Vuka, a 2. évad még nem ért véget az usa-ban sem, most pihennek ott is, és jan-ban folytatódik. Az addigi részek, kb 13 megvannak. Angolul megy, magyar felirat beállítható. De mivel ez így nem teljes, és karácsonyig nem is lesz az, kétséges, hogy mennyire jó ajándék, de te majd eldöntöd, odaadom szívesen, átmásolható.
Visszatérve a korábbiakra, persze, a kétbalkezes napok, meg amikor minden összeesküdni látszik az ember ellen, kezdve a buszvezető orrod előtti ajtóbecsukásától a lepotyogó és kiömlő dolgokig bosszantó, akkor engedélyezett 1-2 erkölcstelen szófoszlány, nade arra nincs okod, hogy konstansan rosszul érezd magad. Nyilván - szerencsére - nincs összehasonlítási alapod, mert mindig rendezetten éltél, úgy is nőttél fel, de ez nem mindenkinek adatik meg. Tudom, nem vígasztalna ha azt mondanám, hogy ha rossz passzban vagy, gondolj az afrikai éhezőkre, és máris átértékelődik a világ, de igazság szerint nem is kell olyan messzire menni ihletet meríteni, csak nézz körül az utcán vagy a bkv-n ha jártok-keltek, és simán megállapítható, hogy csak azért érzed magad kimerültnek/ szerencsétlennek/ kiszipolyozottnak, mikor hogy, mert túl jó dolgod van. Ez nem hangzik olyan kedvesen, mint az előző hsz, úgyhogy gyorsan hozzá is fűzöm, hgoy itt arra utalok, hogy ha csak 1 miliméter emberismeretem is van, akkor azt kell mondjam, itt mindannyiunknak túl jó dolga van, ha jól sejtem, még egyikünk sem tapasztalta az éhezést, de az olyan kevésbé hangzatos negatívumokat sem, mint kitaszítottság, lenézettség, stb. Nem elég, hogy van hol laknunk, hanem kimondottan kényelmes körülmények közt élünk (mondom én hetvenkedve, aki ugye már pontot tett a lakásfelújításra
) Nem csupán van mit ennünk, hanem minőségi, nekünk tetsző ételeket fogyaszthatunk. Ezek persze triviális dolgok, így épp scak azt akartam érzékeltetni, hogy lásd be, az hogy hol lehet szebb huzatú kocsiülést kapni, vagy melyik a trendibb színű télisapka (bocs Ilba, ez ugrott be, mint aktualitás), szóval ezek azért nem azok a kardinális problémák, amik miatt az ember szépen egymás után felvagdossa az ereit, mások ennél kedvezőtlenebb körülmények közé születnek/kerülnek, mert hidd el, ha olyan nyomi volna az életünk, most nem beszélhetnénk meg ezt interenten keresztül. Amúgy az internet lehet, hogy rossz példa volt, mert ha pl egy Indiai szeméttelepen élnél guberálásból, most nem olvasgatnád magvas gondolataim, és boldogab ember volnál. Hihi.
Tücsi, még mindig akarod, hogy írjak rádszabott szívhez szólót is?