2002.11.06 22:20
Szerző: orbananna
Szia Brokkoli,
A babakocsis lány nem bolt, hanem család, és az Oktogonnál laknak õk, tel. szám mint fent, emiljét nem tudom fejbõl, de ha Te elküldöd a tiedet, elesemesezem neki.
Nekem három babám van, fiuk, Áron, Ábel, Benjámin névre hallgatnak/máramikor../ korukat tekintve négyésfél, majdnemhárom, és nyolchónap.
Nálam a ruhamánia már csak a gyerekeim öltöztetésében merül ki, mivel a három bébivel sikerült szert tennem fölös tizennyolc kilóra, ígyhát vár a sok szekrény cucc, hogy visszamenjek normálra, addig meg ugye már csak néhány évtizednek kell eltelnie....
Babakocsin nem kell sokat gondolkodni, én az elsõt négy hét megfeszített tempóju utánajárás, keresgélés, gondolkodás után vételeztem, majd egy hónap alatt kinyíródott, vmi. gyári hiba miatt. Az ezt követõ négy évben úgy 6 db babakocsit vettünk, és most is van néhány, ami tetszik, szóval a sorozat még nem ért véget.
Jótanács ezügyben: a választott kocsi nem árt ha rendelkezik:
bolygókerékkel, lábzsákkal, 3ponton rögzített övvel, elején kiesésgátlóval, pohártartóval, mosható huzattal, csomagtartóval, napfénytetõvel,
tvábbá jó ha,
könnyen csukható,simán befér az autóba, nem tonnás, befér a liftbe, egy kézzel tolható, lehet kapni hozzá kiegészitõket /pelenkázótáska, esõvédõ, napernyõ, stb/ esetleg két irányból tolható,
Fenti szempontok nem életbevágóak, de ha már újjat veszel, tudjon néhány dolgot.
Én utoljára egy Bébé Comfortot vettem, na az mindent tud, csak állati drága, szegény férjem azt gondolja, hogy úgyis ez az utolsó, akkor legyen jó. Õ még nem sejti, mit hoz a jövõ...én tudom sok új babakocsit a Megatoysba, és a Móni sem rest...
Jó keresgélést
Anna