond hogy a huvelyvaladekot meg a mehszajat is tudod befolyasolni:)
a sok nyak az joooooo.en is errol meg a mehszajrol gondoltam hogy terhes vagyok.

vegulis egy nagyon jo kiskatona kitarthatott odaig:)

valaki kerdezte a pco-tuneteit.nos:tulsuj,szorosodes,rendszertelen menzi(nem egy nap keses hanem 40-50-60 napos ciklusok),valaki allitaja hogy tejcsorgas is elofordulhat.
nalam ez mind megvan kiveve hogy mostanaban rendszeres a menzim.

Kép
monyoka

Tontica, nagyon sajnálom, nem tudtam, hogy miken mentetek keresztül! :cry: Erős tudtál maradni, Monseratte miatt. Biztos, hogy hamarosan sikerül. A vitaminok nagyon fontosak! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Most írjátok ezt a nyák dolgot, furi, mert napok óta több a folyásom :? de nem nyúlós. Nem viszket, szóval nem gomba, gondolom. Ovuláció előtt nem nagyon volt, és gondoltam, hogy ovuláció után változnak a hormonok és attól lehet. Eddig ezt nem nagyon figyeltem, most sem foglalkoztam vele.

Kép
gaby25

gaby feher vagy atlatszo?

Kép
monyoka

Tontica!
Nem szedek külön E-vitamint, csak Elevitet, meg sok gyümölcsöt :lol:
klarissza32

hát nem átlátszó szerintem, nem nagyon vizslattam meg :? tisztasági betétet kell hordjak mert nyomot hagy (bocsi a részletezésért :oops: )

Kép
gaby25

Gaby!

Szurkolok!
klarissza32

gaby amikor terhes voltam nekem is kellet am a tisztasagi.egesz nap olyan erzesem volt mintha menziznek,ha legugoltam akkor meg szinteolyan erzes mintha folyna.
atlatszo volt,neha fehereskes de nem olyan mint szokott.

mefg egy tunet amibol a kovetkezo terhesegemnel a ferjem elobb fogja tudni a dolgot mint en.
iszonyu agressziv es mogorva voltam.semmi nem tetszet ha sutot a nap az volt a bajom ha esett akkor az.na es persze mindenert a ferjemet okoltam,sokat veszekedtunk akkor.
a szomszed topikban mondtak a lanyok hogy bizti megjon azert vagyok feszult,de nem.en menzi elott sosem vagyok ingerlekeny.

Kép
monyoka

monyoka
szerda óta kötekedek a párommal :lol: pedig szegény csak kedden ért haza :?
olyan típusú, ha nincs sapka rajta azért ha van akkor azért :lol:

Kép
gaby25

én se szoktam menzi előtt ingerlékeny lenni, jó szoktam azért vitázni kedvessel, de most túlzásba vittem kissé :oops: szegény meg nem érti mi bajom, aztán meg bújok oda :wink:

Kép
gaby25

Hát a terhességi hisztiről én is tudnék ódákat zengeni :lol: Az első hetekben én elviselhetetlen voltam pedig nem tudtam, hogy terhes vagyok ha már végképp nem bírtam elviselni a környezetemet akkor nekiálltam bőgni vagy aludni :wink:
klarissza32

ja klarissza,nekem azt mondta a ferjem akkor hogy kikoltoztet egy lakatlan szigetre ott nem birok senkit csesztetni :P
nekem a bogos idoszak a teszt utan jott.
szinte mindentol el tudtam bogni magam.ha ferjem csunyan nezett ram akkor mar pityeregtem.

akkor jottem igazan ra arra hogy aferfiaknak is nehez a terhesseg,nem tudnak mit kezdeni az asszonnyal :P

Kép
monyoka

Sziasztok!

Én szerdán azárt vesztem össze apával, mert mikor rászóltam, hogy ölelj meg, akkor nem rohant és tette amit én akartam! Hisztiztem egy jót, meg kisírtam magam, meg veszekedtem! Aztán meg azért sírtam, mert ez mensi jel és biztos meg fog jönni! Szegény apa már nem tudta, hogy mi van! Reggel még egy kicsit bekavartam, mert úgy keltem, hogy teli vigyor, minden happy!
Hát nem csodálom, hogy nem bírnak minket követni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Na lányok!
Engem nem lehet felülmúlni :) nekem még pé-m sem volt és már émelygek :))
sonjus

Sonjus, ez jó, teccik!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

sonjus
lehet valami nem jót ettél :wink:

Kép
gaby25

Már tegnap előtt is rosszúl lettem a cigifüsttől :lol: pedig reggelente a kávéhoz én is elszívok egyet-egyet ímmel-ámmal :?
sonjus

hm, érdekes :? pé előtt terhességi tünetek? nahát :shock:
Akkor te nem szűzen fogansz, hanem pé nélkül :lol: na jó, nem vicckelődök. :oops:

Kép
gaby25

Igen, pé nélkül és alacsony hővel és mensi közben és ilyenek :)

Na megyek lányok, a gépem nem jött meg :(
azt mondták, lehet, hogy csak kedd lesz belőle :cry:

Mindenkinek jó hétvégét!
Hétfőre sok-sok pozitív tesztet kérek!

Csókpuszi
sonjus

Halihó!

Egyik munkából ki, a másikba be. :wink: Szól a zene, buli van, mi kell még? :lol:

Na komolyra fordítva: nem semmi, amit összetermeltetek ma! :lol: Lépést sem tudok tartani... :shock:
Tontica, nagyon sajnálom a veled történteket, én nem tudom, hogy egy ilyen dolgot hogyan tudnék lelkileg átvészelni! Neked azért sokat segít, hogy van már egy babád, nem?
Gaby, Bettike, kitartás!!! Kíváncsi leszek rátok!
Coca, benned viszont biztos vagyok! :lol:
Klarissza, még lehet pé-d attól, hogy ilyen ugrabugra lett a görbusz eleje! Nekem múlt hónapban a 19. napon volt, szal nincs még veszve semmi!
Sonjus, ha lesz géped, majd küldök adatokat a táblához, jó? :lol:
Monyoka, bocs a hülye kérdésért, de ha előzőleg teherbe estél, akkor az csak véletlen volt? Vagy hogy is van ezzel a pco-val? Most ha tényleg az van, nem tudsz spontán teherbe esni? De akkorhogyan sikerült? Vagy azért ment el a baba? :cry:

Kép
szilcsi

Szonjus: :lol: Ugye, ugye, lehet produkalni azokat a jeleket! :lol:

Szilcsi: mostmar sokkal konnyebb igy hogy nemsokara probalkozhatunk es csak a jovobe tekintek, remelem nem kell sokat varnom hogy ujra bekoltozzon egy baba a pocimba!

Nezzetek mit muveltek a fiammal unalmas oraimban, nagyon hianyzik nekem egy kiscsaj! :lol:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Imádnivaló, és simán elmenne kiscsajnak ezekkel az antennákkal!
Csodálom, hogy tűrte, hogy copfot csinálj neki! :lol:
Ti hogyan hívjátok őt? Van beceneve? Valami rövidebb? :lol:

Kép
szilcsi

Tontica
Nagyon szép kiskölyök :D

Kép
gaby25

Ikertesó! Fel tudnád rakni a babás görbéd? Kíváncsiságból megnézném jó?

Kép
bettike
Eger

Bettike
Robcsi terhesgörbéje
Kép

Kép
gaby25

Köszi ikertesó 2! :lol:

Kép
bettike
Eger

Úgy el vagyok kenődve! Írjatok már valami vicceset légyszi!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?