Sziasztok,
Gyors leszek, mostanában inkább pihizek sokat, próbálom behozni az eddigi lemaradást
Kedves Melcsi
A vonalzód már félig készen van, segítséget kell kérnem a kivágáshoz, az nem megy nekem
Köszönöm minden szavadat, amit írtál. Teljes mértékben egyetértek. Próbálok keresni valakit, muszáj. Érzem magamon, mennyire jó, amikor 2-3 órára kicsit elszabadulok otthonról egyedül. Egész más emberként térek vissza
Tényleg nagyon kell.
Szólj, ha tudsz valakit itt a környéken!
Lányok
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, sokat segít már lelkileg is, hogy itt vagytok! nem olyan nagy a probléma, de azért ha így maradna, akkor már az lenne.
Renoka
De jó, hogy benéztél! HIányoltalak! Hanna szép nagy leányzó már, ha van kis időd, mesélj, hogy telnek a napjaitok!
Norka
Te is gyere, néha nézz be hozzánk!
Kriszta
Gratulálok a fogacskákhoz! Na ugye, Máténak is csak előjönnek, nem maradnak odabenn
Laurám is elég sokat papizik már a szopi mellett: délelőtt 100 g gyümi, délben 200g főzelék, délután 100-120g gyümi, este 100g gyümi+Sinlac. Emellett jön még kb. 400g tejci.
Nem lopja a napot a nagylány
Lara
Nem is gondoltam, hogy ekkora nagy ügy lesz a "másra bízásból". nehéz eset, de igyekszem megoldani. Az az igazság, hogy ahogy nő, egyre kevésbé féltem annyira, így talán azért könnyebb lesz az én oldalamról.
Nagyon ügyi Andor, hogy már ilyeneket mond!
és szép súlya is van!
Zsebi
Nagy kincs a közel lakó szülő, jól becsüld meg őket! Bár mondjuk az enyémek is közel laknak, azt mégis ez van... Most épp azon bosszankodtam, h valahányszor a mamám felhív (márpedig minden nap felhív), elmondja, neki mennyire sok dolga van, meg sem áll (fodrász, vásárlás, ház díszítés, varrás, vasalás, soroljam?
), ezzel is már jó előre megelőzve azon próbálkozásomat, hogy esetleg fél órát vigyázzon az unokájára.
Erről ennyit. Néha könnybe lábadnak a szemeim 1-1 ilyen telefon után, de sokmindent vele nem tudok tenni. Max néha nem veszem fel a telefont, így 1-1 napot megúszok hogy rosszul érezzem magam. Mintha csak direkt csinálná...
Voltunk szemésznél is, januárban megyünk vissza, ki kell majd tágítani a pupilláját, h megvizsgálja, valami szemcseppet adott rá. Utána nyilatkozik a továbbiakról. De azért elmegyünk majd a Heim Pálba is.
N ajó, nem kesergek, inkább teszek fel képet:
Pedig ezeken a képeken nem látszik a nagymamán mindez, amit leírtam...
Puszilok mindenkit!