Sziasztok!
Zita!
Szerintem is lehet meg varni azzal,hogy magatol aludjon el.Gyakran van,hogy az elsö idökben meg nagyon nagyon igenylik a testközelseget.Fiamnal ez nem volt annyira de most Rebeccanal igen.Eleg fura volt nekem atallni arra,hogy egy babo nem csak hamizik es alszik.Es nehez is volt ezt a massagot elfogadni,de sikerült.Es az elsö idöben szinte mindig karban volt Rebecca.Ejszaka szinte az elejetöl 2x kel,tehat azert aludni tudtam 4 orat egyben.Mert persze nem megyek 9körül aludni,mint ö.De ert Aaront is e tajban fektetem,Rebi is igy kerül agyba...
Szoval szerintem kicsi kitartas es Solymi is ugy fog elszenderedni egyedül es nezelödni,ha ebren van,mint Rebi!
Es nem akartam kötözködni
!
Afonya!
En moshato pelust hasznalok,mar a masodik gyereknel.Nalunk nagyon bejött.En most szamoltam meg:Csütörtök deltöl hetfö reggelig 16 -ot hasznaltam,persze az ejszakaihoz meg plusz egy betetet,hogy birja a sok pisit.Nedvesseg nem ateresztö nadragbol pedig 3 eleg.
Kb. 3 napig(4-ig is) lehet a pelust (a kakisat kicsit kiöblitve) vödörben,ecetes vizben tarolni.
Mosni eleg 60°C-ban a pelusok hasznalati utasitasa alapjan.Szerintem is eleg.Szaritoba lehet tenni,de akkor gyorsabban elhaznalodik.
Ja,es persze semmi öblitözes!
Szerintem nem tul sok plusz munka,a gep mossa,azert persze teregetni nekemkell,de engem nem zavar.
Es allitolag,azok a gyerekek,akik ilyenbe vannak pelenkazva,hamarabb lesznek szobatisztak.A csuda jol felszivo papair pelusoknal szinte eszre sem veszik,ha bele ment valami,ennel meg igen.
Ja, es semmi kencet nem hasznalok,csak,ha piros a popoja Rebinek.Nem gyakran!
Nyuszi!
Jo lehet,az olyan overalla alakithato zsak,annak biztos jo hasznat fogjatok venni!
En is ahoz tartom magam,hogy ha meg nem tud ülni,akkor nem ültetem es nem is tartom ugy,hogy a labait terhelje a sulyaval,mintha allna.MAjd,ha ö magatol mar meg tudja csinalni.Addig nem.
Ha a babakocsiban nagyon nem birja a vizszintest,akkor valamennyire meg fogom emelni (30-35°) -ra.Persze ezt azert nem szögmerövel fogom ellenörizni
,de csak annyira emelem,amennyire midenkepp kell.
Csics!
Nalam nincs szerencsere ilyen problema,nem erek ra azon filozni,hogy tapetavaltasra lenne szüksegem.(ket gyerek mellett)Es a szorakozas tud varni,nem tart sokaig,hogy a babo valakivel otthon tud maradni.Ez a par ev soha nem fog visszajönni,ki kell hasznalni!
Es nekem nem is esik nehezemre,soha nem voltam olyan, aki nagyon sokat jart el.
BAr a sport,uszas, könyv olvasas, vagy csak semmit teves hianyzik,de.....
De miert ne utazhatnal el Petivel valahova!Az is fontos,hogy kedved legyen a baboval törödni,nem mindegy,hogy milyen a közerzeted!
Panda!
Akkor Te mar sulyemelönek szamitasz!
Rita!
Kitartas!
En is azt mondtam,hogy a masodik gyereknel mar nem törtenhet semmi,szoptatasilag,de nekem szerencsem volt eddig.Tenyleg igy van.
Kataa!
Rebinek is es sok mas babanak is volt/ van ilyen kiütese.A mi dokinenink azt mondta,hogy allergiak.Es ne csinaljak semmit a pofijaval.Nem is csinaltam,csak kicsit kentem,mert a szarazsag miatt meg lassabban multak a pöttyök.
Es a lenyeg tudni,hogy a babot nem zavarja!Csak esztetikai "hiba"!
Es most eldugulok,mert masnak mar nem lesz helye irni!
Kryss & Rebecca(ma 16 hetes)