Dezsina, Clau,
nem hallottatok repesztő szuriról? Dezsina, te is kaptál a beülti előtt, legalábbis gondolom. Ovitrelle? Tudod, amit este kellett beadatni 36 órával a beülti előtt. Szerintem mindenki kap tüszőrepesztőt. Pécsen a megyeiben volt egy csajszi (ikrekkel terhes, most már lassan szül) aki ezt kapta stimuként végig - kb. 8 ovitrellt. Kb. 12 ezerbe került, erről megjegyeztem
Ha valakinek csak 1-2 petesejt érik meg vagy csak keveset sikerül megtermékenyíteni, annak a beülti után is adnak ilyen szurit. Állítólag segíti a beágyazódást. Amikor beültin voltam, csak egy csajszi kapott nálunk receptet, neki össz-vissza egy petesejt lett.
Réka,
[quote]n írta:ekem meg a progreszteronom nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy évente kb. 4szer van menszeszem. A korábbi orvosom megállapította azt is, hogy sok apró ciszta van a petefészkeme
Akkor te szerintem pco-s vagy. A ciszták és a progi hiány ezt igazolják. Backának és nekem is ez a nyavalyánk. Nem értem, hogy mondhat orvos olyant, hogy ez nem gond. Végül is együtt lehet élni vele, én sem érzek semmit, de (!) hónapokig nincs peteérésed - ez szerintem épp elég
Ha babát szeretnél, akkor erre tényleg szükség van. Nem nézettél inzulinszintet? Nekünk mindkettőnknek magas volt, ez sokszor jár együtt a pco-val. Nekem a gyógyszer teljesen levitte (most szedem három hónapja), Backáét nem tudom.
Mi is inszemre mentünk volna, de a lombikot javasolták. Ingyen lett volna mind a hat, persze a gyogyikat fizettem volna ott is. A pco miatt a mi lombikunk 260.000-be került a fagyis babákkal együtt, nagyon nehezem voltam stimulálható.
A helyedben én állami intézményben csináltatnám, akkor legalább a gyógyszeren kívüli költségeket megspórolod - de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Backa,
é'sz még?
Nem is hallok rólad semmit.
Képzeld, tegnap megjött 24 napra, ma szinte semmi. Normális ez?! Már nem ismerem ki magam!
Jelentkezz, ha van időd
Jók legyetek! Megyek hastáncolni, állítólag jó a babásodásra
mindent a cél érdekében!!!
[/quote]